תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצי הכוס הריקה
הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 12:06 
הפועל יוצאת לעונה החדשה עם שתי נקודות תורפה חמורות ועוד אחת לא מבוטלת, שיכולות לחרב הכל:
1. מרכז הקישור צחיח. על גרזיצ׳יץ אחד שמי יודע איך ישתלב מוטלת אחריות כבדה ביותר. שי אבוטבול בן 30 אחרי מספר פציעות קשות, הוא בקושי חלופה סבירה לספסל. גורדנה זה סימן שאלה, האם שוב נראה אותו מחזיק את הצד בדקה 20? הפועל כמעט בלי כלום באמצע, ותיכף כבר משחק ראשון באירופה.
2. בלמים. יש שניים כאלה. הם חדשים. האם יש לנו אלטרנטיבה כלשהי בספסל? מה, חיימוביץ׳?
3. מגן שמאלי. להלן נבואה סבירה למדי: כמדי עונה לאור קירטוע של העגל התורן שמאייש את המשבצת הזו, יקרא אל הדגל סבא אנטבי, ויוסיף להנשיר את שערות ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חצי הכוס הריקה
הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 12:08 
3 לפני 2.
אני לא יכול להסביר כמה זה מדכא אותי לצאת לעונה שאתה יודע מראש שאכלת אותה בעמדה הזאת.

בשנים קודמות לפחות לא ידעת מה תקבל, יכלת לקוות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 12:10 
מה עם הנקודה שאין מגן ימני מחליף בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
לגבי סעיף 1, לפי הפירסומים הרכש עוד לא הסתיים, ואמור להגיע עוד קשר.
לגבי סעיף 3, אני לא יודע איך הוא, אבל גם ארתור הוא חלופה לתפקיד המגן השמאלי. עוד לפני אנטבי לדעתי.
סעיף 2 הוא הבעייתי ביותר לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
סעיף 1 זה לא רק חצי הכוס הריקה,אלא זה כמעט הכוס במלואה.
גם עם מסי וואן פרסי למעלה,עם קישור אחורי שמורכב מגורדנה/אבוטבול ו/או ריחמנא ליצלן בטעות שניהם יחד אחת לכמה משחקים,אתה לא יכול להשיג כלום.
אז זה נורא נחמד להביא את שכטר בסכומים מפלצתיים,אבל בסיטואציה הנוכחית שאחד מהם משחק בקביעות בהרכב,אין לך מה לחפש בליגה,ובטח לא באירופה.
מקווה מאוד שבצוות המקצועי ובהנהלה מבינים שהקבוצה חייבת בבהילות מישהו רציני (או לצורך העניין עונה להגדרה של "לא פנסיונר") לאמצע,כי ככה אי אפשר לצאת למלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
איפה הפרופורציות שלכם..
הכמות שממלאת את הכוס תלויה בציפיות וביכולות.
בתקציב הקיים, בחוסר הודאות הקיים, ובחוזים המזוינים שנעשו ותקעו אותנו השנה, מה שיש זה כמעט הכי טוב שאפשר לבקש.
1. אין בלמים מחליפים? איזה בלם מחליף טוב יש במכבי? פידלף? בחיפה?
2. קשר לאמצע יבוא, כך הבטיחו. מעבר לזה, אין שום בעיה ששי ישחק חצי שעה במשחק. הוא לגמרי מסוגל להועיל.
3. אם התקציב נגמר, אז לא יבוא מגן שמאלי. אם לא, יבוא. זה עד כדי כך פשוט. אז השנה נסבול ממגן שמאלי בינוני. מה לעשות? אסור ששחקנים בינוניים ישחקו בהפועל? ממתי אנחנו ריאל ולא אמרו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 13:12 
כן, באמת, איזה בלמים מחליפים יש לחיפה או למכבי? ריף פרץ? אני בספק שהם יישארו את פידלף או את פילייאבסקי. אתם פשוט חיים בטראומות של שנה שעברה של כל הסגל נפצע. לא חייבים גם הרכב נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
איפה הפרופורציות שלכם..
הכמות שממלאת את הכוס תלויה בציפיות וביכולות.
בתקציב הקיים, בחוסר הודאות הקיים, ובחוזים המזוינים שנעשו ותקעו אותנו השנה, מה שיש זה כמעט הכי טוב שאפשר לבקש.
1. אין בלמים מחליפים? איזה בלם מחליף טוב יש במכבי? פידלף? בחיפה?
2. קשר לאמצע יבוא, כך הבטיחו. מעבר לזה, אין שום בעיה ששי ישחק חצי שעה במשחק. הוא לגמרי מסוגל להועיל.
3. אם התקציב נגמר, אז לא יבוא מגן שמאלי. אם לא, יבוא. זה עד כדי כך פשוט. אז השנה נסבול ממגן שמאלי בינוני. מה לעשות? אסור ששחקנים בינוניים ישחקו בהפועל? ממתי אנחנו ריאל ולא אמרו לי?

:ROSE:

מעבר לכך, רואים שהושקעה מחשבה ביצירת סגל מאוזן בתנאים המוגבלים שעמו לרשות הצוות המקצועי. שחקני ספסל כמו רן יצחק, ריף מסיקה ועומר פדידה מגיעים רעבים להצלחה ונחושים להוכיח את עצמם בקבוצה גדולה כמו הפועל.
הדבר הכי חשוב השנה בבניית הסגל זה להניח את היסודות לקבוצה בריאה ומאוזנת שלא תצטרך כל קיץ להביא 10 שחקנים חדשים, בדומה לתהליך של גוטמן שב 08/09 החליף חצי הרכב (רביעית כפ"ס,גילי,לאלה וזהבי שחזר מהשאלה) ואז ב 09/10 היה חיזוק נקודתי שלקח את הקבוצה צעד נוסף קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 16:11 
קובסטר,אדום נחמד

מה לעשות ,לצערי יש בינינו שחושבים עדיין שב DNA שלנו כאוהדים צריך לראות כוס ריקה,צריך רק לקטר גם כשמחליפים כמעט הרכב שלם, ואחרים גם פוסלים על ימין ושמאל שחקנים שעדיין לא קיבלו צ'אנס אחד אפילו בהפועל. לא נורא ,סבלנות וגם להם אולי רק אולי זה יעבור כאשר שוב נוכל להתמודד עם הרעים שווה בשווה למרות הבדלי ההשקעה בשלושת הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
קובסטר,אדום נחמד

מה לעשות ,לצערי יש בינינו שחושבים עדיין שב DNA שלנו כאוהדים צריך לראות כוס ריקה,צריך רק לקטר גם כשמחליפים כמעט הרכב שלם, ואחרים גם פוסלים על ימין ושמאל שחקנים שעדיין לא קיבלו צ'אנס אחד אפילו בהפועל. לא נורא ,סבלנות וגם להם אולי רק אולי זה יעבור כאשר שוב נוכל להתמודד עם הרעים שווה בשווה למרות הבדלי ההשקעה בשלושת הקבוצות.

זה בגלל שהם מתבלבלים בין צניעות, פסימיות וסתם שליליות.

בקיצור, את הנושא אפשר לסגור במשפט אחד:
חצי הכוס הריקה- אין לנו שק של כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
1. בקשר לקשר, כבר אמרו שרוצים להתחזק בעמדה הזו בקשר זר. עלו כבר 2 שמות בינתיים.. אין ספק שזו העמדה הכי קריטית שחסרה לנו כרגע.
2. ובקשר לבלמים, אני מסכים איתך לחלוטין. חבל לי מאוד ששיחררו את שושן, כי לדעתי הוא הרבה יותר טוב מחיימוביץ' שאני מפחד מאוד מהאפשרות שהוא יאלץ לשחק תקופה במהלך העונה. הייתי שמח מאוד גם כן לראות איזה בלם מחליף קצת יותר רציני מגיע. אבל יש מצב שרק אם נעלה לבתים באירופה ידאגו לשפוך כסף על עמדה כזו. במידה ואתה לא באירופה עומס המשחקים יהיה קטן בהרבה לעומת שנים קודמות, וכך גם התקציב שיאפשר לך להתפנק ככה על בלם מחליף.
3. מה התפקיד של צ'קול הזה שחתם? לא מגן שמאלי?
אם כבר אני מודאג מזה שאין לדגני מחליף ראוי. גם צריך מישהו שיתן לו קצת פייט על ההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 17:11 
שוב אני אומר, שחקנים כמו אבוטבול וגורדנה על הספסל זו פריבילגיה לא קטנה (גם אם אתם לא מחזיקים מהם מאוד). ברור שאם ניפול עם הזר זה לא יהיה טוב, ברור שאנחנו לא רוצים להיות תלויים בהם, אבל בסה"כ מכל העמדות במגרש זו העמדה שיש לנו בה את הגיבוי הכי טוב מהספסל (גם טועמה בשלב הנוכחי בקריירה הוא כבר יותר שחקן אמצע דרך אגב).

כן הייתי שמח לראות עוד בלם בסגל, מצחיק שאת העונה שעברה התחלנו עם איזה 6 בלמים (עם כל הפארסה הזאת שהביאו את פטקוביץ' כבלם ואת בן יוסף כבדיחה ביום האחרון של ההעברות) והשנה בקושי שלושה. אם זה ישאר ככה כנראה נצטרך לראות את יגאל שוב עושה חלטורות כבלם בגילו המופלג, וכזכור זה לא מראה מלבב.

מעבר לזה כבוד גדול לרן ולהנהלה על בניית הסגל. ברור שיש נקודות תורפה, וגם ברור שאנחנו הרבה יותר "דלילים" משנה שעברה (שהיתה לנו כמות די הזויה של שחקנים על כל עמדה), אבל הדגש הוא על איכות, ובתקווה גם על מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
הסגל דליל רק בחוליית ההגנה.
בקישור מבחינת מחליפים ככל הניראה יש רשימה גדולה: גורדנה, שי, ספורי, סלים, ריף מסיקה ואפילו את ארתור שיכול לתפקד בקישור.
גם בחוד יש תחרות יפה עם שרם, פדידה ויצחק..
חוץ מההגנה בכל שאר העמדות יש לנו אחלה ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:30 
לחיפה יש את סארי פלאח, וגם פידלף כזה יותר טוב מחיימוביץ'.מצד שני, דגני יכול לשחק בלם כמו שהבלם ( לא זוכר איזה מהם, נדמה לי איליץ' ) יכול לשחק מגן, ואולי יש עוד תקווה למגן שמאלי זר אם נעלה לאירופה. אבל זה מה יש ועם תקציב שחקנים קטן יותר משל שנה שעברה אתה לא יכול לבנות שני שחקנים איכותיים על כל עמדה. אפרופו רב-גוניות, אם כבר קשר לאמצע, אז הסופגניה צריך ללכת על אראל, שיכול לשחק גם בלם וגם יעלה פחות מדהן ובטח אדון ערס מבית"ר. לא רואה אותנו נשארים למשל עם זגורי ורמוט ופדידה בצדדים בלבד, בעוד שעם גורדנה ושי אפשר לחיות כמחליפים לזר שיבוא ליד בראיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:35 
joshsoos כתב:
לחיפה יש את סארי פלאח, וגם פידלף כזה יותר טוב מחיימוביץ'.מצד שני, דגני יכול לשחק בלם כמו שהבלם ( לא זוכר איזה מהם, נדמה לי איליץ' ) יכול לשחק מגן, ואולי יש עוד תקווה למגן שמאלי זר אם נעלה לאירופה. אבל זה מה יש ועם תקציב שחקנים קטן יותר משל שנה שעברה אתה לא יכול לבנות שני שחקנים איכותיים על כל עמדה. אפרופו רב-גוניות, אם כבר קשר לאמצע, אז הסופגניה צריך ללכת על אראל, שיכול לשחק גם בלם וגם יעלה פחות מדהן ובטח אדון ערס מבית"ר. לא רואה אותנו נשארים למשל עם זגורי ורמוט ופדידה בצדדים בלבד, בעוד שעם גורדנה ושי אפשר לחיות כמחליפים לזר שיבוא ליד בראיין.

אראל יופי של שחקן לסגל,
אבל הדמי השבחה גבוהים כמה שאני יודע.
הוא יכול להיות מצויין בסגל גם כבלם וגם כקשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:35 
joshsoos כתב:

אתה מתכוון לסארי פלאח שהיה פצוע עכשיו חצי עונה או לפידלף שלפי מה שאני מבין בלם ממש גרוע שגם אני בספק אם הם ישאירו כי הוא תופס מקום של זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:37 
הגלמוד מלוד כתב:
joshsoos כתב:

אתה מתכוון לסארי פלאח שהיה פצוע עכשיו חצי עונה או לפידלף שלפי מה שאני מבין בלם ממש גרוע שגם אני בספק אם הם ישאירו כי הוא תופס מקום של זר?

ממה שראיתי מפידלף הוא באמת על הפנים.
אבל חיימוביץ' לא פחות אם לא יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:37 
אבי סטרול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
joshsoos כתב:

ממה שראיתי מפידלף הוא באמת על הפנים.
אבל חיימוביץ' לא פחות אם לא יותר גרוע.

חיימוביץ' יותר טוב בפידלף, וזה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
מסכן הזר שיגיע לאמצע,
מצפים פה למינימום וויצ'יצביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חצי הכוס הריקה
הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
joshsoos כתב:

פידלף ישראלי.
גל אראל יסגור את הפינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
מסכן הזר שיגיע לאמצע,

לדעתי מספיק שחקן שיודע להניע כדור כמו שצריך, לא צריך שחקן שייתן גולים או דריבליסט, מספיק שחקן שיידע לחלק כדורים כמו בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:46 
oMeR1 כתב:
joshsoos כתב:

אראל יופי של שחקן לסגל,
אבל הדמי השבחה גבוהים כמה שאני יודע.
הוא יכול להיות מצויין בסגל גם כבלם וגם כקשר אחורי.

עלות כוללת הוא יהיה הכי זול. וכאמור עם זה שהוא סוגר שתי עמדות חוסך עוד משכורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:50 
לא יביאו את אראל אחרי שמבזבים כסף מיותר על מסיקה, אנטבי, צ'קול, חיימוביץ ושאר מציאות

שחקן אחד טוב שיכול לשחק בכמה עמדות עדיף על כל הרביעייה הזאת. גל אראל, דור מלול (שהיה מפנה את דגני לבלם בראש שקט)
נשאר לסמוך על רבש.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 01 יולי 2013, 18:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:50 
EISEN כתב:
מסכן הזר שיגיע לאמצע,

מצפים פה לתקציב בסדרי גודל האלה, אז כן, הציפיות במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:52 
אם מתעניינים ברפי דהן, אין סיבה שלא יתעניינו באראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
למה צריך את אראל? יש על הספסל(אני מקווה) את אבוטובול וגורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:56 
כי אין מחליף לבראיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:59 
נדע איזה זר יבוא לפי כמה מוכנים להשקיע עליו.
אם זה שוב העברה חופשית ומשכורת נמוכה - אכלנו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
מעתיקן, שבוע אני חופר פה על גל אראל.
לפי רקנאטי, הוא ביקש מכץ חוזה של 140 אלף דולר לעונה וכץ מוכן רק ל 100.
בשכר שלו נעמוד אבל בעקבות תקרית חמ"ן אין סיכוי שכץ יבוא לקראתנו בדמי ההשבחה. אם לדון שחר הוא עושה בעיות אחרי שריבל ממנו שחקנים על ימין ועל שמאל, איתנו הוא יהיה סופר בונקר.
חבל, כי זה שחקן שסוגר לנו בצורה מעולה שתי עמדות מהספסל ונותן לנו את העומק שחסר בחלק האחורי. הלוואי שיבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: