תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 5/7-6/7 | דיונים
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
מחר ממשיכים להתגבש נגד לך פוזנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 5/7-6/7 | דיונים
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 04:27 
סמל אישי של המשתמש
וישראל היום ממשיכים להפגין חוסר מקצועיות, ורשמו שספורי הוא חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם העלו את זה אבל ב"סופהשבוע" רשום שביהמ"ש זרק את קצב מהמדרגות בקשר לתביעה שלו נגד שאלתיאל
זה מעניין ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:25 
באיזה שעה המשחק מחר נגד לך פוזנן והאם יש שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:25 
סאשה הברזילאי שהוחתם. מה העמדה שלו? קשר קדמי / אחורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
סאשה הברזילאי שהוחתם. מה העמדה שלו? קשר קדמי / אחורי?

מכל הדיונים אתמול על זה שהוא גרזן שלא יודע למסור קדימה
לא הבנת שהוא אחורי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:33 
red in blood כתב:
וישראל היום ממשיכים להפגין חוסר מקצועיות, ורשמו שספורי הוא חלוץ.

זה מה שהפריע לך?
כתבו שטועמה בישל את הגול לפדידה (זה היה ריף מסיקה) ושעמוס לא הסתדר בגול שספג עם "כדור רוחב" (זו הייתה הגבהה ממצב נייח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:40 
גם בידיעות כתבו ספורי חלוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:41 
לא טרחתי לקרוא את הזיוני מוח שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:42 
עכשיו תענה לי על השאלה לגבי המשחק נגד לך פוזנן אם אתה יודע את התשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
עכשיו תענה לי על השאלה לגבי המשחק נגד לך פוזנן אם אתה יודע את התשובה

באשכול של טלקיסקי יש תשובה, פשוט אתה לא אוהב לקרוא "זיוני מוח"
6/7/13 לך פוזנן (17:00, שעון מקומי)
9/7/13- לחיה גדנסק (11:00, שעון מקומי)
viewtopic.php?f=4&t=96957&start=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:49 
מי זה האצילי הזה ש"נאבקים" עליו ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא באמת נאבק עליו.
הפועל רוצים אותו וטביב קשקשן.

והוא די מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:52 
http://www.youtube.com/watch?v=Ff6DOg0HIC8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מי זה האצילי הזה ש"נאבקים" עליו ככה?

כישרון ששווה להשקיע עליו.

נחמד שסוף סוף יש חשיבה בהפועל לטווח הרחוק עם החתמות/ניסיונות החתמות של שחקנים צעירים ומבטיחים.
בשנים האחרונות חיפה ומכבי רכשו והשאילו את כל הכישרונות הצעירים שהיו בשוק וחלקם מניבים להם פירות כרגע.

בסה"כ המהלך הוא מהלך נכון שלדעתי חשוב שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:57 
אם תשאלו אותי, זה סוג של ספין של טביב שמעצים את אצילי שעל סף חתימה בבית"ר והופך את טביב לאוליגרך החזק שניצח את כל הליגה במאבק על הכוכב הבא של הכדורגל הישראלי. אם הפועל היו כל כך רוצים אותו היו מנסים להביא עוד לפני מחנה האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:00 
שחר כתב:
אם תשאלו אותי, זה סוג של ספין של טביב שמעצים את אצילי שעל סף חתימה בבית"ר והופך את טביב לאוליגרך החזק שניצח את כל הליגה במאבק על הכוכב הבא של הכדורגל הישראלי. אם הפועל היו כל כך רוצים אותו היו מנסים להביא עוד לפני מחנה האימונים.

בול מה שחשבתי במיוחד שזה בא מהטביביתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
קליימן לחבריו: אני שמח להישאר בהפועל ת"א
http://www.one.co.il/Article/219527.html

ציטוט:
בהפועל ת"א יצאו מרוצים ממשחק האימון הראשון אמש (חמישי) בו ניצחו 1:3 את אומוניה ניקוסיה הקפריסאית ובכך פתחו למעשה ברגל ימין את עידן רן בן שמעון ואת עונת 2013/14.

המאמן העניק דקות משחק לרוב שחקני הסגל, ביניהם כל שחקני הרכש שצורפו הקיץ. אחד מהם, עומר פדידה, אף רשם שער, אך שני השערים הראשונים נתונים לשחקן הצעיר, רמזי ספורי, שהחל לקבל את הקרדיט בבוגרים בסופה של העונה הקודמת. "זה ספתח נהדר, התחלה טובה בשבילנו, אבל העיקר זה להמשיך ולהתקדם. יש לנו עוד הרבה עבודה ועונה ארוכה", ציינו במועדון.

לצד הניצחון וחתימתו במועדון של הקשר האחורי, סאשה לוקאס אפיני, אין ספק כי הכותרת מגיעה מכיוונו של השוער בוריס קליימן, שהחליט בסופו של דבר להישאר במועדון וזאת לאחר שמכבי חיפה כבר סיכמה עם האדומים על צירופו, אולם המו"מ לגבי חוזהו האישי הגיע למבוי סתום.

השוער הצעיר, שחבר אתמול בצהריים למחנה האימונים, אמר לחבריו עם הגעתו: "אני שמח לחזור אליכם ואני שמח להישאר בהפועל. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר".

בסביבתו של קליימן מעידים כי מאז שאמצעי התקשורת פירסמו על הישארותו במועדון, השוער זכה להודעות חמות מאוהדים רבים: "בוריס מתרגש מכל התמיכה שהוא מקבל מהקהל ומודה לו, אין ספק שזה מחזק אותו מאוד".

לעניין אחר, עד כה נמכרו כ-6,500 מנויים. השאיפה במועדון האדום היא להגיע לכ-9,000 מנויים, כשבעונה שעברה כמות המנויים הגיעה לכ-8,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:31 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

בול מה שחשבתי במיוחד שזה בא מהטביביתון

אני גם חושב ככה.
אבל אם נניח לרגע שהכתבה נכונה, אני חושב שאצילי שהוא קשר התקפי יכול לעזור לנו בקישור, והוא פוטנציאל גדול לפי מה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אני חייבים בקישור הקדמי שחקן מוכח, עם כל הבבוד לאצילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:40 
ירדן כתב:
אני חייבים בקישור הקדמי שחקן מוכח, עם כל הבבוד לאצילי

לא חושב שיש שחקן ישראלי מוכח בתפקיד שאנחנו רוצים שאפשר להביא.
סאשה סגר את הקטע של הזר לדעתי בקישור, אולי יפתיעו ויביאו עוד שחקן זר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/219535.html
מכ' חיפה מציגה: 12 שחקני קישור על 4 מקומות

מדובר ברשימה שכוללת את: אביחי ידין, גוסטבו בוקולי, ג'אבר עטאא, אנדרי פילאבסקיי (נוסה בהצלחה בקישור מול קלוז'), אייל גולסה, יניב קטן, רובן ראיוס, חן עזרא, איסמעיל ריאן, סינטהיו סלליך, עידן ורד והרכש החדש, רן אבוקרט.

להביא את סולליך בכל הכוח אם משחררים אותו או את עידן ורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
קצת רשמים מהמשחק אתמול:
דני עמוס היה טוב. שתי הטעויות שלו לכאורה בכדורי גובה נבעו מחוסר תיאום מול קולין והרוש, בדיוק בשביל זה מתאמנים עכשיו בקצב רצחני. מדובר בשחקנים שנמצאים ביחד אולי שבוע.
אוראל דגני היה בינוני, אבל ניתן היה לראות שבכל מה שקשור למשחק ההגנה הוא שדרוג עצום לקבוצה. גם בהתקפה היו לו כמה הבלחות אבל בשתי הפעמים שהצליח להשתחל לאיזור הרחבה הייתה לו הגבהה לא טובה ומסירה לורמוט שהגיעה להגנה שלהם.
קולין נראה טוב. במחצית הראשונה היה הבולט בהגנה, לקח כמה כדורים קריטיים וניכר שמשחק הרגל שלו מצוין. נוטה קצת להסתכן בהגנה אבל זה כבר עניין של מאמן. עשה טעות קשה בגול שקיבלנו אבל שוב זה עניין של תיאום
איליץ' נראה כמו המבוגר האחראי מבין השניים. פחות מתקשקש עם הכדור, מנוסה מאוד. לא הצלחתי להבין אם הוא מהיר או לא, אבל איטי הוא בטוח לא. היו לו כמה חילוצים יפים אבל באופן כללי לא נאלץ לעבוד יותר מדי.
הרוש משחק סביר. שוב נרדם בהגנה לא מעט פעמים, אבל בצד ההתקפי הוא נראה לא רע. במשחקים שהקבוצה תשלוט בכדור ותשב על היריבה (כבר שכחנו איך זה נראה, אבל העונה עם המרכז שדה האגרסיבי שיהיה לנו זה יקרה שוב) הוא יוכל לעשות דברים יפים
גרזניץ' נתן את מה שציפינו ממנו. גרזן במרכז, אחראי מאוד, מחלץ כדורים בקלות, מניע כדור בצורה יפה. רכש נהדר
גורדנה באחד המשחקים הטובים שראיתי ממנו. הוא תופקד כאחד מתוך שני קשרים מרכזיים ולא שלושה כמו בעונה שעברה ככה שהיה אחראי יותר, פחות דריבלים ויותר הנעת כדור. היה נמרץ מאוד שזה מעודד. הוא יקבל לא מעט דקות העונה במשחקים מול קבוצות קטנות, כשסאשה שמעט הגנתי יותר פחות מתאים לפתוח בונקרים. זו חייבת להיות העונה של רועי. שיעבוד עכשיו חזק חזק על הכושר ואנחנו נרוויח שחקן טוב
ספורי הפתיע עם השער השני שלו, למרות שההגנה נרדמה מדובר בשער קשה ובמהלך מרשים מאוד. ניכר עליו שהוא התחזק פיזית, הוא התגבר שם על בלם רחב מאוד ובעט עם רגל שמאל לרחוק. אחלה גול שבעולם. מנגד היו לו כמה פעולות של ליגה ג', עם ניסיון הקפצה מוזר במקום למסור לשכטר ועוד פס אחד שניסה להחזיר להגנה וכמעט עלה במצב לגול. טוב שיש אותו בסגל למרות שגם אם ישאילו אותו לא יכאב לי
זגורי היה טוב. נמרץ, בא לכדור, מסירות טובות. לא הצלחנו לראות את הדריבל אבל יש לו כזה ובכמויות. יש על מה לבנות מהבחור הזה
גילי, שכטר, דמארי - אין מה לכתוב. הכל ידוע וברור. אם שלושת החברים האלה יגיעו העונה לעבודה, אנחנו נרוץ חזק.

סאשה - כמו שאמרתי לפי הסרטון, מדובר בהעתק של גוסטבו בוקולי מבחינת סגנון המשחק. הוא מחלץ כדורים (הייתה התקפה שבה הוא הציל שער ודאי, השדרים לא דיברו על זה. היה שם תאקל מדהים) והמסירה שלו בסדר גמור. לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד בכל מה שקשור להתקפה, אבל זה קצת מוקדם להספיד בנושא הזה. נקווה שיש לו מה למכור באיזור ה40 מטר מהשער, כי גרזניץ' לא קשור לתחום הזה ומישהו יהיה חייב לעשות את זה. בהחלט ניתן לומר כבר עכשיו שציפינו למשהו בקליבר אחר (ולא יואב, לא בגלל הליגה שממנה הוא הגיע. יעקובו הגיע לאנגליה מהליגה הישראלית והיה רכש נהדר. נו אז מה?) אבל הוא עוד יכול להתברר כרכש טוב.

עוד הרשימו - פדידה (פריצה יפה ותנועה מצוינת בגול), ריף מסיקה (כדור ענק על 40 מטר), זאב חיימוביץ', עדן שרם (למעט ניצול המצבים)
לא הרשימו - יגאל אנטבי, שי אבוטבול (מחריד כהרגלו) וסלים טועמה. לחשוב על הזר שיכולנו להביא בכסף של שלושתם מביא לי עצבים.
ואיפה ארתור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
גם רן חושב על מי יכול היה להביא במקום שי, סלים ויגאל אבל לגבי השניים הראשונים אין לו ברירה, רן פוליטיקאי ויודע את הכח שיש להם בהפועל. עונה טובה עכשיו והם בקיץ הבא מחוץ להפועל.
אנטבי בסגל כנראה בגלל שארתור לא. כלומר הבעיה הרפואית של ארתור גרמה לכך שרן נאלץ לזמן את יגאל למחנה ובפועל לצרף אותו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:38 
לא היתי בונה על זה, לפי המסורת שמתגבשת עם יגאל יתנו לסלים ושי עוד עונת פרישה על חשבון הפועל ביטוח לאומי ת״א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:59 
באמת שכל הסגל לא שווה אם אין שחקן במרכז המשחק שיודע לחבר בין ההגנה להתקפה
חייבים מישהו כזה דחוף, גם בעונה שעברה כשהיה את טוטו דמרי וטב"ח שהם כשלעצמם 3 שחקני התקפה מהטופ, לא היה מי שיכניס להם כדורים
נאתכו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לגמרי עם הניתוח של ארוס רמזטי.

לפי הבניה של הסגל, רב"ש רוצה קודם כל קבוצה שלא סופגת ומסתמכת על הורסטיליות , המהירות והיצירתיות של החלק הקדמי.
זגורי וגילי יכולים לשחק בכנפיים ומתחת לחלוץ, שכטר יכול לשחק כמו תשע וגם לבוא מהכנף ודמארי הוא מפתח חשוב בהתקפה לפי מה שראינו אתמול. אין לו עמדה אמיתית אלא הוא נע בחופשיות ברווח שבין הקישור האחורי לשכטר. הוא ירד לאמצע הרבה פעמים והיה באותו קו עם גורדנה, הוא נע לכנפיים (כמו חילוץ הכדור שלו והמסירה לספורי) ולעומק הרחבה, לקח על עצמו התקפות (מסר את הכדור לזגורי בגול הראשון ובישל את השני) ובקיצור - הכל.
זה תפקיד מאוד קשה ודורש הרבה עבודה וכושר גופני אבל אם יש שחקן בהפועל שיכול לעשות את התפקיד הזה זה דמארי. אם רב"ש יצליח לעורר אותו מהאדישות שנוחתת עליו תוך כדי משחק ולגרום לו להיות חד ומפוקס יותר יהיה על מי לבנות.

אגב דיבור על קבוצה אינטיליגנטית, מה ששכטר עשה בגול הראשון זה בדיוק מה שרב"ש התכוון. מבלי לגעת בכדור הוא עשה מהלך עם יותר מחשבה ממה שראינו בכל העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:24 
kobster כתב:
מסכים לגמרי עם הניתוח של ארוס רמזטי.

לפי הבניה של הסגל, רב"ש רוצה קודם כל קבוצה שלא סופגת ומסתמכת על הורסטיליות , המהירות והיצירתיות של החלק הקדמי.
זגורי וגילי יכולים לשחק בכנפיים ומתחת לחלוץ, שכטר יכול לשחק כמו תשע וגם לבוא מהכנף ודמארי הוא מפתח חשוב בהתקפה לפי מה שראינו אתמול. אין לו עמדה אמיתית אלא הוא נע בחופשיות ברווח שבין הקישור האחורי לשכטר. הוא ירד לאמצע הרבה פעמים והיה באותו קו עם גורדנה, הוא נע לכנפיים (כמו חילוץ הכדור שלו והמסירה לספורי) ולעומק הרחבה, לקח על עצמו התקפות (מסר את הכדור לזגורי בגול הראשון ובישל את השני) ובקיצור - הכל.
זה תפקיד מאוד קשה ודורש הרבה עבודה וכושר גופני אבל אם יש שחקן בהפועל שיכול לעשות את התפקיד הזה זה דמארי. אם רב"ש יצליח לעורר אותו מהאדישות שנוחתת עליו תוך כדי משחק ולגרום לו להיות חד ומפוקס יותר יהיה על מי לבנות.

אגב דיבור על קבוצה אינטיליגנטית, מה ששכטר עשה בגול הראשון זה בדיוק מה שרב"ש התכוון. מבלי לגעת בכדור הוא עשה מהלך עם יותר מחשבה ממה שראינו בכל העונה שעברה.

הכל טוב, השאלה מה יהיה בין החלק האחורי לקידמי ואיך הם "ידברו" בינהם. אם לא יהיה לפחות קשר אחורי אחד שיילך קדימה עם ההתקפה ומגינים עם משמעות בהתקפה, היצירתיות בחלק ההתקפי לא תעזור. בשביל שהחלק ההתקפי יוכל לעשות משהו, הוא יצטרך שטחים ושהפועל תתקוף עם 5-6 שחקנים באופן קבוע (אני מקווה שכולם כבר הבינו שמתפרצות זו לא שיטה).
אני מניח שההתקפה והצטרפות קדימה תגיע עם הזמן שהקבוצה תצבור בטחון. הבעיה שזה בדרך כלל קורה עם נצחונות ובהתחלה יהיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:38 
לא יודע למה אבל הלהיבו אותי על האצילי אז אני מקווה שהוא יצטרף
שמח שבוריס נשאר רק אני לא מבין את האינטרס שלו, הוא חושב שרן יתן לו צ'אנס על פני עמוס?
רוצה את הכרטיס ביד בינואר ובנתיים שדודו ידאג לו לקבוצה בבלגיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
על תקן מה אצילי מגיע?
למה אנחנו צריכים עוד "ילד".
ממה שראיתי אתמול צריך להשקיע את הכסף עכשיו בבלם מחליף ולסגור את הסגל.
יש כל כך הרבה ילדים שרוצים לשחק וכשהם מקבלים הזדמנות הם נותנים 200%.
לא כמו גורדנה, שי וסלים שעושים טובה שהם רצים במשחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: