הסבתא של הפועל כתב:
Maor7 כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
זאפטה, הדבר היחידי שאתה צריך לשאול את עצמך בשביל להצליח שם, אם ישב לך על המצפון לעשות כסף על חשבון אנשים ששיקרת וסוג של גנבת להם כסף, או לא.
אם לא תהיה בטוח שאתה תצליח, כי אין דבר שעומד בפני הרצון. אם כן אז חפש תחום אחר דחוף.
הוא לא משקר ולא גונב כסף לאף אחד.
יודע מה? נגיד שהמוצרים איכותיים.
אז יוצא מצב שאתה מספסר, זה לא פחות גרוע מגניבה.
גם הבעלים שלך שקרן, הוא אמור לשלם לך כדין על כל שעת עבודה, בזמן שהוא אומר לך אני רוצה לקבל ככה וככה סכום על כל דבר שאתה מוכר, כמה שמכאן מבחינתי תמכור בכמה שבא לך בשביל להרוויח כסף בכלל מהיום העבודה, זה אחושלוקי מסריח ומגעיל. (משניי הצדדים)
מספסר?
שאתה קונה בזארה ג'ינס ב200 שקל שהעלות שלו היא מקסימום 30 שקל (ואני מגזים) זה לא ספסרות? וכשהם וכל שאר חנויות הבגדים מודיעים כל חודשיים על סוף עונה או SALE משוגע זה לא דומה למה שעושים בעגלות?
שאתה קונה סנדוויץ בארומה ב40 שקל שהעלות שלו היא 4.5 שקל זה לא ספסרות?
דרך אגב, סופש האחרון היייתי באילת וראיתי את מוצרי פרימייר (ים המלח שנמכרים בחו"ל, ממש אותם מוצרים שאני מכרתי) בסופר פארם. המחיר שם היה יותר גבוה והשיטה מכירה הייתה די דומה. "יש היום מבצע קנה אחד קבל את השני מתנה"
מעולם לא ניהלתי עגלות ולא היו בבעלותי עגלות כך שאני אפילו לא מנסה "להגן" על עצמי בדיון הזה. אבל עגלות זה עסק לכל דבר, כמו כל חנות הגיונית, רק עם צורת מכירה טיפה שונה. כמו בכל תחומי המכירות, גם בעגלות יש נוכלים/רמאים/שקרנים, יש תופעות לא נעימות ויש מוכרים אגרסיבים מדי.
אם להמציא מבצעים או להחמיא ללקוח נניח שעם המוצר הוא נראה הרבה יותר טוב זה לשקר.. אז כולם קונים בשקר, בכל תחום, בכל ענף, בכל סוג של חנות.
גם כשאתה יושב ממסעדה וממליצים לך על X, תאמין לי, מנסיון, X זה ברוב המקרים משהו שנשאר ממנו יותר מדי וקרוב לתאריך התפוגה שלו.
---
בעניין התשלום. זה העסק, זו צורת התשלום, ככה זה עובד. מי שלא רוצה לא חייב לעבוד בזה.