תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסד מת (?)
הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה הבעיה בזה שחלק גדול מתקציב הבטחון הולך למשכורות.
בגדול, אפשר להוציא את הכסף הזה על שני דברים - האנשים שעובדים בצבא או סוחרי ויצרני הנשק, ולמרות שאני חושב שישראל מוציאה הרבה יותר מדי כסף על שני הסעיפים, אם הייתי צריך לבחור באופן אישי, הייתי מעדיף שהכסף שלי ילך לחייל בגולני (או אפילו חו"ח לאוכל חינם בקריה) מלבעלי המניות של לוקהיד מרטין.

אם כבר זורקים כסף על פארש, שזה לפחות יחזור לאזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
בגדול, אפשר להוציא את הכסף הזה על שני דברים - האנשים שעובדים בצבא או סוחרי ויצרני הנשק, ולמרות שאני חושב שישראל מוציאה הרבה יותר מדי כסף על שני הסעיפים, אם הייתי צריך לבחור באופן אישי, הייתי מעדיף שהכסף שלי ילך לחייל בגולני (או אפילו חו"ח לאוכל חינם בקריה) מלבעלי המניות של לוקהיד מרטין.

אבל הכסף לא הולך לחיילים בסדיר אלא לקבוצה די מצומצמת (אם כי לא מצומצמת מספיק) של אנשים שנהנים מתנאי שכר ופנסיה שישראלים רגילים רק חולמים עליהם.
אם היה מדובר באיזו אליטה של לוחמי על ומפקדי צמרת אז ניחא, אבל אני לא בטוח שזה המצב (אשמח לגלות שאני טועה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסד מת (?)
הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אמיר כתב:

אבל הכסף לא הולך לחיילים בסדיר אלא לקבוצה די מצומצמת (אם כי לא מצומצמת מספיק) של אנשים שנהנים מתנאי שכר ופנסיה שישראלים רגילים רק חולמים עליהם.
אם היה מדובר באיזו אליטה של לוחמי על ומפקדי צמרת אז ניחא, אבל אני לא בטוח שזה המצב (אשמח לגלות שאני טועה).

אתה רומז שהרסר שלי בעל ההשכלה התיכונית בקושי, שמקבל כל חודש 16 אלף שקל + אוטו + פלאפון הוא לא אליטה?
אתה טועה. כדי להגיע לכאלה תנאים ביחס לכזה חומר אנושי צריך להיות וואחד אליטה, חבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אפילו אם מה שאתה אומר הוא נכון, וזה קצת קשה לדעת כי מערכת הבטחון מקשה מאד למצוא את הנתונים האלו (בדיוק בגלל שמאד מפחדים בקריה שאזרחים יתחילו לעשות דיונים כאלו) זה עדיין מראה שהבעיה היא לא בכמות המשכורות הכללית ביחס למה שאנחנו משלמים לפצצות, אלא בצורה שאנחנו מחלקים את הכסף בין החיילים.
ואני לא סתם אנאלי פה, אם כל מה שתדבר עליו זה עלות השכר הכללית תקבל פתרונות מחורבנים, או במילים, מה נראה לך שאגף הבטחון יעדיף לעשות, לקצץ שקל מהמשכורת של כל חייל או 10,000 ש"ח מהמשכורת של כל אלוף?

כל עוד שחיילים מקבלים פחות משכר מינמום על עבודה מסריחה ומסוכנת, אני לא יכול להבין איך אנשים אומרים שאנחנו משלמים יותר מדי משכורות בצבא.

הרוש הודף כתב:
אתה רומז שהרסר שלי בעל ההשכלה התיכונית בקושי, שמקבל כל חודש 16 אלף שקל + אוטו + פלאפון הוא לא אליטה?
אתה טועה. כדי להגיע לכאלה תנאים ביחס לכזה חומר אנושי צריך להיות וואחד אליטה, חבר
בשביל להיות רס"ר אתה צריך להיות מוכן להיות רס"ר כל החיים שלך עם כל המשתמע מכך.
זו תכונה יותר נדירה מתואר ראשון במנהל עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
teknoboy כתב:

אפילו אם מה שאתה אומר הוא נכון, וזה קצת קשה לדעת כי מערכת הבטחון מקשה מאד למצוא את הנתונים האלו (בדיוק בגלל שמאד מפחדים בקריה שאזרחים יתחילו לעשות דיונים כאלו) זה עדיין מראה שהבעיה היא לא בכמות המשכורות הכללית ביחס למה שאנחנו משלמים לפצצות, אלא בצורה שאנחנו מחלקים את הכסף בין החיילים.
ואני לא סתם אנאלי פה, אם כל מה שתדבר עליו זה עלות השכר הכללית תקבל פתרונות מחורבנים, או במילים, מה נראה לך שאגף הבטחון יעדיף לעשות, לקצץ שקל מהמשכורת של כל חייל או 10,000 ש"ח מהמשכורת של כל אלוף?

כל עוד שחיילים מקבלים פחות משכר מינמום על עבודה מסריחה ומסוכנת, אני לא יכול להבין איך אנשים אומרים שאנחנו משלמים יותר מדי משכורות בצבא.

אני לא חושב שהפתרון הוא בקיצוץ שכר החיילים (או הנגדים או הקצינים) אלא בביטול תקנים מיותרים או "הורדה בדרגה" לתקנים (כלומר משהו שהמפקד שלו הוא תא"ל יהיה תחת פיקודו של אל"מ).
אבל אני כמובן לא מומחה לנושא חיסכון בארגונים ציבוריים או לנושא כוח אדם בארגונים צבאיים, זה פשוט נראה לי הגיוני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:47 
אולי להעלות את גיל הפרישה מהצבא יעזור קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אולי להעלות את גיל הפרישה מהצבא יעזור קצת.

:ROSE:

למיטב הבנתי מרכיב הגמלאות הולך וגדל משנה לשנה, ומדובר בסעיך משמעותי מאוד מהתקציב.
מילא שהלוחמים יוצאים לפנסיה מוקדם, זה לגיטימי, אבל איש מקצוע כמו נגיד נגד רכב באיזה יחידה, למה שלא יפרוש באותו גיל כמו מוסכניק באזרחות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 19:51 
לבטל את חיל חינוך, את הגדנ"ע, את גלי צה"ל, את תיאטרון צה"ל.
לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לבטל את חיל חינוך, את הגדנ"ע, את גלי צה"ל, את תיאטרון צה"ל.
לא חסר.
מה השגת אם אתה עושה את הדברים האלו בלי ביטול של שירות חובה?
אם נגזר על אנשים לבזבז 3 שנים מהחיים שלהם על דברים שלא עוזרים לבטחון המדינה בשיט, לא מפריע לי שיהיה להם בסבבה.

נ.ב.
לדעתי לסגור גופים כמו גלי צה"ל וחיל חינוך זה משהו חיובי לחברה בישראל באופן כללי, אבל ברמה התקציבית, מדובר בהתעסקות בתפל.

teknoboy כתב:
אני לא חושב שהפתרון הוא בקיצוץ שכר החיילים (או הנגדים או הקצינים) אלא בביטול תקנים מיותרים או "הורדה בדרגה" לתקנים (כלומר משהו שהמפקד שלו הוא תא"ל יהיה תחת פיקודו של אל"מ).
אבל אני כמובן לא מומחה לנושא חיסכון בארגונים ציבוריים או לנושא כוח אדם בארגונים צבאיים, זה פשוט נראה לי הגיוני.
ברור לי לגמרי מה אתה רוצה, כל מה שאני אומר זה שאתה צריך להגיד "תנאי השכר של הבכירים בצבא לא סבירים" במקום "אנחנו מוציאים יותר מדי על משכורות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
נזכרתי פתאום באשכול הזה
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2069385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
נזכרתי פתאום באשכול הזה

סמעק, קראתי את כל האשכול עד שגיליתי שזה בכלל אשכול ישן. מיותר להקפיץ.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 21:25 
השם של הנושא מתאים מאוד ללחן של השיר של אלן ג'ף.
עכשיו תמשיכו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
נזכרתי פתאום באשכול הזה

:LAGUH!:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
נזכרתי פתאום באשכול הזה

:LAGUH!:

כל הזין..גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: