kobster כתב:
יובל,
לפחות תתאמץ קצת לאתגר אותנו. כשקראתי את הכתבות באשכול המידע לא היה לי ספק שאני אכנס לדיונים והמילים "בושה" ו "ביזיון" יופיעו בתגובות שלך.
מהרגע שקליימן סירב לוותר על סעיף ה 70% הוא די גזר את דינו אצל רב"ש בלי שום קשר לפוטנציאל וליכולת המקצועית שלו.
אם משאירים אותו עד ינואר הוא משתחרר בחינם, כל מה שאתה מצליח להוציא בשבילו זה יותר טוב מכלום.
נכון שחיפה לא צריכה את דגני אבל אין לך מגן ימני אחר שאתה יכול להביא במסגרת התקציב אז חיפה התגמשו ואתה התגמשת יותר. אלה החיים. רצף של פשרות. אם בוריס הולך להיות כזה להיט אז הפוטנציאל שלנו לקבל 50% ממכירה עתידית שלו גבוה הרבה יותר מהפוטנציאל של חיפה לקבל כסף על 75% מדגני.
יאללה, נקסט.
המטרה עכשיו צריכה להיות המראה למחנה האימון כשהסגל הישראלי סגור ומחכים רק לזר שיגיע לאמצע ליד גרזניץ'.
אני מאמין שרב"ש יודע כמה העמדה הזו חשובה במסגרת הסגל שהוא הרכיב ויביא לשם מישהו ברמה גבוהה ככל שיאפשר לו התקציב.
תהיו רגועים. עובדים.
"נכון שחיפה לא צריכה את דגני אבל..." יעקב שחר בעצמו לא היה מייצג את האינטרסים של חיפה יותר טוב.
איזה יופי שכשאנחנו מוכרים שחקן בגרושים מסבירים רק את האילוצים שלנו, אבל כשאנחנו קונים שחקן, שוב מסבירים את האילוצים שלנו (אגב, את דור מלול ששבועיים דיברת עליו כעל המגן הימני הבא שלנו היינו יכולים להביא בתנאים יותר טובים, למרות מה שכתבת, אבל בן-שמעון רצה רק את דגני), למרות שהאילוצים של חיפה הרבה יותר גדולים.
הם קונים שחקן הרכב בנבחרת הצעירה, בתמורה להשאלת שחקן שאין לו מקום בסגל שלהם. ואתה חושב שיש פה התגמשות של חיפה

. מול ילד בן 3 הם היו צריכים להתגמש יותר ממה שהם הוציאו מהפועל. אפילו הם בעצמם לא היו מאמינים לפני חודש בחלומות הכי פרועים שלהם שלא רק שהם ייפטרו מכל המשכורת של דגני, שחקן שהם לא רצו בכלל ולהיפטר מכל המשכורת שלו היה הבסט-קייס שהם חלמו עליו, אלא גם יקבלו שחקן הרכב בנבחרת הצעירה במתנה.
איזו עסקה מביכה.