הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הפועל יוצאת לעונה החדשה עם שתי נקודות תורפה חמורות ועוד אחת לא מבוטלת, שיכולות לחרב הכל:
1. מרכז הקישור צחיח. על גרזיצ׳יץ אחד שמי יודע איך ישתלב מוטלת אחריות כבדה ביותר. שי אבוטבול בן 30 אחרי מספר פציעות קשות, הוא בקושי חלופה סבירה לספסל. גורדנה זה סימן שאלה, האם שוב נראה אותו מחזיק את הצד בדקה 20? הפועל כמעט בלי כלום באמצע, ותיכף כבר משחק ראשון באירופה.
2. בלמים. יש שניים כאלה. הם חדשים. האם יש לנו אלטרנטיבה כלשהי בספסל? מה, חיימוביץ׳?
3. מגן שמאלי. להלן נבואה סבירה למדי: כמדי עונה לאור קירטוע של העגל התורן שמאייש את המשבצת הזו, יקרא אל הדגל סבא אנטבי, ויוסיף להנשיר את שערות ראשי.
חצי הכוס המלאה של חצי הכוס הריקה:
1. מבחינת כישרון, אני לא חושב ששי וגורדנה נופלים מקשרי אמצע מחליפים של קבוצות אחרות. הבעיה שלהם היא בעיקר בעיה גופנית שאני חושב ששניהם מודעים לה. אני זוכר ששי עצמו דיבר בשלהי העונה שעברה על כך שהוא שכר מאמן כושר בשביל לעבוד איתו צמוד במהלך הפגרה. אני רוצה להאמין ששניהם השקיעו בפגרה וישקיעו במחנה האימונים בשביל להגיע באמת בכושר טוב לעונה הקרובה. בנוסף, יש לנו גם את סלים שדווקא די יציב ביכולת שלו בשנים האחרונות בהפועל.
2. אתה צודק לגמרי לגבי האלטרנטיבה על הספסל. אם הפועל תעלה לשלב הבתים אני מאמין שנראה חיזוק. בכל מקרה, ההגנה של ק"ש בזמנו הייתה מדהימה והורכבה משחקנים די אלמוניים + חסארמה (שקצת יותר מבוגר מקולין).
3. אני לא מבין מה אנשים רוצים משמעון הרוש למען האמת. ממה שראיתי ממנו עד כה, סה"כ מדובר במגן שתוקף הרבה ובעל יכולות סבירות. אני לא בטוח שיהיה נכון להסיק ממה שראינו ממנו בחצי העונה שעברה לגבי העונה הזאת. אני דווקא מאמין שהוא יהיה סבבה לגמרי.