kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
מי שמצדיק אלימות נגד אוהדי הפועל ת"א ואפילו מעודד אותה מקומו לא פה, וזה הרבה מעבר למחדל או עצימת עין של האדמין, זה פשע לכל דבר.
עידנא דריתחא. מאחל לו שיפול לי לידיים כשאני אהיה בעידנא דריתחא, נראה אז מה הוא יחשוב.
לרגע לא מצדיק. לרגע. בטח שלא מעודד. אתה שקרן.
טינופת,
אני הראשון שמטיף על לא לענות לך ולהיגרר לפרובוקציות העלובות והמשעממות שלך. אתה יצור חסר חיים וחסר משמעות שאם תעלם מעל פני האדמה מחר זה לא באמת ישנה למישהו חוץ מלכמה חובבי מסיבות היפסטרים כמוך.
יחד עם זאת, הצורך הנואש שלך בתשומת לב וההתנהגות שהיא פחות בוגרת משל ילד בן 4 לא נותן לך את הלגיטימציה לרשום דבר כזה :
bloodbrother כתב:
זה עוד הבדל, נכון. אין ספק שרמון התכוון לתפוס לה את הצוואר ולדחוף את הלשון לקצינה שכפופה למשרד ראש הממשלה, לצורך סיפוק מיני.
לעומת זאת טביב, אם אכן היכה, עשה זאת בעידנה דריטחא על כך שצעיר חוצפן מקלל את אמא שלו, וצועק עליו מול ביתו מבצרו, ומשפחתו.
הבדל גדול מבחינת המניע.
אם הוא היה נסער שקיללו אותו זה אומר שהוא יכול לצאת החוצה לאותו נער ולהרביץ לו יחד עם המאבטח שלו במשך 20 דקות עד שגרם לו לנקב העור התוף ?
חס וחלילה. היה מותר לו כמובן לצאת החוצה. כאילו, זה הרחוב שלו?
אבל כמובן שהיה אסור לו ולמאבטח להרביץ.
לא הצדקתי את זה, ולא עודדתי, ואתה שקרן.
אני מבין שהחסך הרגשי אצלך גם משפיע על יכולת ההבנה שלך.
אם אתה משווה בין המניע של מה שטביב עשה לבין מה שרמון עשה ואומר שהמניע של טביב היה מוצדק מכאן אתה מכשיר את מה שהוא עשה.
אם אתה קורא לתקיפה שנמשכה 20 דקות עם הפסקות כשעברו מכוניות "עידנא דריתחא" אז אין לך מושג (כרגיל) מה זה עידנא דריתחא.
אם אתה, כאוהד הפועל, דן במניע של תקיפת אוהד הפועל אחר ומנסה למצוא לה צידוקים כגון קיללו אותו ואת אמא שלו במבצרו, אז אתה נותן לגיטימציה למעשים האלו.
חיים רמון לא היה צריך לעשות את הדבר החמור שעשה. נקודה.
במקום לרשום את אותו הדבר על טביב אתה מתפתל כמו נחש,מזלזל באינטליגנציה של כולנו (ורק מוציא את עצמך יותר טיפש ממה שאתה עד כמה שזה אפשרי) ועוד בא אלינו בטענות.
הלוואי שתיפולי לי פעם אחת לידיים כשאני אהיה בעידנא דריתחא. עזוב עשרים דקות, נראה איך תרגיש אחרי 5 דקות. אולי אז תבין עד כמה חמור מה שאתה עושה פה.
שוב, כל זה היה נמנע אם היית שומר את הכינויים העלובים שלך לעצמך.
שקרן תקרא לחברים ההיפסטרים שלך. לא לי.
עדיף לך לחפש מישהו אחר להציק לו ולענות לו, אם אני אתלבש עליך גם רשימת הנודניקים שלך לא תעזור לך.
שוב, לא מצדיק את מה שטביב עשה, בשום צורה. לא מכשיר אותו בשום צורה. כמו שאתה כותב, אם הייתי בא מולך, אפילו לא מול ביתך הפרטי ומשפחתך ושכניך, וצועק עליך דברים כולל "בן זונה" אז יתכן שהיית מפוצץ אותי במכות. זה לא היה מוצדק, לא לדעתי, ואני מקווה שלא לדעתך, כי אם זה מוצדק לדעתך, אז אתה מצדיק את טביב. ואני אישית לא חושב שטביב צדק שהרביץ.
אני מבין את הכעס של הפלסטינים, אבל לא מצדיק טרור. אני הייתי מבין את הכעס שלך אם הייתי צועק עליך "בן זונה", אבל לא מצדיק מכות. הייתי משתדל להזהר מזה, כדי לא לגרום לזה שתטעה ותכה בי.
הקצינה לא התגרתה ברמון, והוא פגע בה. הצעיר התגרה בטביב, והוא פגע בו. שניהם פשעו.
ואתה יכול לאיים עד מחר. אם מפריע לך הביטוי "שקרן", אני מתנצל, אבל מה שכתבת הוא שקר, כי מעולם לא הצדקתי או נתתי לגיטימציה לטביב להכות.