תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה הוא השירות הצבאי הטוב ביותר שהייתם מציעים לבעל פרופיל 97?
הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 18:34 
חי״ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
הכל תלוי בך ובמה שמעניין אותך. לכן כל התשובות שתקבל הן שונות ולא רלוונטיות אליך ברוב המקרים.
מה שכן חשוב זה לדעת מה הכיוון שלך ולא להתפשר עליו, כי בסופו של דבר צה"ל ירצה להתאים אותך לצרכיו, ובד"כ לך זה פחות יתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מה הוא השירות הצבאי הטוב ביותר שהייתם מציעים לבעל פרופיל
הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 19:15 
KingAlpaca כתב:
yos כתב:
תא אדומה כתב:
האמת שהכי טוב יהיה להגיד לך שתלך לאן שאתה רוצה, בלי לקבל שיקולים של אף אחד אחר.
קבל את ההחלטה שלך לבד כי כל אחד יגיד לך (כנראה) איפה שהוא היה או היה רוצה להיות, לא יצא לך מזה יותר מידי.

*אישית הייתי בצנחנים. אני מאוד נהנתי מהאנשים והשירות, כמובן שזה מהול בהרבה מאוד סבל בלא מעטתקופות, אבל בדיעבד שווה כל רגע. אני מניח שכמעט כל מי שסיים שירות קרבי יוכל להזדהות עם הנאמר, ללא קשר לאיפה בדיוק הוא שירת.

מסכים. ביחוד עם הפיסקה האחרונה.
אני אישית הייתי בשיריון, ובדיעבד - שלוש השנים האלו תרמו לי המון: בגרות, חישול, כושר טכני (לפני כן לא ידעתי איך מחזיקים מברג), הכרת הארץ (והארצות השכנות), יכולת אילתור, כושר סבל ומה לא.
דברים שהופכים אותך מילד לאדם בוגר.
היתרון הגדול של שירות קרבי הוא בחבר'ה - מסביבך, בדרך כלל (למעט חריגים), יהיו אנשים טובים. אנשים כמוך שביחד תעברו את הכל, עם הצחוקים, ההווי, הקשיים.
בניגוד לשירות ג'ובניקי שיחלוף מבלי שיתרום לך שום דבר משמעותי, שירות קרבי הוא חוויה שתמיד תזכור.

כן, איזה מזל שיש צבא, כמה הוא תורם, איך כולנו הופכים לגברים זכותו. רחמיי על שאר 3 מיליארד הזכרים המסכנים האחרים, שלא היה להם מזל לשרת בצה"ל ולעולם לא יהפכו לגברים.

מדינה בהפרעה.

!

ואני בסלולרי אז אין לי כח לצטט עוד הודעות, אז אני רק אציין את ההודעה של קובסטר (שדווקא היה נשמע לי בחור הגיוני) שבה הוא רושם שפצמ"רים שנופלים על המוצב שלך בלבנון זו חוויה שחבל לפספס.
המדינה הזו אבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מה הוא השירות הצבאי הטוב ביותר שהייתם מציעים לבעל פר
הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
KingAlpaca כתב:
yos כתב:
תא אדומה כתב:
האמת שהכי טוב יהיה להגיד לך שתלך לאן שאתה רוצה, בלי לקבל שיקולים של אף אחד אחר.
קבל את ההחלטה שלך לבד כי כל אחד יגיד לך (כנראה) איפה שהוא היה או היה רוצה להיות, לא יצא לך מזה יותר מידי.

*אישית הייתי בצנחנים. אני מאוד נהנתי מהאנשים והשירות, כמובן שזה מהול בהרבה מאוד סבל בלא מעטתקופות, אבל בדיעבד שווה כל רגע. אני מניח שכמעט כל מי שסיים שירות קרבי יוכל להזדהות עם הנאמר, ללא קשר לאיפה בדיוק הוא שירת.

מסכים. ביחוד עם הפיסקה האחרונה.
אני אישית הייתי בשיריון, ובדיעבד - שלוש השנים האלו תרמו לי המון: בגרות, חישול, כושר טכני (לפני כן לא ידעתי איך מחזיקים מברג), הכרת הארץ (והארצות השכנות), יכולת אילתור, כושר סבל ומה לא.
דברים שהופכים אותך מילד לאדם בוגר.
היתרון הגדול של שירות קרבי הוא בחבר'ה - מסביבך, בדרך כלל (למעט חריגים), יהיו אנשים טובים. אנשים כמוך שביחד תעברו את הכל, עם הצחוקים, ההווי, הקשיים.
בניגוד לשירות ג'ובניקי שיחלוף מבלי שיתרום לך שום דבר משמעותי, שירות קרבי הוא חוויה שתמיד תזכור.

כן, איזה מזל שיש צבא, כמה הוא תורם, איך כולנו הופכים לגברים זכותו. רחמיי על שאר 3 מיליארד הזכרים המסכנים האחרים, שלא היה להם מזל לשרת בצה"ל ולעולם לא יהפכו לגברים.

מדינה בהפרעה.

!

ואני בסלולרי אז אין לי כח לצטט עוד הודעות, אז אני רק אציין את ההודעה של קובסטר (שדווקא היה נשמע לי בחור הגיוני) שבה הוא רושם שפצמ"רים שנופלים על המוצב שלך בלבנון זו חוויה שחבל לפספס.
המדינה הזו אבודה.

איך הבנת מההודעה שלי שזה משהו שחבל לפספס ?
זה, בתוספת לשאר הדוגמאות, חוויה שאתה לא יכול לחוות במקום אחר. חוויות יכולות להיות גם שליליות, וכל אחת כזו שאתה עובר נשארת איתך לכל החיים, לטוב ולרע, ומלמדת אותך הרבה על עצמך ומי שאתה (או מי שחשבת שאתה).

עלפכה, זה לא הופך אותך לגבר. אין חשיבה יותר רדודה מזו ואבוי למי שהולך לקרבי כדי להרגיש גבר. שיקח מחבקותי טלפון של אחת החברות שלו וירגיש גבר...
איך שלא תהפוך את זה, שירות כזה הוא רצף של סיטואציות. איך אתה מתפקד במצבי לחץ, איך אתה באינטרקציה חברתית עם עוד 5 או 7 אנשים בחדר או אוהל או תומ"ת או כל דבר אחר (לא מומלץ בשביל מיזנטרופ כמוך), איך אתה שורד פחדים וחום קיצוני וקור עוד יותר קיצוני.

מי שזה מתאים לו, שילך על זה. מי שפחות, שילך למסלול אחר. הדגשתי כבר שאין כזה דבר שירות יותר חשוב ופחות חשוב, זה בולשיט אחד גדול. גם מי שלא רוצה להתגייס כי זו מסגרת שהוא חושב לא מתאימה לו - שיהיה לו בכיף. כל עוד אתה עושה משהו שלדעתך יתרום לך כבן אדם ולסביבה שלך, תעשה אותו עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
כאילו בא לומר בלי ויכוחים פוליטים, אבל יאללה בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
בגדול, אני מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 20:14 
כולה שלוש שנים מהחיים, לפני החיים האמיתיים. זה פחות מ5% (טפו טפו טפו), לא כזה משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
יתד נאמן כתב:
לעוקרי התורה ולרודפיה אין כל זכות ישיבה בארץ הזאת. הם יושבים על אדמה פלשתינאית כבושה וגזולה. הצבא שהם מתפארים בו הוא צבא כיבוש שנישל ומנשל עם אחר שישב כאן מארצו. הוא מגן על אדמה שדודה שאינה שייכת לו.

אם יש מישהו המעניק ללפיד או לפרי או לכל רודף תורה אחר את זכות הישיבה בחלקת ארץ זו, אלו הם לומדי התורה. אלו השומרים את התורה כנתינתה מסיני מזה 3,000 שנה ויותר. בזכותם ניתנה חבל ארץ זו לעם היהודי ובזכותם אנו קיימים בה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
יתד נאמן כתב:
לעוקרי התורה ולרודפיה אין כל זכות ישיבה בארץ הזאת. הם יושבים על אדמה פלשתינאית כבושה וגזולה. הצבא שהם מתפארים בו הוא צבא כיבוש שנישל ומנשל עם אחר שישב כאן מארצו. הוא מגן על אדמה שדודה שאינה שייכת לו.

אם יש מישהו המעניק ללפיד או לפרי או לכל רודף תורה אחר את זכות הישיבה בחלקת ארץ זו, אלו הם לומדי התורה. אלו השומרים את התורה כנתינתה מסיני מזה 3,000 שנה ויותר. בזכותם ניתנה חבל ארץ זו לעם היהודי ובזכותם אנו קיימים בה.

מרגש.
לא חשבתי שביתד נאמן יתפרסם טקסט שטוען שהסכסוך הישראלי-פלסטיני הוא בסך הכול מלחמת נרטיבים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מה הוא השירות הצבאי הטוב ביותר שהייתם מציעים לבעל פרופיל
הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 22:50 
kobster כתב:
איך הבנת מההודעה שלי שזה משהו שחבל לפספס ?

מה זאת אומרת?
kobster כתב:

כל שירות הוא שירות משמעותי, גם מש"ק ממטרות שבא בעשר לבסיס והולך בשתים עשרה, אבל בשירות קרבי יש חוויות שאתה לא יכול לחוות באף מסגרת אחרת .
בפעם הראשונה שתפרוס זחל בשלוש בבוקר בגשם ברמת הגולן תבין.
בפעם הראשונה שתיכנס לקלקיליה בשתים עשרה בלילה כדי לבצע מעצרים והלב שלך ידפוק כמו משוגע תבין.
בפעם הראשונה שיפלו מרגמות על המוצב שלך בלבנון תבין .

זה לא נמדד בסקאלה של מה יותר שווה או חשוב לצה"ל כי כולם חשובים ובסופו של דבר השירות תלוי בך ובמה אתה מפיק ממנו. אלו פשוט דברים שיש לך הזדמנות חד פעמית לחוות ומי שיכול חבל שיבזבז את ההזדמנות הזו.

אבל אם הבנתי לא נכון אני מתנצל. עם ההודעה הבאה שלך אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מה הוא השירות הצבאי הטוב ביותר שהייתם מציעים לבעל פרופיל 97?
הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
חילוץ והצלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
באנגים באוסטרליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: