תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אחת מתוך אחת - קבוצת פייסבוק של בחורות שעברו הטרדות מיניות
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/oneofone1

משהו מאוד מעניין מתרחש לאחרונה בפייסבוק. הקבוצה הזאת מלאה בסיפורים של נשים, בחורות, נערות וילדות שמספרות על הטרדות מיניות שהן חוו. התיעודים מזעזעים והמטרידים מגוונים: חילונים ודתיים, מבוגרים וצעירים, מעדות שונות ולאומים שונים.

גם פה בפורום היחס לנשים לא הכי נקי. מספיק לקרוא את התגובות על נשות הכדורגלנים שלנו ואת דירוגי החזה שלהן. זה מתחיל משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אחת מתוך אחת - קבוצת פייסבוק של בחורות שעברו הטרדות מיניות
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 23:48 
מוות כתב:

גם פה בפורום היחס לנשים לא הכי נקי. מספיק לקרוא את התגובות על נשות הכדורגלנים שלנו ואת דירוגי החזה שלהן. זה מתחיל משם.

זה פשוט לא נכון.
בין הלצות סקסיסטיות נגד דוגמניות(!!!)- כלומר בנות שמשתמות וחושפות את הגוף שלהן בתור עבודה, לבין הפעלת אלימות נגד בן אדם, יש בערך 3 עולמות.

הציבור השפוי לא צריך לשנות התנהגות בגלל שיש ברחוב סוטים שלא יכולים להחזיק את הבולבול שלהם בתוך התחתונים, והם אנשים אלימים מטבעם. שייכנסו לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה, העניין פה הוא לא רק האנסים.
יש 3 עולמות בין בדיחה על דוגמנית בפורום לאונס, אבל חלק גדול מהם פוגע, מטריד ויוצר מציאות רעה לנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא, זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה מעציבה ומתסכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אין פה עניין של נכון או לא נכון. זה עניין של תפיסה. לפי דעתי, להתייחס אל המראה של נשים כאל הדבר החשוב ביותר בהן, זה בדיוק מה שמאפשר לאנשים אחרים לחשוב שהן אובייקט שניתן לעשות בו כרצונם. זה נכון שעדיין יש הבדל בין הלצות סקסיסטיות באינטרנט לבין הטרדה מינית של ממש, אבל מה שהקבוצה הזאת מנסה להראות זה, בין היתר, זה שזה הרבה יותר שכיח ממה שאנחנו חושבים. התייחסות אל המטרידים כאל תפוחים רקובים מרגיש לי ממש לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 10:29 
כל מילה מוות. נכון שיש כמה עולמות בין אמירות סקסיטיות לבין אונס (והאמירות האלו בפורום ממש, אבל ממש, לא מוגבלות לדוגמניות. אתה באמת צריך באני אביא לינק לאשכול על המתלוננת באונס (!) נגד קצב?). באמצע בין שני אלו יש את המעשים המגונים ואת העולם הרחב של הטרדה מינית, ולאחריו הפליה מינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 10:36 
עכשיו בדקתי ומסתבר שזה אפילו אותו משתמש דוחה מאז.
viewtopic.php?f=7&t=97755

אז עכשיו שאלה: המתלוננת מפרשת קצב היא דוגמנית(!!!(? כלומר בת שמשתמשת וחושפת את הגוף שלהן בתור עבודה? או שממילא כל הנשים זונות אז לא זה משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 10:56 
גיא האדום כתב:

אז עכשיו שאלה: המתלוננת מפרשת קצב היא דוגמנית(!!!(? כלומר בת שמשתמשת וחושפת את הגוף שלהן בתור עבודה? או שממילא כל הנשים זונות אז לא זה משנה?

אתה מודע לעובדה שיש נשים שמוחמאות מהערות כאלו?
ומה לגבי ההיפך?מה עם נשים שאומרים מה הן יעשו לגבר מסויים?זה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אין פה עניין של נכון או לא נכון. זה עניין של תפיסה. לפי דעתי, להתייחס אל המראה של נשים כאל הדבר החשוב ביותר בהן, זה בדיוק מה שמאפשר לאנשים אחרים לחשוב שהן אובייקט שניתן לעשות בו כרצונם. זה נכון שעדיין יש הבדל בין הלצות סקסיסטיות באינטרנט לבין הטרדה מינית של ממש, אבל מה שהקבוצה הזאת מנסה להראות זה, בין היתר, זה שזה הרבה יותר שכיח ממה שאנחנו חושבים. התייחסות אל המטרידים כאל תפוחים רקובים מרגיש לי ממש לא נכון.

זה לא שכיח ברמות שאנחנו לא חושבים אלא אפילו לא יכולים לתאר
אמנם המודעות עלתה אבל המון מיקרים לא מדווחים כי לצערי הבנות חושבות שאין מה לעשות וזה לא לגטימי להתלונן על דברים שהם כביכול פעוטים.
לא ירחק היום שהמצב שלנו יגיע למה שקורה במצרים או במדינות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

מצטער על הבוטות,אבל זה פשוט שטויות.
לא רק שהמרחק בין הדברים כל כך גדול,לפי דעתי אין אפילו סוג של מרחק,כי אלה דברים שונים.
לפי המשוואה הזאת שלך,גם מי שמקלל במגרש כדורגל,מחר יילך ויריב מכות או ירביץ לשחקנים.
לא מבין בכלל איך אפשר לקשר בין הדברים.
אני מרשה להחמיא לעצמי שאני מדרג חזה מדופלם,אבל לבוא ולהגיד שמה שאני עושה יוביל/יכול להוביל בסוף לכך שאני אטריד נשים בסיטואציה כזאת או אחרת - זאת באמת בורות,וגם סתם מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 11:29 
שער 7
לגבי הדוגמא על הכדורגל,אז ברגע שאדם מתנהג באלימות מילולית או פיזית במגרש
יש סיכוי טוב שהוא ירשה לעצמו להתנהג אותו הדבר גם בסיטואציות מחוץ למגרש.
מדובר פה על תכונת נפש,שלא משנה היכן האדם נמצא באיזשהו שלב זה ייצא החוצה,בבית,בכביש,בדיסקוטק... כיום זה יותר בולט במגרש אך מי מבטיח שזה לא יתפרץ גם במקומות אחרים?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

נערך לאחרונה על ידי romario בתאריך 26 יוני 2013, 11:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 11:32 
לא הבנתי את הטיעון. בחיי.
כאילו, אם אני אומר לעצמי על מישהי שהיא כוסית והייתי רוצה לקרוא איתה ספרי תורה, זה מוביל להחפצה של האישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 11:46 
לא קשור ישירות לנושא(אבל אין לי כח לפתוח אשכול) כל הכבוד למערכת המשפט בפעם הזאת שגזרה על האנס הערבי מגן העיר 30 שנות מאסר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397223,00.html

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
לא קשור ישירות לנושא(אבל אין לי כח לפתוח אשכול) כל הכבוד למערכת המשפט בפעם הזאת שגזרה על האנס הערבי מגן העיר 30 שנות מאסר.

וכל הכבוד למערכת השנייה...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388554,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 14:23 
גיא האדום כתב:

בלי לבדוק אני מנחש שהמשתמש הדוחה זה אני, בעקבות הבדיחה האינטנרטית שהיפים כמוך מתעקשים לקחת קשה.

מי שבוחר לקחת הומור ולהפנות את זה למשהו בדרך לאלימות, הבעיה אצלו. לא מתנצל על כלום, כי זה לא פגע באף אחד. האמת שדי נמאס לי לנסות להצטדק על איזה בדיחה שחורה. בזבוז של תווים.
יש בנות שזה מצחיק אותן, יש כאלה שלא. מעניין מה היה קורה בפורום של בנות עם תמונות של גברים.

והשאלה המתנשאת שלך בסוף, אפילו לא שווה יחס. בבקשה אל תהפוך אותי לילד בן 12, מיסטר נאורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
גיא האדום כתב:

בלי לבדוק אני מנחש שהמשתמש הדוחה זה אני, בעקבות הבדיחה האינטנרטית שהיפים כמוך מתעקשים לקחת קשה.

מי שבוחר לקחת הומור ולהפנות את זה למשהו בדרך לאלימות, הבעיה אצלו. לא מתנצל על כלום, כי זה לא פגע באף אחד. האמת שדי נמאס לי לנסות להצטדק על איזה בדיחה שחורה. בזבוז של תווים.
יש בנות שזה מצחיק אותן, יש כאלה שלא. מעניין מה היה קורה בפורום של בנות עם תמונות של גברים.

והשאלה המתנשאת שלך בסוף, אפילו לא שווה יחס. בבקשה אל תהפוך אותי לילד בן 12, מיסטר נאורי.

בפורום של בנות בכתבה על נפגעי אונס בנים לא היו מתעסקים בכמה הוא חתיך ומה היו עושות לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 14:31 
זה אתה, אלוהים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
romario כתב:

וכל הכבוד למערכת השנייה...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388554,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:05 
התנועה לשחרור האישה היא מהחשובות מאז ומעולם, ואני רואה את עצמי תומך נלהב במאבק של נשים לחופש ושיוויון זכויות.
אבל כל הפמיניזם החדש הזה, שרואה בכל דבר שקשור למיניות האישה "פחות כבוד" במקרה הטוב או "שוביניסטי וחשוך" במקרה הרע, הוא די מבחיל בסך הכל.

אישה היא אדם עצמאי, אוטונומי ושווה-זכויות, ובנוסף היא גם "אובייקט מיני". כמו שגבר הוא עצמאי, אוטונומי ושווה-זכויות, אבל גם "אובייקט מיני".
אישה היא גם הגוף שלה ולא רק ה-"שכל" שלה, כמו שגבר הוא גם הגוף שלו ולא רק ה-"שכל" שלו.

זה בסדר לראות חזה של אישה ולהתייחס אליו. זה תקין. זה אפילו פיזיולוגי. זה לא "בלתי מוסרי". זה לא צריך לעורר רגשות אשם. ולא, לא חייבים להכיר לפני כן את נכבי אופיה או את תוצאותיה במבחן אינטליגנציה כדי לרשת את הזכות להתייחס לעניין.
זה גם בסדר לראות אישה (או גבר) ולהגיד לחבר "וואלה הייתי עושה אותה/אותו" (בהסכמה). ברור שלא צריך להעליב ולהטריד אף אחד, ובטח שלא לתקוף חו"ח, אבל עצם ההתייחסות (במחשבה או בדיבור) לבן אנוש אחר כ-"אובייקט מיני" (שלא בפניו או בצורה שלא פוגעת בו) היא דבר תקין לחלוטין.
כולנו יצורים מיניים וחלק מההתייחסות שלנו לאנשים אחרים ושל אנשים אחרים אלינו היא גם בממד הזה.

גבר לא צריך להתנצל על כך שאישה בשבילו היא גם "גוף" ולא רק "שכל" (ואישה לא צריכה להתנצל על ההפך). כולנו מכלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
מסכים חלקית. אין בעיה לצחוק בין חברים, לדבר על איך ההיא נראית ועל פנטזיות. מעבר לזה מה שאמרת הוא מאוד יפה בתיאוריה. הגבולות האלה נחצים כל הזמן, בהרבה מאוד מקומות, ולרוב ע"י גברים מול נשים.
השיח הציבורי, התקשורת ובאופן כללי ההתנהלות של כולנו עושים לנשים "החפצה" הרבה יותר מלגברים.
תרצה או לא, הטרדה מינית הפכה פה לנורמה (ושוב, אני לא מדבר על בדיחה עם החבר'ה) ופה אני נוטה להסכים עם פותחות הקבוצה, אין אחת שלא עברה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
לפי דעתי, להתייחס אל המראה של נשים כאל הדבר החשוב ביותר בהן, זה בדיוק מה שמאפשר לאנשים אחרים לחשוב שהן אובייקט שניתן לעשות בו כרצונם.

אני מודה שכשאני פוגש אישה, או אפילו משוחח איתה, המראה החיצוני שלה זה הדבר הראשון, וגם אם לא החשוב ביותר אז לבטח הדבר שהכי מעסיק אותי, באותו רגע (וגם ברגעים הבאים. וגם באלו שיבואו אחריהם, ואולי גם אחר כך).

לא יודע איך זה אצל אחרים.

וגם אם היא יישות מינית עבורי (ואני נמנע מלהשתמש במונח "אובייקט" מפאת הקונוטציות השליליות) אני לרגע לא אעלה אפילו על דעתי שניתן לעשות בה כרצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:39 
סמל אישי של המשתמש
כל הדיבורים האלה ואין תמונות??
סתם סתם

קבוצה ראויה לשפוך בה את הלב, אבל לא רואה משהו רציני שיוצא משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
משהו רציני כבר יצא משם
מאות נשים שסוחבות איתן סיפורים קשים וקשר שתיקה של שנים שפורקות את זה וכבר לא מתפוצצות מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:45 
Frank Serpico כתב:
מוות כתב:
לפי דעתי, להתייחס אל המראה של נשים כאל הדבר החשוב ביותר בהן, זה בדיוק מה שמאפשר לאנשים אחרים לחשוב שהן אובייקט שניתן לעשות בו כרצונם.

אני מודה שכשאני פוגש אישה, או אפילו משוחח איתה, המראה החיצוני שלה זה הדבר הראשון, וגם אם לא החשוב ביותר אז לבטח הדבר שהכי מעסיק אותי, באותו רגע (וגם ברגעים הבאים. וגם באלו שיבואו אחריהם, ואולי גם אחר כך).

ברכותי - אתה אנושי.
אז ברור שלא כל אישה ולא בכל קונטקסט (כשאני רואה את אמא אני לא בוחן אותה בצורה הזאת כנראה) אבל כשמדובר בקונטקסט של לראות בחורות בביקיני בים או להכיר בחורה בפאב - המראה החיצוני פקטור משמעותי בהתייחסות. וזו לא בושה. להתכחש לזה זה להתכחש לעצם אנושיותנו.
במקביל ברור שאני מכיר בזה שיש בן אדם מאחורי השדיים, וכמובן שאני מכבד את זה ואתייחס אליו באותה התחשבות וכללי נימוס בסיסיים כפי שאני מתייחס לכל בני האדם. אבל זה שאותי באופן אישי האדם הזה מעניין בעיקר מבחינה מינית באותו רגע, וזה אומר מבחינתי בעיקר משיכה על פי מאפיינים חיצוניים, זה מצב טבעי לחלוטין ואני לא מבין את הבעייתיות בו. לגיטימי להתייחס לאנשים גם לפי מאפיינים חיצוניים ולגיטימי לראות אותם ולשפוט אותם בצורה מינית. יותר מלגיטימי, זה פשוט הכרח פיזיולוגי. הניסיון של הפמיניזם החדש להתכחש לזה נועד לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
פז, אתה צודק אבל אתה מתעלם מהמציאות. אתה, פראנק סרפיקו ואני מסיימים את העניין הזה בליהנות מהמבט ומקסימום לפתוח בשיחה.
המציאות היום שבהמון מקרים הגבול הזה נחצה, אם בקטנה ואם לא. אי אפשר להתייחס לזה כתופעה שולית של כמה בודדים אלימים שלא יודעים לשלוט ביצרים שלהם, כי זה פשוט לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Frank Serpico כתב:
מוות כתב:

ברכותי - אתה אנושי.
אז ברור שלא כל אישה ולא בכל קונטקסט (כשאני רואה את אמא אני לא בוחן אותה בצורה הזאת כנראה) אבל כשמדובר בקונטקסט של לראות בחורות בביקיני בים או להכיר בחורה בפאב - המראה החיצוני פקטור משמעותי בהתייחסות. וזו לא בושה. להתכחש לזה זה להתכחש לעצם אנושיותנו.
במקביל ברור שאני מכיר בזה שיש בן אדם מאחורי השדיים, וכמובן שאני מכבד את זה ואתייחס אליו באותה התחשבות וכללי נימוס בסיסיים כפי שאני מתייחס לכל בני האדם. אבל זה שאותי באופן אישי האדם הזה מעניין בעיקר מבחינה מינית באותו רגע, וזה אומר מבחינתי בעיקר משיכה על פי מאפיינים חיצוניים, זה מצב טבעי לחלוטין ואני לא מבין את הבעייתיות בו. לגיטימי להתייחס לאנשים גם לפי מאפיינים חיצוניים ולגיטימי לראות אותם ולשפוט אותם בצורה מינית. יותר מלגיטימי, זה פשוט הכרח פיזיולוגי. הניסיון של הפמיניזם החדש להתכחש לזה נועד לכישלון.

לא רק בים או בפאב - גם במשרד או בדלפק בבנק או בסניף הדואר.

ולא רק אם היא נאת מראה - גם היא אם פחות - השיפוט תמיד יכלול (ויתחיל) בשיפוט סקסיסטי. ואם יהיה לידי חבר, אולי גם יכלול חילופי התרשמויות על בסיס סקסיסטי.

אבל כמובן שבזה זה יסתיים. (אולי לא בראש שלי, אבל במעשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 06:35 
frankie, you beast

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
חבל שעשיתי לזה לייק :(
כמות הפוסטים עצומה, והכל כל כך מדכא שאני מסוגל להפוך לרוצח סדרתי שמרסס בכדורים כל גבר שעובר ברחוב.
גברים זה עם דוחה ומגעיל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: