תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז עכשיו באנשי העונה בערוץ הספורט
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 10:05 
bergkamp כתב:
לאן נעלמו כל אבירי הג'ינג'י האדום, שיספרו לנו איזה אישיות הוא ואיזה מאמן דגול?
מה שסופר פה זה רק קצה הקרחון להתנהגות מחפירה, שבגינה הוא היה נזרק מכל משרה, ולא רק בספורט (בעבודה משרדית זה היה קורה הרבה יותר מהר).
האיש לחוץ, פרנואיד, מתעסק בשטויות ובנוסף להכל בעל יחסי אנוש מחרידים. תוסיפו לזה את ניהול המשחק הקלוקל שלו ותקבלו הסבר מצוין למה הדבר האחרון שצריך לעשות כרגע זה להחתים אותו לשלוש שנים נוספות (אני לא הייתי משאיר אותו גם העונה, אבל בוא נניח שלא נעים לא לממש את האופציה עליו). האיש עשה לנו טובה ודחה את ההצעה להארכת חוזה (אגב, להערכתי זה רק בגלל שלא רצה לקצץ בשכרו). בואו נסיים את העונה הקשה שעומדת בפתח ונגיע אינשאללה לאולם חדש עם מאמן חדש.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
לאן נעלמו כל אבירי הג'ינג'י האדום, שיספרו לנו איזה אישיות הוא ואיזה מאמן דגול?
מה שסופר פה זה רק קצה הקרחון להתנהגות מחפירה, שבגינה הוא היה נזרק מכל משרה, ולא רק בספורט (בעבודה משרדית זה היה קורה הרבה יותר מהר).
האיש לחוץ, פרנואיד, מתעסק בשטויות ובנוסף להכל בעל יחסי אנוש מחרידים. תוסיפו לזה את ניהול המשחק הקלוקל שלו ותקבלו הסבר מצוין למה הדבר האחרון שצריך לעשות כרגע זה להחתים אותו לשלוש שנים נוספות (אני לא הייתי משאיר אותו גם העונה, אבל בוא נניח שלא נעים לא לממש את האופציה עליו). האיש עשה לנו טובה ודחה את ההצעה להארכת חוזה (אגב, להערכתי זה רק בגלל שלא רצה לקצץ בשכרו). בואו נסיים את העונה הקשה שעומדת בפתח ונגיע אינשאללה לאולם חדש עם מאמן חדש.

הודעה שמזכירה לי מאוד את ההודעות שהיו נכתבות על גוטמן בתקופתו, ואני אגיד לך מה הייתי עונה להודעות האלה -
אם יש לך האשמות על התנהגות מחפירה אז בוא ותפרט מה ראית. אחרת זה סתם להשמיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 13:36 
לפרט? ואם האנשים שסיפרו לי חלק מהדברים האלה לא מעוניינים לפרסם אותם?
אני מפנה אותך רק לדברים שאמר עליו גידי דודי. מאמין לכל מילה שנאמרה שם.
חוץ מזה, לא מספיקה לך ההודעה של אוהד ותיק ונאמן ממשפחה אדומה, שמופיעה באשכול הזה? זה בסדר מבחינתך שבמהלך דרבי, המאמן שלך מתעסק בלקלל אוהד מהשורה החמישית שצועק לו לקחת פסק זמן, במקום לעשות את מה שהוא צריך ופאקינג לקחת פסק זמן?!?! ואחרי זה עוד רץ לספר את זה בתקשורת, מעוות לגמרי את העובדות, ועוד מוציא את עצמו קדוש מעונה, כאילו מי ישמע - תחת איזה קהל מלחיץ הוא עובד. בחולון הוא כבר היה מתאשפז מרצון עם כל המפגרים שהיו עומדים מאחוריו ומקללים אותו, בעיקר לאור העובדה שאין לו מושג קלוש בניהול משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 15:02 
bergkamp כתב:
לפרט? ואם האנשים שסיפרו לי חלק מהדברים האלה לא מעוניינים לפרסם אותם?
אני מפנה אותך רק לדברים שאמר עליו גידי דודי. מאמין לכל מילה שנאמרה שם.
חוץ מזה, לא מספיקה לך ההודעה של אוהד ותיק ונאמן ממשפחה אדומה, שמופיעה באשכול הזה? זה בסדר מבחינתך שבמהלך דרבי, המאמן שלך מתעסק בלקלל אוהד מהשורה החמישית שצועק לו לקחת פסק זמן, במקום לעשות את מה שהוא צריך ופאקינג לקחת פסק זמן?!?! ואחרי זה עוד רץ לספר את זה בתקשורת, מעוות לגמרי את העובדות, ועוד מוציא את עצמו קדוש מעונה, כאילו מי ישמע - תחת איזה קהל מלחיץ הוא עובד. בחולון הוא כבר היה מתאשפז מרצון עם כל המפגרים שהיו עומדים מאחוריו ומקללים אותו, בעיקר לאור העובדה שאין לו מושג קלוש בניהול משחק.

הכל בסדר, ואפשר לטעון לפה או לפה, רק מה שמצחיק אותי זה שאם הוא היה לוקח טיים אאוט בזמן האידיאלי (מבחינתך), זה היה עושה אותו מנהל משחק טוב?
צריך לזכור שמי שמעביר את הטיים אאוט, זה אותו בן אדם. זה לא שטיים אאוט זה קסם.
אני מסכים שזה מעצבן, אבל צריך לזכור שטיים אאוט זה גם לא תרופת קסם, ואפשר לקחת טיים אאוט ועדיין לא יקרה כלום.
אז קצת פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 16:03 
האיש מנהל משחק גרוע מכל כך הרבה סיבות שפירטתי לאורך העונה. אני מתעכב על טיים אאוט כי זה הדבר הכי בסיסי, הרבה יותר ממעבר להרכב נמוך/גבוה יותר, או שינוי הגנה (דברים שגם בהם הוא לא מצטיין). בסדרה נגד מכבי פעמיים היו ריצות שלהם, כולל ביתרון 12 הפרש לטובתנו ביד אליהו, ומר כדורסל לא ראה לנכון לעצור את המומנטום השלילי. זה הדבר הכי בסיסי של מאמן, אבל אותו יותר הטריד אוהד שצעק לו לקחת פסק זמן. כמו שבמשחק בנתניה הטריד אותו אוהד תמהוני של נתניה שקילל אותו. וממנו אתה מצפה אחרי זה לקבל החלטות תחת לחץ? רבאק, האיש לא מסוגל לעמוד בלחץ של איביזיטו (לא אוגבונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
תגיד ברקגאמפ,
יש סיבה שארז אדלשטיין נחשב לאחד המאמנים הכי טובים בארץ ואתה אוהד. אתה לא חושב?
למה אתה חושב שאתה יכול ללמד משהו את ארז אדלשטיין בכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 17:15 
אני מנסה להימנע מלהגיב בנושא הזה, אבל לא מצליח יותר.

אני חושב שכל הסיפור קצת יצא מפרופורציות והייתי רוצה לראות את כל המעורבים בנושא לוקחים אויר, נרגעים קצת וממשיכים הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שרלוונטי זה כמה הוא תורם בשורה התחתונה להפועל.
עם כל הכבוד, מעניין לי את התחת שהוא צעק על אוהד ביציע (ומספיק עם השטות הזו שיש אוהדים שיותר "אדומים" מאחרים).
לגבי יחסי אנוש דפוקים, כנראה שעם ההנהלה של הפועל הוא מסתדר, וכך גם עם השחקנים שלו (אבל בטח יש איזה בועה שמאיימת להתפוצץ מתוך חדר ההלבשה).
אין דבר כזה מאמן שלא טועה, כמו שאין שחקן שלא טועה.
אם אתם חושבים שיש מאמן אחר שאין לו ליקויים שיהייה בהצלחה.

ולבחורצ'יק שמפחד שנצליח בשנה הבאה כדי שחס וחלילה לא ישאירו את ארז עוד עונה, הדבר היחיד שאני יכול לומר לך זה :cry: .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
הודעה שמזכירה לי מאוד את ההודעות שהיו נכתבות על גוטמן בתקופתו

הם באמת מאוד מזכירים לי אחד את השני.
(גוטמן קצת יותר בעייתי, את ארז אני יותר מחבב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: