תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 8/7 | מידע
הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום בכתבה על ביטר רשום שאלרואי כהן קרוב מאוד אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 8/7 | מידע
הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 08:51 
היה ביום שישי בפאקינג ידיעות הגליל, אבל רק עכשיו ראיתי את זה:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 09:00 
והנה עוד משהו מהעמוד הבא בידיעות הגליל. "בית שאני בעיר הגדולה"
היה גם הסופ"ש ראיון דומה עם אשתו בידיעות ת"א. לפחות מחליפה לשיר אלמליח כבר מצאנו. נקווה אבל שלא לאלרואי.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&Lang=he
"מחכה למשחק הראשון שלי בבלומפילד"
לוקאס סאשה, הזר החדש של הפועל ת"א, חושף קעקוע בעברית וגם מסביר מאיפה הוא קיבל את הכינוי המיוחד

אונרדו, וולטון סילבה, פאביו רוסה, פאביו ג'וניור. לא מעט שחקנים ברזילאים כושלים היו בהפועל תל אביב בעבר, אבל זה לא גורם לאדומים להירתע. לפני מספר ימים חתם לוקאס סאשה לשנתיים, והבוקר (שני), בראיון לאתר הרשמי של המועדון, הוא מדבר לראשונה וחושף קשר מפתיע לישראל.
"אני יודע שהפועל ת"א קבוצה גדולה שמשחקת תמיד באירופה. אני עוקב אחרי הכדורגל האירופאי כבר שנים ולכן אני מכיר את הקבוצה הרבה זמן", סיפר הברזילאי, שהגיע לאדומים מצסק"א סופיה. "ברגע שהמאמן יצר איתי קשר ודיברנו בטלפון התלהבתי מאוד מהאפשרות שאגיע לקבוצה. חיפשתי באינטרנט מידע על הקהל ועל בלומפילד, אני יודע שהאוהדים לא מפסיקים לעודד את הקבוצה ודוחפים אותה גם ברגעים הפחות טובים וזה דבר שכל כדורגלן אוהב ומכבד. אני מתרגש לקראת המשחק הראשון בבלומפילד".
אחרי הדברים על הקבוצה החדשה, הקשר של רן בן שמעון סיפר מאיפה קיבל את הכינוי המיוחד. "סאשה זה כאילו שושה הקטן, או הבן של שושה (שושה זה אחיו, שחקן פוטסל בברזיל). מישהו התחיל עם הכינוי הזה ומאז זה נדבק. בהתחלה ביקשתי מכולם להפסיק לקרוא לי סאשה, אבל לא יכולתי לעצור את זה", אמר לוקאס בחיוך גדול.
כשעלה לראשונה על בגדי האימון האדומים, אנשי הפועל ת"א הופתעו לגלות כי על רגלו קעקוע גדול עם הכיתוב "משפחה". אז מה הקשר בין הקשר הברזילאי לקעקוע בעברית? סאשה מסביר: "זה התחיל מהרצון שלי לעשות קעקוע עם המילה משפחה. יש לי חבר יהודי ברזילאי שלימד אותי הרבה דברים על יהדות. התאהבתי בצורה של המילים העבריות והחלטתי לעשות קעקוע כזה. מבחינתי זה לא מוזר בכלל, יש כאלו שמקעקעים מילים בסינית, אני עשיתי בעברית, זה יפה מאוד בעיני ואולי זה גם סימן מלמעלה שמקומי בישראל. מי יודע, נסתרות הן דרכי האל".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
הכינוי המיוחד והקעקוע בעברית: הכירו את סאשה
http://www.one.co.il/Article/219652.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 12:10 
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%A2%D7%9C-% ... %99%D7%AA/

אתה עובד בוואן או משהו? למה להביא משם קישור לראיון עם לוקאס, שמקורו בכלל באתר הרשמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 14:21 
שלום שלום לעבאס

http://www.one.co.il/Article/219661.html
הקשר הגיע לסיכום על התרת חוזהו, הפועל חיפה, הפועל עכו, עירוני רמה"ש והפועל רעננה מעוניינות לקלוט אותו. גילי ורמוט חזר לאימונים מלאים

הפועל ת"א ומחמוד עבאס הגיעו לסיכום ביניהם והקשר שוחרר באופן סופי מהמועדון. כזכור, המאמן רן בן שמעון הודיע הקיץ לעבאס, שחזר מהשאלה מבני סכנין, כי הוא לא בתוכניות וכי הוא רשאי לחפש קבוצה אחרת.

בתקופה האחרונה אף התאמן בנפרד מהקבוצה ויחד עם השחקנים הנוספים המשוחררים, אולם עבאס ויתר על השנתיים הבאות בחוזהו תמורת פיצוי וכעת הוא שחקן חופשי.

סוכנו, שחר גרינברג, עומל כבר על מציאת קבוצה חדשה עבור השחקן והוא נמצא במגעים עם מספר קבוצות בליגת העל: הפועל חיפה, הפועל עכו, עירוני "ניר" רמה"ש והפועל רעננה. מהפועל נמסר בתגובה: ״כשיהיה מה להודיע, נודיע. לא נמסור פרטים הקשורים לחוזים והסכמים"
עבאס הגיע להפועל בקיץ 2011/12 לאחר עונה מוצלחת במדי הפועל אשקלון וחתם על חוזה לארבע שנים. לאחר עונתו הראשונה עם האדומים הוא הושאל בקיץ הקודם לבני סכנין.
בתוך כך, חניכיו של רן בן שמעון יפגשו מחר (שלישי) את לכיה גדנסק המקומית למשחק אימון שלישי ואחרון במחנה האימונים, ויקוו לנעול שלושה ניצחונות רצופים, שבהחלט יעניקו שקט ואופטימיות לקראת המבחן האמיתי הראשון במסגרת מוקדמות הליגה האירופית מול ברואה סטארה הבולגרית
עד כה, מעידים בהפועל, כי המחנה עובר באווירה טובה ומקצוענית. גילי ורמוט שלא שותף במשחק הקודם מול לך פוזנן על מנת לא להעמיס על שריר הירך האחורי המשתקם, חזר לאימונים רגילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז סיכם בקבוצה מהליגה הטורקית השנייהhttp://one.co.il/Article/219677.html.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 20:54 
מור שושן צפוי להצטרף לאימוני הפועל חיפה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 22&Lang=he

ציטוט:
הפועל חיפה ממשיכה בהכנות לקראת העונה הבאה ועושה מאמצים רבים לחזק את הסגל. האדומים מהכרמל פתחו במשא ומתן עם בלמה של הפועל תל אביב, מור שושן. הבלם צפוי להתחיל להתאמן בשורות הפועל חיפה כבר מחר והכוונה היא לסגור איתו בימים הקרובים.

שושן החל את דרכו בהפועל נצרת עלית בעונת 2008/09 והיה חלק מרכזי מעליית הליגה באותה עונה. בינואר 2010 הוא עבר להפועל תל אביב אך לא זכה לדקות משחק רבות והושאל למכבי הרצליה. בעונה לאחר מכן החליט המאמן דאז, דרור קשטן להחזיר את שושן לסגל ולאחר פציעתם של מריו פצ'אלקה וביוואן פרנסמן הוא זכה למקום בהרכב. הוא שיחק לצידו של וואליד באדיר אך סבל מפציעות גם הוא ולא שיחק הרבה.

:HRT2: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
עפ״י ONE אריק יאנקו חתם בהפועל רעננה. אין פרטים נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: