תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 5/7-6/7 | דיונים
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 09:48 
gibu כתב:
oMeR1 כתב:
הכתבות שONE עושים על אצילי מזכירות לי את הכתבות שעשו אז על החלוץ הצעיר של ק"ש שבא מנשר של ברקוביץ'...
אגב, זה אכן מחזק את התחושה שלי שהוא סגור בבית"ר, כדי להעצים את הרכש כביכול של טביב. ועוד שהוא ניצח במלחמה עם הפועל :LOL2:

!
הוצאת לי את המילים מהפה , הסוכן שלו עובד שעות נוספות עם אופירע

יש לי הרגשה שזה פחות הסוכן יותר טביב, לא נראה לי שהפועל תלך גם על פדידה וגם על אצילי שיש על ספסל גם את ספורי וטועמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
אם עוד נשאר כסף לרכש אז ברור שהוא צריך להגיע להגנה. בחצי מיליון שקל + שכר של אצילי אפשר ורצוי להביא את גל אראל שיהיה בלם שלישי וקשר אחורי מחליף. לבנות על חיימוביץ' כבלם שלישי ועל יגאל כרביעי זה בעייתי בלשון המעטה.
אגב, אני לא אופתע אם רב"ש סגר את הסגל מבחינתו, לפחות עד שנעפיל לבתים (אם וכאשר) ואז הוא יביא עוד קשר זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אגב, אני לא אופתע אם רב"ש סגר את הסגל מבחינתו, לפחות עד שנעפיל לבתים (אם וכאשר) ואז הוא יביא עוד קשר זר.

סיכויים גדולים שזה מה שיקרה.
אם רב"ש באמת היה רוצה אותו הוא היה דואג שיגיע לפני היציאה למחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:04 
מתי יעלו אתרי הספורט השונים את הכתבה השנתית על הקידוש שנעשה אמש במלון ועל השף שמלווה את הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%A0%D7%95%D ... %9C%D7%99/
ציטוט:
נוהל שבת: הפועל ערכה קידוש כהלכתו בפולין
קבוצה ערכה אתמול את ארוחת השישי המסורתית כשהקשר רועי גורדנה ניהל את הקידוש.

הזרים החדשים, קולין, איליץ', ולוקאס סאשה עבורם היה זה הקידוש הראשון בחייהם, התלהבו במיוחד מהחלות מעשה ידיו של השף כפיר חדד, שבצוותא עם עוזרו יתיר אטיאס ומנהל הקבוצה מורדי דדון, הזמינו מבעוד מועד גם עופות ובשר כשרים מבית חב"ד שבעיר הבירה וורשה. המאמן רן בן שמעון הודה לחדד ואטיאס, שהפכו לחלק בלתי נפרד מהקבוצה על המאמץ וההשקעה בכל ארוחה. חבר הדירקטוריון, משה תאומים הצטרף למחנה אתמול וישהה עם הקבוצה מספר ימים.

תמונה

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 06 יולי 2013, 10:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
טועמה עם כיפה, צדיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 5/7-6/7 | דיונים
הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:20 
סימרוטיץ כתב:
gibu כתב:
oMeR1 כתב:
הכתבות שONE עושים על אצילי מזכירות לי את הכתבות שעשו אז על החלוץ הצעיר של ק"ש שבא מנשר של ברקוביץ'...
אגב, זה אכן מחזק את התחושה שלי שהוא סגור בבית"ר, כדי להעצים את הרכש כביכול של טביב. ועוד שהוא ניצח במלחמה עם הפועל :LOL2:

!

יש לי הרגשה שזה פחות הסוכן יותר טביב, לא נראה לי שהפועל תלך גם על פדידה וגם על אצילי שיש על ספסל גם את ספורי וטועמה

למה לא לקנות ולהשאיל כדי שיהיה חיזוק לשנים הבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:21 
kobster כתב:
אם עוד נשאר כסף לרכש אז ברור שהוא צריך להגיע להגנה. בחצי מיליון שקל + שכר של אצילי אפשר ורצוי להביא את גל אראל שיהיה בלם שלישי וקשר אחורי מחליף. לבנות על חיימוביץ' כבלם שלישי ועל יגאל כרביעי זה בעייתי בלשון המעטה.

וזה בזמן שאתה חסר לפחות עמדה אחת להרכב בקישור ההתקפי (ואני כבר לא מדבר על קשר אמצע שכנראה ויתרו עליו).
ההגנה סגורה. שני בלמים להרכב, בלם שלישי חיימוביץ ורביעי כנראה מהנוער. יגאל לא בלם ואני לא יודע מי בונה עליו כבלם.
לגבי מגינים הכל ידוע. יש שני בימין ושניים בשמאל. זה שהם כנראה לא מספיק טובים זה משהו אחר, אבל זה מה שהחליטו להביא כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:22 
red_o כתב:
סימרוטיץ כתב:
gibu כתב:
oMeR1 כתב:

!

למה לא לקנות ולהשאיל כדי שיהיה חיזוק לשנים הבאות?

כנראה ששכחתי שיש המון כסף בקופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
oMeR1 כתב:

!

לטעמי דווקא לאייל לחמן חסר כסף לרכש, אז הוא משווק אותו (מהכתבה הקודמת על המאבק בין אלי טביב להפועל עליו):
ציטוט:
יש לציין כי מי שגילה את אצילי הוא המאמן, אייל לחמן והחלוץ מצטרף לשורה רבה של שחקנים צעירים מוכשרים אותם גידל ונתן להם את הבמה כמו: מיקי סירושטיין, מוחמד פודי, דני עמוס, אחמד קסום, רמי אבו לאבן, ספוואן זועבי, אוהד כהן, תומר בן יוסף, רפי כהן החלוץ, משה סבג, יניב אלול ועוד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 10:30 
oMeR1 כתב:

לא יודע בקשר לעניין עם בית"ר וטביב אבל חבר שלי חזר עכשיו ממחנה האימון של הנבחרת הצעירה החדשה באוסטריה והוא שיחק שם עם אצילי . לפי מה שהוא מספר מדובר בשחקן אדיר ואיש טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 21:02 
http://www.haadumim.com/?p=2426
:ROSE:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: