תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:24 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
נרקוטיקה אתה טועה בגדול.
הפועל תל אביב מייצרת הכנסות בגובה כ-22-23 מיליון שקל. התוספת ממכירות שחקנים היא עוד 2.5 מיליון ש"ח. עם כל השיווק והתרומות ועליית המנויים וכו' על שכטר אפשר להיות אופטימיים ולדבר על כ-27 מיליון בהגזמה גדולה. התקציב עכשיו עומד על בערך 45 מיליון. נניח שנצליח להיפטר מעבאס, דג'מבה, אלרואי כהן, ניר נחום, בן יוסף ולחסוך עוד 5 מיליון. אתה עדיין בחוסר מאוד גדול. לזה תוסיף את הגרעון של שנה שעברה ותבין שהפועל הולכת פה על חבל מאוד מאוד דק.

מאיפה הסכום הזה 45?
אם זה נכון אפשר להנמיך ציפיות, כי לא יבוא לפה כלום.

כמה מתוך זה תקציב שחקנים? 30 מיליון? כי לי זה נשמע ממש מנופח, אם אני עובר משכורת של שחקן שחקן בהפרזה...

אתה בטח לא תהיה רחוק
רק גילי ושכטר הם יחד 6 מליון ברוטו. אלרואי,דמארי,הזרים (גרזיציץ ממוסה כמו ישראלי),זגורי,אבוטבול,טועמה,עבאס כולם פה לוקחים שכר של מינימום 200 אלף יורו ברוטו לעונה (רובם הרבה יותר)

אין לי מושג כמה פעמים יצטרכו להגיד לכם שהשכר של שכטר ממומן ע"י מימון חיצוני (ברובו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:27 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
ברור לכם שאם לא עולים לבתים, אין כסף וצריך למכור שחקנים, באסה באסה אבל למה חשבתם שיביאו גם את זגורי וגם את בוזגלו? אין אף אחד בקבוצה הזאת שנותן כסף חוץ מכמה דולרים של חג׳ג׳ על שכטר

למה?
במה חרגנו מהתקציב עד היום?
אנחנו בחיסכון אדיר לעומת השנה שעברה.
קולין ואיליץ הגיעו באותה משכורת של סאבו ורוצ'לה.
את שכטר השגנו חצי מימיון חיצוני. הוא למעשה ההשקעה היחידה, בזמן שהרווחת ממכירה של ממן וטב"ח. מורידים גם את המשכורת של טוטו, אדל, חצי דג'מבה, דנין, קוסטה ואפילו את של באדיר.
ירד לנו גם מהגב לעומת השנה שעברה חוזים של קוטיניו, פנסטיל ועוד כל מיני ניר נחומים.

זה לא שיש לנו מלא כסף, אבל לא אמורים להיות במינוס גם אם לא נעלה.

כל שנה בונים על אירופה כדי להגיע לתקציב של מעל 40 מליון ש"ח.
בשנה שעברה אפילו בנו על הכנסות יותר גדולות אבל הביצועים תחת אבוקסיס דפקו את ההכנסות.
בלי אירופה אתה בבעיה תקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:28 
הגלמוד מלוד כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
נרקוטיקה אתה טועה בגדול.
הפועל תל אביב מייצרת הכנסות בגובה כ-22-23 מיליון שקל. התוספת ממכירות שחקנים היא עוד 2.5 מיליון ש"ח. עם כל השיווק והתרומות ועליית המנויים וכו' על שכטר אפשר להיות אופטימיים ולדבר על כ-27 מיליון בהגזמה גדולה. התקציב עכשיו עומד על בערך 45 מיליון. נניח שנצליח להיפטר מעבאס, דג'מבה, אלרואי כהן, ניר נחום, בן יוסף ולחסוך עוד 5 מיליון. אתה עדיין בחוסר מאוד גדול. לזה תוסיף את הגרעון של שנה שעברה ותבין שהפועל הולכת פה על חבל מאוד מאוד דק.

מאיפה הסכום הזה 45?
אם זה נכון אפשר להנמיך ציפיות, כי לא יבוא לפה כלום.

כמה מתוך זה תקציב שחקנים? 30 מיליון? כי לי זה נשמע ממש מנופח, אם אני עובר משכורת של שחקן שחקן בהפרזה...

אתה בטח לא תהיה רחוק
רק גילי ושכטר הם יחד 6 מליון ברוטו. אלרואי,דמארי,הזרים (גרזיציץ ממוסה כמו ישראלי),זגורי,אבוטבול,טועמה,עבאס כולם פה לוקחים שכר של מינימום 200 אלף יורו ברוטו לעונה (רובם הרבה יותר)

אין לי מושג כמה פעמים יצטרכו להגיד לכם שהשכר של שכטר ממומן ע"י מימון חיצוני (ברובו).

כמה פעמים צריך להגיד לך שעסקת שכטר ממומנת במימון חיצוני. לא השכר שלו. רוב השכר שלו (2 מליון) ממומן מהתקציב. נו אז בסדר, אני מתנצל, שכטר וגילי יחד עולים 5 מליון שח ברוטו בשנה ולא 6. זה מה שכל כך הפריע לך?

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 29 יוני 2013, 17:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:29 
לא התייחסתי לאלרואי דג'מבה ואחרים, התכוונתי ל30 מיליון מתוך 40 (הורדתי את ה5 מליון שנחסוך אם וכאשר...)
בקיצור אם אתה מוסיף אותם אני מנסה להגיע ל35. אבל אני באמת סתם זורק באוויר. אני שואל כמה זה תקציב שחקנים דוגרי.

לפי זה התקציב שנה שעברה היה 50 מיליון. (מדהים לחשוב כמה שחקנים עברו פה, אני אפילו לא זוכר את כולם)
אם עשינו הכנסות של 22 מיליון (ההכנסות השנה גדלו- ספונסר אמריקאי, מחיר מנויים, תא וי איי פי) + 6 מליון שקל מידין ונוסא, פלוס 8 מיליון מאירופה (עשינו עונה לא משהו), איך זה שהגרעון משנה שעברה הוא רק 7-8 מליון?
מאיפה היה לנו 43?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
דור מלול אולי יקר, אבל הוא יכול לבוא במקום כל אלה: מגן ימני מחליף, קשר אחורי מחליף, קשר התקפי מחליף, בלם מחליף (כי אפשר לתת לדגני בשקט להיות בלם אם יש את מלול, אבל לא אם יש איזה חוטבא). אתם רוצים להגיד שדור מלול יהיה יותר יקר מבערך שלושה שחקנים שיבואו לעמדות האלה? כשכל המחליפים האלה יבואו בשני שקל כל אחד והתרומה שלהם תהיה בהתאם (מישהו אמר אנטבי?), לעומת דור מלול שיהווה שדרוג אדיר לאגף ימין וגיבוי ראוי הרבה יותר לשאר העמדות. כמו שבקיץ הקודם חסכו עם חיימוביץ', אחר כך חסרו עם בן-יוסף ואחר כך חסכו עם פטקוביץ'. כשעל כולם ביחד שילמו הרבה והם לא נתנו כלום (ועוד היה צריך להחליף אותם בשחקנים אחרים בינואר, שגם הם היו פח).

ראצ'ו כתב:
נרקוטיקה אתה טועה בגדול.

בסדר, אבל לפני שמכרו את בן-חיים, התכנון היה להביא שוער, מגן ימני, קשר אמצע וחלוץ מחליף (לפחות). בינתיים הביאו הביאו את השוער, המגן הימני, והחלוץ המחליף שתכננו, אבל החליפו את בן-חיים בזגורי וחסכו קרוב ל-2.5 מיליון שקל. אז או שלא הייתה כוונה לחזק את הקבוצה מעבר לשחקנים שבאו בסופ"ש (מה שלא נכון, כי כן תכננו להביא קשר אמצע אז מן הסתם הקצו לזה תקציב עוד לפני שמכרו את בן-חיים), או ששיקרו ותכננו מראש למכור את בן-חיים או דמארי (ואני אתן את הקרדיט שזה גם לא נכון). נשארו שתי אפשרויות: הראשונה היא שהכסף הלא צפוי שנכנס מהמכירה לא הולך חזרה לחיזוק, ואז זה כמו שקר לאוהדים, כי מכרו להם מנויים גבוהים והבטיחו להם קבוצה טובה בתקציב גבוה ואז בונים קבוצה ב-2.5 מיליון שקל פחות. או שיש 2.5 מיליון שקל + מה שתכננו להוציא על קשר אמצע (ואולי חיזוקים אחרים שתכננו לעשות עוד לפני בן-חיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:37 
אם אני זוכר נכון נאמר ששכר השחקנים שנה שעברה היה בין 22-26 מש"ח
השנה אני מניח שהוא אמור לרדת עם השחרורים של אדל,טוטו,טב"ח,דג'מבה,אלרואי,ממן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:51 
דרך אגב,קיים סיכוי שאלרואי יבוא למחנה האימונים?
אני לא רואה קבוצה שלוקחת אותו אפילו בטרייד,ודובר על כך שאם הוא יקצץ בשכר סיכוי גבוה שישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 17:51 
שי אבוטבול וסלים טועמה זה ביחד 3 מיליון ₪ עלות מעביד. שכטר וגילי זה כפול... שנה שעברה שכר שחקנים היה כ-30, השנה הוא בערך 25 אם אני לא טועה ובהנחה שנפטרים מהשחקנים של העונה שעברה. הוצאות תפעול במועדון הם בערך 15 מיליון ₪ בשנה (אבטחה לבד זה 6 מיליון). התקציב בעונה שעברה היה סביב ה-50 מיליון באמת. בקיצור יובל, זה לא מתמטיקה פשוטה כמו שאתה מנסה לפשט את זה, תקציב מורכב מהמון משתנים, מכירת מנויים גם משפיעה, ספונסר שבנו עליו גם משפיע (עדיין לא נסגר), הכנסות ממכירת תא vip גם היו בתכנון ויצאו פחות. לא כל דבר זה נסיון לרמות ולשקר את האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
קשר אחורי של צסק"א סופיה הוצע להפועל.
הם בבעיות כלכליות גדולות ומשחררים שחקנים גם כאלה שיש להם חוזה לעוד כמה שנים. גם הכוכב שלהם Spas Delev שוחרר והוא כרגע בלי קבוצה.
לטעמי השחקן שהוצע לנו הוא לא מה שאנחנו צריכים, הוא יותר הגנתי, היה להם שחקן 50/50 אחר שהם כבר מכרו והוא שחקן שכן היה יכול להתאים לנו.

הסטטיסטיקה של סאשה, 29 משחקים, 2 גולים ו-3 בישולים. יכול לשחק גם כמגן שמאלי.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 29 יוני 2013, 18:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר ולא יודע עליו כלום,
אבל לפי הויקפדיה הוא לא ממש שיחק רוב הקריירה שלו לפני העונה האחרונה.
מקווה שיש עוד אופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:28 
RedFox כתב:
. יכול לשחק גם כמגן שמאלי.

להביא :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
יש!! בכל זאת יהיה נבחן במחנה האימונים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:31 

כמה הוא שווה על ע"פ טרנספר מרקט ומה הגובה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
אנרג'ייזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
שי אבוטבול וסלים טועמה זה ביחד 3 מיליון ₪ עלות מעביד. שכטר וגילי זה כפול... שנה שעברה שכר שחקנים היה כ-30, השנה הוא בערך 25 אם אני לא טועה ובהנחה שנפטרים מהשחקנים של העונה שעברה. הוצאות תפעול במועדון הם בערך 15 מיליון ₪ בשנה (אבטחה לבד זה 6 מיליון). התקציב בעונה שעברה היה סביב ה-50 מיליון באמת. בקיצור יובל, זה לא מתמטיקה פשוטה כמו שאתה מנסה לפשט את זה, תקציב מורכב מהמון משתנים, מכירת מנויים גם משפיעה, ספונסר שבנו עליו גם משפיע (עדיין לא נסגר), הכנסות ממכירת תא vip גם היו בתכנון ויצאו פחות. לא כל דבר זה נסיון לרמות ולשקר את האוהדים.

תקציב זה באמת דבר מסובך ולכן אני לא כל כך מבין את התחשיב של נרקוטיקה, כי יש המון פרמטרים שהוא יכול לשקול בצורה לא נכונה או אפילו לא להיות מודע אליהם.

אבל אני משווה את המצב עכשיו למה שהוא היה לפני ארבעה ימים ואת ההבדלים ביניהם, וזה בוודאי יותר פשוט. אי אפשר להגיד שמתכננים להביא חיזוק איקס-וואי-זד, אחר כך מוחלף שחקן בשחקן וקיבלנו קרוב לשני מיליון וחצי שקל (כמה מזה יכול להתקזז עם אובדן הכנסות בארבעה ימים?), ובכל זאת מה שבא אחר כך זה עדיין בדיוק איקס-וואי-זד. הכנסות נוספות שבונים עליהן כרגע בנו עליהן גם לפני ארבעה ימים, ואני גם ממש לא מבקש שיוציאו את הכסף שקיבלו מחר בבוקר, בדיוק ההפך, מה שמפחיד אותי יותר מכל זה שימהרו להוציא את הכסף על רכישות לא טובות ולא נחוצות. אבל שבסופו של דבר יוציאו את הכסף שקיבלו.

ודבר אחרון, אפשר להפסיק עם הדמגוגיה והתקיפות האישיות, אני מעולם לא טענתי שההתנהלות בחלון ההעברות היא ניסיון לשקר ולרמות את האוהדים, לא עכשיו ולא לפני שנה כשהמהלכים היו פי אלף יותר גרועים. הם מקסימום עושים טעויות (בין אם קטנות ובין אם ענקיות), למרות שלפעמים (כמו בעונה שעברה) התוצאה הסופית יוצאת כמעט אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
סרטון יפה. חבל שיש קטעים שחוזרים על עצמם וחרא מוסיקה.
בכל מקרה, אם אפשר להגיד משהו אחד חיובי עליו, זה שאחרי שהוא מצליח לעשות תאקל הוא מנסה למסור.
שוב, רק סרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:41 
אם המספרים נכונים, מי בדיוק אמור לכסות את הגרעון (שיהיה גם אם ניתן עונה אירופית טובה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
סרטון יפה. חבל שיש קטעים שחוזרים על עצמם וחרא מוסיקה.
בכל מקרה, אם אפשר להגיד משהו אחד חיובי עליו, זה שאחרי שהוא מצליח לעשות תאקל הוא מנסה למסור.
שוב, רק סרטון.

עוד פעם, אם רב"ש רוצה לשחק 4-3-3 אז סבבה להביא קשר הגנתי נוסף.
אם לא, אז הוא לא השחקן שצריך לחפש לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:43 
יואב כתב:
אנרג'ייזר.

היה לנו אלמוג כהן אחד כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:43 
הקשר הברזילאי, לוקאס סאשה, הוצע להפועל.
הקשר האחורי ששיחק אשתקד בצסק"א סופיה עשוי להגיע למבחנים במחנה האימונים בפולין. זגורי יערוך מחר את אימון הבכורה שלו, רן יצחק צפוי להתאמן

http://one.co.il/Article/219261.html

דרך אגב,השחקן הזה הוא שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שזה קשקוש כי זה כל כך לא מה שאנחנו צריכים. בלי קשר לסגנון, שחקן מצסק"א סופיה זה מה שאמור להוביל אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה מאיפה השחקן?
משנה איך הוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
לפי הסרטון הוא נראה דיי נחמד.

יש לו משחק בשתי הרגליים.
הוא מהיר וזריז.
חושב קדימה.
מסירה טובה לטווח רחוק.

שווה לבחון אותו במחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:50 
מלבד דמארי ושכטר מי החלוץ השלישי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:52 
yosimo כתב:

רן יצחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
yosimo כתב:

רן יצחק ועדן שרם חלוץ 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:53 
בדיוק זיפזפתי ועלה השם של בדש באיזה אתר שהוא מחפש קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:57 
במידה ונשחק 4-3-3 אז מן הסתם זה יראה כך :

גרזיצ'יץ' זר
ורמוט
זגורי דמארי שכטר

עכשיו במידה וגילי נפצע,מי יכול להחליף אותו?
גורדנה ושי על המשבצת של ה2 קשרים אחוריים,רן יצחק ושרם חלוצים,פדידה כנף.
אין אף אחד מאחוריי החלוץ,מקווה מאוד שרב"ש חושב על זה,למרות שקיים האפשרות שזגורי ירד לספסל כי הוא יכול לשחק גם מאחוריי חלוץ,ויבוא זר לשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
במידה ונשחק 4-3-3 אז מן הסתם זה יראה כך :

גרזיצ'יץ' זר
ורמוט
זגורי דמארי שכטר

עכשיו במידה וגילי נפצע,מי יכול להחליף אותו?
גורדנה ושי על המשבצת של ה2 קשרים אחוריים,רן יצחק ושרם חלוצים,פדידה כנף.
אין אף אחד מאחוריי החלוץ,מקווה מאוד שרב"ש חושב על זה,למרות שקיים האפשרות שזגורי ירד לספסל כי הוא יכול לשחק גם מאחוריי חלוץ,ויבוא זר לשמאל.

אולי הזר שיבוא יוכל לשחק גם מאחורי החלוץ, ואז גורדנה/אבוטבול מאחורה.
חוץ מזה גורדנה וזגורי יכולים לשחק שם, ויש גם את טועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
http://www.transfermarkt.de/de/sasha/pr ... 21986.html
1.77, שווי שוק 650,000 אירו.

אם הוא מגיע על תקן מגן שמאלי - סלאמתק. אבל מסכים עם יובל שאנחנו לא צריכים קשר אחורי כרגע, אלא קשר יצירתי. אלא אם כן הוא 50-50 ואז זה כבר בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: