תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עפ"י הודעת המנהלת, חוזרים להדר יוסף...
הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
גיא ברזל כתב:
הודעה מטעם מנהלת הליגה בכדורסל:

מנהלת הליגה אישרה להפועל SP מצרפלס תל-אביב בכפוף לאישור המשטרה ומשרד התמ"ת.
הפועל ת"א שיחקה בעונה שעברה באולם בית מכבי בראשון לציון אבל העונה עיריית ראשון לציון החליטה לא להשכיר לקבוצה שוב את האולם והפועל נאלצה לחפש אולם אחר לעונה הקרובה.

לאחר מספר בדיקות החליטו בהפועל ת"א לבחור באולם בהדר יוסף, המנהלת אשר מעדיפה כי קבוצות הליגה יערכו את משחקיהן בעיר שלהן, החליטה לאשר את האולם ובהפועל ידאגו בתקופה הקרובה להתאים את האולם לדרישות המנהלת כדי שיתאים לליגת העל.

הפועל חוזרת העונה למעשה לאולם בו שיחקה בעונות 10/11 ו-11/12 בליגה הלאומית. בעונה הבאה אמורים הרדומים להיכנס לאולם החדש בדרייב אין שקצב הבניה שלו משביע רצון והוא מתוכנן להיות מוכן לקראת עונת 14/15.

זה באמת ככה בהודעה או שטעית בציטוט? כי מזמן התעוררנו

כך במקור

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מקווה שתהיה הסתערות על המנויים.

מקווה שיהיה שוקובו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עפ"י הודעת המנהלת, חוזרים להדר יוסף...
הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 20:36 
ברגר כתב:

מאמין שהכל יהיה סולד אאוט. יהיו לנו כ-1100 מנויים למכור וזה מאה פחות מהשנה שעברה ועוד בתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 20:39 
ItaiH6 כתב:
ברגר כתב:

מקווה שיהיה שוקובו.

:HEART2: אה שוקובו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עפ
הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 21:14 
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

מאמין שהכל יהיה סולד אאוט. יהיו לנו כ-1100 מנויים למכור וזה מאה פחות מהשנה שעברה ועוד בתל אביב.

משמע שלא יהיו כרטיסים לשום משחק ביתי לאוהדים בלי מנוי?
באסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 21:27 
במידה והכל סולד אאוט, כדאי להוציא לפועל את האפשרות של מכירת ניקובים לא נחוצים בחזרה לקבוצה,
בחצי מחיר או בכל צורה אחרת שתחליטו ליישם את זה, ושהקבוצה תמכור את הכרטיסים בעצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2013, 21:54 
במידה וזה אכן יהיה הדר יוסף, אוי ואבוי אם כמות המינויים
(שמתאימה לליגה לאומית) לא תהיה כולה סולד אאוט.
ואז באמת צריך להקים איזור באתר של העמותה שיוקצה למכירת
ניקובים ורישום לקניית כרטיסים במקביל, על בסיס כל הקודם זוכה.
ייקבע מחיר לרוכש, המוכר יקבל חצי (או זיכוי על חשבון העונה הבאה),
וחצי יילך למועדון.
נראה לי שכל הצדדים יהיו מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
במידה ובאמת נשחק בהדר יוסף, מה שלדעתי צריך לעשות זה כך -
1. רק חברי עמותה יוכלו לרכוש מנויים, אבל אסור לתת עדיפות לאף אחד, לא למי שהיה לו מנוי שנה שעברה, לא למי שהיה חבר בעמותה שנה שעברה ולא שום קריטריון אחר. ברגע שבנאדם עושה חברות בעמותה צריך שתהיה לו הזדמנות שווה.
2. לדאוג לכך שאם יהיה סולד אאוט של מנויים אז שתהיה מערכת שמאפשרת רכישת ניקובים, כמו שכבר אמרו פה.
3. אם באמת יהיה סולד אאוט של מנויים, אז במקרה של משחק חוץ מבוקש שיש בו צפי שיהיה עודף ביקוש לכרטיסים שלנו (דרבי, מלחה וכו') יש לתת עדיפות ברכישה לחברי עמותה שאין להם מנוי (לתת גם להם הזדמנות ללכת למשחקים גדולים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
בהדר יוסף יהיה קשה להעביר משחקים ליום שני (כאשר הכדורגל ישחק ביום ראשון) כי בכל יום שני נערך בהדר יוסף משחק נוער של מכבי בשעה 19:30 (למכבי יש שני קבוצות נוער ועל-כן נוער מכבי משחקים שם בכל שבוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
כתבה גדולה בהארץ תחת הכותרת "מסביב לאולם ןבחזרה" של אריה לבנת. רמי מדבר (שום דבר חדש): "במשך חודש וחצי נבדקו אולמות אחרים במרכז. בדקנו את חולון, גן נחום, רעננה, רמלה והדר יוסף. גן נחום לא מספיק גדול. ברמלה קבלנו אישור רק ל-1400 איש ומשחקות שם כבר 2 קבוצות. בחולון ורעננה קבלנו תשובה שלילית. הדר יוסף היתה האופציה היחידה.....

מנהל בית מכבי ראשל"צ אומר: "להפועל לא היה אולם ואימצנו אותם, אירחנו אותם בכבוד הראוי ונתנו להם להרגיש כמו בבית. העמדהו לרשותם חדר הלבשה, פסיותרפיסט, תנאים של 5 כוכבים. המונטין שלהם לא היה טוב, אבל אצלנו הם התנהגו למופת. את האירוע של תחילת השנה (ניפוץ שלט מכבי) הפילו עליהם, אבל לא נראה לי שה הם. השלט היה שבור מלכתחילה והחלפנו אותו. נכון ששפכו צבע, אבל בסה"כ הדברים התנהלו כמו שצריך. אני אישית נקשרתי אליהם. להפועל יש את האוהדים הטובים בארץ, היה כיף לארח אותם".

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 08:36 
nirog כתב:
בהדר יוסף יהיה קשה להעביר משחקים ליום שני (כאשר הכדורגל ישחק ביום ראשון) כי בכל יום שני נערך בהדר יוסף משחק נוער של מכבי בשעה 19:30 (למכבי יש שני קבוצות נוער ועל-כן נוער מכבי משחקים שם בכל שבוע)

כדורסל במוצ"ש :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
nirog כתב:

כדורסל במוצ"ש :BOW:

שישי אחה"צ כמו בשנות ה-60

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
ערוץ 5 לא מוכן לשדר עקב עלויות כפולות במוצאי שבת וביום שישי
ערוץ 5 משדר לאומית כדורגל כך שיהיה קשה העונה למנוע כפילות עם הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
האמת שחשוב לי להגיד משהו
בשנה שעברה עשיתי מנוי בעיקר בגלל הדרבי אבל יצא לי לראות פה ושם משחקים
השנה אני לא מתכוו ןלעשות מנוי כדי שהמושב שלי לא יהיה ריק במשחקי הבית
אני מצפה מאוהדים שקונים מנוי רק בשביל 3-4 משחקים העונה לעשות כמוני ולתת את ההזדמנות למי שפנוי ויכול להגיע לכל המשחקים ובמקום ילכו למשחקי חוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
האמת שחשוב לי להגיד משהו
בשנה שעברה עשיתי מנוי בעיקר בגלל הדרבי אבל יצא לי לראות פה ושם משחקים
השנה אני לא מתכוו ןלעשות מנוי כדי שהמושב שלי לא יהיה ריק במשחקי הבית
אני מצפה מאוהדים שקונים מנוי רק בשביל 3-4 משחקים העונה לעשות כמוני ולתת את ההזדמנות למי שפנוי ויכול להגיע לכל המשחקים ובמקום ילכו למשחקי חוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
דווקא השנה תהיה כנראה אפשרות למכור ניקובים, כך שתוכל לוודא שהמקום שלך לא יישאר ריק (אם מישהו באמת ירצה אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 10:31 
החזרה להדר יוסף שיהיה מלא רק במנויים, מייתרת את הצורך במשרד כרטיסים כלאן או אוונטים, כי מדובר מארוע מכירתי חד פעמי, צפוי כי המנוים ימכרו בתקופה הקצרה משבוע.

בהדר יוסף קיימת סוג של מרפסת היקפית מול היצע המרכזי ומאחורי הסלים, אפשר אולי לצור שם שורת כסאות בדומה למשל לשורת הכסאות על הפרקט בגן נר. יוכל להוסיף כמה עשרות מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
למה מייתרת? עדיין אנחנו רוצים מקדמות, עדיין רוצים אפשרות למכור ניקובים, עדיין יש משחקי גביע שאליהם כן מוכרים כרטיסים, עדיין רוצים שכל ההתעסקות במכירה תעבור מאיתנו אליהם, עדיין בשנים הבאות נהיה באולם אחר (בתקווה כבר משנה הבאה).
וגם לך תדע אם נמכור את כל המנויים. המחירים עולים, הקבוצה עדיין תיאבק בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

מה עושים במקרה כזה, כשיש 1,200 מנויים מהעונה הקודמת אבל רק 1,100 יוכלו לקנות?
למה שמי שחבר עמותה/פועל צעיר + מנוי מהעונה שעברה לא יקבל זכות קדימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 14:57 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

כי אין לך מגרש אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:00 
קראתי איפשהו שהדר יוסף שופץ בשנה האחרונה ונוספו כניסות/יציאות,
זה נכון? מישהו יכול להרחיב על השיפוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

כי אין לך מגרש אחר

מה הקשר בין מה ששאלתי למה שכתבת לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:20 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אליהו הנביא כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

כי אין לך מגרש אחר

מה הקשר בין מה ששאלתי למה שכתבת לי?

מה אתה רוצה שיעשו?
כל הקודם זוכה בין ה1200 חברי עמותה/צעיר+מנויים מהעונה שעברה.
קשה לי להאמין ש1100 מתוך ה1200 באמת יחדשו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:25 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:

מה שעשינו ב-67'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:26 
:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:49 
הנכון הוא-מה שעשינו ב-48 ,גדול :LOL2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
הנכון הוא-מה שעשינו ב-48

הוא כבר שכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/mobile/.premium-1.2072759
למה אף אחד לא רצה את הפועל ת"א אצלו בבית?
החוזה על בית מכבי נגמר, גן נחום לא מספיק גדול ובחולון וברעננה סרבו. עד שיוקם המגרש החדש, האדומים יאלצו להסתפק בהדר יוסף

מארס 2011. העולה החדשה לליגה הלאומית, הפועל אוסישקין ת"א, קורעת את הליגה ונראית בדרך לליגת העל. יו"ר המינהלת דאז, אבנר קופל, מצהיר כי הקבוצה לא תוכל להמשיך לשחק באולם בהדר יוסף, ששימש אותה מאז הוקמה מחדש על ידי האוהדים ארבע שנים קודם לכן. "איני רואה איך הפועל ת"א, עם הקהל הרב שלה, יכולה לשחק באולם צר מידות שאין בו הפרדה בין קהלים", אמר, "בסמכותנו לקבוע איפה הפועל ישחקו לא רק מבחינת הנאותות, אלא מההיבט של סכנה לשלום הציבור. אם הקבוצה תעלה, היא תיאלץ לשחק במקום אחר".
בהפועל מיהרו להצהיר כי יישארו בהדר יוסף, אך לאחר שעלו בשנה לאחר מכן כבר לא התעקשו על כך. "עזבנו את הדר יוסף כי האולם לא היה גדול מספיק", מספר היו"ר רמי כהן. אחרי שבדקו אולמות חלופיים במרכז הארץ, סיכמו ראשי הפועל עם עיריית ראשל"צ על כך שהקבוצה תשחק בבית מכבי, שמשמש כאולמה הביתי של מכבי ראשל"צ.
כבר בבוקרו של יום המשחק הראשון של הפועל ת"א בליגה, מול בני הרצליה, הופתעו עובדי האולם לגלות כי נופץ השלט הגדול שמתנוסס על קיר האולם, ובו סמל מכבי. כמו כן רוססו כתובות באדום על ריצפת הכניסה. התפרעות אוהדים, ניסיון חדירה לפארקט, זריקת קופסת קרטון לעבר המזכירות ומטבעות לכיוון המגרש מול ברק נתניה ב־23 בדצמבר גררו עונש רדיוס וסגירת שלוש השורות הראשונות מאחורי הסלים עד סוף העונה. זו היתה התקרית השנייה, אבל גם האחרונה של הפועל בבית מכבי. שאר המהומות בהמשך העונה התרחשו במשחקי החוץ.
מנהל האולם בבית מכבי, דוד עמר, זוכר את הפועל ת"א בעיקר לטובה. "להפועל לא היה אולם ואימצנו אותם, אירחנו אותם בכבוד הראוי ונתנו להם להרגיש כמו בבית. העמדנו לרשותם חדר הלבשה, פיסיותרפיסט, תנאים של חמישה כוכבים. המוניטין שלהם לא היה טוב, אבל אצלנו הם התנהגו למופת. את האירוע בתחילת העונה הפילו עליהם, אבל לא נראה לי שזה הם. השלט היה שבור מלכתחילה והחלפנו אותו. נכון ששפכו צבע, אבל בסך הכל הדברים התנהלו כמו שצריך. אני אישית נקשרתי אליהם. להפועל יש את האוהדים הטובים בארץ, היה כיף לארח אותם".
הפועל קיוותה לנצל את הקשר הטוב שנוצר כדי להישאר שם לעונה נוספת, אולם למכבי ראשל"צ היו תכניות אחרות. ב־30 במאי, לאחר פגישה שקיימה עם ראש העירייה דב צור, הקבוצה הודיעה כי הפועל ת"א לא תמשיך באולם בעונה הבאה. "בין המועדונים שוררים יחסים טובים, אבל החוזה המובטח הסתיים", טוען יו"ר הקבוצה, יצחק פרי, "היתה להם בעיה לפני שנה והעירייה פתחה את הבית. נחמד שהם רצו להמשיך, אבל זה היה ההסכם. לא שכנענו איש. בבית מכבי צריכה לשחק מכבי ראשל"צ, כמו שבאוסישקין לא תשחק מכבי ת"א".
כהן מספר כי ניסה לשנות את הגזירה. "כבר היה מו"מ עם העירייה על כסף וסיכום שאנחנו ממשיכים. איני יודע למה זה השתנה. ניסיתי להיפגש עם ראש העירייה, אבל זה לא קרה. אמרו שאין טעם, שזה האולם של מכבי ראשל"צ ושהם מתעקשים שבאנו רק לשנה אחת".
מעיריית ראשל"צ נמסר בתגובה: "מכבי ראשל"צ מחזיקה בחלק מהבעלות על האולם. לא ידוע לנו על בקשה של יו״ר הפועל ת"א לפגישה ולא היתה התנגדות לפגישה כזו. עם כל הכבוד, יש כפיות טובה בדברים הנאמרים כאן. סייענו להם בשנה שעברה בשל מצוקה בה היו שרויים ואפשרנו שימוש באולם על חשבון שעות של פעילות עירונית, כאשר כל הצדדים מבינים שזו התחייבות לשנה אחת. יש לציין כי הוצע להם אולם אחר בעיר".
במשך חודש וחצי נבדקו אולמות אחרים במרכז. "בדקנו את חולון, גן נחום, רעננה, רמלה והדר יוסף", מספר כהן, "גן נחום לא מספיק גדול. ברמלה קיבלנו אישור להכניס רק 1,400 איש, ושם כבר משחקות שתי קבוצות, גברים ונשים. בחולון וברעננה ענו בשלילה. ברעננה כבר קיבלנו אישור עקרוני, חיכינו להצעת מחיר, אבל אז בתי הספר סרבו".
מנהל אולם מטרווסט ברעננה, משה פטלוק, מספר כי ההחלטה היתה מקצועית. "הם רצו 12 אימונים בשבוע, כולל כמות שעות על חשבון בתי ספר. באולם יש גם לאומית נשים, ארצית גברים, ליגת בתי ספר תיכונים וצריך לתת גם זמן לכדוריד בוגרים ונוער".
כך חזרה הפועל לאופציית הדר יוסף, שעבר שדרוג וכולל כעת כניסות נפרדות ליציעים והפרדה בין קהלים. המינהלת, שבינתיים נפרדה מקופל, אישרה אתמול לקבוצה לארח שם את משחקי הבית בעונה הקרובה בכפוף לאישור המשטרה. "המינהלת מעדיפה כי קבוצות הליגה יערכו את משחקיהן בעיר שלהן", הסבירו במינהלת, "בהפועל ידאגו בתקופה הקרובה להתאים את האולם לדרישות המינהלת על מנת שיהיה ראוי לליגת העל".
זול, בכל אופן, זה לא עומד להיות; המעבר מבית מכבי להדר יוסף עלול לגרוע מאות אלפי שקלים מתקציב הקבוצה. "בבית מכבי הכנסנו 1,800 אוהדים, בהדר יוסף ייכנסו
1,500-1,300, תלוי במשטרה", מספר כהן, "בעונה שעברה מכרנו 1,300 מינויים, העונה נוכל למכור רק 1,100. נמכור כרטיסים רק במשחקים בהם הקבוצה האורחת לא תממש את זכותה לכרטיסים. יש לנו קרוב ל־2,000 חברי עמותה, וניתן קדימות למי שהיה מנוי בעונה שעברה".
ההודעה על חזרתה של הפועל להדר יוסף הקפיצה את אגודת מכבי ת"א. לא מדובר ביריבה העירונית מהענף, אלא בעובדה שבמתקן משתמשות גם קבוצת הכדורעף, הכדוריד והנוער בכדורסל. "אין לנו זכות להתנגד", אומר גורם באגודה, "אף אחד לא אמר שיש לנו בעיה ולא התלוננו על זה, אבל אני מקווה שזה לא יפגע בנו. לקבוצות שלנו יש חוזה בהדר יוסף. אנחנו מתאמנים ומשחקים באולם". כהן משיב: "אם מדובר בשליחים של מכבי ת"א בכדורסל, אין לי מה להגיב. אין לנו קשר למכבי ת"א, ההסכם שלנו הוא עם הדר יוסף. אנחנו קבוצה תל אביבית, בין היחידות בארץ ששיחקה מחוץ לעיר שלה".
כהן מייחל לכך שמסע התלאות בין האולמות יסתיים בספטמבר או אוקטובר 2014, אז ייחנך האולם החדש במתחם הדרייב אין, שיכיל 3,000 מקומות. "כמה אני מחכה לזה. בינתיים הכל מתקדם בהתאם לתכניות, עושה רושם שאכן יהיה אולם בעוד שנה. היינו שמחים עם 5,000 מקומות, אבל בוא נוכיח קודם שאנחנו מסוגלים להביא 3,000 איש למשחק ואז נחשוב הלאה. חובת ההוכחה עלינו. אולם ביתי זה אחד השלבים בתכנית שלנו. ברגע שיהיה לנו אולם ביתי, נהפוך להיות גורם משמעותי".

אוהדי הפועל ת”א בהדר יוסף, מביעים געגועים לבית המקורי. “אנחנו בין היחידים ששיחקו מחוץ לעיר”
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:05 
אתה עושה כאן האוטינג לי ולזוגתי :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
הנכון הוא-מה שעשינו ב-48 ,גדול :LOL2:

אתה כאן היחידי שהיה אז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: