noamw כתב:
שחר כתב:
el dudernio כתב:
skadiv כתב:
איך הגעת לסכומים האלה?
כ-8 מיליון יורו מענק השתתפות בבתים אלופות, באירופית זה 1.3, לא כולל כרטיסים. בעונה טובה בליגת האירופית אנחנו אולי אולי מגיעים ל-15 מליון ש"ח.
כל זה אבל לא רלוונטי. יש פה מישהו שרוצה לקחת אליפות יותר רק כי הוא יודע שאולי תגיע ליגת אלופות אחריה? צריך לקחת אליפות בשביל לקחת אליפות, נקודה.
ליגת אלופות? אחלה. אם לא, לא נורא.
הסכומים הם סכומים כוללים של הכנסות לעונה ולא מאירופה בלבד. בעונה שאת בבתים של הליגה האירופאית אתה "מבטיח" הכנסות של 50 מליון +-
בעונה שאתה בבתים של ליגת האלופות אתה מבטיח "הכנסות" של 80 מליון +-.
3 עונות של 50 + עונה של 80 זה 230 מליון, לזה אמורים להתווסף הכנסות נוספות אבל ה מבחינתי "רזרבה".
וכן כולנו רוצים לקחת אליפות בלי קשר אבל אתה לא יכול להוציא עכשיו 100 מליון שקל בשביל זה כי אין לך מאיפה, המטרה היא להשיג את המאיפה הזה,
לאורך זמן כדי שנוכל לזכות באליפות ללא קשר : - )
איך הגעת ל50 מיליון בליגה האירופאית? מדובר ב10 מיליון ש"ח על העפלה לשלב הבתים ועוד משהו כמו 8 מיליון במקרה שאנחנו מצליחים להביא 4 נצחונות מתוך 6 משחקים במצב סופר אופטימלי.
בקשר לעשרה מיליון - זה כולל מנויים, חסויות וכו?
שחר נכבד,
כתבתי את זה פעם אחת, לא הובן נכון ולכן חזרתי והסברתי, עכשיו אני אודה לך אם תראה לי איפה כתבתי שההכנסה מאיפה היא של 50 מליון?
כי זה כבר מתחיל להימאס.
אחרי ששחר מצא איפה כתבתי (אני לא), אז ככה:
1.3 מליון יורו העפלה לליגה האירופאית - 6 מליון שקל.
שתי ניצחונות ותיקו (עונה ממוצעת) - 2 מליון שקל.
הכנסה מכרטיסים - 4 מליון שקל.
חסויות + הכנסה נוספת - מליון שקל.
כלומר ההכנסה מאירופה היא בסביבות 13 מליון שקל.
תוסיף לזה כ 25 מליון שבטוחים לקבוצה כל שנה זה כבר יוצא בסביבות ה 40 (+ מכירת שחקנים).
אז נכון רשמתי 50, כי זכרתי שההכנה הכוללת מאירפה היא בסביבות 20 מליון ולא 13-15, אבל ראבק הבנת הנקרא.