JustZiv כתב:
זה נהיה מגניב כזה לרדת על יגאל?? יאללה שחררו כבר!
הבנו את הבדיחות המפגרות שלכם. מקווה שהוא לא קורא פה.
כאילו מי ישמע מה עשה, כל חטאו שהוא פשוט שחקן לא טוב בשנים האחרונות, אנשים שוכחים שהוא היה המגן הכי טוב בארץ במשך כמה שנים, ובלי קשר, צריך להצדיע לשחקן הזה, מקצוען אמיתי, 0 פציעות, שהילדה גילי תלמד ממנו איך שומרים על כושר ולא נפצעים כל יומיים ועושים טובה שעושים חימום לפני משחק.
לפני יומיים אנשים ירדו פה על אבוטבול וטועמה. שני שחקנים שאני מאוד אוהב, למרות שרואים את הירידה ההדרגתית בכושר שלהם בשנים האחרונות. אציין גם שאבוטבול היה מושבת בגלל שתי פציעות ארוכות. הויכוח בין בין חברים בפורום על היכולת המקצועית של שחקן כזה או אחרת היא לגיטימית. הרי לכבוד זה התכנסנו. לי היה קשה לראות את האמירות המזלזלות על שניהם. להרגשתי זה קשה לראות את השחקנים שאנחנו אוהבים ושנאמנים למועדון יורדים בכושר ועוד יותר קשה לראות ביקורות ארסיות על שחקנים שלדעתי נתנו ותרמו הרבה למועדון. אז קודם כל במידה ונפגעת אני מתנצל ואם אנטבי קורה בפורום אז הוא מזוכיסט כי במשך השנה וחצי האחרונות זה הטון הכללי לגביו.
בנימה יותר עניינית אני חושב שאין לו מקום בסגל של הפועל. לא כמגן מחליף ולא כבלם מחליף, לא שלישי ולא רביעי. לאור זה שהפועל שיחררו כל כך הרבה שחקנים, כולל פרישה של וואליד, לא ברור לי מה הוא עושה עם הקבוצה בפולין. די הוא לא מתאים יותר. אבל אולי אני טועה.