תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המהלך של טביב, רביבו
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אדום נחמד כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
יש לך במשפחה אוהדי בית״ר? מאוד לא ברור התמיכה שלך במועדון המחורבן הזה, הלוואי וזה היה 300 או קומץ

יש לי חברים טובים מאוד שאוהדי ביתר. שמחולקים ל2 קבוצות מנותקות. ואני מאוד מתעניין במה שקורה שם.
אחד מהם טרח לקלל את הלה פמיליה בעמוד שלהם כשהתלהבו מהאבנים באימון הראשון.
והם לא לבד.

אגב, אני לא אומר שמלבד הלה פלולה שאר אוהדי ביתר שוחרי שלום.

איזה גבר הוא...

אתה חושב שאי פעם ענית בפורום תשובה עניינית למישהו?

אני חושב שאתה ילד מסכן =)

שבאתי או איך שקוראים לך , אתה חתיכת ייצור עלוב שלא מסוגל לענות לאף אחד ובוחר לרדת לרמה נלוזה ועלובה כמו הפרצוף שלך,0

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתה מדבר שטויות, בכמויות.
הקהל של בית"ר? מי זה הקהל של בית"ר?
כשקדאייב (או סדאייב) כבש מול נתניה 300 איש יצאו החוצה. השאר נשארו ומחאו כפיים.
יש לבית"ר ארגון פלילי שמסתובב ביציעים והוא היחיד ש"לא בשל" (איזה מילה מכובסת) לשחקן ערבי.
השאר יחסית בסדר.

בלי קשר שגם אם כל אוהדי ביתר לא "היו בשלים" זה לא לגיטימי.

זה הרבה יותר מ-300 , ראית את משחקי ביתר אחרי הבאת הצצנים?
ללה פמיליה יש השפעה על שאר הקהל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שטביב בונה על כסף מרביבו
חוץ מזה עם מנהל מפעל במדינה אירופאית היה מצהיר שהוא לא מעסיק יהודים, המפעל היה נסגר. איזה רעש זה היה עושה בארץ. ביבי היה נואם
אבל אצלנו ראש הממשלה מברך את מי שאמר את האמירה הגזענית
אי אפשר להגיש איזה בג״ץ בטענה לפגיעה בחופש העיסוק, זה פשוט מחריד מה שקורה שם והלגיטימיות שהדברים האלה מקבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, צילצל לנציג הבעלים החדש של בית"ר ירושלים, חיים רביבו, והפתיע אותו בשיחת טלפון מברכת בעקבות כניסתו לבית"ר.

נתניהו אמר לרביבו: "ברוך הבא לירושלים, אני מברך אותך על כניסתך לתפקיד, אני שמח שאתה מבין כולם באת לעשות סדר במועדון. אני בטוח שתמגר את האלימת והגזענות ותחזיר את בית"ר לימיה היפים והטובים בצמרת".
http://www.one.co.il/Article/219536.html

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 13:30 
כנראה שלא הבנתם איך טביב עובד... טביב מביא חברים "ומקורבים" שלו "רב איתם" מפטר אותם ומשלם להם פיצויים מוגזמים ואחרי שהם קיבלו את הפיצויים הם מתחלקים עם טביב, אבל כמובן הכל לכאורה וזאת רק תאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום נחמד כתב:
שבתאי יחבס כתב:
[te="אדום נחמד"]
chimpfive כתב:
יש לך במשפחה אוהדי בית״ר? מאוד לא ברור התמיכה שלך במועדון המחורבן הזה, הלוואי וזה היה 300 או קומץ

יש לי חברים טובים מאוד שאוהדי ביתר. שמחולקים ל2 קבוצות מנותקות. ואני מאוד מתעניין במה שקורה שם.
אחד מהם טרח לקלל את הלה פמיליה בעמוד שלהם כשהתלהבו מהאבנים באימון הראשון.
והם לא לבד.

אגב, אני לא אומר שמלבד הלה פלולה שאר אוהדי ביתר שוחרי שלום.[ /q
איזה גבר הוא...

אתה חושב שאי פעם ענית בפורום תשובה עניינית למישהו?[ /quote
אני חושב שאתה ילד מסכן =)

שבאתי או איך שקוראים לך , אתה חתיכת ייצור עלוב שלא מסוגל לענות לאף אחד ובוחר לרדת לרמה נלוזה ועלובה כמו הפרצוף שלך,0

וואלה
חבל שלא ראית את הפרצוף שלי אולי היית מגיב אחרת ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אולי
תלמד לכבד פה משתמשים גם.כשהם לא מסכימים איתך.
קצת נימוס

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:14 
פואד כתב:
כנראה שלא הבנתם איך טביב עובד... טביב מביא חברים "ומקורבים" שלו "רב איתם" מפטר אותם ומשלם להם פיצויים מוגזמים ואחרי שהם קיבלו את הפיצויים הם מתחלקים עם טביב, אבל כמובן הכל לכאורה וזאת רק תאוריה.

ומאיפה הכסף של הפיצויים? הקופה של בית"ר?
לא הבנתי כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:37 
פואד כתב:

אין ספק. רביבו הוא הגבי קצרה שלהם.
אני דווקא הייתי הולך "דמי טיווח" או "יעוץ" של מיליונים שעוד מעט יתחילו לזרום.
הפיצויים יבואו אחרי זה לכל מיני "ספונסרים" שהוא יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, צילצל לנציג הבעלים החדש של בית"ר ירושלים, חיים רביבו, והפתיע אותו בשיחת טלפון מברכת בעקבות כניסתו לבית"ר.

נתניהו אמר לרביבו: "ברוך הבא לירושלים, אני מברך אותך על כניסתך לתפקיד, אני שמח שאתה מבין כולם באת לעשות סדר במועדון. אני בטוח שתמגר את האלימת והגזענות ו תחזיר את בית"ר לימיה היפים והטובים בצמרת".

אני אומרת לכם , הביבי הזה בא לי לסגור אותו יומיים רצופים
בכלוב אחד עם דוב נמלים נגוע בעששת
סתם בשביל שיהייה לו זמן לחשוב טוב
ולומר דברים בזמן אמת-(מחל עאלק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור אדום נחמד אתה מבסס תיאוריה על סמך 2 חברים שלך אוהדי בית"ר מתל אביב שיחסית שפויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
בקיצור אדום נחמד אתה מבסס תיאוריה על סמך 2 חברים שלך אוהדי בית"ר מתל אביב שיחסית שפויים?

אני יכול לענות ולומר שזה בעצם שתי קבוצות חברים, שמעידים על הסביבה הקרובה להם ביציע, אבל גם זה קרוב לודאי לא יספק כי זה מגיע לכמה עשרות, וזה תלוי בכמה תאמינו להם.
אגב, הם לא מתל אביב
אחד מירושלים ואחד מקרית גת.

ופאביו, הלה פמיליה הוציאו את החשק לאנשים להגיע. זו בעיה אמיתית. אבל זה ויכוח אחר בנוגע לנאמנות שלהם. בנוגע לגזענות שלהם זה מוטל בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המהלך של טביב, רביבו
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 16:21 
אדום כתב:
פואד כתב:

ומאיפה הכסף של הפיצויים? הקופה של בית"ר?
לא הבנתי כלום.

ראה ערך קצרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 17:02 
רק לי יצא עשן מהאוזניים שראיתי את ביבי בהקשר של בית"ר???
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

נתניהו אמר לרביבו: "ברוך הבא לירושלים, אני מברך אותך על כניסתך לתפקיד, אני שמח שאתה מבין כולם באת לעשות סדר במועדון. אני בטוח שתמגר את האלימת והגזענות ו תחזיר את בית"ר לימיה היפים והטובים בצמרת".

איזו מדינה מתועבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:

אני יכול לענות ולומר שזה בעצם שתי קבוצות חברים, שמעידים על הסביבה הקרובה להם ביציע, אבל גם זה קרוב לודאי לא יספק כי זה מגיע לכמה עשרות, וזה תלוי בכמה תאמינו להם.
אגב, הם לא מתל אביב
אחד מירושלים ואחד מקרית גת.

ופאביו, הלה פמיליה הוציאו את החשק לאנשים להגיע. זו בעיה אמיתית. אבל זה ויכוח אחר בנוגע לנאמנות שלהם. בנוגע לגזענות שלהם זה מוטל בספק.

זה דומה להפועל חביבי,ששער 5 לא בפנים אין חשק למשחק,ולפני העונה הזו בזמן טביב זה קרה:
כולה 2000 בעשר5
חצי מהם ממש מעודדים
ושהם לא מעודדים בית קברות ואין חשק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כמו ששער 5 לא היה.
בלי עידוד אפשר להסתדר
אבל אם שער 5 יתחיל להתפרש בין השערים ולהכניס מכות למי שחושב אחרת, זה יהייה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה לא כמו ששער 5 לא היה.
בלי עידוד אפשר להסתדר
אבל אם שער 5 יתחיל להתפרש בין השערים ולהכניס מכות למי שחושב אחרת, זה יהייה דומה.

אפשר הכל,אבל זה היה בית קרבות.
בלי שער 5 אין אוירה.

ובתור גילוי נאות אני לא משער 5

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 22:58 
שבתאי יחבס כתב:
shirman כתב:
גם אבותיהם של רביבו וטביב הגיעו ממדינות ערב ולכן הם ערבים.
שיסתכלו במראה ויסתמו את הפה צמד הגזענים המזדיינים האלו.

ידוע שאתה שונא מזרחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2013, 08:35 
nirog כתב:

יש מצב שרביבו דיבר עם מתחזה לביבי, רץ לספר לשרמוטה שלו, ומיד זה מופיע בראשי תחת "פרסום ראשון" (כמובן) ?!
:ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 14:04 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4401561,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המהלך של טביב, רביבו
הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
מהיום: טביבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 14:21 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4401561,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 16:24 
בס"ד

חיים עוד לא יודע זאת , אבל כל מי שבקרבת טביב בסוף נשרף.
אני זוכר כמה "חברים" הוא מינה לנהל את הפועל והם בסוף הבינו
מיהו החבר הזה ומה טיבו ואז כולם עזבו אותו והיו נגדו לאחר שהוא בידר
אותם והם היו אחראים למחדליו.
גם הפעם ,אני בטוח שחיים הובא כ"עלה תאנה" לכסות על טביב ומעלליו ( בגלל צניעות לא
אמרתי מילה אחרת ).
בכתבה הדגיש הכתב שרביבו לא טיפש ואני דווקא חושב שהוא לא חכם.
הוא עוד לא יודע מה מחכה לו , הוא לא יודע שלאלי טביב אין חברים , וכולם משמשים
כ"מכבסת" המעשים שלו. וכן גם ההתבטאות היא חלק מטיפשות. הרי אם אתה חושב את מה שאמרת
כדאי לך לא לגלות , ואם אתה לא חושב כך בשביל מה דיברת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שאם בית המשפט ירשיע את טביב ורעש ציבורי ימנע את רישומו של טביב בהתאחדות (למרות שזו החליטה שגם אדם שמורשע בהכאת קטין יוכל להירשם כבעלים) - רביבו יירשם במקומו כבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הפרויקט של חיים רביבו

גדעון לוי

לגזענות הישראלית נמצא צידוק חדש ומקורי: העם אוהב אותה, ובלעדיה קשה למצוא ספונסרים. אם פעם היתה לנו ציונות מדינית וציונות מעשית, רוחנית ודתית, עכשיו יש לנו גזענות רעיונית וגזענות ספונסרית. הוגה הרעיון, ממשיכם של בנימין זאב ואחד העם, הוא שחקן הכדורגל לשעבר, אחד מ"הגדולים בכל הזמנים", חיים רביבו.

נציג הבעלים החדש של "מועדון הפאר", בית"ר ירושלים, הצהיר בשבוע שעבר שלא יביא שחקנים ערבים לקבוצתו. "המטרה שלנו לא תהיה להביא שחקן ערבי ולהתגרות בקהל”, אמר רביבו, “זה לא יהיה הדבר הנכון לעשותו... נבקש מהאוהדים להיות מאופקים, כי בגלל התופעות האלה קשה להביא ספונסרים". הדיל החדש של רביבו, ברור ונחרץ כמו שריקה של פיירלואיג'י קולינה: גזענות זה טוב, כי קהל האוהדים אוהב אותה; אסור להתגרות בו, כי אז לא יהיו ספונסרים ולא יהיה כסף. ז'אן מארי לה־פן וירג היידר לא חשבו על זה.

יפה לשמוע דווקא מרביבו צידוקים שפלים כאלו לגזענות: לשיא תהילתו הוא הגיע כששיחק דווקא במדינה מוסלמית. בשנים 2003–2000 רביבו היה מלך טורקיה. הוא שיחק בשני היכלי התהילה של איסטנבול, פנרבחצ'ה וגלאטסראיי, הבקיע צמדים ושלשות ונבחר לשחקן הזר הטוב ביותר בטורקיה. בכיכר טקסים יש עד היום נהגי מוניות שאם תאמר להם ישראל, הם ישיבו: רביבו, ועיניהם ינצצו.

בשני המועדונים הללו לא נולד "נציג הבעלים" שאמר שלא יביא שחקנים יהודים (או ישראלים), כדי לא להתגרות באוהדים; גם לא היתה שום בעיה עם הספונסרים. לא קשה לנחש מה היה קורה אילו היתה מתעוררת בעיה עם היהודי רביבו: מאלי ויזל ועד מכון ויזנטל, כולל יד ושם, הליגה נגד השמצה ובנימין נתניהו גם, מקהלת הצווחות נגד האנטישמיות בטורקיה, שזקפה ראשה ואומרת להשמידנו. אבל טורקיה פשוט אהבה את רביבו, ושפטה אותו רק על פי מספר השערים שהבקיע, לא על פי מוצאו.

רביבו שכח מזה. הוא מגה־סלב - עם “רוקדים עם כוכבים” ו"אייל גולן קורא לך" ברזומה - ויו"ר ארגון שחקני הכדורגל, ויודע את נפש בהמתו - אוהדי המועדון החדש שלו - שהיא נפשם של רבים מהישראלים, רק בוטה ואלימה יותר. לכן, לפעמים אני אוהב את אוהדי בית"ר: הם צועקים את מה שהרבה ישראלים חושבים. לא בכדי שר אייל גולן: "מי מגרש את השדים/ זה אנחנו צבא הבית"רים/ מי המלכה?/ מי האלופה?/ בית"ר ירושלים בפסגה".

את המנגינה הזאת כנראה אי אפשר להפסיק: שירי הלל ליגאל עמיר ושירי שנאה ללאה ויצחק רבין. "זה קרה בכיכר/ היס"מ לא עזר/ את יגאל לא עצר/ ולפתע פתאום/ כתם אדום/ לא רוצים הסכם שלום..." (את ההמשך על לאה רבין אי אפשר להדפיס). והם שרים: "אני נשבע במנורה/ לגזענות שהיא חלום/ כל העולם יהיו עדים/ שלא יהיו פה ערבים". כשמטיפים להם יומם וליל על "מדינה יהודית", הם מבינים את המשמעות האמיתית טוב יותר מכל אזרח ישראלי אחר: "פה זה ארץ ישראל, טועמה/ פה זה מדינת היהודים". האם נתניהו, יריב לוין, דני דנון, זאב אלקין ומירי רגב חושבים אחרת? האם נפתלי בנט ואיילת שקד היו מנסחים את זה אחרת?

שירת הגזענות של בית"ר מעלה על פני השטח רגשות אפלים וסמויים, שרק העלאתם עוד מעוררת את הדחייה וההתנגדות של מצקצקי הלשונות החסודים. הרב שמואל אליהו מצפת ולה־פמיליה מירושלים הם היחידים שעוד מצליחים לעורר כאן סלידה. מערכות השלטון, המשפט והחינוך, גזעניות לא פחות, וממוסדות, מזיקות ושיטתיות לאין שיעור יותר, לא מצליחות לעשות כן. לכן אולי צריך להודות גם לפרויקט הזה של רביבו: הוא לפחות מעורר גועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
תמונה
הפרויקט של חיים רביבו

גדעון לוי

לגזענות הישראלית נמצא צידוק חדש ומקורי: העם אוהב אותה, ובלעדיה קשה למצוא ספונסרים. אם פעם היתה לנו ציונות מדינית וציונות מעשית, רוחנית ודתית, עכשיו יש לנו גזענות רעיונית וגזענות ספונסרית. הוגה הרעיון, ממשיכם של בנימין זאב ואחד העם, הוא שחקן הכדורגל לשעבר, אחד מ"הגדולים בכל הזמנים", חיים רביבו.

נציג הבעלים החדש של "מועדון הפאר", בית"ר ירושלים, הצהיר בשבוע שעבר שלא יביא שחקנים ערבים לקבוצתו. "המטרה שלנו לא תהיה להביא שחקן ערבי ולהתגרות בקהל”, אמר רביבו, “זה לא יהיה הדבר הנכון לעשותו... נבקש מהאוהדים להיות מאופקים, כי בגלל התופעות האלה קשה להביא ספונסרים". הדיל החדש של רביבו, ברור ונחרץ כמו שריקה של פיירלואיג'י קולינה: גזענות זה טוב, כי קהל האוהדים אוהב אותה; אסור להתגרות בו, כי אז לא יהיו ספונסרים ולא יהיה כסף. ז'אן מארי לה־פן וירג היידר לא חשבו על זה.

יפה לשמוע דווקא מרביבו צידוקים שפלים כאלו לגזענות: לשיא תהילתו הוא הגיע כששיחק דווקא במדינה מוסלמית. בשנים 2003–2000 רביבו היה מלך טורקיה. הוא שיחק בשני היכלי התהילה של איסטנבול, פנרבחצ'ה וגלאטסראיי, הבקיע צמדים ושלשות ונבחר לשחקן הזר הטוב ביותר בטורקיה. בכיכר טקסים יש עד היום נהגי מוניות שאם תאמר להם ישראל, הם ישיבו: רביבו, ועיניהם ינצצו.

בשני המועדונים הללו לא נולד "נציג הבעלים" שאמר שלא יביא שחקנים יהודים (או ישראלים), כדי לא להתגרות באוהדים; גם לא היתה שום בעיה עם הספונסרים. לא קשה לנחש מה היה קורה אילו היתה מתעוררת בעיה עם היהודי רביבו: מאלי ויזל ועד מכון ויזנטל, כולל יד ושם, הליגה נגד השמצה ובנימין נתניהו גם, מקהלת הצווחות נגד האנטישמיות בטורקיה, שזקפה ראשה ואומרת להשמידנו. אבל טורקיה פשוט אהבה את רביבו, ושפטה אותו רק על פי מספר השערים שהבקיע, לא על פי מוצאו.

רביבו שכח מזה. הוא מגה־סלב - עם “רוקדים עם כוכבים” ו"אייל גולן קורא לך" ברזומה - ויו"ר ארגון שחקני הכדורגל, ויודע את נפש בהמתו - אוהדי המועדון החדש שלו - שהיא נפשם של רבים מהישראלים, רק בוטה ואלימה יותר. לכן, לפעמים אני אוהב את אוהדי בית"ר: הם צועקים את מה שהרבה ישראלים חושבים. לא בכדי שר אייל גולן: "מי מגרש את השדים/ זה אנחנו צבא הבית"רים/ מי המלכה?/ מי האלופה?/ בית"ר ירושלים בפסגה".

את המנגינה הזאת כנראה אי אפשר להפסיק: שירי הלל ליגאל עמיר ושירי שנאה ללאה ויצחק רבין. "זה קרה בכיכר/ היס"מ לא עזר/ את יגאל לא עצר/ ולפתע פתאום/ כתם אדום/ לא רוצים הסכם שלום..." (את ההמשך על לאה רבין אי אפשר להדפיס). והם שרים: "אני נשבע במנורה/ לגזענות שהיא חלום/ כל העולם יהיו עדים/ שלא יהיו פה ערבים". כשמטיפים להם יומם וליל על "מדינה יהודית", הם מבינים את המשמעות האמיתית טוב יותר מכל אזרח ישראלי אחר: "פה זה ארץ ישראל, טועמה/ פה זה מדינת היהודים". האם נתניהו, יריב לוין, דני דנון, זאב אלקין ומירי רגב חושבים אחרת? האם נפתלי בנט ואיילת שקד היו מנסחים את זה אחרת?

שירת הגזענות של בית"ר מעלה על פני השטח רגשות אפלים וסמויים, שרק העלאתם עוד מעוררת את הדחייה וההתנגדות של מצקצקי הלשונות החסודים. הרב שמואל אליהו מצפת ולה־פמיליה מירושלים הם היחידים שעוד מצליחים לעורר כאן סלידה. מערכות השלטון, המשפט והחינוך, גזעניות לא פחות, וממוסדות, מזיקות ושיטתיות לאין שיעור יותר, לא מצליחות לעשות כן. לכן אולי צריך להודות גם לפרויקט הזה של רביבו: הוא לפחות מעורר גועל.

:ROSE: :cry:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 00:35 
טור ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 06:19 
כתבה מן העבר
או כמו שאומרים -"מצא מין את מינו "

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1339864 ... I.facebook
ציטוט:
לפני פחות מחודש סערו הרוחות כשנודע שכדורגלן העבר המפורסם, חיים רביבו, הוגלה מהארץ בצו של בורר מהעולם התחתון, לאחר שהסתכסך עם עבריין מתל אביב. הבורר, כך חשף "הארץ", היה ראש ארגון הפשע מאשקלון, שלום דומרני, שקבע בתחילה שעל הכדורגלן לשלם קנס כספי גבוה לעבריין.
אלא שאז נכנס לתמונה יצחק אברג'יל, אף הוא ראש ארגון פשיעה, שנחשב לשליט הבלתי מעורער של העולם התחתון באשדוד, עירו של רביבו, ומוכר כמקורב מאוד לקבוצת אנשי העסקים שמקיפים את הכדורגלן. כאשר אברג'יל דרש מדומרני להקל עם רביבו, השניים נקלעו לעימות שהוביל בסופו של דבר להחמרת העונש, ולהגלייתו של הכדורגלן הפופולרי.
העבריין התל אביבי שרביבו נקלע לעימות אתו הוא מוטי חסין, שהיה אחד מאנשיו המובהקים של אברג'יל. ביום שני לפנות ערב, בא חסין לחוף טובגו בבת ים. הוא לא ידע שאנשי היחידה הסמויה של היחידה הארצית לחקירות בינלאומיות עוקבים אחריו, ולא במקרה: מאז פרשת רביבו הוא סומן כמועמד לחיסול על ידי ארגונו של אברג'יל. המתנקשים החטיאו אותו והרגו את מרגריטה לאוטין.
ביאחב"ל העריכו, שמעקב צמוד אחרי חסין יניב מידע חשוב על מלחמת החורמה המתהווה בין הארגונים של אברג'יל ודומרני. לפי הערכות בעולם התחתון ובמשטרה, הפזילה של חסין לכיוונו של דומרני - הכוח העולה בעולם הפשע - הכעיסה מאוד את הבוס שלו, אברג'יל. מה שהכעיס עוד יותר הוא, שהסכסוך עם רביבו, שהוגדר כסכסוך על רקע עניינים אישיים, לא היה ספונטני כלל, אלא מתוכנן. לפי הערכות, דומרני השתמש בחסין כדי ליזום את הסכסוך, במטרה ליצור בקיע בחומה שיצר אברג'יל סביב רביבו והכסף הגדול של שותפיו.
אברג'יל, אומרים מקורות בעולם הפשע, התקשה להשלים עם הפגיעה במעמדו, ועוד מצדו של חסין - מי שנבחר לנהל את עסקי מיחזור הבקבוקים של הארגון. חסין הוא גם האיש שבגללו הוכה אברג'יל על ידי אנשי אריה אלפרון במגדל שער העיר ברמת גן בינואר בשנה שעברה. האירוע, שממנו יצא אברג'יל שותת דם, הונצח במצלמות האבטחה ושודר בכל ערוצי הטלוויזיה.
מרגריטה לאוטין אינה הקורבן הראשון במלחמה הגדולה בין אברג'יל לדומרני, שהחלה לפני כמה חודשים. מרבית הקורבנות הקודמים היו בדרום, שם מחזיקים שני הארגונים מאגר של חיילים. נכון לעכשיו, ידו של דומרני על העליונה, כשעבריינים המזוהים עם אברג'יל נרצחים או פשוט יורדים למחתרת. מישל אלוש מאשדוד, עבריין המזוהה עם אברג'יל, נרצח ב-25 במארס. גולן אוחיון מאשדוד, שמזוהה עם אברג'יל והוא גם חבר קרוב של רביבו, נרצח ב-4 ביולי. השבוע נורה צרור יריות לעבר עבריין בשם יוסי בוהדנה מאשדוד, אף הוא מזוהה עם אברג'יל.
שמעון כהן, העבריין הכי בכיר של ארגון אברג'יל באשדוד, עזב למקסיקו, לטענתו כדי לפתוח דף חדש בחיים. לפי גורמים במרחב לכיש במשטרה, גם האחים מגידיש, נציגיו של אברג'יל בקריית גת, הם מועמדים לחיסול. בתקופה האחרונה דומרני אפילו היכה בברוטליות את האח הגדול במשפחה, שהוגלה לארבעה חודשים במרוקו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2013, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם כבר עבריינים, איפה גל יוסף? למה הוריד פרופיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: