תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 1/7 {מידע}
הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טוטו לוס?
הסכסוך עם אבוקסיס, האיום לא לעלות למשחק והפציעה בברך • עד לא מזמן נחשב טוטו תמוז לחלוץ העתיד של ישראל, אבל בגיל ,25 אחרי עונה מסויטת בהפועל ת"א, הוא עדיין ומחכה להצעות • סוכנו רונן קצב אופטימי: "עבר עליו קיץ שקט ובקרוב נמצא את הקבוצה המתאימה ביותר"
אביתר לנג
אחד התסריטים המוכרים לפני
משחקי בית של הפועל ת"א בשלוש השנים האחרונות הוא הגעתה של אורית תמוז כדי לקבל את הכרטיסים שמגיעים לה. על פי נוכחים באזור, בפעמים רבות זה נגמר במרמור מצידה, ובטענות (שמגיעות לא רק מצידה אלא גם מצד שחקנים אחרים) על כך שלא קיבלה את מספר הכרטיסים שהובטח לה. כל זה היה יכול להיות לא יותר מאשר אנקדוטה משעשעת בתולדות הענף, אילולי המרמור היה זולג גם לחדר ההלבשה.
כן, גם לבן של אורית, טוטו, היה סוג של טקס. כמה דקות אחרי שעת חלוקת הכרטיסים היה החלוץ פותח את הטלפון הנייד ובודק שהכל בסדר. לא פעם ולא פעמיים, לטענת אנשים בחדר ההלבשה האדום, ההודעות שחיכו שם גרמו לו לגשת למנהל הקבוצה מורדי דדון ולהודיע לו שהוא לא עולה למגרש. הוא אמנם תמיד שיחק בסופו של דבר, לפעמים גם הצטיין, אבל אם מנסים להבין איך מי שרק לפני כמה שנים נחשב לחלוץ העתיד של נבחרת ישראל לא מתקדם לשום מקום, זו בהחלט דוגמה מעניינת. אחת מני רבות.
על פניו, לטוטו תמוז יש הכל. כוח, מהירות, בעיטה חזקה וחדה. את עונת 2011-2010 הוא סיים כמלך השערים ומחזיק גביע המדינה, אבל כשנראה היה שהוא מתאושש משנות הייבוש בבית"ר י-ם, תמוז שוב בעט בדלי. סכסוכים, קנסות ופציעה בברך הביאו את הקריירה של תמוז לנקודת שפל חדשה. וכך, בגיל ,25 תמוז יושב הקיץ בעיקר בבית. בשנה שעברה דיברו על ליגה ספרדית, טענו שג'ורדי קרויף רוצה אותו במכבי, אבל בינתיים הוא שומר על כושר ומחכה להצעה הגדולה שכבר לא בטוח שתגיע.
תמוז, בין שירצה ובין שלא, הוא לא אישיות קלה. מחוץ למגרש הוא נחשב לחייכן וכובש לבבות שמככב בקרים ולילות במדורי הרכילות, אולם מהרגע שבו נחת בהפועל הפכה החוצפה למאפיין הבולט אצלו, לפעמים חיובית אבל יש שיגידו יותר שלילית.
את סידרת הפרות המשמעת פתחה התקרית המפורסמת עם אלי טביב, שבה התפרץ במהלך שידור חי בטלוויזיה וגידף את הבעלים לשעבר. זה עלה לו בקנס של 40 אלף דולר, וגורם במועדון טוען שזה בעצם מה שהחל את ההידרדרות שלו.
העונה האחרונה היתה המשך ישיר לתקרית ההיא. אחד הפיצוצים המוכרים של תמוז אירע מול יוסי אבוקסיס במחצית משחק הדרבי בבלומפילד, שבסיומה ירד לספסל ולא חזר לשחק. התקרית עם מאמנו הצטרפה אל שתיים נוספות: איחור לאימון בוקר וחילופי דחיפות ומהלומות בינו לבין הקשר אלמוג כהן, שרק הגיע אז לקבוצה. לאחר התקרית בדרבי הודיעו במועדון שתמוז מושעה עד להודעה חדשה.
עם חילופי המאמנים ונחיתתו של פרדי דוד במועדון, לקח המאמן את תמוז לשיחה אישית, לאור ההיכרות העמוקה ביניהם מימי הפועל פ"ת. דוד הבין את הסיטואציה של תמוז, שלא עזב בינואר לאירופה כפי שציפה, וגרם לו להבין שלשני הצדדים אינטרס משותף עד לסיום העונה. הבעיות אולי נרגעו תחת דוד, אבל אז הקטע הפיזי החל להעיק.
למעט אי הגעה למשחק זניח בק"ש, שהסתיים בבירור, בעיות המשמעת של תמוז פסקו, אלא שהגיעו חדשות במקומן. 1-ב במאי אובחן אצל החלוץ קרע חלקי ברצועת הברך הפנימית, פציעה שגמרה לו את העונה. דווקא חוסנו הגופני, אחד מסימני ההיכר הגדולים שלו, היה זה שבגד בו לא פעם בקריירה. בסביבתו של תמוז סיפרו כי הסיפור עם אותה ברך התחיל למעשה בפציעה לא קלה שאותה חווה עוד בימיו כשחקן בית"ר ירושלים. "היציבות של הברך נפגעה, ולהחזיק את הגוף שלו עם ברך בעייתית זה סיפור לא קל שצריך לתחזק והוא לא תמיד תלוי בעצמו," אמרו אז.
היום כבר ברור שבחלקים גדולים של העונה תמוז שיחק עם כאבי תופת בברכו, בעיקר כי ידע שמאתרי השחקנים יושבים ביציע המכובדים בבלומפילד, וכדי שהמוצר יימכר הוא חייב לעבוד, ולא הסכים לוותר. בשלב מסוים הברך לא עמדה בעומס, מה שגרם לו לאבד את חולצת ההרכב, וגם כאשר הבריא, העדיף דוד את חלוץ קבוצת הנוער עדן שרם על פניו.
חידת תמוז אמורה להיפתר בקרוב, בעיקר כי לא מסתמן שהחלוץ יפתח את העונה מול מסך הטלוויזיה. הבעיה המרכזית שעומדת בפני סוכנו תהיה אחת - לשכנע את המועדון החדש שמדובר ביהלום מלוטש, שרק איבד מעט מזוהרו.
בראיון ל"שישבת" לפני חודש אמר אז החלוץ: "חצי השנה האחרונה לא עשתה לי טוב, ולא עשתה טוב לשם שלי באירופה. אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר איפה אשחק בשנה הבאה. יש כל מיני קבוצות על הפרק, אבל שום דבר עוד לא הבשיל. אני לא חושב שיש מצב שאשאר בלי קבוצה."
אלא שמאז עבר חודש וההצעות לא מגיעות. אפילו יציאה למבחנים לא נרשמה , שעה ששחקנים כמו חנן ממן, אבי ריקן ואוהד קדוסי חתמו בבלגיה ובשווייץ. "הנושא של היציאה של תמוז לאירופה נמצא בטיפול," אמר אמש סוכנו רונן קצב, "עבר עליו קיץ שקט תקשורתית, ואני מקווה שזה עשה לו טוב ובקרוב נמצא לו את הקבוצה המתאימה ביותר."
בסביבתו של החלוץ מפנים אצבע מאשימה כלפי הפועל ת"א וטוענים שה"טיפים" שאנשיה נותנים לקבוצות מחו"ל גורמים לכאורה לחוסר העניין בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 1/7 {מידע}
הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 06:47 
ONE:

ציטוט:
הפועל תל אביב המריאה לפנות בוקר (בין ראשון לשני) למחנה אימונים בן 12 יום בפוזנן שבפולין, במהלכו יערכו האדומים שלושה משחקי אימון: הראשון מול אומוניה ניקוסיה הקפריסאית, השני מול לך פוזנן המקומית והאחרון מול לכיה גדנסק המקומית.

המאמן רן בן שמעון אמר לפני היציאה: "אני טוען תמיד שמחנה אימונים הוא הכלי המרכזי שיש למאמן בהכנה בפגרה. יש לי את השחקנים, את הוורידים שלהם, את מחזור הדם שלהם, זה המקום להכניס הרבה דברים לוורידים. מבחינתי תוצאות של משחקים במחנה אימונים לא תמיד מרמזות על ההמשך, לא שאני מתכוון להפסיד, אבל המחנה הוא כלי מרכזי להתגבש ולהחדיר את הדברים שלי לשחקנים".

כשנשאל האם ישראל זגורי הוא תחלופה מתאימה לטל בן חיים שעזב ענה המאמן: "כל השחקנים שנמצאים כאן מספקים אותי, אני מתחבר אליהם מיום ליום. מדובר בשחקנים שבחרנו אחרי מחשבה מאוד מאוד ארוכה. אני רוצה להפוך את השחקנים שלי להכי טובים, הכי מתקדמים, לבעלי חשיבה הכי נכונה".

בהתייחס לכך שזמן קצר לאחר סיום מחנה האימונים יצטרכו האדומים לטוס לבולגריה למשחק הראשון מול ברואה סטארה במסגרת ליגה האירופית אמר בן שמעון: "זה לוח הזמנים ואנחנו צריכים להשיג את התוצאות הטובות ביותר בלוח הזמנים הזה. קבוצות שמשחקות במפעלים אירופיים צריכות להיות גמישות פיזית ומחשבתית".

הקשר הוותיק, סלים טועמה, הוסיף: "אין ספק שהעונה הזו שונה לגמרי מהקודמת, שחקנים שונים, מאמן שונה ונקווה שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת. יש לנו קבוצה טובה ואנחנו לא יכולים לחשוב אחרת, אלא שהעונה תהיה טובה יותר".

"יש אווירה חדשה בקבוצה, יש שמחה, השחקנים החדשים שהגיעו גם מכניסים אווירה טובה. מבחינה מקצועית אני מאוד מקווה שניישם את הדברים שרן רוצה מאיתנו על המגרש", סיכם טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 07:48 
viewtopic.php?p=1759774#p1759774

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 20&lang=HE
בן שמעון: מרוצה מהשחקנים בסגל, כעת צריך לחבר אותם
הפועל ת"א יצאה למחנה בפולין. המאמן: ''זה הזמן להחדיר לשחקנים את השיטה לוורידים''. טועמה: "יש פה שמחה"

הפועל תל אביב היא תמיד אחת הקבוצות המסקרנות ביותר בליגת העל, אבל נראה כי השנה אפילו יותר. עם הרבה מאוד פנים חדשות בסגל ומאמן שכבר הביא אליפות לקרית שמונה, האדומים המריאו לפנות בוקר (בין ראשון לשני) למחנה אימונים בפולין, שם יערכו את ההכנות האחרונות לקראת המשחקים מול ברואה הבולגרית במסגרת מוקדמות הליגה האירופית.
עוד לפני היציאה לנתב"ג, רן בן שמעון נשמע נרגש לקראת היציאה למחנה. "אני טוען תמיד שמחנה אימונים הוא הכלי המרכזי שיש למאמן בהכנה בפגרה. יש לי את השחקנים, את הוורידים שלהם, את מחזור הדם שלהם. זה המקום להכניס דברים לתוך הוורידים", אמר המאמן. "לא תמיד התוצאות במחנות אימונים מרמזות על ההמשך. זה כלי מאוד מרכזי לגבש את הדברים שאני מאמין בהם בחיים ולהחדיר אותם לשחקנים שלי".
על הסגל ההולך ומתגבש אמר בן שמעון כי "כל השחקנים בסגל מספקים אותי, אני מתחבר אליהם מיום ליום. יש פה שחקנים שבחרנו אחרי חשיבה ארוכה מאוד, אני רוצה להפוך אותם להכי טובים, להכי מתקדמים, עם החשיבה הכי נכונה. כל מי שנמצא פה, נמצא כי בחרנו אותו. עכשיו אנחנו צריכים לחבר את הסגל הזה לקבוצה".
על המשימה הראשונה שמצפה לאדומים - ברואה הבולגרית - אמר רב"ש: "אני חושב שזאת הגרלה קשה לשני הצדדים. אין ספק שכל הגרלה הייתה קשה וברגע שיצאה קבוצה מבולגריה, זה קצת יותר קשה, אבל כרגע, בזמן שאני אוסף חומרים על הקבוצה היריבה אני מעדיף להתרכז באיך לחזק את הקבוצה שלנו. במידה ונגיע לרמה שאנחנו מצפים מעצמנו, אנחנו מקווים שיהיה בסדר".
סלים טועמה סיכם: "אין ספק שהשנה שונה לגמרי, שחקנים שונים לגמרי, מאמן שונה. ונקווה שהשנה תהיה יותר טובה. אנחנו הולכים למחנה אימונים לעבוד, להתגבש ולהתכונן למשחק החשוב שיש לנו באירופה. יש לנו קבוצה טובה, קבוצה שתעשה הכל כדי להילחם על כל התארים. רוצים להמשיך להתקדם, לעבוד קשה, ורק דרך העבודה הקשה אנחנו בסופו של דבר נגיע לאן שאנחנו רוצים".
איזה שינוי מרגישים באימונים מבחינה מקצועית? "יש אווירה חדשה, אווירה שונה, רואים את זה גם מבחוץ. יש שמחה", המשיך הקשר הוותיק. "גם שחקנים שהגיעו הם שחקנים שמוסיפים אווירה טובה. גם המאמן משדר לנו דברים, מה הוא רוצה שיהיה על המגרש. אני מאוד מקווה שניישם את זה כמו שצריך. בשביל זה אנחנו נוסעים למחנה. לשפר את הכושר הגופני, את הגיבוש, ואת כל מה שצריך"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
מתוך כתבה על קליימן בספורט 5:

שני המועדונים הגיעו לסיכום, לפיו חיפה תרכוש 2/3 מכרטיסו של השוער בתמורה לחצי מיליון שקלים
לא מילה במילה, אבל זה בערך הסיפור, יחד עם ספין מבית תומר לוי על כך שקליימן אולי יצא למחנה של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
...

נערך לאחרונה על ידי wikiwiki בתאריך 01 יולי 2013, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2656170
הפועל פנתה למויאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 17:23 
התפוצץ המו"מ בין קליימן לחיפה, חוזר להפועל

http://one.co.il/Article/219354.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
הפייסבוק הרשמי
ציטוט:

הקשר הברזילאי לוקאס פאצ'קו אפיני, יצטרף למחנה בשעות הערב המאוחרות ויתחיל להיבחן מחר על ידי המאמן רן בן שמעון, אם ירשים יחתום בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל המריאה למחנה, צ'קול ופדידה חתמו *****מזכיר לכם מי הביא את הידיעה על פדידה אי שם אחרי המשחק מול כפ"ס בגביע (אני !)
האדומים ישהו 12 ימים בפולין וישחקו מול אומוניה, לך פוזנן ולכיה גדנסק. בן שמעון: "אנחנו רוצים לצרף עוד קשר". טועמה: "יש אווירה חדשה ושמחה" (151 תגובות)

הפועל תל אביב המריאה לפנות בוקר (בין ראשון לשני) למחנה אימונים בן 12 יום בפוזנן שבפולין, במהלכו יערכו האדומים שלושה משחקי אימון: הראשון מול אומוניה ניקוסיה הקפריסאית, השני מול לך פוזנן המקומית והאחרון מול לכיה גדנסק המקומית.

יש לציין כי האדומים המריאו למחנה בסגל נרחב, הכולל את השוער דני עמוס ואת שני שחקני הפועל כפ״ס בעונה החולפת, אברהם צ׳קול ועומר פדידה, שחתמו על חוזה בהפועל. אתמול נראה היה כי השניים לא ילבשו אדום בעונה הקרובה לאחר שדחו את הצעת האדומים, אך בשעות הלילה הקטנות הבשיל המו״מ בין הצדדים. פדידה חתם לשלוש שנים, צ'קול לארבע.

המאמן רן בן שמעון אמר לפני היציאה: "אני טוען תמיד שמחנה אימונים הוא הכלי המרכזי שיש למאמן בהכנה בפגרה. יש לי את השחקנים, את הוורידים שלהם, את מחזור הדם שלהם, זה המקום להכניס הרבה דברים לוורידים. מבחינתי תוצאות של משחקים במחנה אימונים לא תמיד מרמזות על ההמשך, לא שאני מתכוון להפסיד, אבל המחנה הוא כלי מרכזי להתגבש ולהחדיר את הדברים שלי לשחקנים".

כשנשאל האם ישראל זגורי הוא תחלופה מתאימה לטל בן חיים שעזב ענה המאמן: "כל השחקנים שנמצאים כאן מספקים אותי, אני מתחבר אליהם מיום ליום. מדובר בשחקנים שבחרנו אחרי מחשבה מאוד מאוד ארוכה. אני רוצה להפוך את השחקנים שלי להכי טובים, הכי מתקדמים, לבעלי חשיבה הכי נכונה".

"אנחנו כרגע מחזקים את עצמנו ופחות מתייחסים למה שמסביבנו", המשיך המאמן. "אנחנו רוצים לצרף עוד קשר. עשינו בזמן קצר מלאכה מרובה וצריך עכשיו לחבר את החברה האלה ביחד".
בהתייחס לכך שזמן קצר לאחר סיום מחנה האימונים יצטרכו האדומים לטוס לבולגריה למשחק הראשון מול ברואה סטארה במסגרת ליגה האירופית אמר בן שמעון: "זה לוח הזמנים ואנחנו צריכים להשיג את התוצאות הטובות ביותר בלוח הזמנים הזה. קבוצות שמשחקות במפעלים אירופיים צריכות להיות גמישות פיזית ומחשבתית".

הקשר הוותיק, סלים טועמה, הוסיף: "אין ספק שהעונה הזו שונה לגמרי מהקודמת, שחקנים שונים, מאמן שונה ונקווה שהיא תהיה טובה יותר מהקודמת. יש לנו קבוצה טובה ואנחנו לא יכולים לחשוב אחרת, אלא שהעונה תהיה טובה יותר".

"יש אווירה חדשה בקבוצה, יש שמחה, השחקנים החדשים שהגיעו גם מכניסים אווירה טובה. מבחינה מקצועית אני מאוד מקווה שניישם את הדברים שרן רוצה מאיתנו על המגרש", סיכם טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל המריאה למחנה, צ'קול ופדידה חתמו *****מזכיר לכם מי הביא את הידיעה על פדידה אי שם אחרי המשחק מול כפ"ס בגביע (אני !)
האדומים ישהו 12 ימים בפולין וישחקו מול אומוניה, לך פוזנן ולכיה גדנסק. בן שמעון: "אנחנו רוצים לצרף עוד קשר". טועמה: "יש אווירה חדשה ושמחה" (151 תגובות)

יש לציין כי האדומים המריאו למחנה בסגל נרחב, הכולל את השוער דני עמוס ואת שני שחקני הפועל כפ״ס בעונה החולפת, אברהם צ׳קול ועומר פדידה, שחתמו על חוזה בהפועל. אתמול נראה היה כי השניים לא ילבשו אדום בעונה הקרובה לאחר שדחו את הצעת האדומים, אך בשעות הלילה הקטנות הבשיל המו״מ בין הצדדים. פדידה חתם לשלוש שנים, צ'קול לארבע.

"אנחנו כרגע מחזקים את עצמנו ופחות מתייחסים למה שמסביבנו", המשיך המאמן. "אנחנו רוצים לצרף עוד קשר. עשינו בזמן קצר מלאכה מרובה וצריך עכשיו לחבר את החברה האלה ביחד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: