תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 12/7-13/7 | מידע
הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 04:12 
סמל אישי של המשתמש
הפייסבוק הרשמי

הפועל נחתה בשלום לפני שעתיים ממחנה האימונים
הקבוצה תמריא ביום שני לפנות בוקר לבולגריה לקראת המשחק המוקדם בליגה האירופאית שיתקיים ביום חמישי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 12/7-13/7 | מידע
הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
נדב צנציפר

רן בן-שמעון יצטרך לקבל היום החלטה לגבי עתידו של הברזילאי סאשה. לקשר צסק"א סופיה ישנו סעיף לפיו הפועל תוכל לשחררו אם לא ישיג עד היום את השחרור הבינלאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
ONE

הפועל תל אביב שבה לארץ, צפו בקבלת הפנים

http://www.one.co.il/Article/219843.html

כ-50 אוהדים של האדומים קיבלו את פניה של הקבוצה, שחזרה ממחנה האימון בפולין, ולא שכחו לקלל את מכבי תל אביב. רן בן שמעון: "אני מחויב לתוצאות"

הפועל תל אביב שבה לפנות בוקר (אור לשישי) ממחנה האימון שקיימה על אדמת פולין, וזכתה לתמיכה של כ-50 אוהדים שהמתינו לה בנמל התעופה בן גוריון.

עוד לפני כן אמר המאמן רן בן שמעון: "היה מחנה אימון רציני וטוב מאוד מכל הבחינות, גם המקצועית, וגם החברתית. מחנה מצוין הוא רק אמצעי ולא המטרה עצמה".

"התחלנו בריצת מרתון ארוכה ואני מרוצה מהיסודות שהנחנו. אני מאמין שנדע להשתמש ביסודות הללו בתבונה כבר במשחק הקרוב באירופה ביום חמישי כי בחיי קבוצת כדורגל אתה גם מחויב לתוצאות תוך כדי התהליך". הפועל תפגוש את ברואה הבולגרית בעוד שישה ימים ותקווה להשיג תוצאה טובה לקראת הגומלין.

חיבר את הפטיש למגל
דעה: הבנייה מחדש של הפועל ת"א התאפשרה בזכות העובדה שרן בן שמעון ידע גם אילו שחקנים לחתוך. האדומים נפטרו מהבינוניות ונראים מוכנים לליגה
לכתבה המלאה
הקשר שי אבוטבול הוסיף: "מחנה האימון שעברנו חיבר וגיבש אותנו כשחקני כדורגל וכאנשים".

"הצטרפו הרבה מאוד שחקנים חדשים העונה אבל ההרגשה עכשיו שאנחנו מכירים כבר המון זמן וזה חשוב. הפכנו לקבוצה אחת שמחוייבת למטרות והישגים ואני בטוח שהמחויבות הזו תבוא לידי ביטוי בכל משחק ומשחק העונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 19:43 
לוקאש חתם סופית לפי YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4404448,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 20:17 
גם בספורט 5 השחרור הגיע. יוכל לשחק בחמישי.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45975.html

חדשות טובות להפועל תל אביב: השחרור הבינלאומי של הקשר הברזילאי לוקאש סאשה הגיע והוא יוכל לשחק מול ברואה הבולגרית ביום חמישי במסגרת מוקדמות הליגה האירופית. ההתאחדות הבולגרית העבירה ביום שישי את השחרור למועדון, ובכך נפתרה הבעיה סביב הקשר לאחר שהמפרק של קבוצתו הקודמת, צסק"א סופיה, דרש עבורו דמי ההעברה.

מכיוון שהקשר הברזילאי לא קיבל את שכרו מסופיה מזה מספר חודשים, הוא שוחרר לבסוף. כבר ביום ראשון הנהלת הפועל תל אביב תרשום את השחקן למפעל האירופי והוא יעמוד לרשותו של המאמן רן בן שמעון במשחק החוץ בבולגריה ביום חמישי הקרוב.

אחרי מנוחה שנינתה לשחקנים בסוף השבוע, ביום ראשון תחזור הקבוצה למתחם חודורוב לאימון בוקר, שם גם צפוי להתראיין רן בן שמעון לקראת המשחק מול הקבוצה הבולגרית. בלילה שבין ראשון לשני תמריא הפועל תל אביב לבולגריה לקראת ההתמודדות.

שי אבוטבול התייחס למחנה האימון שערכה הקבוצה בפולין. "מחנה האימון שעברנו חיבר וגיבש אותנו - כשחקני כדורגל וכאנשים", סיפר הקשר. "הצטרפו הרבה מאוד שחקנים חדשים העונה, אבל ההרגשה היא שאנחנו מכירים כבר המון זמן וזה חשוב. הפכנו לקבוצה אחת, שמחויבת למטרות ולהישגים, ואני בטוח שהמחויבות הזו תבוא לידי ביטוי בכל משחק ומשחק העונה".

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
מתי האימון בוקר ?? 14/7 ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2013, 01:30 
10 אמור להיות אבל תבדוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: