תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 26.6 | דיונים
הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בוזגלו במקום טב"ח.
זרתותח במקום דמארי.
אגב, מה עם מליקסון?

לא לא לא, התרגיל הזה לא עובד.
במקום בן-חיים צריך להגיע זר. בוזגלו במקום דמארי זה בדיחה.

למה? מי החליט שלעמדה של טב"ח צריך זר ולעמדה של דמארי זה בוזגלו? או מליקסון? או מישהו אחר?

כי בן-חיים עזב ויש מקום לשני זרים.
אם דמארי עוזב אז עדיין יש מקום לשני זרים וזה אומר שעל חשבונו בא ישראלי.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 26 יוני 2013, 23:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין
האתר ספורט פי כמה לא עולה לי !
מה יהיה ?! :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
מדהים, אני בטוח שגם אם היו מוכרים את גילי יש כאלה שהיו מצליחים להצדיק ולמצוא היגיון פנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:12 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בוזגלו במקום טב"ח.
זרתותח במקום דמארי.
אגב, מה עם מליקסון?

למה? מי החליט שלעמדה של טב"ח צריך זר ולעמדה של דמארי זה בוזגלו? או מליקסון? או מישהו אחר?

אם דמארי עוזב אז עדיין יש מקום לשני זרים וזה אומר שהישראלי שעל חשבונו בא ישראלי.

נראה שנתקעת באיזה לופ שאתה לא מסוגל לצאת ממנו (החלק השני של המשפט האחרון שכתבת כנראה ממחיש את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:14 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בוזגלו במקום טב"ח.
זרתותח במקום דמארי.
אגב, מה עם מליקסון?

אם דמארי עוזב אז עדיין יש מקום לשני זרים וזה אומר שהישראלי שעל חשבונו בא ישראלי.

תשמע, אתה מסתכל על זה בצורה נורא מקובעת. כמעט מתמטית...
השאלה הרלוונטית היא באיזו עמדה מ 3 העמדות אתה יכול למצא ישראלי הכי טוב.
לדעתי אין ספק שבעמדה של טב"ח ולכן אתה נשאר עם שני זרים לעמדות החסרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:16 
אפשר להפסיק פה את הדיון המזעזע הזה על מחליפים לדמארי?

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 26 יוני 2013, 23:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בוזגלו במקום טב"ח.
זרתותח במקום דמארי.
אגב, מה עם מליקסון?

תשמע, אתה מסתכל על זה בצורה נורא מקובעת. כמעט מתמטית...
השאלה הרלוונטית היא באיזו עמדה מ 3 העמדות אתה יכול למצא ישראלי הכי טוב.
לדעתי אין ספק שבעמדה של טב"ח ולכן אתה נשאר עם שני זרים לעמדות החסרות

מה הקשר אבל? זה או דמארי ושני זרים (שלא לדבר על האפשרות שמביאים את בוזגלו/זגורי ואז יש מקום לעוד זר בעמדה אחרת) או בוזגלו/זגורי ושני זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בוזגלו במקום טב"ח.
זרתותח במקום דמארי.
אגב, מה עם מליקסון?

נראה שנתקעת באיזה לופ שאתה לא מסוגל לצאת ממנו (החלק השני של המשפט האחרון שכתבת כנראה ממחיש את זה).

כן אה, השתכפלה לי מילה ושכחתי למחוק, מביך כמעט כמו להעלות את השמות של נאתכו, מליקסון וניר ביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:19 
Fez כתב:

מה כל כך קשה לכם להבין במה שהוא אומר?
אתם יוצאים מנקודת הנחה שדמארי עוזב ועל זה מבססים כל מיני תיאוריות על החלפות עם זרים וישראלים
הוא לא מוכן לצאת מנקודת הנחה כזאת (ובצדק)
זה הכל

כל הדיון על הזרים התחיל מנקודת הנחה שדמארי עוזב. אם לא, הכל טוב. עמאשה, נוסא, בוזגלו וזגורי. ואפשר להתחיל את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:19 
Fez כתב:
אפשר להפסיק פה את הדיון המזעזע הזה על מחליפים לדמארי?

צודק. דיון קצת הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:21 
יובל כתב:

כן אה, השתכפלה לי מילה ושכחתי למחוק, מביך כמעט כמו להעלות את השמות של נאתכו, מליקסון וניר ביטון.

אם היית בפוקוס היית מבין שלגבי נאתכו וניר ביטון זו היתה הלצה.
ובתגובה האחרונה שלך לאוגוסטוס נראה לי שהבנת את הפתרון. אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:22 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים על מליקסון שנמכר בינואר ב900 אלף יורו לולנסיין מהליגה הצרפתית הראשונה שם שיחק בחצי עונה 16 משחקים מתוכם 13 בהרכב?
או על האפשרות ה :HEART2: מרגשת :HEART2: להחזיר את נאתכו הביתה מרוסיה הרחוקה כשהוא עומד למכירה ב10 מיליון יורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אתם אנשים חולים אם הנושא הזה מגיע ל-19 עמודים היום מגיע לכם את בן שושן במקום טב"ח.
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:25 
RedFox כתב:
אתם אנשים חולים אם הנושא הזה מגיע ל-19 עמודים היום מגיע לכם את בן שושן במקום טב"ח.
:LAGUH!:

מזל שערן לוי חתם בנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

אה, ומליקסון לא הלצה? איך אפשר לדעת שאתה חושב שנאתכו לא רציני אם מליקסון כן...
הבעיה היא שהאופציה של דמארי, זר, ועוד זר (או זגורי/בוזגלו ואופציה לזר בעמדה אחרת בהמשך) עדיפה עשרות מונים על האופציה של בוזגלו/זגורי ושני זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:26 
יאללה פרשתי לישון,
שיהיה לילה נחמד ומלא מעשיות ומיתוסים לכל רואי השחורות.
אני מהמר שגם מחר תלכו לישון עם עומר דמארי בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:29 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:

אה, ומליקסון לא הלצה? איך אפשר לדעת שאתה חושב שנאתכו לא רציני אם מליקסון כן...
הבעיה היא שהאופציה של דמארי, זר, ועוד זר (או זגורי/בוזגלו ואופציה לזר בעמדה אחרת בהמשך) עדיפה עשרות מונים על האופציה של בוזגלו/זגורי ושני זרים.

אתה מנסה לשכנע אותי בזה? כי אם כן, בזבזת איזה 10 תגובות ונראה לי שגם קצת עצבים.
כל דיון הזרים התחיל בזה שסימרוטיץ כתב שאם דמארי עוזב אז להפועל יש בעיה בגלל שאין מספיק ישראלים בשוק ויש בכל מקרה עמדות אחרות שאנחנו צריכים עליהן זרים. אני כתבתי שההבדל הוא ישראלי אחד אם הוא עוזב.
ולגבי מליקסון, אני האמת לא כל כך יודע מה המצב שלו ומה המחיר שלו. יכול להיות שפה פישלתי. אתה מוזמן להביך אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:39 
הפאניקה וההיסטריה פה גדולה פי אין סוף מזו שתהיה לביבי כשיודיעו לו שאיראן שלחה טיל לארץ !
דמארי בהפועל ועד שלא יהיה כתוב אחרת חבל על הזמן העצבים והבריאות שמבזבזים על זה !

בוזגלו סבבה והכל אבל הוא לא מתאים לדעתי להפועל רק בגלל הנזק שאבא שלו יעשה לקבוצה ואנחנו לא צריכים נזק תקשורתי אחרי השנה שעברה עלינו !
עמאשה לא בשיא שלו וזה הימור שעדיף לוותר עליו !
עדיף להשקיע בזגורי קצת כסף ולקבל צעיר שאולי יוכל לתת לנו גם כמה גרושים בעתיד בנוסף ליכולת שלו
מה עם דני עמוס ? עבר יותר מדי זמן מאז שאמרו שנשאר רק לחתום ולא רשמו יותר כלום בנושא
בנושא מחליף לבן חיים הייתי בודק את האופציה של בן שושן מבחינת עלויות ומבחינה בריאותית ! הוא יכול לדעתי לתת כוח אדיר מהספסל במידה והוא בכושר טוב ! ואחרי שהוא רב עם הקהל ואחרי שטביב הציע לו רק 70 אלף אז אולי יש מה לדבר ... שווה לבדוק בקיצור !
ואני מקווה שבן שמעון בדרך להנחית קשר זר תותח כי אנחנו זקוקים לזה יותר מהכל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
בן שושן?
עדיף שתחזיר את ברוך דגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:49 
לא שאני כזה מאמין בתסריט שדמארי עוזב השנה
אבל מדהים שאנשים מסתכלים בשוויון נפש על זה שבשנה הקרובה השחקן היחיד בהרכב שגם היה שם, בערך, בשנה שעברה, זה שמעון הרוש.
נעלה עם 11 חדשים לגמרי, שוב יגידו ש"הקבוצה לא נראית מאומנת", כי איך תיראה מאומנת אם השחקנים הכי מתואמים בה יהיו שני הבלמים הזרים שזו השנה הראשונה שלהם בארץ? ואז שוב נחליף את כולם מהתחלה.
ועוד מילא בשביל טרייד על שחקן מדהים בעמדה קריטית לנו, בהנחה שהעמדה של דמארי היא עמדה שנוכל לתמרן עם מה שיש בשביל להסתיר את החיסרון שלו.

רוני, מליקסון שחקן הרכב בקבוצת מרכז טבלה בצרפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:56 
אה, ועוד יותר מדהים שגם אם כבר מקבלים את זה שדמארי הולך, אז אשכרה "עידן ורד וכסף".
אני לא חושב כמו יובל שהוא אפס וגמור, אבל זה שחקן שלוקחים כבונוס, אחרי שהורדת אותם על הברכיים בשביל דמארי.
כשאני אומר על הברכיים אני מתכוון שהם נותנים שחקנים טובים בעמדות שאני צריך (גולסה פלוס משומר), וויאם עמאשה, ואז אפשר להוסיף על הדרך גם את עידן ורד. בהנחה שהמאמן של הפועל חושב שגולסה ומשומר זה בדיוק מה שהוא צריך להרכב. לא אולי, לא בערך, לא פוטנציאל, בטוח שזה מה שחסר לו.

לא רוצים? לא צריך, שימו סכום שאני לא יכול להתנגד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 03:01 
מתוך ישראל היום בכתבה של חיפה :

ציטוט:
בתוך כך, בחיפה מקווים שכל השחקנים ששוחררו ימצאו קבוצות בהקדם, שכן כרגע משכורותיהם יושבות על תקציב המועדון. וויאם עמאשה אמור לעבור היום או לכל המאוחר מחר להפועל ת"א. הסיבה לעיכוב היא ניסיון אחרון של השחקן למצוא קבוצה באירופה. מאמן האדומים רן בן שמעון כבר שוחח עם השחקן ואמר לו כי ישמח לראותו בקבוצה. הירוקים רוצים לראות את חלוץ האדומים עומר דמארי עושה את הדרך ההפוכה. עדיין לא ברור אם השחקן מעוניין במהלך, מה גם כשכרטיסו שייך בחציו להפועל ת"א בעוד החצי השני הוא של מכבי פ"ת. כמו כן, עדיין קיימת אפשרות כי בסופו של דבר יקבלו הירוקים את שוער הפועל ת"א בוריס קליימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000857287
כלל מספר 1: דאג לבזוז את האויב
האם עסקת טל בן חיים טובה למכבי ת"א? האם דווקא הפועל ת"א תצא ממנה מורווחת? בעוד ששתי הסוגיות הללו יתבררו רק במהלך העונה, סוגיה אחת כבר ברורה: עמוס לוזון שוב עשה את זה ביג-טיים

המלפפון נחטף מהמדף, המטוס של מכבי ת"א למחנה האימונים אוטוטו ממריא, וטל בן חיים הפך מאדום לצהוב באופן הרמטי ורשמי. עכשיו השאלה הפשוטה שצריך לשאול היא כזאת: ברמה המקצועית בלבד - ונתעלם לרגע מההשקעה הכספית שלא באמת רלוונטית למועדון כל כך עשיר ובעלים שמשחרר חופשי כבר כמה שנים טובות - האם מכבי ת"א עשתה רכש טוב?
בן חיים כבר לא ילד במונחי כדורגל (24), אבל יש לו רק שלוש הופעות בנבחרת ישראל, ואפילו הייחוס הפתח-תקוואי לא גורם לאלי גוטמן לספור אותו בקמפיין הנוכחי. מצד אחד, יש לבן חיים מהירות מסחררת ושליטה יוצאת דופן בשתי הרגליים. מצד שני הוא סובל ממחלת השכונתיות הישראלית הידועה: מומחים בשופוני (דריבל), חלשים בביצוע (גולים). ממוצע של תשעה שערים בשנה בחמש עונות בליגת העל זה לא נתון גרוע - אבל רחוק מלהיות נתון יוצא דופן.
אי אפשר גם שלא לתהות לגבי מידת ההתאמה של בן חיים לשיטה של מכבי. המאמן אמנם התחלף, אבל סביר להניח שהמנג'ר הספורטיבי ג'ורדי קרויף יבהיר לפאולו סוזה שאין צורך לתקן את מה שאינו נשבר אצל אוסקר ושות'. המסירות הקצרות, הקצב המבוקר, הסבלנות, החיפוש הסיזיפי אחרי הפרצה בהגנה, האובססיה להחזקת כדור בסגנון ברצלונה - כל אלו לא בהכרח משתלבים ומותאמים לאיכויות והסגנון של בן חיים, שעיקר כוחו דווקא בהתקפות מתפרצות מהירות, או במשחק מעבר כשהעורף של היריבה דליל.
ברור שמכבי לא היתה מביאה שחקן שהיא לא מאמינה באופן מוחלט ביכולותיו המקצועיות, אבל יחד עם זאת, קשה שלא להעריך כי ברכישת בן חיים היתה עוד כוונה: להבהיר ליריבה העירונית מי כאן הבוס, במיוחד לאור ההפסד במאבק על שכטר, להזכיר לה מי ניצח השנה בדרבים, ולהעיף לה מכה פסיכולוגית ומקצועית בשיאה של טרום העונה.
קשה לפטור במקריות את העובדה שבתקופת קרויף, בסך הכל שנה אחת, כבר הצטרפו למכבי שלושה שחקני הפועל לשעבר (גם אניימה וערן זהבי, שהגיעו אחרי קדנציות קצרות וכושלות מחוץ להפועל), וששני שחקנים נוספים קיבלו פניות רשמיות (טוטו תמוז ואביחי ידין). יש כאן אסטרטגיה ברורה ומעולה, בלתי ניתנת לכיפוף, שבקבוצת הכדורסל של המועדון עלו עליה כבר לפני עשרות שנים. סאן טסו כתב עליה כבר במאה השישית לפנה"ס ב"אומנות המלחמה": "הבא איתך אספקה מהבית, אך דאג לבזוז את האויב. כך לצבא שלך יהיה מספיק אוכל לצרכיו".
כדי להבין מהו סוג הדלק שהניע את העברת בן חיים למכבי, צריך לחזור שנה אחת אחורה בזמן, לקיץ 2012. היריבה העירונית, הפועל, נמצאת בעיצומו של תהליך החלפת בעלות. חיים רמון הופך לאיש החזק במועדון. ב-16 ביולי 2012, שמונה ימים בלבד לאחר שהוועדה להעברת זכויות בהתאחדות לכדורגל אישרה את מתווה העסקה עם אלי טביב, חותם בן חיים בהפועל והופך לרכש הראשון בעידן רמון.
ההחתמה של בן חיים התנהלה תחת לחץ אדיר שהבעלים החדש של הפועל היה שרוי בו: להתחיל להזניק את מכירת המנויים, שגם ככה נפתחה באיחור, במטרה להכניס כסף חדש לקופה - כי קבוצה כמו הפועל, שחלק ניכר מהמימון שלה מתבצע באמצעות שנור ומסעות תרומות (ע"ע איתי שכטר), חייבת להתחיל להדליק את המערכת עם קצת אור אחרי חודשים מסויטים בתוך המנהרה של טביב.
כשלעצמו, החוזה עליו חתם רמון עם מכבי פ"ת לא היה רע מאוד: בסביבות חצי מיליון אירו דמי השאלה לשנתיים, ו-25% מדמי מכירה עתידית של השחקן. יקר, אבל סביר. רק סעיף קטן היה חסר כדי להפוך את החוזה הזה למושלם מבחינת האדומים: סעיף שחרור שתקף רק במקרה של מעבר לחו"ל. רמון היה חייב להבין שהפועל לא יכולה לשמש כבית גידול, טיפוח והכשרה ליריבות שלו בליגת העל, בעיקר בליגת על שכבר התוודעה ליכולות של מיטש גולדהאר להכניס את היד לכיס.
על הטעות של קיץ 2012 משלמת הפועל עכשיו עם אובדן של שחקן חשוב וטריז שנתקע בהכנות לעונה הבאה, שעד עכשיו הסתדרו לה באופן מעורר התפעלות. רגע, האמנם משלמת?
להפועל ירד עכשיו מהפיי-רול שחקן שישב על משכורת נאה של כ-1.3 מיליון שקל ברוטו בשנה, ובנוסף נכנס לה לחשבון הבנק מזומן בשווי של כ-1.8 מיליון שקל עבור 25 האחוזים שלה. עם יותר מ-3 מיליון שקל בלתי צפויים, לרן בן שמעון יש טווח תמרון מצוין לעבוד איתו על מחליף, אולי אפילו יותר מאחד. רגע, האמנם מיליונים בלתי צפויים?
אחד מנציגיו של טל בן חיים הודה בפניי שהפועל ת"א הבינה כבר לפני חודשים אחדים לאן נושבת הרוח. אותו נציג מקושר התבקש לסייע במציאת קבוצה בחו"ל שתרכוש את בן חיים. בהפועל התאכזבו קשות מהיכולת של בן חיים במהלך העונה, ומעבר לכך גם מדמותו הכוכבנית והלא ממש חיובית בחדר ההלבשה. כשבן שמעון מונה למאמן, הוא החליט שעל כשרון כזה לא מוותרים כל כך מהר וניסיונות המכירה של בן חיים נגנזו. בשבוע שעבר פתאום מכבי נכנסה לתמונה בהפתעה, וטרפה את הקלפים. מצד שני, אומרים בסביבת המועדון, לאור ההתפתחויות האחרונות - מקבל כעת בן שמעון הזדמנות להמשיך לבנות את הקבוצה בצלמו - ולא לסמוך על הירושה הכושלת של קודמיו בתפקיד.
בעסקת בן חיים, עמוס לוזון התברר שוב כסוחר ממולח. במשך שלוש שנים רצופות הוא מצליח בכל קיץ, בעזרת עסקאות מנופחות על שני שחקנים-נכסים (דמארי ובן חיים), לסדר את התקציב של מכבי פ"ת. הבעיה אצלו היא, כמו תמיד, בעיקר בסגנון. מוטב היה לו אם לא היה מתעקש לצרף להישגים העסקיים שלו שארם של סוחר סוסים (כמו שעשה בראיון ל-103FM, כשנשאל מה יעלה בגורל העסקה במידה והשחקן ירצה להישאר בהפועל ת"א, והצהיר כי "בן חיים לא ימרה את פיו של הבוס").

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:29 
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
לא יודעכ אם יש או אין עסקה, אבל עשיתם פה מדמארי מינימום הסגן של אלוהים. שחקן מוכשר אבל לא הכי חזק באופי, שהפסיק לשחק באמצע העונה שעברה כמעט לגמרי. תמורת ורד, עמאשה וכסף, זו בכלל לא עסקה רעה.

רציתי לרשום את זה, אבל היו אומרים שאני רושם את זה כי הוא בדרך החוצה.
חלוץ טוב, אבל בלי קילר אינסטינקט, שרועד באחד על אחד.
בקיצור, לא ווינר.

אנחנו צריכים ווינרים.
כמו ורמוט (שיהיה בריא), ושכטר (שיהיה בריא).

מה רצית לרשום, שבמקום שני שחקני הרכב שאתה משחרר הולכים להביא שחקן אחרי ניתוח ולא שיחק כל העונה הקודמת ושחקן שהיה פצוע חצי עונה ושניהם נזרקו ממכבי חיפה?
דמארי הוא בין שלושת החלוצים הישראלים הכי טובים, ואם הוא הולך תביא מישהו ברמה שלו. כבר לא מדבר שבכל מקרה תפסיד, כי חיזקת יריבה שלך, אבל זה מילא. בוא נסתכל על הפועל

רוני - ברור שאם יש להם בעיות כשירות משמעותיות אז זה לא רלוונטי, אבל הנקודה שלי היא שלפחות מבחינתי, עסקה על דמארי היא לא בהכרח פסולה אם היא מאפשרת להתחזק ב-2 שחקנים עם פוטנציאל להרכב ובסכום כסף משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:35 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
לא יודעכ אם יש או אין עסקה, אבל עשיתם פה מדמארי מינימום הסגן של אלוהים. שחקן מוכשר אבל לא הכי חזק באופי, שהפסיק לשחק באמצע העונה שעברה כמעט לגמרי. תמורת ורד, עמאשה וכסף, זו בכלל לא עסקה רעה.

רציתי לרשום את זה, אבל היו אומרים שאני רושם את זה כי הוא בדרך החוצה.
חלוץ טוב, אבל בלי קילר אינסטינקט, שרועד באחד על אחד.
בקיצור, לא ווינר.

אנחנו צריכים ווינרים.
כמו ורמוט (שיהיה בריא), ושכטר (שיהיה בריא).

מה רצית לרשום, שבמקום שני שחקני הרכב שאתה משחרר הולכים להביא שחקן אחרי ניתוח ולא שיחק כל העונה הקודמת ושחקן שהיה פצוע חצי עונה ושניהם נזרקו ממכבי חיפה?
דמארי הוא בין שלושת החלוצים הישראלים הכי טובים, ואם הוא הולך תביא מישהו ברמה שלו. כבר לא מדבר שבכל מקרה תפסיד, כי חיזקת יריבה שלך, אבל זה מילא. בוא נסתכל על הפועל

רוני - ברור שאם יש להם בעיות כשירות משמעותיות אז זה לא רלוונטי, אבל הנקודה שלי היא שלפחות מבחינתי, עסקה על דמארי היא לא בהכרח פסולה אם היא מאפשרת להתחזק ב-2 שחקנים עם פוטנציאל להרכב ובסכום כסף משמעותי.

זה משהו אחר. אתה כתבת ורד עמאשה וכסף. זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:44 
אני מודה שאני מאד מחזיק מורד, אבל אין לי מושג מה קרה איתו בחיפה ומה מצבו הבריאותי. ברור שלשלוח את דמארי לחיפה תמורת מסדר פצועים זה לא רעיון טוב במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:50 
נועם שחם כתב:
אני מודה שאני מאד מחזיק מורד, אבל אין לי מושג מה קרה איתו בחיפה ומה מצבו הבריאותי. ברור שלשלוח את דמארי לחיפה תמורת מסדר פצועים זה לא רעיון טוב במיוחד.

גם אני מחזיק מורד ואני גם חושב שעמאשה חלוץ טוב. ורד בשיאו הוא שחקן הרכב לגיטימי, עמאשה בטח לא תחליף לדמארי בשום מצב.
כרגע, הם שחקנים אחרי פציעה שנזרקו ממכבי חיפה, אני אשמח לקבל אותם לרוטציה. במקום דמארי ובן חיים אני רוצה שני שחקני הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:54 
נועם שחם כתב:

בוא אני אחזק אותך במובן מסויים, גם אני תופס מאוד (מאוד) מעידן ורד. לדעתי בכושר הוא הקיצוני הימני הכי טוב בליגה.
אבל, כמו שכבר שמעת, הבן אדם לא השלים חודשיים רצופים של כדורגל כבר שנה וחצי. הוא מאוד מתקשה להתאושש ממה שהוא עבר בכתף.
כרגע ללכת עליו זה הימור גדול מדי.
דמארי עם כמה שירדתי על האדישות שלו בשנה האחרונה, שווה המון. אני מנסה לא להתלהם כמו כולם נגד עסקה, אבל בגדול, אין תחליף ישראלי בשבילו, חוץ מאבוחצירא שכבר חתם על חוזה בחיפה.

אם ורד היה בכושר, הייתי מוכן לשמוע על עסקה של עמאשה+ורד+ בסביבות 400 אלף יורו.
נכון למציאות, העסקה היחידה שאני מוכן לשמוע שחתמו איתם זה 2 שחקנים, אחד בכיר ואחד משני, פלוס מליון יורו. באמת. אין להם מבחינת שחקנים הרבה מה להציע לנו. טוואטחה פלוס סולליך פלוס הרבה כסף, הייתי לוקח.

דיבורים באוויר. דמארי ישחק השנה בהפועל, כי חיפה יותר מדי תופסים מעצמם וחושבים שאחרים פראיירים. אין להם מה להציע לנו.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 27 יוני 2013, 09:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:55 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

גם אני מחזיק מורד ואני גם חושב שעמאשה חלוץ טוב. ורד בשיאו הוא שחקן הרכב לגיטימי, עמאשה בטח לא תחליף לדמארי בשום מצב.
כרגע, הם שחקנים אחרי פציעה שנזרקו ממכבי חיפה, אני אשמח לקבל אותם לרוטציה. במקום דמארי ובן חיים אני רוצה שני שחקני הרכב.

אז עם הכסף שהתפנה תוכל להביא שחקנים להרכב, או כאלו שיוכלו להתחרות על ההרכב מול ורד ועמאשה (שאם הם בפורמה יכולים להיות בשקט שחקני הרכב בעצמם).

ואל תשכח שיש לך מקום לעוד 3 שחקנים זרים, ובכסף שיתקבל בעסקאות האלו אתה יכול להחתים שחקנים טובים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:56 
2 זרים.
וחסר לך בינתיים קשר מרכזי להרכב, חלוץ (כביכול), קשר שמאלי, וזה עוד בלי אופצייה להתחזק במגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: