תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גל איתן חתם במכבי אשדוד
הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 22:20 
beny כתב:
ראצ'ו כתב:
בעיקר בגלל השיטה בה תשחק אשדוד ביחס לחוק הרוסי לעומת השיטה בה תשחק הפועל..

מהי השיטה השונה בו צפויה הפועל לשחק ומה המשמעות לגבי דקות של ישראלים שכמותם בסגל מצטמצמת

לא אמרתי שכמות הישראלים בסגל תצטמצם. לפחות לפי מה שאני יודע, לאשדוד אין שחקן באנקר כמו מתן בעמדה 3, ולא שחקן ברמה של יונתן ב-4 ולכן הם יעדיפו לשחק עם ישראלי גארד בחמישייה ולהביא רק גראד אמריקאי אחד לעומתנו שנהיה עם 2 גארדים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גל איתן חתם במכבי אשדוד
הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 04:16 
בעמדה 3 יש לאשדוד את משה מזרחי. אבל בגבוהים אין לה, כרגע, ישראלי כמו יונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור באשדוד יהיו לגל גם יותר דקות, וגם יותר כסף. אני מקווה שיצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שעניין התפרקות הסגל בסוף כל עונה מאחורינו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
1.גל איתן הוא שחקן הבית המשמעותי והיחידי שהיה לנו בליגת העל מאז גילי מוסינזון (ויסלח לי איגור סימין). רק בשביל זה היה צריך להשאיר אותו
2.אי החיבה שלי לארז רק גדלה לכי על פניו נראה שהוא זה שגרם לגל לעזוב(לדעתי היינו צריכים להשוות את ההצעה של אשדוד מקצועית וכספית)
3.גל הרוויח ביושר את המקום שלו כרכז שני בליגת העל בקבוצה כמו הפועל תל אביב.במיוחד אחרי שניצח כמה משחקים חשובים במו ידיו
4.אוי ואבוי אם גל לא יחזור אלינו תוך עונה שניים
5.אני לא אובייקטיבי זה השחקן שאני הכי אוהב בהפועל מאז ומעולם...
גל :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 22:00 
אם ארז היה מודיע לו שהוא בתוכניות שלו, ולא
על תקן ברירת מחדל עד שיבוא זר וידחוק אותו לקצה
הספסל - אני מאמין שהוא היה נשאר גם בפחות כסף לעומת אשדוד.
הפועל זה לא סתם מקום עבודה בשבילו.
ועדיין יש גבול למה שהוא מסוגל להקריב עבור הפועל, והייתי
עושה אותו דבר במקומו.
אם בעונת חוק רוסי כזאת הוא לא יישחק - אז מתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
גל איתן נתן עונה שעברה עונה מזוויעה (הניצחונות שלו בדקות אחרונות הם יפים לכשעצמם, אבל גם בהם הוא בקושי שותף).
מילא אם גם הייתה לו מי יודע מה תחרות.

מבחינה אישית אני מאוד מאוד אוהב אותו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 00:21 
עונה מזוויעה? וואו, יכולת להתנסח אחרת. מכורח הנסיבות, הקבוצתיות והאישיות, הוא נתן עונה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
עונה מזוויעה? וואו, יכולת להתנסח אחרת. מכורח הנסיבות, הקבוצתיות והאישיות, הוא נתן עונה בסדר גמור.

עונה רעה זה יותר טוב?
ואיזה כורח הנסיבות? בשורה התחתונה הוא היה הגארד המחליף הראשון יחד עם רום גפן לאורך כמעט כל העונה, ועדיין לא תרם 5 נקודות בממוצע (למרות ששיחק 20 דקות), וזה בלי להחשיב את הפלייאוף.
אולי ציפיתי פשוט ליותר מדי, אבל משחקן שהיה אחד המובילים בליגה הלאומית הוא מאוד אכזב אותי אישית.
מה שכן אי אפשר לקחת ממנו את הסלים המכריעים.
ושוב, נורא אוהב אותו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שמישהו יגיד את האמת, אתה לא צריך להתבייש.
הוא היה זוועתי לאורך כל העונה חוץ מאשר נגד מגדל במחזור השני וסל נצחון נגד אשקלון.
איך משבחים אותו על המשחק בחיפה שבו שמו לו את הכדור ביד ביתרון 8 או דו ספרתי ואחרי פחות מדקה כבר היה שויון ונזקקנו לסל נצחון של בר בשניות האחרונות?
איך אנשים שוכחים שכמעט כל פעם שהוא עלה למגרש היציעים געשו ב"למה דווקא הוא דווקא עכשיו"?
יפה מאוד לזכור שלשות נצחון נגד גלבוע בגביע בעונת הלאומית ובאשקלון ומצד שני לשכוח את כל האיירבולים מחוץ לקשת במשחקים אחרים כשהשאירו אותו חופשי כי הזריקה שלו לא איימה על אף אחד.

אולי ארז, אחרי שגודס התאקלם, לא נתן לו דקות כי לא הגיעו לו דקות?

טוב מאוד שהוא עוזב לאשדוד.
אולי הוא יחזור להפועל כשחקן לגיטימי בליגת העל ולא רק כברירת מחדל של חוק רוסי מטומטם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה, בינתיים אנחנו מינוס טימור - פקטור משמעותי בחמישיה, ואיתן - ישראלי מחליף מהספסל.
מקווה מאד שגודס ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
בואו נדבר עם מספרים
הנתונים של גל שנה שעברה:
4.3 נק'/1.7 ריבאונדים/1.6 אסיסטים/1 חטיפות
בוא נשווה אותו לשחקנים שנוכל להביא והעלויות שלהם די זהות

יועד בית יוסף
4.5 נק'/0.7 ריבאונדים/1.5 אסיסטים/0.9 חטיפות
גיא לביא
1.8 נק'/1.2 ריבאונדים/1.3 אסיסטים/0.7 חטיפות
טמיר אריאלי
1.4 נק'/0.8 ריבאונדים/1.4 אסיסטים/0.3 חטיפות
תוסיפו את הערך המוסף של גל שהוא שחקן בית מכיר את הקבוצה את הקהל והוא שחקן בית משמעותי

בקיצור בעלות מול תפוקה הוא הכי טוב שנוכל/יכלנו לבקש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:52 
בנוסף, להגנה טובה אין מספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
בואו נדבר עם מספרים
הנתונים של גל שנה שעברה:
4.3 נק'/1.7 ריבאונדים/1.6 אסיסטים/1 חטיפות
בוא נשווה אותו לשחקנים שנוכל להביא והעלויות שלהם די זהות

יועד בית יוסף
4.5 נק'/0.7 ריבאונדים/1.5 אסיסטים/0.9 חטיפות
גיא לביא
1.8 נק'/1.2 ריבאונדים/1.3 אסיסטים/0.7 חטיפות
טמיר אריאלי
1.4 נק'/0.8 ריבאונדים/1.4 אסיסטים/0.3 חטיפות
תוסיפו את הערך המוסף של גל שהוא שחקן בית מכיר את הקבוצה את הקהל והוא שחקן בית משמעותי

בקיצור בעלות מול תפוקה הוא הכי טוב שנוכל/יכלנו לבקש...

אני חושב שכל אלה שציינת שיחקו פחות דקות משמעותית מגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:35 
לשם שינוי דובראש צודק :D
אני רק אחדד: אם במקום גל מה שיביאו זה טמיר אריאלי כזה - אז אני אהיה מאוד מאוכזב. אם במקום גל יביאו שחקן שמוכח ככזה שהוא טוב מגל (נניח ניב ברקוביץ סטייל. כן, אני יודע שהוא חתם באילת) אז זה בסדר גמור מבחינתי.
אתה לא משחרר שחקן בית כדי להביא מישהו ברמתו (וטמיר אריאלי העונה היה פחות טוב מגל איתן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלרום גפן יש פוטנציאל גדול יותר מלגל איתן (למרות אהבתי לשחקן).

ואני עדיין חושב שאנחנו חייבים להתאבד על תום מעיין!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:56 
רק כדי להכניס את הדיון לקונטקסט - כל הישראלים שחתומים אצלנו מקבלים השנה יותר כסף ממה שקיבלו שנה שעברה. החוזים שנחתמו איתם כללו עליה הדרגתית בשכר (ומזל גדול שחתמנו איתם את החוזים הללו כי בחוק הרוסי של היום היינו משלמים כנראה הרבה הרבה יותר).
ככה שלבוא ולהגיד גל איתן + בר טימור עלו X ולכן יש X כסף להביא שחקן במקומם - זה לא מדויק (אגב, ניב ברקוביץ' רצה וקיבל באילת יותר ממה שעלו בר + גל בשנה שעברה ביחד, אפילו הרבה יותר).
חוץ מזה שלהגיד שהיה צריך להתאבד על גל ולהשאיר אותו כאשר החוזה שלו עולה ב-70% ממה שהיה עונה שעברה זה אומר שזה יבוא על דברים אחרים ועל חשבון היכולת להביא זרים ברמה טובה לקבוצה, שעם כל האהבה שלנו לשחקן הישראלי - הם לא פחות חשובים בבניית הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
רק כדי להכניס את הדיון לקונטקסט - כל הישראלים שחתומים אצלנו מקבלים השנה יותר כסף ממה שקיבלו שנה שעברה. החוזים שנחתמו איתם כללו עליה הדרגתית בשכר (ומזל גדול שחתמנו איתם את החוזים הללו כי בחוק הרוסי של היום היינו משלמים כנראה הרבה הרבה יותר).
ככה שלבוא ולהגיד גל איתן + בר טימור עלו X ולכן יש X כסף להביא שחקן במקומם - זה לא מדויק (אגב, ניב ברקוביץ' רצה וקיבל באילת יותר ממה שעלו בר + גל בשנה שעברה ביחד, אפילו הרבה יותר).
חוץ מזה שלהגיד שהיה צריך להתאבד על גל ולהשאיר אותו כאשר החוזה שלו עולה ב-70% ממה שהיה עונה שעברה זה אומר שזה יבוא על דברים אחרים ועל חשבון היכולת להביא זרים ברמה טובה לקבוצה, שעם כל האהבה שלנו לשחקן הישראלי - הם לא פחות חשובים בבניית הקבוצה.

השאלה צריכה להיות מה מביאים במקום גל
אני לא רואה מישהו יותר טוב במחיר הזה
תקן אותי אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 14:26 
דובראש כתב:
ראצ'ו כתב:

תקן אותי אם אני טועה

זהו, שזה לא עובד ככה. אם אין שחקן טוב במחיר הזה, אז חוסכים את הכסף, מביאים גארד ישראלי פחות טוב ומשקיעים יותר בזרים. זה לא שיש תבנית קבועה שלפיה צריך לעבוד בהכרח. סתם לצורך הדיון, אם גל איתן עולה נגיד 200 אלף שקל, ובמקום זה נביא את יועד בית יוסף (ונניח שהוא פחות טוב) שעולה 120 אלף שקל ואת ה-80 אלף ₪ הנותרים נשקיע בגארד זר טוב יותר, אז זה לא בהכרח אומר שנחלשנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
הרעיון מובן בתנאי שהעלות של השחקנים הפחות טובים אכן נמוכה יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:26 
החלטה נכונה מאוד של ארז.
בשורה התחתונה גל לא הוכיח העונה שהוא שחקן ליגת העל, מקסימום שיש לו את הפוטנציאל.
על פוטנציאל לא מתאבדים לא משנה כמה אתה אוהב אותו.
אין לנו מספיק כסף בשביל להיות סנטימנטליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
עזוב נכונה,
בסיטואציה הזאת היא פשוט מתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:50 
ראצ'ו כתב:
דובראש כתב:
ראצ'ו כתב:

תקן אותי אם אני טועה

זהו, שזה לא עובד ככה. אם אין שחקן טוב במחיר הזה, אז חוסכים את הכסף, מביאים גארד ישראלי פחות טוב ומשקיעים יותר בזרים. זה לא שיש תבנית קבועה שלפיה צריך לעבוד בהכרח. סתם לצורך הדיון, אם גל איתן עולה נגיד 200 אלף שקל, ובמקום זה נביא את יועד בית יוסף (ונניח שהוא פחות טוב) שעולה 120 אלף שקל ואת ה-80 אלף ₪ הנותרים נשקיע בגארד זר טוב יותר, אז זה לא בהכרח אומר שנחלשנו.

א. אתה צודק בגדול, אבל בעונה של חוק רוסי, כשיש (נניח) זר יותר טוב מול ישראלי פחות טוב, אני לא בטוח שזה לא אומר שנחלשנו.
ב. לא הבנתי למה החוזה של גל היה עולה ב-70%? באשדוד הוא קיבל 70% יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:57 
ranjef כתב:
ראצ'ו כתב:
דובראש כתב:
ראצ'ו כתב:

תקן אותי אם אני טועה

א. אתה צודק בגדול, אבל בעונה של חוק רוסי, כשיש (נניח) זר יותר טוב מול ישראלי פחות טוב, אני לא בטוח שזה לא אומר שנחלשנו.
ב. לא הבנתי למה החוזה של גל היה עולה ב-70%? באשדוד הוא קיבל 70% יותר?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:28 
אני מת על גל, אבל הוא נתן עונה חלשה ובעיני הראה שלפחות כרגע הוא לא שחקן ליגת על לגיטימי.
הנתונים שהביאו פה לא רציניים. גל קיבל פי 2 דקות מהשחקנים האלה. מלביא ואריאלי הוא גם מבוגר ב3-5 שנים.
גל כבר לא שחקן צעיר ובגיל 26 אתה כבר לא "פוטנציאל".

יכול להיות שהכימיה שלו עם ארז לא היתה טובה או משהו, אבל מעבר לזה אני לא מבין את הדיבורים על "חוסר אמון". ראבק, גל איתן בהפועל קיבל מעמד של מחליף ראשון לגארדים רוב העונה, שיחק 20 דקות למשחק, יש הרבה קבוצות בליגה שהוא היה מקבל בהן קרדיט כזה?

אני לא מבין את הדיבורים על יועד בית יוסף, כי למיטב ידיעתי יש לו חוזה לעונה נוספת בגליל והוא ממשיך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 00:55 
דקות לא אומרות הכל, כשבכל זריקה או מהלך שלך המאמן
עם הידיים על הראש ורוצה להרוג אותך.
אתה לא ממש יכול לשחק, וזה לא אותו קרדיט
שקיבלו שחקנים אחרים.
אגב, גם יונתן מקבל את אותו קרדיט חסר סבלנות ומוגבל.
קשה להיות טוב ועם ביטחון ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:53 
יש ראיון איתו בידיעות תל אביב
לא מוסיף שוב דבר חדש חוץ מהקלישאות הרגילות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
דקות לא אומרות הכל, כשבכל זריקה או מהלך שלך המאמן
עם הידיים על הראש ורוצה להרוג אותך.
אתה לא ממש יכול לשחק, וזה לא אותו קרדיט
שקיבלו שחקנים אחרים.
אגב, גם יונתן מקבל את אותו קרדיט חסר סבלנות ומוגבל.
קשה להיות טוב ועם ביטחון ככה

זהו, שיונתן למרות שהיה בינוני יחסית, וראו שהוא חסר ביטחון בהרבה מאוד מקרים, הראה הרבה יותר איכויות מגל, שפשוט לא נראה ברמה.
יכול להיות גם שלגל יש בעיה מנטלית קשה מאוד (למרות שההתלהבות שלו במשחק והווינריות שלו מוכיחות בדיוק ההפך, מה גם שארז היה אותו ארז גם לפני שנתיים), אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון עם ארז על הקווים.
אגב, גם אני הייתי עם ידיים על הראש ורציתי להרוג אותו כמעט בכל מהלך שלו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: