נועם שחם כתב:
g11g כתב:
למה אתם חושבים שעניין מכירת המנויים הוא האינטרס היחיד של ההנהלה בעניין של ורמוט?
תוסיפו לזה שבמידה והיו חושפים עכשיו את חומרת אי-החלמתו, הייתה עולה דרישה ברורה ומוצדקת להחתים קשר ברמה גבוהה, ורק זה היה עולה להפועל הרבה יותר מעוד 500-1000 מנויים.
..
השטויות שאנשים פה כותבים הם לפעמים בלתי נתפסות.
אתה אומר שהסתירו את מצבו של גילי כדי שהקהל לא ילחץ להביא רכש?
אז שאני אבין, הסתירו את זה גם מבן שמעון? וביקשו מגילי לשתף פעולה עם הקונספירציה?
וואלה, הגיוני מאד.
אני לא טוען שהמצב ידוע כבר חודשיים וההנהלה מסתירה אותו.
אני טוען שהחל מלפני שבוע, התגבשה ההבנה שגילי לא כשיר, על אחת כמה וכמה כעמוד התווך של הקבוצה, לפחות לשליש הראשון של העונה.
אני טוען שמאותו רגע, ההנהלה עושה כל שביכולתה, לפזר הצהרות ללא אמירה משמעותית, שמושכות כמה שניתן את חוסר הוודאות עבור אותו בורג מרכזי שבנו עליו, וזאת על מנת למנוע דרישה למחליף ברמה טובה.
אני טוען שלמרות שרן בן שמעון (שמאוד מוערך גם על ידי) נמצא כרגע בדרגת אליל בפורום- הוא עדיין לא מדפיס כסף באופן עצמאי, ולכן, במצב שתואר, שנסגרה הקופה, לפחות עד העלייה לבתים, אין משמעות לרצונו.
עכשיו כדי שיהיה לנו אפשרות לאמוד, עוד חודש-חודשיים- מה אתה טוען?
או שעוד חודש חודשיים שיתברר שגילי באמת לא כשיר לשליש הראשון (לפחות) של העונה, תגיד שאין לזה קשר ל"קונספירציה" (פאקינג מילה דפקתם, פיזור הצהרות אפורות על ידי גילי וההנהלה הפך שווה ערך לשתילת יגאל עמיר כרוצח רבין..)