Charlie כתב:
רדרוני,
תלוי איך אתה מגדיר פשרה.
האם עמוס פשרה? לכאורה כן - כי הוא הגיע רק בגלל שאשתו של דגרה לא רצתה. ואולי לא. אולי עמוס היתה האפשרות הראשונה של רן, אבל השוער רצה למצות את אירופה ולכן רן לא חיכה וניסה להביא שוער זר (שהיה בעדיפות נמוכה יותר כי רן מעדיף שוער ישראלי ולהשאיר לו מקום לזר נוסף בקישור). אחרי שעסקת דגרה התפוצצה רן שקל להשאיר את אדל אבל כשהבין מעמוס שהוא מוכן להגיע - אז החתימו את עמוס. ואולי בכלל חיימוב היתה האפשרות הראשונה ובגלל מכבי רן התחיל לעבור מאופציה לאופציה?!
אנחנו לא יודעים מה קדם למה ומה הפשרה ומה נראה כמו פשרה אבל בעיניו של רן זו החתמה מצויינת.
לכן מומלץ לבחון את ההרכב כמו שהוא ולא לחפש ולשאול "מה היה קורה אילו שחקן X היה חותם ולא הנוכחי" כי בסופו של יום הנוכחי הוא זה שחתם, והוא זה שישחק וחזקה על רן שהוא יודע מה שהוא עושה, לפחות עד שיוחלט אחרת.
ולא. הפועל מודל 2013 היא רחוקה מאד מלהיות פשרה. תציץ שוב על ההרכב, תתעלם מרעשי הרקע של אופירה וצנציפר על מה לכאורה רצו בהפועל ועל מה התפשרו - זה לא תמיד נכון. עכשיו, עם יד על הלב, תיאלץ להודות שהפועל עשתה את הבלתי ייאמן כמעט ובתקציב מוגבל יחסית החליפה כמעט סגל שלם והעמידה קבוצה שאמורה להתמודד השנה בצמרת הגבוהה של הליגה.
אני לא הגדרתי כלום ולא דיברתי על פשרות, זה אתה דיברת. אני גם לא ביקרתי את הדרך שבה הפועל בנתה את הסגל. אני חושב שעשו עבודה מצוינת השנה.
ברור לי שאתה לא יכול להביא את כל מי שאתה רוצה ואז אחרי כל ההחתמות והפשרות, אתה מסתכל על הסגל שבנית ורואה מה הגיוני להשיג איתו ולא משנה אם התפשרת על x או הבאת את Y בהחתמת השנה.
שאתה מסתכל על הסגל של הפועל כפי שאתה מכיר אותו כרגע, הוא לא מספיק איכותי ולא מספיק עמוק בשביל להתמודד על האליפות, לפחות לא השנה. אם יהיו הפתעות עם שחקנים שאתה לא מצפה מהם כרגע, אפשר יהיה לעשות הערכה מחודשת.