redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
די כבר קרציות. תעלו משהו כשיהיה התייחסות בתקשורת או מגורם בהפועל.
בלתי נסבל מה שנהיה פה.
שמע, אני חייב להגיד שדווקא לך הזחיחות הזו לא מתאימה.
אני לא אומר שזה קורה, אבל הצדקנות שלך הזו ממש מעצבנת.
חטפת משהו כזה לפני יומיים שאף אחד לא האמין שזה יקרה. הסימנים היו בדיוק אותם סימנים. התחיל מידיעה שלוזון הציע את בן חיים והמשיך ב"שמועות" בפורומים. אתה באמת לא מבין את הפאניקה של אנשים ואת ההרגשה שעובדים עליהם בעיניים?
תוסיף את הכתבה בהארץ, כן נכונה, לא נכונה, לא יודע. הסימנים לא מעודדים ורק אחד שחי בעולם אחר יכול להתעלם מזה.
אתה רק צריך לקוות שאם יביאו את עמאשה וורד זה יהיה לספסל ובכסף שהפועל יקבלו הם ינחיתו פה קשר 50/50, קשר התקפי וחלוץ מהשורה הראשונה בנוסף על עמאשה ורד ומי שזה לא יהיה.
אם זה לא יקרה, צריך לערוף ראשים בקבוצה הזו.
אני אגיד לך בקצרה- שזה מהלך כל כך הזוי וטיפשי שאני מסרב להתייחס אליו ברצינות.
כבר הבהירו פה 10 פעמים שרמון לא היה מוכן לשמוע, שרן נעמד על הרגליים האחוריות. מה אתם עוד רוצים?
זה שונה פי אלף ממקרה טבח שבמכירה שלו היה הרבה מאוד היגיון. גם כלכלית גם מקצועית וגם עסקית.
פה אנחנו שולטים במשא ומתן, הזמן לא עובד נגנדו בשנתייפ הקרובות.
הפועל לא רוצה למכור את דמארי, דמארי לא רוצה ללכת. שחר לא ישים בחיים 3 מיליון יורו.
היחיד שרוצה זה לוזון.
אתם רוצים כל יום להיכנס להיסטריה מחדש? תפדאל.
אני לא אדיש. אם דמארי יימכר (מלבד בעסקה שמשלמת את סעיף השחרור ואז אין לנו הרבה מה לעשות) אני בעד להפוך את כל המשרדים בחודורוב. יש מעט מאוד אופציות שהעסיקה תראה הגיונית מבחינתנו, שחר לא יקבל אף אחת מהן. כי זה אומר שחקנים וכסף. הרבה כסף.
אני מסכים איתך בכל מילה,אבל כמו שנאמר פה,אחריי הכאפה שכולם אכלו פה מטל בן חיים (ולמרות שהמקרה של טל ושל עומר זה שונה לגמרי) , אין לאף אחד כאן אמון מלא שעומר יישאר.