תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 18:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בעונה הבאה נשחק בנוקיה??
הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 14:47 
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:
אם זה הכיוון - אז ההנהלה כבר צריכה להסביר בישיבת העמותה הקרובה את המצב ולהודיע על העלאת מחירי המנויים.

אין החלטה על העלאת מחירי המנויים. זה תלוי בהרבה גורמים. אנחנו לא רוצים ללכת למהלך כזה, גם אם נעבור להדר יוסף. יכול להיות שבחישוב בסוף זה מה שיצא ולא תהיה ברירה אבל במפורש אין כוונה לעלייה משמעותית אם בכלל של מחירי המנויים (אל תשכחו שהחברות עלתה השנה).

שוב, ההתנהלות צריכה להיות נכונה כלכלית ואמרתי לך את זה. אתה מכיר את המספרים יותר טוב ממני, אבל אני לא חושב שאתה ושאר חברי ההנהלה רוצים להגיע לאולם החדש עם הלשון בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
השאלה אם דווקא בעונה שבה המנוי שווה יותר (כי אין הרבה מקומות, ולא יהיה אפשר להשיג כרטיסים למשחקי בית) ודווקא החברות בעמותה נותנת הרבה פחות (שוב, כי לא יהיה אפשר להשיג כרטיסים, אפילו לחברי עמותה), לא היה יותר הגיוני שהמנוי היה מתייקר והחברות בעמותה הייתה מקסימום נשארת על אותו מחיר. לא נראה לי שהרבה אוהדים שלא יעשו מנוי, יעשו חברות בעמותה ב-400 שקל כשהיא לא נותנת להם אפשרות אפילו להגיע למשחקי בית. ואז יווצר מצב שגם מכניסים פחות ממנויים, כי יימכרו פחות באותו מחיר, וגם מכניסים פחות מחברות בעמותה, כי כמות החברים תקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אפשר לשחק ברעננה יש להם אולם קצת יותר גדול מהדר יוסף ואפשר לשחק ברמלה

רעננה זה לא רע, 1850 צופים ואפשר להוסיף בכיף כמה עשרות מאחורי הסלים ועל הפרקט, יציעים נפרדים,הפרדה בין קהלים ודרכי גישה יחסית סבירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 16:32 
אי אפשר ברעננה ככל הנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 17:17 
אם אכן העירייה תסבסד את נוקיה זאת נשמעת האפשרות הטובה יותר , מצב שבו כל חבר עמותה יוכל לעשות מנוי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 18:14 
צריך לבחור באולם שבו נוכל לאפשר לפחות שהמנוי לא יעלה,
כי מחיר החברות כבר עלה.
אם שניהם יעלו זאת תהיה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2013, 22:14 
ברגר כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:
אם זה הכיוון - אז ההנהלה כבר צריכה להסביר בישיבת העמותה הקרובה את המצב ולהודיע על העלאת מחירי המנויים.

אין החלטה על העלאת מחירי המנויים. זה תלוי בהרבה גורמים. אנחנו לא רוצים ללכת למהלך כזה, גם אם נעבור להדר יוסף. יכול להיות שבחישוב בסוף זה מה שיצא ולא תהיה ברירה אבל במפורש אין כוונה לעלייה משמעותית אם בכלל של מחירי המנויים (אל תשכחו שהחברות עלתה השנה).

שוב, ההתנהלות צריכה להיות נכונה כלכלית ואמרתי לך את זה. אתה מכיר את המספרים יותר טוב ממני, אבל אני לא חושב שאתה ושאר חברי ההנהלה רוצים להגיע לאולם החדש עם הלשון בחוץ.

ברגר, הלשון בחוץ כבר ממזמן וכנראה גם תמשיך להיות בחוץ. גם האולם החדש לא יפתור את כל הבעיות מיד..
מה גם שבכל מקרה התמחור צריך להיות רלוונטי לפי מיקום המנויים, וזה תלוי במבנה האולם שיבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 03:40 
Perlov כתב:
ranjef כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
ביד אליהו רק תקטן כמות המנויים, הרבה מאד יחרימו (ובצדק)

זאת דמגוגיה.
מעבר לזה שלדעתי מי שמחרים את הקבוצה שלו במשחקים, מראש, במודע, ועוד רק בגלל מגרש - הוא לא אוהד (ברור לי שאותו אחד כמובן יטען אחרת, אבל אין הגדרה של אוהד במילון, וזו דעתי).
מה שמעניין אותי: בכדורגל, עד כמה שאני זוכר, המגרש הביתי שלנו הוא בדיוק אותו מגרש שנצבע צהוב שבוע לאחר מכן במשחקי הבית של קבוצה תל אביבית שלובשת צהוב.
האם גם שם יש החרמה?
איפה ה-"אידיאלוגיה" במקרה הזה?

ועוד כאן שנאמר מראש שבמידה וזה יקרה, זה לעונה אחת בלבד, רק בגלל שכל שאר האופציות גרועות הרבה יותר למועדון ולהכנסות שלו. (כמובן בהנחה שלא תימצא אופציה יותר טובה).

:LOL2: :LOL2:

אשכרה
נוקיה לא היה ולא יהיה בית שלנו בחיים
אני בטוח שכל אפשרות שתעלה יותר טובה מלשחק שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 04:16 
יובל כתב:
השאלה אם דווקא בעונה שבה המנוי שווה יותר (כי אין הרבה מקומות, ולא יהיה אפשר להשיג כרטיסים למשחקי בית) ודווקא החברות בעמותה נותנת הרבה פחות (שוב, כי לא יהיה אפשר להשיג כרטיסים, אפילו לחברי עמותה), לא היה יותר הגיוני שהמנוי היה מתייקר והחברות בעמותה הייתה מקסימום נשארת על אותו מחיר. לא נראה לי שהרבה אוהדים שלא יעשו מנוי, יעשו חברות בעמותה ב-400 שקל כשהיא לא נותנת להם אפשרות אפילו להגיע למשחקי בית. ואז יווצר מצב שגם מכניסים פחות ממנויים, כי יימכרו פחות באותו מחיר, וגם מכניסים פחות מחברות בעמותה, כי כמות החברים תקטן.

מצחיק איך כולם שכחו שהרוב הגדול של המנויים בעונה שעברה נמכר להדר יוסף (הרבה לפני שהכריזו על מעבר לראשון או שמישהו מהאוהדים חשב שעוברים אולם)
אני זוכר איך רדפתי אחרי אחד המנויים האחרונים מאחורי הסל בהדר יוסף בידיעה מוחלטת שזה האולם הביתי שלנו
איך בדיוק ״הערך של המנוי השנה שווה יותר״?
המחירים בעונה שעברה נקבעו בדיוק על אותו דבר ואנשים שילמו בדיוק על אותו דבר מבחינתם, מנוי להדר יוסף. ועם בדיוק אותם שיקולים (שיהיה קשה להשיג כרטיסים למשחקים גדולים וכו׳).
הרי אם היינו מודיעים על המעבר לראשון לפני המכירה, היינו מוכרים חצי מהכמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

מצחיק איך כולם שכחו שהרוב הגדול של המנויים בעונה שעברה נמכר להדר יוסף (הרבה לפני שהכריזו על מעבר לראשון או שמישהו מהאוהדים חשב שעוברים אולם)
אני זוכר איך רדפתי אחרי אחד המנויים האחרונים מאחורי הסל בהדר יוסף בידיעה מוחלטת שזה האולם הביתי שלנו
איך בדיוק ״הערך של המנוי השנה שווה יותר״?
המחירים בעונה שעברה נקבעו בדיוק על אותו דבר ואנשים שילמו בדיוק על אותו דבר מבחינתם, מנוי להדר יוסף. ועם בדיוק אותם שיקולים (שיהיה קשה להשיג כרטיסים למשחקים גדולים וכו׳).
הרי אם היינו מודיעים על המעבר לראשון לפני המכירה, היינו מוכרים חצי מהכמות.

אם אתה לא מבין שכל מעגלי האוהדים התרחבו בעונה הזאת אתה די מנותק. מעניין שהיינו מוכרים את חצי ממות מנויים, למרות שבפועל ממוצע הקהל בראשון היה גבוה מהתכולה של הדר יוסף (לא זכור לי שהייתה בעיה לבטל את המנויים אחרי המעבר). אוהדים לא ביטלו וגם הגיעו למשחקים, אבל אתה החלטת שאם היו מוכרים מראש לראשון כל אלה לא היו מגיעים.
הערך של המנוי השנה שווה יותר כי לא יהיה אפשר לקנות כרטיסים לאף משחק. יכול להיות שגם שנה שעברה כשהתכוונו לשחק בהדר יוסף המנוי היה שווה יותר ממה ששולם עליו, אבל הייתה בעיה להעלות בצורה דרסטית את המחירים. לא מבין מה הבעיה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 05:47 
בשורה התחתונה מה שאתה אומר הוא לא אפשרי לוגית. עובדתית עם כל ההרחבה של המעגל וכל מה שאתה אומר, שנה שעברה היה בדיוק אותו מצב להדר יוסף. ידעו שלא יהיה מקום ולכן מכרנו אלף מנויים עוד לפני שעברנו לראשון. המצב היה אותו מצב והמחירים נקבעו בהתאם אליו. שאר הדברים שאתה אומר הם לא רלבנטיים והם רציונליזציות שאפשר לאנוס על כל תרחיש (כמו שאני אגיד עכשיו שהעלו מחיר של המנוי בכדורגל אז אנשים לא יעשו לכדורסל, או שיש משחק ללא קהל משחק ראשון אז המנוי שווה פחות, או משהו כזה). להתפתל הרי אפשר בלי סוף.

ולא שזה רלבנטי, אבל אני ״יודע״ שלא היינו מוכרים את אותה כמות מנויים לראשל״צ כי אני אישית לא הייתי קונה מנוי לראשל״צ נכון לאותה תקופה, ואני זוכר היטב את הלך הרוח לאחר הכרזת המעבר. זה שלא ביטלו ממש לא אומר שהיו עושים מלכתחילה. ברור שזה היפותטי אבל די מבוסס. ושוב, לא שזה רלבנטי לנקודה. הנקודה היא ששנה שעברה כולנו קנינו מנוי להדר יוסף גם ככה, וכך הוא תומחר. אם צריך להעלות מחיר מסיבות שונות זה מקובל אבל לא קשור לזה ש״המנוי בהדר יוסף שווה יותר״. עובדתית זה לא יכול להיות נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
אתה החלטת שהיו קונים חצי מכמות המנויים למרות שממוצע הקהל היה גבוהה מהתכולה של הדר יוסף, ואני זה שמתפתל... נו טוב. וזה גם "מבוסס" כי אתה אישית לא היית עושה מנוי.
מנוי בהדר יוסף שווה יותר, הרבה יותר, איך שלא תהפוך את זה. הוא פשוט נותן תמורה, מאוד גדולה, שלא מקבלים בראשון. או שהמחיר שנקבע להדר יוסף שנה שעברה היה נמוך מדי (מה שלדעתי באמת נכון, לפי ההתנפלות על המנויים בשנה שעברה וכמות האוהדים שנשארה בלי מנוי), או שהמחיר בראשון היה גבוה מדי (מה שלדעתי לא נכון). בטח אי אפשר לטעון שמנוי שווה אותו דבר בין אם אתה יכול להגיע למשחקים בלי מנוי, ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אף פעם לא קינאתי בחברי ההנהלה.
מלא הערכה לפועלם למרות כמה נקודות שבמחלוקת.

ממש לא מקנא בהם על ההחלטות הקשות שהם צריכים לקבל בפיתחה של עונה זו.
בהצלחה בכל החלטה שיקבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 08:24 
אלון כתב:
Perlov כתב:
ranjef כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

זאת דמגוגיה.
מעבר לזה שלדעתי מי שמחרים את הקבוצה שלו במשחקים, מראש, במודע, ועוד רק בגלל מגרש - הוא לא אוהד (ברור לי שאותו אחד כמובן יטען אחרת, אבל אין הגדרה של אוהד במילון, וזו דעתי).
מה שמעניין אותי: בכדורגל, עד כמה שאני זוכר, המגרש הביתי שלנו הוא בדיוק אותו מגרש שנצבע צהוב שבוע לאחר מכן במשחקי הבית של קבוצה תל אביבית שלובשת צהוב.
האם גם שם יש החרמה?

ועוד כאן שנאמר מראש שבמידה וזה יקרה, זה לעונה אחת בלבד, רק בגלל שכל שאר האופציות גרועות הרבה יותר למועדון ולהכנסות שלו. (כמובן בהנחה שלא תימצא אופציה יותר טובה).

ובית מכבי בעיר ראשל״צ היה הבית שלך מאז ומעולם,כן?
כל אופציה חוץ מבית קבוע היא חרא, ובגלל שמדובר במגרש לעונה אחת, אני מעדיף את האופציה שתכניס להפועל כמה שיותר כסף.
במילים אחרות האופציה שנהיה בה בגירעון הכי קטן ושנוכל להציג תקציב מקסימלי.
כנראה שלך יש סדרי עדיפויות אחרים. זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אני מעדיף את האולם שיתן את האיזון הגדול ביותר בין הכנסה כלכלית להצלחה מקצועית.

ביד-אליהו אין את אפקט תמיכת הקהל, אז זה מוריד מהצלחה מקצועית, וכמו שראצ'ו ציין - בכלל לא בטוח שזה נכון כלכלית.
בקיצור - נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אם נוקיה נכון כלכלית אין שום סיבה שהוא לא יהיה טוב מקצועית.
אם פחות מ1000 איש נתנו דחיפה אדירה (שאם לא טמטום של ארז הייתה מביאה לפחות נצחון אחד) בדרבים בפלייאוף מול 10000 סטטיסטים אין סיבה ש2000-3000 לא יתנו דחיפה יותר גדולה.

יש שתי בעיות עם העניין:
1) מה אם זה ממש לא משתלם כלכלית לעומת אופציות אחרות?
2) מה יקרה אם נביא יותר אנשים מאשר יהיו מקומות בשבילנו באולם החדש?

כמובן ששאלה 2 מופרכת לגמרי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 11:28 
ranjef כתב:
אלון כתב:
Perlov כתב:
ranjef כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

זאת דמגוגיה.
האם גם שם יש החרמה?

ובית מכבי בעיר ראשל״צ היה הבית שלך מאז ומעולם,כן?
כל אופציה חוץ מבית קבוע היא חרא, ובגלל שמדובר במגרש לעונה אחת, אני מעדיף את האופציה שתכניס להפועל כמה שיותר כסף.
במילים אחרות האופציה שנהיה בה בגירעון הכי קטן ושנוכל להציג תקציב מקסימלי.
כנראה שלך יש סדרי עדיפויות אחרים. זכותך.

בית מכבי למרות השם שלו זה אולם ביתי בשבילנו
2500 מקומות יושב עלינו בול איך באולם של 10,000 מקומות אתה יכול להרגיש בבית?
ועוד אחרי כל ההסטוריה שעברה עלינו במקום הזה
והנקודה שלך נכונה אבל חייבים גם שהפועל תצליח ושהיא תישאר בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 14:14 
יובל כתב:
אתה החלטת שהיו קונים חצי מכמות המנויים למרות שממוצע הקהל היה גבוהה מהתכולה של הדר יוסף, ואני זה שמתפתל... נו טוב. וזה גם "מבוסס" כי אתה אישית לא היית עושה מנוי.
מנוי בהדר יוסף שווה יותר, הרבה יותר, איך שלא תהפוך את זה. הוא פשוט נותן תמורה, מאוד גדולה, שלא מקבלים בראשון. או שהמחיר שנקבע להדר יוסף שנה שעברה היה נמוך מדי (מה שלדעתי באמת נכון, לפי ההתנפלות על המנויים בשנה שעברה וכמות האוהדים שנשארה בלי מנוי), או שהמחיר בראשון היה גבוה מדי (מה שלדעתי לא נכון). בטח אי אפשר לטעון שמנוי שווה אותו דבר בין אם אתה יכול להגיע למשחקים בלי מנוי, ובין אם לא.

היו קונים פחות מנויים כי לא היו חיבים לקנות מנוי. כי היו יודעים שיוכלו להשיג כרטיס לכל משחק, מאחר ויש אולם גדול שלא מלא במנויים.

העובדה שבפועל האולם היה מלא בתכולה יותר גבוהה מזו של הדר יוסף בכלל לא רלבנטית.

מה שרלבנטי זה שלהדר יוסף אנשים ידעו שבגלל כמות המקומות המוגבלת, אם לא יקנו מנוי יש סיכוי גבוה שלא יוכלו לקנות כרטיס למשחק ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 16:32 
יש אפשרות, מבלי שאצטרך לקרוא את כל האשכול, שמישהו יעשה סדר ויגיד מה הן האופציות הפתוחות בפני הנהלת הפועל כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 17:05 
אדום תלאביבי כתב:
יש אפשרות, מבלי שאצטרך לקרוא את כל האשכול, שמישהו יעשה סדר ויגיד מה הן האופציות הפתוחות בפני הנהלת הפועל כרגע?

בגדול הריאלי ביותר זה הדר יוסף.
חוץ מזה יש את רמלה, גן נחום וזהו בערך מבחינת האופציות שאולי יכולות להיות סבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום תלאביבי כתב:

חוץ מזה יש את רמלה, גן נחום וזהו בערך מבחינת האופציות שאולי יכולות להיות סבירות.

חושב שבמידה ועלויות ההתאמה הן בגדר הסביר הדר יוסף היא האופציה המועדפת

כמובן שבעיניני תפוסה מול כדאיות לכם מידע מדויק יותר מלנו המנחשים והמעריכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:20 
ראצ'ו כתב:
אדום תלאביבי כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:42 
ראצ'ו כתב:
אדום תלאביבי כתב:

אז אני מבין שיד אליהו זה לא אופציה בכלל, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 19:02 
אם נשתעשע בכל זאת ברעיון של נוקיה:
ביציעים התחתונים של נוקיה יש 5,500 מקומות.
חשבתי על רעיון שיכול להפוך את המגרש לביתי יותר:
מוכרים את המנויים לכל הקהל, כולל הגרעין הקשה, ליציעים התחתונים במרכז.
2000-3000 אוהדים של הפועל שיושבים קרוב לפרקט בהחלט יתנו אווירה ביתית ולא של בית קברות.
בנוסף, אפשר לבדוק אפשרות להתקין מעין וילונות ענק שיסתירו במשחקי הבית את היציעים העליונים ויעלימו 5,500 מקומות נוספים,
כך שנמנע מהקרחות המביישות וניצור בעצם אולם קומפקטי באופן יחסי.
במשחקים נגד מכבי ונגד ירושלים נרים את הוילונות ונשחק בהיכל עם 11,000 צופים
ובשאר המשחקים נמכור את הכרטיסים לקבוצות האורחות ליציעים התחתונים שמאחורי הסלים (או ליציעים בפינות, שער שש סטייל)

אם הדבר אפשרי הייתי הולך על זה (כמובן שרק לשנה).
המרחק מתל אביב, פוגע גם פוגע בכמות הקהל שמגיעה.
אני די התייאשתי בכל עמידה בפקק בכביש 4 בשעות השיא, ואני משוכנע שזה פגע ברצון
של הרבה אוהדים מהמעגלים הרחוקים יותר (אלפים מהכדורגל) להגיע למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שזה ללכת נגד הזרם, ולהתקפל וכו', אבל לי אישית לא תהיה בעיה שהפועל תשחק בנוקיה בעונה הקרובה בעקבות הבעיה שנוצרה. צריך לזכור שזו רק עונה אחת ורק עונת מעבר, ויש כאן הרבה היבטים שצריך לבחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 19:30 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אני יודע שזה ללכת נגד הזרם, ולהתקפל וכו', אבל לי אישית לא תהיה בעיה שהפועל תשחק בנוקיה בעונה הקרובה בעקבות הבעיה שנוצרה. צריך לזכור שזו רק עונה אחת ורק עונת מעבר, ויש כאן הרבה היבטים שצריך לבחון.

עוד לא קיבלנו מההנהלה את הפרמטר הכי חשוב:
האם מהבחינה הכלכלית בלבד מעבר לעונה אחת ליד אליהו יעזור לנו?
כדאי לבדוק עם העירייה את האפשרות שהם ישאו בעלויות של נוקיה בשבילנו בשנה הזו
(מעין פיצוי על כך שנשארנו בלי בית בגללם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 20:27 
itamarrose כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

עוד לא קיבלנו מההנהלה את הפרמטר הכי חשוב:
האם מהבחינה הכלכלית בלבד מעבר לעונה אחת ליד אליהו יעזור לנו?
כדאי לבדוק עם העירייה את האפשרות שהם ישאו בעלויות של נוקיה בשבילנו בשנה הזו
(מעין פיצוי על כך שנשארנו בלי בית בגללם)

את הפיצוי כבר קיבלנו. הבעיה היא ששאול לקח הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 22:44 
אם תמשיכו לזרוק את המילה נוקיה פה בסוף מישהו יחשוב שבאמת נכון לשחק שם.
התקשורת תלחץ על הכפתור, חולדאי יבוא עם עזרה קטנה וההנהלה שבא אני בוטח יותר מכל אולי תשתכנע בטעות שזה אופציה שעל הפרק.
די להביא את נוקיה כאופציה :bang: המקום הזה הוא לא מגרש שב5 שנים הקרובות אנחנו יכולים למלא (חוץ מדרבי וגם זה אני בספק).
כן ברור לי שבתקווה ובעתיד אם וכאשר יגיע היום ויהיה לנו תקציב אמיתי ונוכל לשחק ביורוליג מבחינה תקציבית נצטרך לשחק שם,
אבל עד שזה יקרה אסור להתקרב לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 23:17 
הכי קל להגיד מה לא.
קצת יותר קשה להגיד מה כן.
אני מת על הדר יוסף, ולא כ״כ מחבב את נוקיה,
אבל 1000 איש מ-ק-ס-י-מ-ו-ם בכל משחק העונה - אני לא
רואה שום אופציה שזה לא יהיה הפסד כספי אדיר/חור בתקציב.
וזה עוד בלי לדבר על הגדלת מעגל אוהדים, עליית שלב
מהעונה הנוכחית וכו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2013, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
הכי קל להגיד מה לא.
קצת יותר קשה להגיד מה כן.
אני מת על הדר יוסף, ולא כ״כ מחבב את נוקיה,
אבל 1000 איש מ-ק-ס-י-מ-ו-ם בכל משחק העונה - אני לא
רואה שום אופציה שזה לא יהיה הפסד כספי אדיר/חור בתקציב.
וזה עוד בלי לדבר על הגדלת מעגל אוהדים, עליית שלב
מהעונה הנוכחית וכו׳.

אבל אתה מתעלם מזה שראצ'ו אמר כאן שיד-אליהו לא יהיה רווחי!
ואתה גם ממשיך להתעלם מזה שביד אליהו יהיו לנו פחות מנויים.
תגיד מה שתגיד על מי שיבחר לא לעשות מנוי כי נעבור לשם, אבל זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: