תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 26.6 | דיונים
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:57 
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
אני מודה שאני מאד מחזיק מורד, אבל אין לי מושג מה קרה איתו בחיפה ומה מצבו הבריאותי. ברור שלשלוח את דמארי לחיפה תמורת מסדר פצועים זה לא רעיון טוב במיוחד.

בוא אני אחזק אותך במובן מסויים, גם אני תופס מאוד (מאוד) מעידן ורד. לדעתי בכושר הוא הקיצוני הימני הכי טוב בליגה.
אבל, כמו שכבר שמעת, הבן אדם לא השלים חודשיים רצופים של כדורגל כבר שנה וחצי. הוא מאוד מתקשה להתאושש ממה שהוא עבר בכתף.
כרגע ללכת עליו זה הימור גדול מדי.
דמארי עם כמה שירדתי על האדישות שלו בשנה האחרונה, שווה המון. אני מנסה לא להתלהם כמו כולם נגד עסקה, אבל בגדול, אין תחליף ישראלי בשבילו, חוץ מאבוחצירא שכבר חתם על חוזה בחיפה.

אם ורד היה בכושר, הייתי מוכן לשמוע על עסקה של עמאשה+ורד+ בסביבות 400 אלף יורו.
נכון למציאות, העסקה היחידה שאני מוכן לשמוע שחתמו איתם זה 2 שחקנים, אחד בכיר ואחד משני, פלוס מליון יורו. באמת. אין להם מבחינת שחקנים הרבה מה להציע לנו. טוואטחה פלוס סולליך פלוס הרבה כסף, הייתי לוקח.

דיבורים באוויר. דמארי ישחק השנה בהפועל, כי חיפה יותר מדי תופסים מעצמם וחושבים שאחרים פראיירים. אין להם מה להציע לנו.

הלוואי והיינו יכולים להביא את סולליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:57 
NARKOTIKA כתב:
2 זרים.
וחסר לך בינתיים קשר מרכזי להרכב, חלוץ (כביכול), קשר שמאלי, וזה עוד בלי אופצייה להתחזק במגן שמאלי.

למה שניים? גרזיצ'יץ נחשב זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:58 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
2 זרים.
וחסר לך בינתיים קשר מרכזי להרכב, חלוץ (כביכול), קשר שמאלי, וזה עוד בלי אופצייה להתחזק במגן שמאלי.

למה שניים? גרזיצ'יץ נחשב זר?

כן. לפחות עד החתונה בסוף השנה.
גם אני הצעתי שיפעלו לאזרח אותו כבר הקיץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: