סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
איזה אודם בראש שלך? מסבירים לך, אם יש לך ילד, אתה אחראי לו, ולכן אתה בר שיפוט אם משהוא קורה לו, במיוחד אם זה באשמתך.
זה בדיוק מה שקרה פה. שלא נדבר על זה שעוד קצת זה ישפיע על כולנו בעקיפין.
אה. לי מסבירים? ממש תודה לכם.
כמובן שהורה אחראי על הילד שלו. ואני לא בא לפטור אף אחד. אין לי ספק שאותו אבא יקח את זה איתו כל החיים עם או בלי הפטירה שלי.
אבל היהירות המגוחכת הזו, כאילו "לנו זה לא יקרה". זה הרבה יותר חמור מאשר אשכרה להבין ש-ואלה. יש מצב שגם אני בהיסח דעת, כמו בכל תחום אחר בחיים, יכול לטעות. ועצם ההכרה שזה כן יכול לקרות גם לי, .
אני יפתיע אותך, רוב האנשים לא שוכחים את הילדים שלהם ברכב. זה יכול לקרות לכל אחד? אולי. בפועל זה לא קורה לכל אחד.
אז כנראה "קורה לכל אחד" לא תופס פה. ואם אתה חושב שזה יכול לקרות לך ולך יש ילדים, חבל. תפעל כבר עכשיו(בלי ציניות), דרך קניית מכשיר שמזכיר לך איפה הילד או כל פטנט אחר.
ציטוט:
מרגיעה אותי הרבה יותר מאשר אם הייתי זבל שיפוטי כמו כמה פה
זה מרגיע אותך שזה יכול לקרות לכל אחד, ואז זה אומר שיותר ילדים נמצאים בסכנה? זה מוזר.
אין שום קשר בין התדירות של המקרה לעובדה שזה יכול לקרות לכל אחד.
לא מדובר על אנשים ששוכחים את הילד שלהם כל יומיים ובמקרה הפעם הם נזכרו מאוחר מדי.
אני גם כמובן לא מדבר עם הורים ששמים זין על הילדים שלהם בפרט ועל העולם בכלל עד לרמה שזה לא ברמת חשיבות אצלם.
אני מדבר על אנשים כמוני וכמוך, שטרודים במליון ואחד דברים בחיים שלהם.
זה לא תירוץ בשבילם. כמו שכבר אמרתי, הם לא צריכים את התירוציםש לי. החיים שלהם גמורים גם בלי הצעות העונש שלכם (אף אחד לא הציע לסרס אותם. מוזר).
ולגבי ההערה השניה, שגם אותה כשלת להבין. התכוונתי שמכיוון שאני מודע לזה שדבר כזה עלול לקרות לכל אחד ובפרט גם לי, אני זהיר פי אלף. וזה מרגיע אותי הרבה יותר מאשר אם הייתי צריך להשאיר את הילד שלי אצל אחד ש"לו זה בחיייים לא יקרה".
אה כן, והתכוונת *אפתיע.