תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:53 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
הסגל פחות או יותר ברור. עוד קשר 50/50, אולי עוד קשר התקפי או חלוץ מחליפים, אבל מבינים פחות או יותר מה האיכות והעומק.
הרכב טוב, ספסל לא מספיק עמוק ולא מספיק איכותי לכאורה (תמיד יש הפתעות או אכזבות משחקנים).
באמת שהפועל תלויים ברב"ש. אם הוא יצליח להטמיע את מה שהוא הנחיל בקריית שמונה, שיטת משחק ברורה, החזקה בכדור כמטרה, לחץ על היריב, תנועה בלי כדור ויותר מהכל, עבודה עם שחקנים לגבי קבלת החלטות, יש סיכוי טוב לעשות משהו יפה העונה גם עם הסגל הזה.
כמובן שנהיה תלויים בשחקני מפתח שזה אומר שיתנו את מה שמצפים מהם ויהיו בריאים (ואני מניח שכולם מבינים מי אלה שני שחקני המפתח).

נכון מאוד
הפועל תקום ותיפול על הכשירות של ה11 ועל איכות המציאות שרן יצליח להביא לספסל. אבל בהתחשב בתרחישים שדמיינו פה בקיץ זה מצב טוב מאוד. אני באופן אישי חשבתי שהסגל יהיה הרבה פחות טוב

ושוב, יותר מהכל. שיטת משחק, שיפור אלמנטים אישיים של שחקנים.
אני למשל, חושב (ואני יודע שהרבה לא יסכיצו איתי) שאם שחקנים כמו גורדנה ואלרואי יהיו חלק מקבוצה עם שיטת משחק ברורה, נכונה ומסודרת ויהיה להם מאמן שיתפוס להם באוזן על כל החלטה לקויה שהם לוקחים, אפשר להוציא מהם הרבה.
זה מה שרב"ש בא לעשות פה. הצלחה או כשלון של קבוצה לא תלויים רק בסגל השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג' :ROSE:

סנטה קלאוס :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:55 
אל באנדי כתב:
ofir כתב:
הבעיה העיקרית שלנו חוץ מזה שצריך להביא קשר אמצע זר להרכב זה שאין לנו מחליפים בהגנה.
אם דגני יפצע נצטרך לראות את חוטבא?אם הרוש יפצע אז אנטבי?אם אחד הבלמים נפצע אז חיימוביץ?זה פשוט נורא.
בקישור יש לנו אחלה מחליפים(לגרזיציץ ולקשר זר שיבוא) ובהתקפה ובקישור ההתקפי בהנחה שמביאים את רן יצחק ופדידה זה סביר.

חוטבא לא בסגל
ארתור הוא כנראה המחליף של הרוש

אז לדגני אין מחליף,מצויין.
אם ארתור המחליף של הרוש אז למה יש רצון להחתים את אנטבי על חוזה חדש והוא עדיין מתאמן איתנו?
מספיק שאחד מהשחקנים בהגנה גומר את העונה ואנחנו גומרים את העונה ביחד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
המצב כרגע שבו אין גיבוי ראוי לכל עמדות ההגנה מטריד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
השאלה על אנטבי נשאלה יותר מדי פעמים, אין לאף אחד תשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום חמישי 27/6 - דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:02 
ולגבי זה שאתם לוקחים ברצינות דיווחים של 'ספורט פי כמה' על מעבר של דמארי לחיפה - אולי צריך לשלם שעות נוספות לדובר רותם גרוסמן ולהורות לו לפתוח יוזר בשדים כדי שהוא יגיב על כל פיפס קטן באתר רוטר, פורום הקופים ובדף הפייסבוק של האתר הנחשב 'ספורט פי כמה'. אגב, גרוסמן יצר קשר עם אורי משיח ברביעי בלילה וביקש ממנו להוריד את הידיעה על דמארי לחיפה שהיתה פשוט שקרית ולא נכונה (מה שלא עזר כי ב'פי כמה' התעקשו ללכת עם הראש בקיר).

הסיפור הוא כזה. מעבר של דמארי לחיפה מעולם לא היה על הפרק מבחינת הפועל. מכבי חיפה רצתה את דמארי (וגיששה קצת אצל לוזון). מכבי חיפה הדליפה לכתבים שהיא רוצה את דמארי. מכבי חיפה השתמשה בתקשורת (בלון ניסוי) ויצרה באזז שהולך ונרקם טרייד של דמארי על עמאשה ודגני. ואתם האמנתם. כנראה שלא למדתם כלום ממקרה שכטר. מה שכתוב בתקשורת, בדיוק להיפך, ברוב המקרים. בפרט כשמי שחתום על הידיעה הם שופרים של הקסקט כמו תומר לוי ("שכטר יחתום בחיפה ביממה הקרובה"), דורון בן דור ("שכטר יהיה בחיפה") ויוני הללי ("שכטר סיכם עקרונית בחיפה").

ואגב, לא היה צורך להיכנס לפאניקה בעקבות עסקת טב"ח. שני מקרים שונים. טב"ח לא היה בשליטת הפועל. טב"ח רצה להישאר בהפועל, אבל בתנאים שדרש עמוס לוזון (שהיו): שהפועל תשלם מיליון יורו עבור אחוזים נוספים מהמכירה העתידית (כביכול, 'הכרטיס') ותשדרג את שכרו של טב"ח. כמה רצה להישאר? ככה רצה להישאר. וזה היה תלוי בו, אך ורק תלוי בהסכמה שלו, אבל מלכתחילה היה ברור שהוא לא ייצא נגד משפחת לוזון שנמצאת בקשרים טובים עם המשפחה שלו (אבא שלו היה מנהל אירוע במשחקי מכבי פ"ת), מה עוד שעם כל יום שעבר מכבי הציעה לו סכומים גבוהים יותר וזה הגביר את הלחץ מצד המשפחה שלו: בהפועל הוא הרוויח 175 אלף דולר נטו לעונה: 30 אחוז פרמיות לפי 70 נקודות, בואו נעבור לשקלים. 450 אלף ש"ח בסיס, בעונה סבירה-פלוס הוא יכול להוציא מהפרמיות עוד 150 אלף ש"ח. 600 נטו, 1.2 ברוטו. בעונה השלישית, אחרי מימוש האופציה של הפועל, הוא היה קופץ ל-230 אלף דולר נטו לעונה. במכבי הוא ירוויח למעלה ממיליון ש"ח נטו לעונה. 2 מיליון ש"ח ברוטו. כמעט פי 2 מהפועל. ואנחנו מדברים על חוזה לארבע שנים. מה ציפיתם שהוא יעשה? הרי שחקן בית כמו זהבי שם על הפועל זין (לא נכנס למקרה, בסופו של יום הוא צהוב), אז למה שטב"ח שגדל בכפ"ס ושיחק כאן עונה אחת יעשה לנו יותר מדי חשבון כשהוא יכול להבטיח את העתיד הכלכלי שלו ולהפוך למיליונר צעיר? וזה גם אפקט של העונה המוצלחת של מכבי. המומנטום שם, כולם רואים את זה.

כבר במוצ"ש היה ברור לאן זה הולך. עמוס לוזון היה לחוץ על מכירה כדי להכניס כסף לתקציב של מכבי פ"ת. הוא נתן להפועל כמה ימים לרכוש אחוזים נוספים על טב"ח, אבל לא היה להפועל את הכסף, מה גם שחג'ג' ודומיו סגרו את הברז (היינו צריכים חודשיים כדי לגייס את הסכומים של שכטר, אז מיליון יורו על טב"ח תוך יום-יומיים?). בהפועל גם לא כל-כך האמינו שזה אמיתי, לא האמינו שמכבי תשים עליו סכומים כאלה. חשבו שמדובר בספין של עמוס בניסיון לגרום להפועל לרכוש אחוזים נוספים. בכל מקרה, הנושא הזה לא היה יורד מסדר היום עד שמכירתו של השחקן (בקיץ הזה) היתה מכניסה כסף לקופה של מכבי פ"ת. עמוס לא היה משחרר מזה, מצידו למרוח את הנושא כל הקיץ, מכירה פומבית, העיקר לראות כסף. ומה שקרה עם טב"ח בקיץ הזה, יקרה עם דמארי בקיץ הבא.

דמארי, כמו טב"ח, שחקן על תנאי, בהזדמנות הראשונה (בקיץ הבא) עמוס יעשה בלאגן. כרגע סעיף השחרור עומד על 3 מיליון יורו, סכום שאף קבוצה לא תשים עליו אחרי היכולת שלו בעונה האחרונה. בקיץ הבא הוא יכול להימכר עבור כל סכום. עמוס יביא הצעה, נגיד בגובה 1.5 מיליון יורו, והפועל תצטרך לשלם לעמוס 750 אלף יורו אם תרצה להשאיר את דמארי (ותהיו בטוחים שברגע של מצוקה עמוס יציע אותו למכבי).

אוגוסטוס, הוא זיין את הפועל בכך שהיום טל במכבי וזגורי בהפועל. הוא סגר לעמוס את הפינה מול ג'ורדי. וכן, סביר שזה היה יוצא לפועל גם בלעדיו, אבל הוא חלק מהסירחון (וזה מסריח!).

יחבס - 90? נטו? פיקס? אצל ר"ג של ארקין? או.קיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מתי האימון ביום ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני בינתיים סומך על רב״ש בעיינים עצומות
1. השחרור של בוריס מובן לצערי, מהרגע שהוא החליט שעמוס שוער ראשון האופציה יחידה שהשארה לנו היא לנסות לשנכע אותו להיאבק, ברגע שהוא לא הסכים כל שחרור של במחיר סביר היה הגיוני (בהתחשב שבינואר הוא היה עוזב בחיים!). לא לשכוח שעמוס סה״כ בן 26 ואולי גם פה יש לך שוער להרבה שנים.

2. חיזוק הספסל: שחקנים היום לא מתלהבים לבוא להוכיח את עצמם על הספסל, ברגע שיש לך כמה שחקנים בכירים אתה רק יכול לקוות שהחלוץ השלישי/רביעי יתנו תפוקה למרותם היותם הימורים (לאלה, מרעי, שרם). מתי ישב חלוץ בכיר על הספסל כגיבוי אצלנו או אפילו במכבי או חיפה (יש להם נוער פשוט יותר טוב)

3. מקווה שיגיע עוד מגן ימין ועוד בלם ואולי אפילו מגן שמאל זר, אם לא נתפלל שהרוש ראה הרבה קלטות של אברה

4. העומק שלנו סביר ביחס לתקציב, הפועל בניגוד לחיפה או מכבי לא שופעת מיליונים ולכן צריך להסתפק בנקודה מסוימת, כל שחקן רוטציה שהגיע הוא בגדר פוטנציאל, גורדנה, שי, סלים לא כאלה נפילה בתור מחליפים. ההימור במחליפים בהתקפה הוא גם לא אסון.

כל הכבוד על ההחתמות, מצפה למסיבת עיתונאים של הצגת חולצות ורכש
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
גרזיצ'יץ', זר (טוב ככל שיהיה), גילי, זגורי, אבוטבול, גורדנה וסלים זה קישור שיהיה קשה מאוד לקחת איתו אליפות.
למכבי יש את אלבמן, ראדי, זהבי, מיכה, גונזאלו גרסיה (בינתיים), אבו זייד, איינבינדר, לוגסי. והם עוד מדברים על קשר זר נוסף.

אם הזר שיגיע יהיה השחקן הכי טוב בארץ, וזה באמת צריך להיות שחקן מפחיד שיודע לעשות הכל, אז אולי שחקני ההרכב שלנו יהיו שווים להרכב של מכבי. אבל זה עדיין הרכב בלי שמץ של גיבוי ראוי. לא אבוטבול, לא גורדנה ולא טועמה.

אם לא הולכים להביא שני זרים ברמה גבוהה לקישור, אז חובה לפחות עוד גיבוי רציני. לדעתי דור מלול זה אידאלי, זה גם שדרוג אדיר לעמדת המגן הימני יחד עם דגני, והוא גם גיבוי לכל עמדות הקישור (שיחק לא מעט קשר אחורי וגם קשר ימני).

אבל ההשוואה מול מכבי היא לא נכונה נכון לעכשיו, כי אף אחד לא יודע איך רן מתכנן לשחק.
בכל מקרה, אלברמן ממש לא עולה על גרזיציץ', אולי רק בזכות העונה האחרונה שלו במכבי מישהו בכלל מדבר עליו, וכמו שרשמתי בנושאים אחרים אני לא רואה אותו נותן עונה טובה נוספת.
זהבי וראדי זה חתיכת נכס, אבל בשאר העמדות אין למכבי שום יתרון מובהק עלינו, בטח לא בהתקפה.
היתרון הכי גדול אם כבר של מכבי זה בחוליית ההגנה שעובדת טוב יחד, והעובדה שהם פשוט קבוצה מחוברת.
אם נצליח לייצב את ההגנה והקישור (שזה תלוי בבחירת הזרים של רן), ונלכד את השורות לכדי קבוצה אנחנו נוכל לתת למכבי פייט.
ובלי או אם קשר, התחרות היא לא מול מכבי ישירות, כלומר זה לא משחק אחד שקובע אליפות, בטח לא בתחילת הליגה. אם הפועל תשכיל לנצח את רוב המשחקים שלה מול שאר הקבוצות, מצבנו יהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:05 
למה בוריס מסכים להילחם להיות שוער ראשון בחיפה ובהפועל לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:07 
כי הובטח לו שיהיה שוער העתיד של חיפה. אם לא השנה אז משנה הבאה הוא יהיה שוער ראשון שלהם.

עד כה אני מאוד אוהב את דרך ההתנהלות וההחתמות של רב"ש.

בנושא קליימן אני מאוכזב מאוד. זו החלטה פחדנית וחסרת רגש לשוער שצריך להיות שוער העתיד של המועדון והנבחרת. לאבד שוער זה הרבה יותר מסתם שחקן.

החלטה פשוט מטומטמת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי לב לב היחיד ששווה לקרוא בשבילו אשכול דיונים שלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
עיבוי הסגל ייעשה ברגע האחרון, כמו כל שנה
לגבי זר לקישור יגיע אני מאמין במחנה אימון, ועוד זר בסוף החלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:09 
על מי בונים כבלם מחליף? חיימוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
90, 149, 575 נטו מתוך הברוטו של הכוסאמק.
מי זה טל בן חיים? מה הוא עשה בהפועל השנה חוץ מכאבי ראש? שחקן של שטח? יותר שטח הרחבה בגלינה בנמל.
נמאס לי לשמוע על המחטף, הגניבה ושאר ירקות של שחקן של 7 גולים בליגת העל ו90 החמצות ב1 על 1.
אם הפועל הרוויחה עליו קרוב ל-4 מיליון שקל (לפי הפרסומים השונים) אז זה הדבר הכי טוב שקרה לנו בעונת ההעברות.
זגורי בלוף? בכל משחק שראיתי אותו, כאמור בקבוצה הרבה פחות טובה מהפועל, הוא עשה פעולות חיוביות. המקביל אליו היה המוביל בפעולות שליליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
iHapoelist כתב:
ראצ'ו כתב:
כמו שזה נראה הפועל הולכת לשחק ככה:

--------------עמוס------------
הרוש----איליץ'----קולין------דגני
------גרז'יצ'יץ----זר 50-50-----
--גילי-----------------זגורי--
----דמארי------שכטר---------

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
ארתור(יגאל?)-זאביק-פיליפ--חי חמו
----שי----גורדנה---
סלים----------פדידה/ספורי
---עדן שרם---רן יצחק
אני עדיין מקווה שיגיע שחקן נוסף לחלק הקדמי, איזה אצילי כזה. יש עוד מקום לזר שיצטרך להגיע בהמשך.
בכל מקרה חסר עוד מישהו טוב להגנה, גם אם אחד מהבלמים יכול לשחק כמגן, עדיין קצת חסר עומק.

פיליפ ממשיך עוד עונה בנוער
ודור חי חמו כנראה שוחרר

אז בוודאי שצריך עוד מישהו בהגנה...יכול להיות שרן בונה יגאל כבלם מחליף? מקווה מאוד שלא...

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לב ארי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
לב ארי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אה, הובטח לו.
בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
סליחה על החוצפה אבל על מה הלבבות עכשיו ?
על זה שהוא לא ראה משחק אחד של טל בן חיים השנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אי אפשר לשמוע אותך
בשליש הראשון של העונה טל בן חיים היחיד שפגע בהפועל וניצח לבד משחקים.
עדיף בהרבה על זגורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:15 
Red&White כתב:
כי הובטח לו שיהיה שוער העתיד של חיפה. אם לא השנה אז משנה הבאה הוא יהיה שוער ראשון שלהם.

עד כה אני מאוד אוהב את דרך ההתנהלות וההחתמות של רב"ש.

בנושא קליימן אני מאוכזב מאוד. זו החלטה פחדנית וחסרת רגש לשוער שצריך להיות שוער העתיד של המועדון והנבחרת. לאבד שוער זה הרבה יותר מסתם שחקן.

החלטה פשוט מטומטמת !

מה זה הובטח? גם בהפועל הובטח. הוא לא למד את הלקח?
הרי עוד עונה הכל יכול להשתנות. הוא יכול לבלות עוד עונה על הספסל בחיפה ושנה הבאה יבוא לחיפה מאמן שלא ירצה אותו כשוער ראשון.
אלא אם הוא מקבל שם הרבה יותר כסף, אני לא מצליח להבין את זה.
לדעתי הוא עושה טעות גדולה שהוא לא רוצה להיות מושאל לקבוצה קטנה, בלי הרבה לחץ, להשתפשף קצת ולהוכיח מה הוא שווה. כשוער ראשון לקבוצה גדולה - הוא לדעתי עוד לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:18 
ואפרופו הבטחות לשוערי עתיד במכבי חיפה:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/903/355.html

תום אלמדון, בזמנו נחשב ללא פחות מבטיח משבוריס נחשב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:22 
יש למכבי חיפה הרבה שוערים.
רון שושן, רם שטראוס, אמיר אדרי, בויאן שראנוב. כולם צעירים. עכשיו גם קליימן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:26 
ram כתב:
ואפרופו הבטחות לשוערי עתיד במכבי חיפה:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/903/355.html

תום אלמדון, בזמנו נחשב ללא פחות מבטיח משבוריס נחשב היום.

אני לא אשכח שבימי הסגידה הגדולה לחיפה הוא זומן להיות שוער שני גם בנבחרת לצד דוידוביץ והועדף על פני השוערים הראשונים של יתר הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:31 
עדיין יש לי תקווה שקליימן יעשה פניית פרסה , משום מה הכותרות באתרים מראים לחץ מסויים על קליימן לחתום בחיפה, אני די בטוח שאם הכל כבר היה סגור לא היו כותרות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
פשוט פספוס העסקה עם בוריס. קצת יותר ביצים והיינו יכולים לקבל את עמאשה, במקום זה קיבלנו את רן יצחק.
כרגע הספסל שלנו במצב על הפנים. בלם שלישי חלש, אין מגן ימני מחליף, ולא הייתי בונה על המחליפים בהתקפה.

אם היינו מביאים את דור מלול, כמחליף ראשון למגן ימני, קשר התקפי ובלם (כלומר, במקרה שאחד הבלמים פצוע - דגני בלם ומלול מגן),
ובנוסף עמאשה במקום רן יצחק, היה על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:37 
יש לו יותר סיכוי להרכב במכבי חיפה. כולנו ראינו ששארנוב זה לא סחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
האדס כתב:

אי אפשר לשמוע אותך
בשליש הראשון של העונה טל בן חיים היחיד שפגע בהפועל וניצח לבד משחקים.
עדיף בהרבה על זגורי

צודק. ניצח לבד משחקים בשליש הראשון של העונה:
מחזור 1 הפועל מנצחת 1-0 את הפועל ר"ג מפנדל של בן חיים-שלו.
מחזור 2 הפועל מנצחת 2-0 את הפועל חיפה (ממן, דמארי) בן חיים רושם צהוב על התחזות וגם לא מעט החמצות-לא משחק שלו. (טל הוחלף בדקה ה-76 על ידי אלוראי כהן)
מחזור 3 הפועל מנצחת 2-0 את בני יהודה (טוטו ודמארי) בן חיים לא מבשל ולא כובש, וגם לא ממש נראה דומיננטי במשחק-לא משחק שלו.(טל הוחלף בדקה ה-70 על ידי אלוראי כהן)
מחזור 4 הפועל מפסידה 1-0 לרמת השרון, (בן חיים החולף בדקה ה64 על ידי סלים טועמה) אין מה להרחיב יותר מידי-לא משחק שלו.
מחזור 5 הפועל מנצחת 1-0 את בני סכנין (טוטו), טל בן חיים לא משחק-לא משחק שלו.
מחזור 6 הפועל מפסידה 3-2 לבית"ר, (בן חיים וטוטו)-משחק לא רע של טל, אבל אתה יודע, הוא לא ניצח את המשחק-לא משחק שלו.
מחזור 7 הפועל הפועל מנצחת 3-0 את מכבי חיפה, (בן חיים, דמארי וממן) יאמר לזכותו שגם בישל שער במשחק, עדיין רוב האנשים טענו שממן הצטיין, אבל בהחלט משחק מעולה של טל-משחק שלו.
מחזור 8 הפועל מפסידה 2-1 לנתניה (דמארי), לא הייתי אומר שזה משחק שלו, לפרוטקול נרשום שהוא הוחלף בדקה 36, אה וזה לא הפריע לו לספוג צהוב בזמן שהיה לפני-לא משחק שלו.
מחזור 9 הפועל מנצחת 1-0 את מכבי ת"א (דמארי), לא משחק גדול של הפועל בכלל, של בן חיים בפרט שמוחלף בדקה ה-60 על ידי ויקטור מרעי-לא משחק שלו.
מחזור 10 הפועל מנצחת 1-0 את ק"ש (תמוז), בן חיים לא שותף במשחק-לא משחק שלו.
מחזור 11 הפועל מנצחת 4-1 את באר שבע (בן חיים, 3 טוטו), משחק טוב של טל בן חיים, אבל איך לומר עדיין לא נצח את המשחק לבד, נכון?-לא משחק שלו.
מחזור 12 הפועל מנצחת 2-1 את אשדוד (טוטו וגילי), משחק חלש של בן חיים שמוחלף בדרה ה-71 על ידי דמארי, הפועל מנצחת בקושי-ולא-זה לא משחק שלו.

זה שלישי מהעונה, מתוך 12 משחקים טל בן חיים חתום על משחק אחד בלבד, שגם אותו הוא ניצח בפנדל.
אז אולי תפסיקו לשקר לכולם ולעצמכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
פשוט פספוס העסקה עם בוריס. קצת יותר ביצים והיינו יכולים לקבל את עמאשה, במקום זה קיבלנו את רן יצחק.
כרגע הספסל שלנו במצב על הפנים. בלם שלישי חלש, אין מגן ימני מחליף, ולא הייתי בונה על המחליפים בהתקפה.

אם היינו מביאים את דור מלול, כמחליף ראשון למגן ימני, קשר התקפי ובלם (כלומר, במקרה שאחד הבלמים פצוע - דגני בלם ומלול מגן),
ובנוסף עמאשה במקום רן יצחק, היה על מה לדבר.

לא הייתי מספיד את הפועל עדיין. אנחנו עוד לא ביולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: