תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: מחנה אימונים בפולין : הפועל נגד אומוניה ניקוסיה (ה', 18:
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
iHapoelist כתב:
סימרוטיץ כתב:
1. שרם הוכיח עד כה בכל משחק שהוא משחק שהוא מספיק טוב להפועל וצריך להיות החלוץ ה 3 , גם השערים יגיעו
2. איפה ארתור ?
3. סאשה הרשים אותי אבל בטח שלא השחקן שאנחנו צריכים, אם גרזיץ יתאסלם מהר אולי אפשר לארגן אותו + קשר עושה משחק
4. קולין קצת מטריד אותי ,אבל משחק ראשון מוקדם מידי לחוות דעה.
5. קליימן לשער

קליימן לא עשה טעיות בקריירה שלו? קליימן לא חטף 4 מקריית שמונה שהגול האחרון הייתה טעות מפגרת שלו? קליימן לא חטף 2 שלישיות מחיפה?
אז בגלל טעות אחת של עמוס במחנה האימונים אתה כבר פוסל אותו?

לא אמרתי מילה רעה על עמוס ואני בטח ובטח לא פוסל אותו רק לא רואה שום ערך מוסף על קליימן אם לא ההפך
לכן אני חושב שנכון יהיה לתת לקליימן את אפודת השוער

איזה ערך קליימן מוסיף לקבוצה? כמה משחקים הוא כבר שיחק שאפשר להגיד שהוא ראוי להיות שוער ראשון בהרכב של קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחנה אימונים בפולין : הפועל נגד לך פוזנן (שבת, 18:00)
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:44 
ידוע אם יהיה שידור למשחק נגד לך פוזנן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
ידוע אם יהיה שידור למשחק נגד לך פוזנן?

הבנתי שהמשחק היום היה השידור האחרון ממחנה האימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מחנה אימונים בפולין : הפועל נגד אומוניה ניקוסיה (ה',
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:50 
iHapoelist כתב:
סימרוטיץ כתב:
iHapoelist כתב:
סימרוטיץ כתב:
1. שרם הוכיח עד כה בכל משחק שהוא משחק שהוא מספיק טוב להפועל וצריך להיות החלוץ ה 3 , גם השערים יגיעו
2. איפה ארתור ?
3. סאשה הרשים אותי אבל בטח שלא השחקן שאנחנו צריכים, אם גרזיץ יתאסלם מהר אולי אפשר לארגן אותו + קשר עושה משחק
4. קולין קצת מטריד אותי ,אבל משחק ראשון מוקדם מידי לחוות דעה.
5. קליימן לשער

קליימן לא עשה טעיות בקריירה שלו? קליימן לא חטף 4 מקריית שמונה שהגול האחרון הייתה טעות מפגרת שלו? קליימן לא חטף 2 שלישיות מחיפה?
אז בגלל טעות אחת של עמוס במחנה האימונים אתה כבר פוסל אותו?

לא אמרתי מילה רעה על עמוס ואני בטח ובטח לא פוסל אותו רק לא רואה שום ערך מוסף על קליימן אם לא ההפך
לכן אני חושב שנכון יהיה לתת לקליימן את אפודת השוער

איזה ערך קליימן מוסיף לקבוצה? כמה משחקים הוא כבר שיחק שאפשר להגיד שהוא ראוי להיות שוער ראשון בהרכב של קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות?

ביינתים היא יכולה לרצות לרוץ לאליפות ,אבל שנשארים שחקן וחצי בהרכב והקבוצה חדשה לגמרי ,אז זה ממש לא טריוויאלי ואני ממליץ לכולם להוריד צפיות
בעניין עמוס מול קליימן אני מעדיף את קליימן והא נראה לי יותר טוב ,על פי מה שידוע לי מותר לי להחזיק בדעה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
אולי כאן יהיה שידור למשחק בשבת

http://www.lechpoznan.tv/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
צרלטון לא משדרת את המשחקים הבאים באימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 21:49 
אני מבסוט מהשינוי בקבוצה
לא אהיה חזיר ואדרוש אליפות כי אין לנו מספיק כלים בשביל להתחרות על אליפות והדברים יותר תלויים ביריבות שלנו
אבל לפחות שישחקו כדורגל טוב כי אני לא זוכר משחק אחד טוב בעונה שעברה של הפועל ושתהיה קבוצה רצינית ונגיע לאן שנגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחנה אימונים בפולין : הפועל נגד אומוניה ניקוסיה (ה', 18:00)
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
המשחק הזה מאשש את החששות שלי, שאנחנו זקוקים נואשות לקשר מרכזי ברמה גבוהה שכנראה לא הולך להגיע. שחקן שיודע לצאת קדימה עם הכדור, לעבור שחקן במרכז המגרש, ליצור יתרון מספרי, למצוא שחקן חופשי בהתקפה וגם לתת מספרים מדי פעם. כמו שלמכבי יש את זהבי וראדי (ועוד שניים-שלושה כאלה ברמה קצת פחות גבוהה על הספסל). סאשה עם אוריינטציה יותר הגנתית אפילו מגרזיצ'יץ', משחק כמעט כמו בלם שלישי ולא תורם למשחק ההתקפה. הוא לא שחקן כזה רע אבל רחוק מאוד ממה שאנחנו צריכים. בשביל שחקן כזה היה אפשר להשאיר את ג'מבה-ג'מבה, אין יותר מדי הבדל.

בלי השחקן שאנחנו כל כך צריכים באמצע, ועם שני מגנים שלא תורמים כלום בהתקפה (בפעמיים שדגני עלה הוא העביר שני כדוריים נוראיים שלא קשורים לכלום), הפועל תאבד המון נקודות ולא תוכל להיות דומיננטית מול שאר הקבוצות בליגה כמו מכבי (שלא לדבר על המפגשים הישירים איתם).

אתה לכאורה מנתח היטב את המצב. כתבת בעבר על כך שהפועל חייבת זר 50/50 ברמה גבוהה. כתבת על ההבדל בין הפועל היום לק"ש ב-2012 שאז היו לרן את מאטוביץ' וגבאי ובהפועל אין לו כלום בעמדת המגינים (מבחינה התקפית). כלומר, אם אני קורא את הדברים שלך (וייאמר לזכותך שאתה חוזר עליהם כבר שבועות באדיקות דתית כמעט ;) ) אזי זה די משכנע.

אבל אני רוצה לשאול:

אתה לא חושב שהצוות המקצועי בראשות רב"ש לא יודעים את זה? אתה לא חושב שרן מבין שהרוש הוא לא מאטוביץ' ודגני הוא לא גבאי?
אתה לא סבור שרן ראה שסשה הוא לא שחקן 50/50 אלא גרזן בדומה לבריאן? אולי רן חושב על שיטה אחרת? על משהו אחר? הוא הרי עוקב אחרי הסשה כמה וכמה חודשים ורצה אותו מאד, ועכשיו מדברים על כך שהוא חתם - אז אולי מה שרואים משם (פולין) לא רואים מכאן (המחשב של יובל)?!

(אני לא בא להקניט אלא פשוט להציג את הדיסוננס שבין ניתוח הגיוני ומנומק שלך לבין החלטות של מאמן ששנינו מסכימים שהוא יותר רציני משלושת הליצנים שאימנו את הפועל בעונה החולפת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:30 
אני חושב שרן מאמן טוב אבל אני גם חושב שהוא עשה כבר כמה טעויות בבניית הסגל.

אני חושב שהוא טעה כשבחר בדגני ולא במלול.
אני חושב שהוא טעה כשויתר מראש על חיזוק בעמדת המגן השמאלי. אני חושב שזה היה יותר נחוץ מלהביא את רן יצחק, אפשר להסתמך על עדן שרם בינתיים.

ועכשיו, אני חושב שהוא מיהר מדי להחליט לגבי העמדה הכי חשובה על המגרש.
הוא היה יכול לקחת יותר את הזמן, לבחון עוד כמה שחקנים פוטנציאליים.

מיהרו מאוד מאוד לסגור עם סאשה. הלוואי שיתברר כבינגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אני חושב שהוא טעה כשויתר מראש על חיזוק בעמדת המגן השמאלי. אני חושב שזה היה יותר נחוץ מלהביא את רן יצחק, אפשר להסתמך על עדן שרם בינתיים.

לשפוט לפי 45 דקות (בקושי) זה בדיחה.
לא נדע אם סאשה הוא בינגו בחודש הקרוב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 05:42 
NARKOTIKA כתב:

יכול להיות את זה הזמן יגיד
בכל מקרה מי שהיו לפניו עשו הרבה יותר טעויות שנה שעברה הסגל נבנה בצורה נוראית וגם אצל קשטן זה לא היה הרבה יותר טוב
ואין מה לעשות אין דבר כזה מאמן מושלם יש לו את השיקולים שלו
ניתן לפחות לשמוח שבמאמן הזה אפשר באמת להאמין שיקרה משהו טוב
לא בא להקל בו ראש אבל אני חושב שהציפיות של חלק מהאנשים קצת מוגזמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 07:29 
רב"ש רצה להביא את דה סילבה האופנסיבי ובפועל הביא את סאשה הדפנסיבי. מביך, אבל עובדה. כיוון שבשעתו חשבה להביא שוער זר, נראה שהוא מחשיב את תוספת האופנסיבי יותר מאשר את תוספת הדפנסיבי.
אפשר להבין מזה שבאילוצי התקציב התחיל עם הדפנסיבי הזול יותר ואם נעלה לבתים יקבל אישור להביא מנהל משחק שקשה יותר למצוא והיקר יחסית.
בכל מקרה, לפחות בחלק מהזמן נשחק עם 2 דפנסיבים שזה אומר מרכז שדה מעובה כי ברור שצריך שחקן שיבנה את ההתקפות כמו גילי ולא חשוב אם יקראו לו חולית מרכז המגרש או "מאחורי החלוץ". די דומה לק"ש של רב"ש.
זה לא סותר שבחלק אחר של הזמן נשחק 4-4-2 עם מרכז שדה הכולל דפנסיבי ו-50/50 קלאסי. מתאים יותר נגד קבוצות חלשות שיבואו להסתגר מולנו ושמולן השליטה במרכז המגרש תהיה שלנו.
מצד אחד לבנות קבוצה ל-2 מערכי משחק נשמע די חריג. מצד שני, יש לזה הגיון בהתאם למשחקים ולהתפתחויות במשחק רק שמחייב יותר אימונים בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
2 דפנסיבים באמצע יאפשרו לגילי, איתי, עומר וזגורי לעשות פחות הגנה כשממילא הם לא מצטיינים בכך בלשון המעטה. אולי גם על זה חשב רן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 10:37 
Charlie כתב:
2 דפנסיבים באמצע יאפשרו לגילי, איתי, עומר וזגורי לעשות פחות הגנה כשממילא הם לא מצטיינים בכך בלשון המעטה. אולי גם על זה חשב רן.

זה לא משנה אם הם יאפשרו לעשות פחות הגנה. השאלה איך הנעת הכדור של הפועל תיראה שיש שני שחקנים אחוריים, איזה יתרון מספרי אפשר יהיה לייצר בהתקפה והאם אפשר יהיה לעשות לחץ בחלק המגרש של היריב.
ק"ש היתה קבוצה עם אמצע מעובה שלא עשתה לחץ בחלק המגרש של היריב והסתמכה של העובדה שהכדור אצלה רב הזמן.
אני לא ממש יודע איך הפועל ישחקו השנה, אבל כרגע זה הולך לדעתי לכיוון של הפועל בשרוכים. גייזר ומסטרוביץ באמצע, לסמוך על זה שיהיה קשה להבקיע נגדנו ולקוות שהכשרון יצליח לנצח משחקים.
זה יכול לעבוד, אבל זה כדורגל פאסיבי שברגע שייתקל בקבוצה טובה שעושה לחץ בחלק המגרש שלנו, יהיה קשה להתמודד מולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Charlie כתב:

זה לא משנה אם הם יאפשרו לעשות פחות הגנה. השאלה איך הנעת הכדור של הפועל תיראה שיש שני שחקנים אחוריים, איזה יתרון מספרי אפשר יהיה לייצר בהתקפה והאם אפשר יהיה לעשות לחץ בחלק המגרש של היריב.
ק"ש היתה קבוצה עם אמצע מעובה שלא עשתה לחץ בחלק המגרש של היריב והסתמכה של העובדה שהכדור אצלה רב הזמן.
אני לא ממש יודע איך הפועל ישחקו השנה, אבל כרגע זה הולך לדעתי לכיוון של הפועל בשרוכים. גייזר ומסטרוביץ באמצע, לסמוך על זה שיהיה קשה להבקיע נגדנו ולקוות שהכשרון יצליח לנצח משחקים.
זה יכול לעבוד, אבל זה כדורגל פאסיבי שברגע שייתקל בקבוצה טובה שעושה לחץ בחלק המגרש שלנו, יהיה קשה להתמודד מולה.

אני לא מסכים, אולי גרז'יצ'יץ' הוא יותר דפנסיבי בטבעו, אבל ממה שאני זוכר בק"ש הוא מוביל כדור נהדר ושחקן שדוחף קדימה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:25 
REDRONY
א.כדורגל פאסיבי לא נראה כי הפועל ינסו ללחוץ על כל המגרש כי אין לנו אלטרנטיבה למשחק מסודר. אז כדורגל משעמם לא נראה.
ב. נגד קבוצות שישחקו עם 3 באמצע כמו מכבי, הפועל אני משער ילכו אחורה וינסו מתפרצות עם עומר,גילי ושכטר.
ג. דרך אגב גם אתמול, עד הדקה ה 70 בערך הפועל בנו על מתפרצות ושבירת קו הנבדל, לא ניסינו אפילו להניע באמת כדור.
ד. זה נכון שעם זר מסוג אחר במקום סשה הייתה לנו אפשרות לגוון ולנסות להניע יותר כדור,אבל כנראה מתוך אילוץ נוותר על כך השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:32 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
REDRONY
א.כדורגל פאסיבי לא נראה כי הפועל ינסו ללחוץ על כל המגרש כי אין לנו אלטרנטיבה למשחק מסודר. אז כדורגל משעמם לא נראה.
ב. נגד קבוצות שישחקו עם 3 באמצע כמו מכבי, הפועל אני משער ילכו אחורה וינסו מתפרצות עם עומר,גילי ושכטר.
ג. דרך אגב גם אתמול, עד הדקה ה 70 בערך הפועל בנו על מתפרצות ושבירת קו הנבדל, לא ניסינו אפילו להניע באמת כדור.
ד. זה נכון שעם זר מסוג אחר במקום סשה הייתה לנו אפשרות לגוון ולנסות להניע יותר כדור,אבל כנראה מתוך אילוץ נוותר על כך השנה.

אני לא יודע מאיפה אתה יודע שהפועל ינסו ללחוץ על כל המגרש ולמה החלטת שזה חייב לבוא עם משחק מסודר. דיברת עם בן שמעון?
אני מניח שנגד רב הקבוצות, מעצם זה שהסגל שלך טוב יותר, בטח בבית, הכיוון של המשחק יילך יותר לחלק המגרש שלהן. אבל שתגיע למשחקי חוץ קשים ונגד חיפה ומכבי, זה יקבע את אופי המשחק הפאסיבי.
בעצמך כתבת שנגד קבוצות מסוימות ישחקו על מתפרצות. זה ההגדרה של הפאסיביות. אם הפועל יתאימו את עצמם לקבוצות אחרות, זה אומר שהם נחותים ובעצם שמים את עצמם בידיים של היריב. רב הזמן היריב יהיה נחות, אבל זה לא יספיק.
על המשחק של אתמול חבל להרחיב את הדיבור. משחק ראשון ששותפו בו 22 שחקנים. השיטה של בן שמעון מתבססת על החזקת כדור.
חייב להגיד שאתה סותר את עצמך בסעיפים א' וג', אבל לא משנה.
ואילוצים כספיים, לא אמורים להשפיע על שיטת משחק. הם יכולים להשפיע על איכות השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:34 
mbracha כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:

אני לא מסכים, אולי גרז'יצ'יץ' הוא יותר דפנסיבי בטבעו, אבל ממה שאני זוכר בק"ש הוא מוביל כדור נהדר ושחקן שדוחף קדימה.

אז זה משהו אחר. אני מודה שאני לא מכיר אותו. אני רק מסתמך על אנשים פה בפורום שקוראים לו גרזן מהיום שהוא חתם. אם הוא שחקן שמצטרף להתקפה ויכול לתת פס לעומק ולרוץ לקבל כדור, זה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:42 
RED RONY
חחח ,אין סתירה,כנראה לא הבנת את כוונתי.
אני טוען שנהיה חייבים ללחוץ כי אין לנו אלטרנטיבה,ולא נוכל לשחק משחק מסודר,בטח שלא נגד קבוצות חזקות.
......ורן בן שמעון יכול להאמין עד מחר במשחק מסודר ,אבל בפועל שהוא מחליט על שני קשרים אפורים/הגנתיים ,לא יהיה לך משחק מסודר לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 11:58 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
RED RONY
חחח ,אין סתירה,כנראה לא הבנת את כוונתי.
אני טוען שנהיה חייבים ללחוץ כי אין לנו אלטרנטיבה,ולא נוכל לשחק משחק מסודר,בטח שלא נגד קבוצות חזקות.
......ורן בן שמעון יכול להאמין עד מחר במשחק מסודר ,אבל בפועל שהוא מחליט על שני קשרים אפורים/הגנתיים ,לא יהיה לך משחק מסודר לעולם.

אז שנייה. אז קודם כל המשפט שלך היה "אין אלטרנטיבה למשחק מסודר". אני מבין התכוונת ל "אין מצב למשחק מסודר" :)
שנית, גם בק"ש היו לו שני שחקנים כאלה, והוא לקח אליפות על המשחק המסודר. נתת דוגמא את המשחק אתמול ואני שוב אומר לך, אל תסיק ממנו כלום. שיטה של החזקת כדור כמטרה לוקח במקרה הטוב כמה חודשים טובים בשביל להטמיע. אני אגיד לך יותר מזה, ההרגשה שלי שהוא יתחיל את העונה עם 3 קשרי אמצע. שני הזרים וגורדנה או משהו כזה בשביל להחזיק את הכדור ויתפתח משם לאט לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 12:04 
א. אין לי בכלל ספק שבחלק מהמשחקים רן ישחק עם 3 קשרים,בעיקר כאשר יחשוש.
רק שאז אני חושש שעומר או שכטר יצטרכו לרדוף אחרי המגן שלהם יותר מידי.
ב. הדוגמא מאתמול באה רק להצביע על נקודה שאני חושש שזיהיתי לגבי משחק נגד יריב אגרסיבי ומלוכד. הלכנו אחורה וחיכינו למתפרצות וטעויות בלמים. לא מסיק מזה ב100 אחוז,אבל בכל זאת מצאתי לנכון לציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
קצת פרטים על היריבה שלנו מחר, לך פוזנן.
סיימה העונה הקודמת במקום השני והיא נכנסת כמו הפועל לשלב המוקדם השני בליגה האירופית, שם תתמודד נגד הונקה הפינית.
מאמן אותה מריוס רומאק.
השחקנים הבולטים שלה :
השוער הבוסני בוריץ', הבלם בארי דגלאס, הבלם האוקוואדורי מנואל ארבלודה, החלוץ הסרבי וו'יו יוביפאריפ.
הקבוצה קיימה שלשום משחק נגד ויסלה קראקוב מיודעתינו, וניצחה אותה 1:3.
היא שיחקה לפני שבוע נגד אותה אומוניה שניצחנו ויצאה איתה 0:0.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אחרי שראיתי את המשחק המלא-
קשה להתרשם כרגע אחרי משחק אימון ראשון, אבל בכל זאת בשביל הפאן

שכטר- נראה טוב. חד ומהיר כמו בזמנו אצלנו.
גילי- ניכר שהוא קצת חלוד, אבל שוב כמו שעונה שעברה במעט ששיחק גם עם פציעה, כל ההתנהלות שלו במשחק היא רמה מעל הכדורגלן הישראלי המצוי, מבחינת חשיבה במשחק.
איליצ'קולין- לא הרשימו אותי. קולין קצת פזיז ואיליץ צריך יותר אגרסיביות.
גרחרסיסיץ'- עשה רושם טוב. זז הרבה במגרש ויותר טכני ממה שחשבתי
סאשינקה- כן התקפי או לא, כשחקן הוא נראה לא רע בכלל. זריז, מדוייק ואגרסיבי.
עמוס- גבר גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 19:23 
מקווה שמחר סאשה יפתח ליד חרסיצ'יץ' ושפדידה ושרם יקבלו יותר דקות.

אבל הכי מקווה שיהיה שידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
צ'ארלטון משדרים עוד משחק של מקקי ואותנו לא? למה מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 22:16 
dino כתב:
צ'ארלטון משדרים עוד משחק של מקקי ואותנו לא? למה מה קרה?

הם לא באמת שולחים צוותים לצלם
אם קיים צוות ממדינה זרה שמצלם הם במקסימום קונים את השידור מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
באסה של אמצע יש לנו.
מוכן לאכול תכובע מאוחר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחנה אימונים בפולין : הפועל נגד לך פוזנן (שבת, 18:00)
הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 23:22 
סאשה בהחלט שחקן טוב, טכני, דינאמי, אומרים גם שהוא בחור מדהים ורן בן שמעון ראה כמות משחקים מספיק גדולה שלו לפני שהחליט. ועדיין, אני גם בתחושה שהיינו צריכים משהו אחר לאמצע ליד גרזיציץ׳ שייצר את הערך המוסף אבל עכשיו זה כבר מאוחר מדי. בואו נקווה שרן בן שמעון יודע מה שהוא עושה ושהקבוצה תשחק כמו שהוא ירצה, כרגע מהצד נראה שנעשית עבודה טובה וגם הפרגונים שלו לשחקנים במהלך המשחק נראים כמו שינוי גישה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 23:26 
ראצ'ו כתב:
סאשה בהחלט שחקן טוב, טכני, דינאמי, אומרים גם שהוא בחור מדהים ורן בן שמעון ראה כמות משחקים מספיק גדולה שלו לפני שהחליט. ועדיין, אני גם בתחושה שהיינו צריכים משהו אחר לאמצע ליד גרזיציץ׳ שייצר את הערך המוסף אבל עכשיו זה כבר מאוחר מדי. בואו נקווה שרן בן שמעון יודע מה שהוא עושה ושהקבוצה תשחק כמו שהוא ירצה, כרגע מהצד נראה שנעשית עבודה טובה וגם הפרגונים שלו לשחקנים במהלך המשחק נראים כמו שינוי גישה מצוין.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שזה כבר חלב שנשפך, אבל אחרי שראיתי תמשחק, אני לא יכול לא לאכול תלב ולחשוב מה רב"ש יכול היה לעשות עם טב"ח :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: