תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משהו חמור מאוד הולך לקרות בכפר הזה
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:13 
שחם, מה הקשר להעלאת מחירים למנויים ולהתמודדות על אליפות? מתי זה קרה בתולדות הפועל? מניח שאתה זוכר שהמחירים שלנו גם ככה הכי גבוהים וזה לא שקיבלנו קבוצה של כוכבים ותנאים משופרים ביציע. אולי שיורידו לשחקנים במקום? ללכת לכיס של האוהד המצוי בשביל לשלם מאות אלפים שקלים לשחקנים זה רע ולא שהמצאנו את הפטנט הזה כמובן. אבל לעשות את כל זה ואז ללכת ולמכור שחקנים? לא בא בחשבון.
והבנתי שאתה לא מתרגש מזה שמוכרים שחקנים. נראה לי שאתה לא מפנים שאין כל כך את מי להביא במקום דמארי, שכל שחקן ישראלי שהולך הוא בזבוז אלא אם מגיע במקומו בדיוק באותה רמה, ושיש לנו מקום לשני זרים בלבד. ואני לא מדבר על זה שאתה מחזק יריבה שלך.

הוקיץ', זה ממש לא ככה, אבל אין לי כח להתווכח על זה ויכול להיות שאהת לא עוקב. בכל מקרה זה מגוחך להאשים את האוהדים, זה לא הגיע מהאוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:35 
הגלמוד מלוד כתב:
אלון כתב:
ראצ'ו כתב:
Roman כתב:
מה שאנשים היו צריכים, עוד חוסר ודאות

פספסת את הפואנטה. אנחנו מייצרים את חוסר הוודאות בעצמנו.
הרי מי עומד מאחורי כל עניין דמארי? מי דוחף את זה לעיתונאים? למי יש אינטרס לעסקה פה (רמז: הוא בא מפתח תקווה)?
הפועל התחילה בצורה אדירה את הקיץ הזה, עשתה רכש מדהים שאף אחד לא ציפה לו, הגיעה לתקציב הזוי, וכן - טל בן חיים עזב למכבי.
מתסכל אולי, מבאס, אבל לא סוף העולם. בינתיים הולכים להחתים שחקן במקומו, הולכים להביא עוד זר ובשבוע הבא יש סיכוי גבוה שכשהקבוצה תצא למחנה אימונים זה יהיה עם סגל מלא (או כמעט מלא לחלוטין) משהו שלא קרה בהפועל שנים. אז למה לייצר את הפאניקה ואת התחושות שהכל מתרסק, שהמועדון מתפרק ומתפורר? ממה?

על איזה סגל מלא אתה מדבר? חסרה חצי קבוצה

לדעתך חסרים 10 שחקנים.
אה.

שוער מגן ימני מגן שמאלי קשר אמצע כנף שמאל זה חצי קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
unknown כתב:
מכל הסיפורים היפים האלו עדיין לא הבנתי למה למכור את דמארי זה אסון. יש מאמן, שחושב שיש חלוץ אחר שיותר מתאים לו לשיטה ויש לו אופציה להביא אותה בתמורה ל50% כרטיס של חלוץ שהוא פחות מאמין בו. מה הבעיה עם זה?

רציתי לרשום את זה כבר בדיונים אחרים ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים, אבל בעיני מכירת דמארי, בן חיים וקליימן זה עניין מתבקש גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת ניהול קבוצה נכון.
מבחינת ניהול הקבוצה, סוף סוף השנה יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, שיבנה קבוצה לטווח ארוך. בשביל קבוצה לטווח ארוך שחקנים שאתה יכול לסמוך על זה שישארו אצלך לטווח ארוך. או שגם אם לא ישארו אצלך לטווח ארוך לפחות שתוכל להרוויח כסף על מכירה שלהם.
דמארי ובן חיים אלו שני שחקנים שכסף לא ניראה עליהם בעתיד. בשביל שדמארי ישאר בסוף עונה לפי מה שאני מבין נצטרך לשלם סכום נכבד. במידה וימכר נקבל רק 50% מהכסף. בן חיים רק רבע כרטיס שלו היה אצלנו, מה שאומר שכביכול אם היה ממשיך היינו משביחים שחקן עבור מכבי פ"ת. ממש כמו שהפועל עכו עושה בשביל חיפה עם כל המושאלים שמגיעים אליה מידי שנה. זו חשיבה של קבוצה קטנה!

מבחינה מקצועית, גם כן רב"ש צודק בעיני שלא בונה על דמארי ליד שכטר. נכון לעד לפני שבוע היתה לנו התקפה שבנויה מ4 מובילי כדור. אף שחקן בחוד שמתמחה במשחק נגיעה, אף חלוץ מוציא לפועל קלאסי. מהמעט ניסיון שיש לי מכדורגל בשכונה, בד"כ קבוצות ששמים בהם 4 שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור ביחד, לא משנה כמה מוכשרים הם, בד"כ זה לא עובד. צריך גיוון. אחד שימשוך כדור, אחד שיתן פסים לגול, אחד שיעמוד ליד השער ויסיים את ההתקפות.
אני לא מצליח לדמיין בראש זיווג טוב בין שכטר ודמארי בהתקפה. שניהם שחקנים עם אותו סטייל של משחק פחות או יותר. דריבל, טכניקה, משיכת כדור, בעיטה חלשה, לא שחקנים של נגיעה. צריך ליד שכטר חלוץ 9 קלאסי. עמאשה הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד מאשר דמארי בעיני. לפני הפציעה שלו זה היה חלוץ שכולנו חלמנו שיהיה לנו כזה בהפועל.

בכל מקרה,
גם ששניהם הלכו, הכסף תיהיו בטוחים ינותב לרכש, לשחקנים שהמאמן יותר מאמין בהם, לשחקנים שיוכלו לשרת אותנו לטווח ארוך והכרטיס שלהם יהיה ביד שלנו. לא חצי שלנו, לא רבע שלנו ולא סמי השאלות למיניהן.
זו דעתי. ואני מראש מודיע שלכל פרשני הפורום שאוהבים לסכם את דעתם באיזה סמיילי לועג, דחפו אותו לתחת.
שום אסון לא הולך לקרות. קבוצה טובה יותר ממה שהיתה לנו בשנתיים האחרונות, אני בטוח שתיהיה.
יאללה הפועל!
והכי חשוב, תנו שקט למאמן שלכם!

שני דברים אחד לדעתי עם בן שמעון לא רצה את דמארי אז אבוחצירה היה צריך לבוא אלינו ולא לחיפה ואין לי ספק שהוא היה מגיע אם היינו פונים אליו
דבר שני אתה לא יכול למכור 2 שחקני מפתח שבוע לפני שאתה יוצא למחנה אימונים איזה צורה יש לזה? אין להפועל כסף לבנות קבוצה מחדש כמו שהם היו רוצים
כמה כבר תצליח לשדרג את הסגל שהיה עם התקציב שיש לך?

א. אני גם חושב שאבוחצירא היה יכול להיות הרכישה הכי טובה היום בתפקיד, אבל לא ניראה לי שיש לנו את הכסף שיש לחיפה בשביל לקנות אותו. הם שילמו עליו ככל הניראה בסביבות ה3 מיליון שקל העברה.
ושוב בעניין דמארי, גם אם הוא נישאר ונותן עונה טובה, סוף עונה הלוזונים ידחפו לך סכום מוגזם בשביל שישאר אצלך.
ב. הכנסת מהעברת בן חיים 425 אלף יורו (קצת יותר מ2 מיליון ש"ח) והתפנתה לך משכורת של כמעט 200 אלף דולר בעונה. ניראה לי שאפשר להביא בזה אחלה שחקנים בתפקיד ושיהיה לך את כל הכרטיס שחקן שלהם ביד. סתם לדוגמא, מוגרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:41 
ועוד לא הזכרת בלם שלישי, חלוץ שלישי, ועוד איזה שחקן כמף לספסל כדי שהאופציה היחידה לא תהיה טועמה.
הוא צודק. יש עוד המון עבודה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מחתים את דור מלול שיהיה גם שחקן כנף לספסל, ומביא מגן ימני זר.
גם ככה אנחנו צריכים עוד מגן ימני לגיבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אלון כתב:
unknown כתב:
מכל הסיפורים היפים האלו עדיין לא הבנתי למה למכור את דמארי זה אסון. יש מאמן, שחושב שיש חלוץ אחר שיותר מתאים לו לשיטה ויש לו אופציה להביא אותה בתמורה ל50% כרטיס של חלוץ שהוא פחות מאמין בו. מה הבעיה עם זה?

רציתי לרשום את זה כבר בדיונים אחרים ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים, אבל בעיני מכירת דמארי, בן חיים וקליימן זה עניין מתבקש גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת ניהול קבוצה נכון.
מבחינת ניהול הקבוצה, סוף סוף השנה יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, שיבנה קבוצה לטווח ארוך. בשביל קבוצה לטווח ארוך שחקנים שאתה יכול לסמוך על זה שישארו אצלך לטווח ארוך. או שגם אם לא ישארו אצלך לטווח ארוך לפחות שתוכל להרוויח כסף על מכירה שלהם.
דמארי ובן חיים אלו שני שחקנים שכסף לא ניראה עליהם בעתיד. בשביל שדמארי ישאר בסוף עונה לפי מה שאני מבין נצטרך לשלם סכום נכבד. במידה וימכר נקבל רק 50% מהכסף. בן חיים רק רבע כרטיס שלו היה אצלנו, מה שאומר שכביכול אם היה ממשיך היינו משביחים שחקן עבור מכבי פ"ת. ממש כמו שהפועל עכו עושה בשביל חיפה עם כל המושאלים שמגיעים אליה מידי שנה. זו חשיבה של קבוצה קטנה!

מבחינה מקצועית, גם כן רב"ש צודק בעיני שלא בונה על דמארי ליד שכטר. נכון לעד לפני שבוע היתה לנו התקפה שבנויה מ4 מובילי כדור. אף שחקן בחוד שמתמחה במשחק נגיעה, אף חלוץ מוציא לפועל קלאסי. מהמעט ניסיון שיש לי מכדורגל בשכונה, בד"כ קבוצות ששמים בהם 4 שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור ביחד, לא משנה כמה מוכשרים הם, בד"כ זה לא עובד. צריך גיוון. אחד שימשוך כדור, אחד שיתן פסים לגול, אחד שיעמוד ליד השער ויסיים את ההתקפות.
אני לא מצליח לדמיין בראש זיווג טוב בין שכטר ודמארי בהתקפה. שניהם שחקנים עם אותו סטייל של משחק פחות או יותר. דריבל, טכניקה, משיכת כדור, בעיטה חלשה, לא שחקנים של נגיעה. צריך ליד שכטר חלוץ 9 קלאסי. עמאשה הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד מאשר דמארי בעיני. לפני הפציעה שלו זה היה חלוץ שכולנו חלמנו שיהיה לנו כזה בהפועל.

בכל מקרה,
גם ששניהם הלכו, הכסף תיהיו בטוחים ינותב לרכש, לשחקנים שהמאמן יותר מאמין בהם, לשחקנים שיוכלו לשרת אותנו לטווח ארוך והכרטיס שלהם יהיה ביד שלנו. לא חצי שלנו, לא רבע שלנו ולא סמי השאלות למיניהן.
זו דעתי. ואני מראש מודיע שלכל פרשני הפורום שאוהבים לסכם את דעתם באיזה סמיילי לועג, דחפו אותו לתחת.
שום אסון לא הולך לקרות. קבוצה טובה יותר ממה שהיתה לנו בשנתיים האחרונות, אני בטוח שתיהיה.
יאללה הפועל!
והכי חשוב, תנו שקט למאמן שלכם!

שני דברים אחד לדעתי עם בן שמעון לא רצה את דמארי אז אבוחצירה היה צריך לבוא אלינו ולא לחיפה ואין לי ספק שהוא היה מגיע אם היינו פונים אליו
דבר שני אתה לא יכול למכור 2 שחקני מפתח שבוע לפני שאתה יוצא למחנה אימונים איזה צורה יש לזה? אין להפועל כסף לבנות קבוצה מחדש כמו שהם היו רוצים
כמה כבר תצליח לשדרג את הסגל שהיה עם התקציב שיש לך?

א. אני גם חושב שאבוחצירא היה יכול להיות הרכישה הכי טובה היום בתפקיד, אבל לא ניראה לי שיש לנו את הכסף שיש לחיפה בשביל לקנות אותו. הם שילמו עליו ככל הניראה בסביבות ה3 מיליון שקל העברה.
ושוב בעניין דמארי, גם אם הוא נישאר ונותן עונה טובה, סוף עונה הלוזונים ידחפו לך סכום מוגזם בשביל שישאר אצלך.
ב. הכנסת מהעברת בן חיים 425 אלף יורו (קצת יותר מ2 מיליון ש"ח) והתפנתה לך משכורת של כמעט 200 אלף דולר בעונה. ניראה לי שאפשר להביא בזה אחלה שחקנים בתפקיד ושיהיה לך את כל הכרטיס שחקן שלהם ביד. סתם לדוגמא, מוגרבי.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. לוזון לא יכול לדחוף שום מחיר. הוא יכול להביא הצעה מקבוצה אחרת ואז להפועל יש אפשרות לקבל אותה או להשוות אותה (כשבפועל צריך להציע חצי ממה שכל קבוצה אחרת מציעה). ויש את האפשרות הכי טובה שהיא לתת לדמארי חוזה משודרג ל-5 שנים ולדפוק את כל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:00 
וואו. תכלס לא חשבתי על זה.

הרי אנחנו יכולים לקבל את ההצעה, ודמארי יכול להגיד שהוא מעדיף להישאר.
מה קורה במצב הזה? אי אפשר להכריח אותנו לקנות את החצי השני,
אי אפשר להכריח את דמארי לחתום על חוזה במקום אחר.

לוזון אוכל זבביר! גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
איפה אתה חיים? סוף עונה אם לא מגיעים להסדר עם הלוזונים לגבי קניית 50% הנותרים מדמארי, הם רשאיים למכור אותו במיליון יורו לפי מה שפורסם השבוע. הפועל צריכה לשים עליו במינימום 500 אלף יורו בשביל שישאר אצלנו. אם יהיו להם הצעות יותר גבוהות, נצטרך להשוות את ההצעה.
שוב, הסכומים זה מה שפורסם השבוע באיזושהי כתבה ואני לא בטוח לגבי האמינות שלהם. מה שבטוח זה שחייבים להגיע להסדר בסוף העונה עם הלוזונים על קנייה שלו, אחרת הוא לא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:08 
joshsoos כתב:
שחם, מה הקשר להעלאת מחירים למנויים ולהתמודדות על אליפות? מתי זה קרה בתולדות הפועל? מניח שאתה זוכר שהמחירים שלנו גם ככה הכי גבוהים וזה לא שקיבלנו קבוצה של כוכבים ותנאים משופרים ביציע. אולי שיורידו לשחקנים במקום? ללכת לכיס של האוהד המצוי בשביל לשלם מאות אלפים שקלים לשחקנים זה רע ולא שהמצאנו את הפטנט הזה כמובן. אבל לעשות את כל זה ואז ללכת ולמכור שחקנים? לא בא בחשבון.
והבנתי שאתה לא מתרגש מזה שמוכרים שחקנים. נראה לי שאתה לא מפנים שאין כל כך את מי להביא במקום דמארי, שכל שחקן ישראלי שהולך הוא בזבוז אלא אם מגיע במקומו בדיוק באותה רמה, ושיש לנו מקום לשני זרים בלבד. ואני לא מדבר על זה שאתה מחזק יריבה שלך.

הוקיץ', זה ממש לא ככה, אבל אין לי כח להתווכח על זה ויכול להיות שאהת לא עוקב. בכל מקרה זה מגוחך להאשים את האוהדים, זה לא הגיע מהאוויר.

שמע, אם לא הייתה היום במועדון סמכות מקצועית שאני סומך על שיקול הדעת שלה, ואם לא הייתי רואה שהמועדון גם מחתים שחקנים ולא רק משחרר, הייתי יכול להבין אותך.

מכאן ועד לתגובות ההסטריות והתוקפניות על כל מהלך, יש פער גדול.

בינתיים, השחקן המשמעותי היחיד שהלך, זה טל בן חיים, ואני די שמח שהוא הלך. לא אהבתי אותו מהרגע הראשון והנזק שהוא גרם היה גדול מהתועלת.

ועם כל הכבוד לך ולעצמי, אני מניח שאם רב"ש יסכים לתת לדמארי ללכת, זה רק כשהוא יהיה משוכנע שיש לו תחליפים ראויים ושבכסף שישתחרר יש לו מה לעשות. זה בדיוק מה שהתכוונתי כשכתבתי "קצת קרדיט". יש מאמן במועדון, תן לו לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משהו חמור מאוד הולך לקרות בכפר הזה
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:08 
NARKOTIKA כתב:

לוזון אוכל זבביר! גאוני.

גם את טל בן חיים אי אפשר היה להכריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
איפה אתה חיים? סוף עונה אם לא מגיעים להסדר עם הלוזונים לגבי קניית 50% הנותרים מדמארי, הם רשאיים למכור אותו במיליון יורו לפי מה שפורסם השבוע. הפועל צריכה לשים עליו במינימום 500 אלף יורו בשביל שישאר אצלנו. אם יהיו להם הצעות יותר גבוהות, נצטרך להשוות את ההצעה.
שוב, הסכומים זה מה שפורסם השבוע באיזושהי כתבה ואני לא בטוח לגבי האמינות שלהם. מה שבטוח זה שחייבים להגיע להסדר בסוף העונה עם הלוזונים על קנייה שלו, אחרת הוא לא ישאר.

איפה אתה חי? שיביא איזו הצעה שבא לו, הפועל יכולה להחליט אם לקבל את ה-X כסף או לשים בדיוק אותו סכום ולהשאיר אותו. מה הבעיה עם זה? בשביל זה צריך לתת את דמארי במתנה לחיפה? שלא לדבר על האופציה לסכם עם דמארי שהוא מסרב לכל הצעה תמורת חוזה משודרג. הכוח אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:11 
יובל כתב:
unknown כתב:

איפה אתה חי? שיביא איזו הצעה שבא לו, הפועל יכולה להחליט אם לקבל את ה-X כסף או לשים בדיוק אותו סכום ולהשאיר אותו. מה הבעיה עם זה? בשביל זה צריך לתת את דמארי במתנה לחיפה? שלא לדבר על האופציה לסכם עם דמארי שהוא מסרב לכל הצעה תמורת חוזה משודרג. הכוח אצלנו.

העניין הוא שהפועל שילמה על דמארי הון ורוצים לראות החזר להשקעה שלהם. זה מסריח אבל ככה זה.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 27 יוני 2013, 13:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משהו חמור מאוד הולך לקרות בכפר הזה
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:

לוזון אוכל זבביר! גאוני.

גם את טל בן חיים אי אפשר היה להכריח.

צריך רק לקוות שדמארי כן יכול "להמרות את פיו של הבוס".
אלא אם כן הוא גם יספר ש"המשפחה שלו חייבת הרבה ללוזונים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:15 
מה שמשפיע על האווירה זה אותם אוהדים שנמצאים קרוב מדי לאימונים ולשחקנים, אולי תתחיל להתעסק איתם ולנקות את המתחם וככה תקבלו אווירה יותר נעימה. באמת עם כל הכבוד לפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:16 
ראצ'ו, הנקודה שלך מובנת, אבל אתה באמת נאבק בטחנות רוח.
מה שאתה מגדיר כאן בתור "פאניקה" וכו' זה מה שקורה בכל פורום פעיל ורציני של כל קבוצת כדורגל גם בארץ וגם בעולם. זה האופי של המדיום הזה.
לגבי זה שמתנהלים טוב בפגרה הזה בסה"כ עד עכשיו, אני מסכים איתך. וזה רק מעלה את ה-"פאניקה", כי אנשים מפתחים ציפיות, קונים מנויים ולא רוצים שזה יהרס.

אל תיקח את זה כל כך קשה. בתור אחד שנמצא פה כבר כמה שנים אני חושב שאתה יודע יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לכך שהמחוייבות של בן-חיים הייתה לפ"ת ולא להפועל (ואני לא חושב שדמארי מרגיש אותו דבר), טל בן חיים הרוויח 180 אלף דולר ומכבי הציעו לו 330. הפועל לא התכוונו להציע לו שכר כזה, ובצדק גמור, בטח אחרי שקנו את שכטר.
דמארי מרוויח שכר בדיחה ואם הוא ייתן עונה טובה הפועל תוכל ללכת למהלך בעונה הבאה שבה היא נותנת לו חוזה ארוך טווח עם משכורת גבוהה כדי לטרפד כל מעבר שלו, במקום לקנות את אחוזי המכירה שיש לפ"ת ולהשאיר אותו עד סוף החוזה הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:53 
יובל כתב:
מעבר לכך שהמחוייבות של בן-חיים הייתה לפ"ת ולא להפועל (ואני לא חושב שדמארי מרגיש אותו דבר), טל בן חיים הרוויח 180 אלף דולר ומכבי הציעו לו 330. הפועל לא התכוונו להציע לו שכר כזה, ובצדק גמור, בטח אחרי שקנו את שכטר.
דמארי מרוויח שכר בדיחה ואם הוא ייתן עונה טובה הפועל תוכל ללכת למהלך בעונה הבאה שבה היא נותנת לו חוזה ארוך טווח עם משכורת גבוהה כדי לטרפד כל מעבר שלו, במקום לקנות את אחוזי המכירה שיש לפ"ת ולהשאיר אותו עד סוף החוזה הנוכחי.

שדרוג שכר לא ישאיר את דמארי. מהעונה הבאה, זה כבר לא תלוי רק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:54 
its-sick כתב:
בעונה הקודמת כולם זעקו לא למכור את טוטו בינואר.
להפועל היה עדיף אם כן היו מוכרים אותו, זה היה הפסד נטו שהוא הולך לצהבת העונה כשחקן חופשי.
לדעתי אוהדים (כולל אני) הם רגשניים מדי בשביל לקבל החלטות חכמות.

מה שאתה מציג פה זה בדיוק החשיבה המוטעית שצריך להזהר ממנה.
זה שבדיעבד אולי להשאיר את טוטו היה טעות (וגם בזה אנחנו לא יכולים להיות בטוחים), לא אומר שנכון לאותו זמן זו היתה טעות.
נכון לאותו זמן זו היתה ההחלטה הנכונה ביותר.

החלטות צריך לשפוט ביחס לזמן שבו הן נעשות. גם היום כשאני מסתכל בצורה "מפוכחת" על אותה תקופה ללא כל מעורבות רגשית, בפרספקטיבה הכי אובייקטיבית, נטו על הנתונים, כלומר היכולת של טוטו והפוטנציאל שלו לעזור לנו להשיג מטרות מסוימות לעומת מה שנרוויח ממכירה שלו ליריבה והיכולת שלנו להביא לו מחליף, ההחלטה היא עדיין נכונה מאוד. אסור היה למכור אותו. זה שבדיעבד הוא גם יכל תיאורטית להפצע יום אח"כ ולגמור את העונה זה לא הופך את ההחלטה למוטעית. זה פשוט כשל לוגי אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:

אבל זה תלוי בדמארי. אם הוא לא מסכים לעזוב אז הוא נשאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:58 
ראצ'ו, מאיזה ספר זה?

קראתי הרבה ספרים של מרקס, ואני ממש לא זוכר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
unknown כתב:

ברור לך שהX כסף הזה יכול לצאת הרבה כסף?
ברור לך שאם הוא סוף סוף יתן עונה שמצדיקה את המחיר ששילמנו עליו, בסוף העונה יכולה לבוא לו גם הצעה מפתה מאירופה ויהיה קשה להחזיק אותו בכוח?
שוב, העונה זו עונה שבונים סגל במטרה שנוכל לרוץ איתו כמה עונות קדימה. בעיניי לעשות עוד פעם מהלכים רק מתוך שיקול של לקחת אליפות, כמו שעשינו שנה שעברה, זו התאבדות כי אין לנו את האמצעים הכלכליים לאפשר לעצמנו ליפול עוד שנה.
דמארי כרגע זו לא מנייה בטוחה לעוד שנה, וגם אם נאלץ לשלם עליו מחיר מינימלי 500 אלף יורו, זה המון כסף. זה בערך מה שעכשיו חיפה הוציאו בשביל להביא את אבוחצירה. ובינתיים לא ראיתי שדמארי שווה את כל הסכומים המגוחכים ששפכנו עליו.
בלי קשר, לפי ההבנה המקצועית שלי (שלא שווה הרבה), גם לשנה הקרובה אני לא חושב שהוא חלוץ שמתאים לשחק ליד שכטר, כי שניהם פחות או יותר תופסים את אותה המשבצת. אני הייתי מעדיף לראות ליד שכטר חלוץ מטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
יובל כתב:
unknown כתב:

ברור לך שהX כסף הזה יכול לצאת הרבה כסף?
ברור לך שאם הוא סוף סוף יתן עונה שמצדיקה את המחיר ששילמנו עליו, בסוף העונה יכולה לבוא לו גם הצעה מפתה מאירופה ויהיה קשה להחזיק אותו בכוח?
שוב, העונה זו עונה שבונים סגל במטרה שנוכל לרוץ איתו כמה עונות קדימה. בעיניי לעשות עוד פעם מהלכים רק מתוך שיקול של לקחת אליפות, כמו שעשינו שנה שעברה, זו התאבדות כי אין לנו את האמצעים הכלכליים לאפשר לעצמנו ליפול עוד שנה.
דמארי כרגע זו לא מנייה בטוחה לעוד שנה, וגם אם נאלץ לשלם עליו מחיר מינימלי 500 אלף יורו, זה המון כסף. זה בערך מה שעכשיו חיפה הוציאו בשביל להביא את אבוחצירה. ובינתיים לא ראיתי שדמארי שווה את כל הסכומים המגוחכים ששפכנו עליו.
בלי קשר, לפי ההבנה המקצועית שלי (שלא שווה הרבה), גם לשנה הקרובה אני לא חושב שהוא חלוץ שמתאים לשחק ליד שכטר, כי שניהם פחות או יותר תופסים את אותה המשבצת. אני הייתי מעדיף לראות ליד שכטר חלוץ מטרה.

טוב, אז זה מסתכם בזה שאתה חושב שדמארי לא טוב. מזל שאין הרבה כמוך בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משהו חמור מאוד הולך לקרות בכפר הזה
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:09 
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו, מאיזה ספר זה?

אני זוכר את הסיפור משיעור ספרות ביסודי... הספר הוא ״מגוון״ :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לנושא בן חיים. ראיתי יותר מידי אנשים כאן שיוצאים על ההנהלה של הפועל בעניין העזיבה של בן חיים למכבי.
להזכירכם מי שחתם על החוזה המגוחך הזה מול מכבי פ"ת זה טביב. חוזה מגוחך שלא רק איפשר לו לחתוך לנו ככה לקבוצה יריבה, אלא גם הפסדנו עליו כסף (שילמנו 500 אלף יורו על הרבע כרטיס שלו וקיבלנו 425 מהמכירה).
גם החוזה שחתמו על דמארי הוא בדיחה. הסכום הכי גדול שאני זוכר שקבוצה ישראלית הוציאה עבור שחקן ישראלי, ועוד רק עבור חצי כרטיס בסוג של השאלה ל3 שנים.
גם דמארי וגם בן חיים שחקנים עם הרבה פוטנציאל שכל קבוצה בליגה היתה רוצה שחקנים כאלו. אבל שוב מתוך ראייה לטווח ארוך, אני שמח ששני הבלונים האלו מתפוצצים לנו עכשיו בפנים, בטווח מספיק רחוק מפתיחת העונה שהנזק הוא עוד מזערי לעומת מה שיכול היה לקרות בעתיד. סתם לדוגמא, בן חיים היה חותך לנו ככה רגע לפני סיום מועד העברות או בינואר).
או למקרה דמארי, נותן עונה טובה בהפועל ועוזב אותנו בסוף השנה שנקבל עליו רק 500 אלף יורו. יצא שסתם השבחנו שחקן וראינו עליו רווח נמוך.
או מקרה יותר גרוע, דמארי שובר רגל באמצע עונה ולך תריב עם הלוזונים עכשיו מה עושים עם הכרטיס שלו. אני מניח שהם יציעו שיחזור אליהם ללא תמורה או שנשלם בכל מקרה כמו שכתוב בחוזה חצי מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו, מאיזה ספר זה?

אני זוכר את הסיפור משיעור ספרות ביסודי... הספר הוא ״מגוון״ :)

נלמד בכיתות ח' לדעתי.
סיפור קלאסי על תופעת העדר ונבואה שמגשימה את עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:15 
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:

לדעתי זה לא, בעיקר בגלל שחצי מהכרטיס שייך ללוזונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:17 
unknown כתב:
אגב, לנושא בן חיים. ראיתי יותר מידי אנשים כאן שיוצאים על ההנהלה של הפועל בעניין העזיבה של בן חיים למכבי.
להזכירכם מי שחתם על החוזה המגוחך הזה מול מכבי פ"ת זה טביב. חוזה מגוחך שלא רק איפשר לו לחתוך לנו ככה לקבוצה יריבה, אלא גם הפסדנו עליו כסף (שילמנו 500 אלף יורו על הרבע כרטיס שלו וקיבלנו 425 מהמכירה).
גם החוזה שחתמו על דמארי הוא בדיחה. הסכום הכי גדול שאני זוכר שקבוצה ישראלית הוציאה עבור שחקן ישראלי, ועוד רק עבור חצי כרטיס בסוג של השאלה ל3 שנים.
גם דמארי וגם בן חיים שחקנים עם הרבה פוטנציאל שכל קבוצה בליגה היתה רוצה שחקנים כאלו. אבל שוב מתוך ראייה לטווח ארוך, אני שמח ששני הבלונים האלו מתפוצצים לנו עכשיו בפנים, בטווח מספיק רחוק מפתיחת העונה שהנזק הוא עוד מזערי לעומת מה שיכול היה לקרות בעתיד. סתם לדוגמא, בן חיים היה חותך לנו ככה רגע לפני סיום מועד העברות או בינואר).
או למקרה דמארי, נותן עונה טובה בהפועל ועוזב אותנו בסוף השנה שנקבל עליו רק 500 אלף יורו. יצא שסתם השבחנו שחקן וראינו עליו רווח נמוך.
או מקרה יותר גרוע, דמארי שובר רגל באמצע עונה ולך תריב עם הלוזונים עכשיו מה עושים עם הכרטיס שלו. אני מניח שהם יציעו שיחזור אליהם ללא תמורה או שנשלם בכל מקרה כמו שכתוב בחוזה חצי מיליון יורו.

בן חיים זה רק חיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:24 
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:

מה אתה אומר? אז מעכשיו כל השאלה שתיגמר שהשחקן והקבוצה המשאילה ירצו להמשיך אותה הן פשוט יחתמו וישימו זין על הקבוצה המשאילה?
יש הסכם בין הלוזונים להפועל שהפועל חייבת לעמוד בו ובטח שלא יכולה לחתום עם דמארי דברים שלא עומדים בהסכם הזה (היא יכולה לחתום, רק שאז היא תצטרך להפר את אחד החוזים ויתבעו אותנו בהתאם...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:

לדעתי זה לא, בעיקר בגלל שחצי מהכרטיס שייך ללוזונים.

מה זאת אומרת לא? יש לו חוזה בהפועל. הוא לא חייב לחתום על חוזה באף קבוצה אחרת. איך הוא יעבור לקבוצה אחרת אם הוא לא מסכים לחתום איתה על חוזה? זה שיש לפ"ת אחוזים על המכירה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
ram כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:

מה אתה אומר? אז מעכשיו כל השאלה שתיגמר שהשחקן והקבוצה המשאילה ירצו להמשיך אותה הן פשוט יחתמו וישימו זין על הקבוצה המשאילה?
יש הסכם בין הלוזונים להפועל שהפועל חייבת לעמוד בו ובטח שלא יכולה לחתום עם דמארי דברים שלא עומדים בהסכם הזה (היא יכולה לחתום, רק שאז היא תצטרך להפר את אחד החוזים ויתבעו אותנו בהתאם...).

איזו השאלה? על מה אתה מדבר? דמארי שחקן של הפועל. איזה סעיף אנחנו נפר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: