תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 19:18 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
הרוב חושבים שצריך (או היה צריך) להביא גארד ישראלי להרכב. אני חושב שצריך להשקיע כמה שאפשר בשני זרים מספיק טובים לחמישייה ורק אם נשאר כסף אז שיביאו עוד ישראלי לספסל.

זה אומר שבחוק רוסי אתה מוגבל מאוד ומשחק עם מתו ויונתן בחמישייה. יונתן שחקן שנוטה לעבירות ואז מה תעשה?

שוב אני אומר, בעונה שעברה השחקנים הישראלים שלנו לא כולל בר טימור שיחקו 90 דקות למשחק. אז העונה הם לא יוכלו לשחק 80 במשחק?

אין מה להשוות לשנה שעברה כי השנה יש חוק רוסי וכל החישובים שאתה עושה לא רלוונטיים. נניח שבעמדה 3 אתה מסודר עם מתן ויותם. 4-5 תהיה עם 2 זרים ויונתן, 1-2 תהיה עם 2 זרים ומי? מה תעשה כשיונתן יהיה בבעית עבירות? מה תעשה כשאחד הגארדים יהיה בבעית עבירות? זה הרבה יותר מורכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
הרוב חושבים שצריך (או היה צריך) להביא גארד ישראלי להרכב. אני חושב שצריך להשקיע כמה שאפשר בשני זרים מספיק טובים לחמישייה ורק אם נשאר כסף אז שיביאו עוד ישראלי לספסל.

זה אומר שבחוק רוסי אתה מוגבל מאוד ומשחק עם מתו ויונתן בחמישייה. יונתן שחקן שנוטה לעבירות ואז מה תעשה?

שוב אני אומר, בעונה שעברה השחקנים הישראלים שלנו לא כולל בר טימור שיחקו 90 דקות למשחק. אז העונה הם לא יוכלו לשחק 80 במשחק?

אין מה להשוות לשנה שעברה כי השנה יש חוק רוסי וכל החישובים שאתה עושה לא רלוונטיים. נניח שבעמדה 3 אתה מסודר עם מתן ויותם. 4-5 תהיה עם 2 זרים ויונתן, 1-2 תהיה עם 2 זרים ומי? מה תעשה כשיונתן יהיה בבעית עבירות? מה תעשה כשאחד הגארדים יהיה בבעית עבירות? זה הרבה יותר מורכב.

בוא תסביר למה לא רלוונטי. אם בעונה שעברה הישראלים (לא כולל בר טימור) שיחקו יותר ממה שהם יהיו חייבים לשחק העונה, למה שזה לא יעבוד גם העונה?
למה גל איתן שיחק 20 דקות למשחק בעונה שעברה והעונה הוא לא יכול? למה יותם שירן היה יכול לתת דקות כ-4 בעונה שעברה והעונה הוא לא יכול? קבוצת תחתית צריכה לאלתר עם השחקנים שנותנים מנוחה ומחפים על בעיית עבירות של שחקני חמישייה, לא עם שחקני חמישייה. אם יבנו סגל של 9-10 שחקנים ויגידו שיהיה בסדר עם הזרים כשלא נשאר כסף, אז לא יהיה בסדר.
לשאר קבוצות התחתית לא יהיה סגל ישראלי או ספסל יותר טובים משלנו, כי כמו שלא היו מספיק שחקנים ישראלים בליגה בשביל זה בעונה שעברה, לא יהיו גם העונה גם אם יש עכשיו חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 19:41 
אני מסכים שצריך סגל קצר ואיכותי יותר, אין ספק. ויש לנו 2 ישראלים בכירים ועוד אחד פוטנציאלי מאוד. ועדיין אין קשר לשנה שעברה כי השנה אתה חייב 2 ישראלים בכל רגע על המגרש ויותם שירן כארבע זו אופציה שהיא אילתור שלא צריכה להיות כבסיס.
הבעיה היא שהשנה מחירי הישראלים עלו משמעותית וזה מקשה, גל איתן לא ימשיך בהפועל ככל הנראה ולכן נצטרך להביא ישראלי לעמדת הגארד שיוכל לתת דקות משמעותיות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
במילים אחרות :
2 גארדים זרים פותחים, יהיה נחמד אם גם אחד מהם ידע לשחק 3
סנטר זר לחמישיה
גבוה זר צעיר שיעלה מהספסל ויוכל לשחק 4-5
מתן,יותם,יונתן,יוניר,רום גפן וגארד ישראלי נוסף שיכול לשחק 1-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 02:38 
קופיפו כתב:
bergkamp כתב:
אני פשוט לא מצליח להבין את מי אנחנו נחתים. כל גארד ישראלי ראוי כבר מצא קבוצה.
השניים היחידים שעוברים לי בראש זה עמית בן דוד, ליאור שגב ויועד בית יוסף. המלצה שלי: אם אין אפשרות להביא את בן דוד, לכו על ליאור שגב. אנדרייטד רציני, מה שהופך אותו לשחקן זול - סביב ה-40 אלף דולר לעונה.

ליאור שגב 40 אלף דולר לעונה? סליחה אבל פחחחחחחחחח

אני מפרש את הפחחח הזה כאילו אתה טוען שהוא עולה יותר. משתמש אחריך טוען שהוא עולה 40 אלף בשקלים.
שניכם מדברים מחוסר ידיעה, אני בניגוד אליכם אומר דברים על סמך מקור שיודע כמה ליאור שגב דרש מקבוצה בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
ליאור שגב לדעתי אמור לסגור בנהריה טשידרוש גם מיליון דולר הוא לא שווה את הסכומים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים מעלים את הדרישות שלהם כשמדובר בליגת על, לא מבקשים אותו דבר כמו בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 07:39 
חנן קולמן זו אופציה? או יקר מידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 17:35 
bergkamp כתב:
קופיפו כתב:
bergkamp כתב:
השניים היחידים שעוברים לי בראש זה עמית בן דוד, ליאור שגב ויועד בית יוסף. המלצה שלי: אם אין אפשרות להביא את בן דוד, לכו על ליאור שגב. אנדרייטד רציני, מה שהופך אותו לשחקן זול - סביב ה-40 אלף דולר לעונה.

אני מפרש את הפחחח הזה כאילו אתה טוען שהוא עולה יותר. משתמש אחריך טוען שהוא עולה 40 אלף בשקלים.
שניכם מדברים מחוסר ידיעה, אני בניגוד אליכם אומר דברים על סמך מקור שיודע כמה ליאור שגב דרש מקבוצה בליגה הלאומית.

אני מבטיח לך שזה יותר מ40 אלף דולר.
וכמו שכתבו פה שחקנים באמת מבקשים סכומם אחרים מקבוצות ליגת העל מאשר מהלאומית.
וסתם לצורך השוואה 40 אלף דולר זה מה שמרוויח גל איתן(30 ומשהו אם אני לא טועה), נראה לך ששחקן מוכר שהיה חמישיה בליגת העל ירוויח מה שמרוויח שחקן שבא מהלאומית ואם לא הפועל הוא כנראה גם לא היה מגיע לליגת העל בחיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 18:32 
משהו לגבי תום מעיין. אני לא פוסל אותו. פשוט קצת מאוכזב מזה שהוא הלך לאיבוד והוא נראה לי הימור גדול.
כשהוא היה בנוער חשבתי שהוא יהיה שחקן שחקן. הוא אתלט מעולה, מהיר, והוא מוסר נהדר וריבאונדר טוב לגובהו. אבל הקליעה שלו מבחוץ הייתה איומה.
הוא בהחלט יכול להיות פרויקט לכמה שנים. אבל הוא הרבה פחות בשל ממה שהיה בר טימור כשהגיע להפועל. אבל הבאה, נניח, של תום מעיין לצד עוד גארד ישראלי זה משהו לא רע לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 18:45 
קופיפו כתב:
bergkamp כתב:
קופיפו כתב:
bergkamp כתב:

אני מבטיח לך שזה יותר מ40 אלף דולר.
וכמו שכתבו פה שחקנים באמת מבקשים סכומם אחרים מקבוצות ליגת העל מאשר מהלאומית.
וסתם לצורך השוואה 40 אלף דולר זה מה שמרוויח גל איתן(30 ומשהו אם אני לא טועה), נראה לך ששחקן מוכר שהיה חמישיה בליגת העל ירוויח מה שמרוויח שחקן שבא מהלאומית ואם לא הפועל הוא כנראה גם לא היה מגיע לליגת העל בחיים?

אם נראה לי ששחקן מוכר שהיה חמישיה בליגת העל ירוויח כזה סכום? אז כן, זה מה שהשחקן הזה דורש מקבוצה בלאומית וזה לא שליגת העל יושבת ומחכה לו. זה שחקן שלא שיחק כמעט העונה בגלל ההגעה של גל מקל והידרדר לעמדת רכז שלישי במכבי חיפה. הוא גם ירד ללאומית (ובתחילת העונה שהיינו שם, עשה לדמונטז סטיט בית ספר, ממש השפיל אותו) והוא כבר בן 30. אם הוא מבקש מקבוצה בלאומית 40 אלף דולר, כנראה שאין לו הצעה קונקרטית מליגת העל. וגם אם תהיה, בשביל 50-60 אלף, הערכה שלי, הוא שלך. לא מכיר את השוק לבוריו, אבל על פניו לא רואה אופציות טובות יותר כרגע במחיר שפוי. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 19:10 
אתם כנראה לא מבינים איזה מחסור ברכזים ישראלים יש בשוק ובנוסף כמה שהערך של השחקן הישראלי עלה.
הם מרשים לעצמם לבקש סכומים הזוים ושונים בהרבה ממה שהם דורשים מהלאומית כי הם פשוט נחוצים בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 19:15 
טוב מותק, אז תמצא לנו מתאזרח. כי גארדים ישראלים סבירים כבר אין יותר בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 20:58 
זה מביך חברים, היו דיבורים על כך שאנחנו נהיה קבוצה פרו-ישראלית, ומי שבסוף בוכה הכי הרבה על החוק הרוסי (גם אם בצדק מוחלט) הם אנחנו.
הישראלי ירוויח יותר? זה לא בערך מה שביקשו בספורט הישראלי שנים? זה לא מה שאתם דורשים בכל אספקט אחר בחברה שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 00:07 
danired כתב:
זה מביך חברים, היו דיבורים על כך שאנחנו נהיה קבוצה פרו-ישראלית, ומי שבסוף בוכה הכי הרבה על החוק הרוסי (גם אם בצדק מוחלט) הם אנחנו.
הישראלי ירוויח יותר? זה לא בערך מה שביקשו בספורט הישראלי שנים? זה לא מה שאתם דורשים בכל אספקט אחר בחברה שלנו?

בשורה התחתונה, שחקן שווה מה שמוכנים לשלם עליו. וזה לא משנה אם הוא ישראלי או זר.
העובדה היא, שבגלל החוק הזה, שחקנים ישראלים העלו את שווי השוק שלהם, ולנו נשאר אותו תקציב.
ובגלל זה די ברור שיהיה לנו סגל ישראלי חלש יותר. אבל זה לא אומר שתהיה קבוצה חלשה יותר. זה תלוי אך ורק בזרים שיצליחו להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
כל הליגה תיחלש במקצת בגלל החוק הרוסי. אנחנו עוד מגיעים אליו במצב סביר עם שני ישראלים בכירים ומחליף סביר שכולם עם חוזה שנחתם לפני הרוסי. צריך עוד ישראלי אחד, ו4 זרים טובים, ואנחנו בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
הרצליה ללא ישראלים בכירים, אשדוד ללא ישראלים בכירים וגם נס ציונה. לנו יש מתן, יונתן, ויויו. נביא עוד אחד שתיים. הזרים יקבעו .

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 10:32 
אנחנו לא בוכים על החוק הרוסי.
יש לנו עוגת תקציב וכדי לייצר את הקבוצה הכי טובה אנחנו לא נוציא יותר מ-X כסף על שחקן Y כי זה יבוא על חשבון שחקן אחר.
יש לנו כרגע 2 ישראלים בכירים ועוד את יותם שירן שהוא פוטנציאל גדול שזה לא פחות מלא מעט קבוצות בליגה.
להפועל תהיה קבוצה טובה מאוד השנה ובהתחשב בעובדה שהליגה נפתחת בדיוק בעוד 3 חודשים לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.

לגבי ארז - לא הייתי ממהר להיות נחרץ כל כך. כמו שיש אולי שחקנים שלא אוהבים אותו, יש שחקנים שרוצים לבוא לשחק בהפועל גם בגללו. בסופו של דבר הוא המאמן והאחריות שלו היא לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב שיש לו (שהוא לא גבוה במיוחד) ואני מאמין שבאוקטובר תהיה לנו קבוצה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 12:27 
ראצ'ו כתב:
אנחנו לא בוכים על החוק הרוסי.
יש לנו עוגת תקציב וכדי לייצר את הקבוצה הכי טובה אנחנו לא נוציא יותר מ-X כסף על שחקן Y כי זה יבוא על חשבון שחקן אחר.
יש לנו כרגע 2 ישראלים בכירים ועוד את יותם שירן שהוא פוטנציאל גדול שזה לא פחות מלא מעט קבוצות בליגה.
להפועל תהיה קבוצה טובה מאוד השנה ובהתחשב בעובדה שהליגה נפתחת בדיוק בעוד 3 חודשים לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.

לגבי ארז - לא הייתי ממהר להיות נחרץ כל כך. כמו שיש אולי שחקנים שלא אוהבים אותו, יש שחקנים שרוצים לבוא לשחק בהפועל גם בגללו. בסופו של דבר הוא המאמן והאחריות שלו היא לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב שיש לו (שהוא לא גבוה במיוחד) ואני מאמין שבאוקטובר תהיה לנו קבוצה טובה מאוד.

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
אלעד הופמן, אחד השחקנים הטובים בלאומית בשנים האחרונות, חוזר לליגת העל ומצטרף למכבי אשדוד שם ישחק תחת מי שאימן אותו באליצור יבנה בשנים האחרונות, נתי כהן.

גם ליאור ליפשיץ חתם באשדוד שהולכת על קו אחורי של ישראלים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 13:49 
אשדוד מסתמנת כמועמדת בכירה להתמודד נגד הירידה, יחד עם הפועל ונס ציונה. ליאור ליפשיץ, גל איתן, אלעד הופמן ומשה מזרחי כישראלים הבכירים זה לא פחות ממזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 14:17 
גיא לביא ועמית ביר-כץ הנגר גם אמורים להגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 14:18 
אין לי את המספרים, אבל אני לא בטוח שמשה מזרחי תרם השנה פחות מיונתן שולדבראנד.
ואני גם לא בטוח שאנחנו נצליח להציג סגל ישראלים יותר טוב מזה.
נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 14:58 
ranjef כתב:
נחכה ונראה.

יש לנו כבר עכשיו סגל ישראלי טוב מזה. ואני מאמין שתהיה החתמה של ישראלי נוסף. לגבי הזרים? שוב, להתאבד על אנתוני וקרטיס/רנדל. אני לא מאמין שנצליח להשאיר את דמונטז בכל מקרה. תהיה קבוצה טובה השנה בהפועל. תאמינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 15:12 
ranjef כתב:

אם כבר שאלת אז המספרים שלהם בהתקפה די דומים (כ-8 נק ממוצע). ליונתן עדיפות ברורה בריבאונד ואססיסטים, אבל הוא גם ביצע יותר עבירות ואיבד יותר כדורים. המספרים מעידים, וזה לא מפתיע, שיונתן שחקן הרבה יותר מגוון, שיכול רק להשתפר עם קצת יותר משמעת. השאלה היא איזה יונתן נקבל השנה- אם הוא ישחק כמו ששיחק בחלק האחרון של העונה הקודמת ואם (וזה אם גדול) ישמור על יציבות, אין מה להשוות בינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 15:21 
נראה לי שמשה מזרחי רק במשחק הגביע נגדינו קלע יותר ממה שיונתן קלע כל העונה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
ranjef כתב:
נחכה ונראה.

יש לנו כבר עכשיו סגל ישראלי טוב מזה. ואני מאמין שתהיה החתמה של ישראלי נוסף. לגבי הזרים? שוב, להתאבד על אנתוני וקרטיס/רנדל. אני לא מאמין שנצליח להשאיר את דמונטז בכל מקרה. תהיה קבוצה טובה השנה בהפועל. תאמינו.

אם כבר אז רק הדירוג צריך להיות:רנדל,גודס,קלי,דמונטז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ברגר כתב:
ranjef כתב:
נחכה ונראה.

אם כבר אז רק הדירוג צריך להיות:רנדל,גודס,קלי,דמונטז.

וואו, כל כך לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
הדירוג צריך להיות גודס, גודס וגודס, ורנדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 22:13 
רנדל שחקן מדהים אבל בהנחה ששני הישראלים הבכירים שלנו הם 3ו 4 אז הוא לא שחקן חמישיה...
הפועל בונה את עצמה הפוך משאר הליגה.זה אומר שני גארדים זרים.ולזה להוסיף סנטר.
צריך בנוסף גארד ישראלי שיוכל לתת לזרים קצת לנוח.ומחליף ליונתן גם כן זר.
בקיצור לא נראה לי שרנדל מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: