תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 26.6 | דיונים
הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:38 
oMeR1 כתב:
פחח זגורי דורש 250 אלף.
כמה שאני ממש רוצה שהוא יבוא, הוא לא שווה יותר מ150-160 אלף דולר כרגע, בטח במעמד שהוא בא.

איך קפצנו כבר ל250 ? לא דובר על 200 ?
בכל מקרה אני מניח שהוא לוקח ביחד עם הסוכן שלו בחשבון שהוא מגיע בחינם ולכן בגלל שהקבוצה חוסכת כסף על להביא אותו אז הוא רוצה את התוספת הזאת במשכורת , אלה דברים שקוראים.
ככה או ככה אין לו ממש אופציות כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:40 
איכשהו מכל הידיעות והלך הרוח
זה נראה שדמארי לא יישאר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:41 
redead כתב:
oMeR1 כתב:
פחח זגורי דורש 250 אלף.
כמה שאני ממש רוצה שהוא יבוא, הוא לא שווה יותר מ150-160 אלף דולר כרגע, בטח במעמד שהוא בא.

בכל מקרה אני מניח שהוא לוקח ביחד עם הסוכן שלו בחשבון שהוא מגיע בחינם ולכן בגלל שהקבוצה חוסכת כסף על להביא אותו אז הוא רוצה את התוספת הזאת במשכורת , אלה דברים שקוראים.

בONE רשום 200 , שגם בית"ר וגם הפועל הגיבו שבסכום הזה אין על מה לדבר.
בNRG רשום שהוא דורש מבית"ר 200 ובבית"ר מדברים יותר על סכומים של כחצי מזה.
ועכשיו בynet רשום שהוא רוצה 250 אלף מהפועל ובסכום הזה הוא לא יגיע.
אם בית"ר או אנחנו זה האופציות שלו, אין לו ברירה אלא להתגמש. אני מקווה שבאמת ירצו אותו כדי לא לוותר עליו מהר, אבל מצד שני לא לשלם מעל ל160 במקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 26.6 | דיונים
הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:43 
oMeR1 כתב:
יובל כתב:
כל מילה של NARKOTIKA. זה נראה שמיום שני איבדו כיוון במועדון. מה הבעיה לקחת את הארבעה מיליון ואת הכסף שנשאר חוץ ממה שהשאירו לעמוס (ולכל מיני פדידות לספסל), ולשים אותם על שני קשרים זרים?

לא ייאמן, מקבלים ארבעה מיליון על בן-חיים ומבזבזים אותו תוך יום על שחקן פחות טוב בעמדה לא נחוצה. גם פה אסור להיות נחרץ ולהגיד שזו טעות נוראית?

ואין מצב ששמים כזה סכום על עמאשה והוא מגיע לספסל ולא במקום דמארי או בן-חיים.

!!!!!!!
פשוט שטות גמורה. עמאשה נפצע כרוני, כבר איבד את זה. להשקיע בו מעבר לשכר שלו זה בזבוז של כסף. במקום להביא זר וזגורי או בוזגלו שיסגרו את הפינה של טל בן חיים ועוד קשר אמצע רוצים לבזבז את זה על שחקן שבאימון יקרע עוד פעם את הרצועות. די כבר.

עמאשה זה סוג של מהראן לאלה טיפה משופר ,רק חבל שהוא מעבר לשיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:44 
יש לו עדיין מהירות. הוא כבש כמות נאה.
אבל הוא לא אותו עמאשה שנתן לנו 3 בבלומפילד. גם לא זה של לפני הפציעה הראשונה בחיפה.
בגלל זה לא צריך להשקיע בו יותר מדי, לרוטציה הוא יהיה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:44 
oMeR1 כתב:
redead כתב:
oMeR1 כתב:
פחח זגורי דורש 250 אלף.

בONE רשום 200 , שגם בית"ר וגם הפועל הגיבו שבסכום הזה אין על מה לדבר.
בNRG רשום שהוא דורש מבית"ר 200 ובבית"ר מדברים יותר על סכומים של כחצי מזה.
ועכשיו בynet רשום שהוא רוצה 250 אלף מהפועל ובסכום הזה הוא לא יגיע.
אם בית"ר או אנחנו זה האופציות שלו, אין לו ברירה אלא להתגמש. אני מקווה שבאמת ירצו אותו כדי לא לוותר עליו מהר, אבל מצד שני לא לשלם מעל ל160 במקסימום.

הוא רוצה 250 אלף דולר?
מי הוא בכלל שישאר בהפועל רמת גן ,לא להביא בכח שחקנים
אחרת נאכל אותה כלכלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
חוכמה בדיעבד על בוריס. מה היה אפשר לעשות בינואר כשהוא לא הסכים להארכת חוזה אלא בתנאי שיבטיחו לו להיות שוער ראשון? אני באמת שואל. כל מומחי העסקים פה.

לא הייתה שום בעיה בחוזה שנחתם. היה ברור שאם לא נותנים לו את החוזה הזה הוא יעשה מה שבא לו בקיץ ומי שמתלונן על הסעיף הזה לא מציאותי.
הבעיה היא שכרגיל בהפועל נלחצים מכל דבר במקום להלחיץ את הצד השני, כמו שיעקב שחר עושה עם כל השחקנים שלו שאין לו בכלל עניין בהם (תראה מה הוא הוציא מהמצב של דגני למשל). אתה באמת חושב שאם הפועל מודיעה לקליימן, שאו שהוא יוצא להשאלה או שהוא מתייבש על הספסל עד ינואר, הוא יעדיף לקחת את הסיכון ולא להסכים לצאת להשאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
פחח זגורי דורש 250 אלף.

מנצל את זה שהפועל ובית"ר די נואשות כרגע,ושהפועל בכלל עם הגב לקיר.
גם לתת לו 200 אלף זה טירוף שלא ייאמן שלידו הסכומים שמקבלים שכטר וורמוט נראים פתאום הגיוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא עם הגב לקיר, הפועל החליטו שהם עם הגב לקיר וכרגיל נכנסו לפאניקה. בדיוק כמו עם ההחתמות הפזיזות וההזויות בקיץ שעבר.
יש מקום לשני זרים, יש אופציות כל כך הרבה יותר טובות בכסף שהתפנה, מה הבעיה להביא שני זרים לקישור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:53 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
חוכמה בדיעבד על בוריס. מה היה אפשר לעשות בינואר כשהוא לא הסכים להארכת חוזה אלא בתנאי שיבטיחו לו להיות שוער ראשון? אני באמת שואל. כל מומחי העסקים פה.

לא הייתה שום בעיה בחוזה שנחתם. היה ברור שאם לא נותנים לו את החוזה הזה הוא יעשה מה שבא לו בקיץ ומי שמתלונן על הסעיף הזה לא מציאותי.
הבעיה היא שכרגיל בהפועל נלחצים מכל דבר במקום להלחיץ את הצד השני, כמו שיעקב שחר עושה עם כל השחקנים שלו שאין לו בכלל עניין בהם (תראה מה הוא הוציא מהמצב של דגני למשל). אתה באמת חושב שאם הפועל מודיעה לקליימן, שאו שהוא יוצא להשאלה או שהוא מתייבש על הספסל עד ינואר, הוא יעדיף לקחת את הסיכון ולא להסכים לצאת להשאלה?

אני ב99% משוכנע שהוא אומר להפועל שהוא יחכה עד ינואר
הוא ישב 3-4 שנים על הספסל, אני בטוח שהוא לא רוצה לשמוע מהפועל ולא רוצה עם הפועל יותר שום קשר, קטן עליו עוד ארבעה חודשים.
איך אתה מאיים על שחקן שייבשת על הספסל כמה שנים, שתייבש אותו ארבעה חודשים? רוצים אותו אחרי כמה שנים על הספסל, אז הכמה חודשים האלה אמורים להיות איזה איום עליו? זה עלוב.
שיחקת את הקלפים שלך גרוע מבחינת העניין של להשאיר אותו בקבוצה, תודה בהפסד ותתקדם הלאה.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 26 יוני 2013, 08:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:53 
Hélio Pinto היה על סף חתימה בהפועל אך בסוף חתם בלגיה ורשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

הוא ישב 3-4 שנים על הספסל, אני בטוח שהוא לא רוצה לשמוע מהפועל ולא רוצה עם הפועל יותר שום קשר, קטן עליו עוד ארבעה חודשים.
איך אתה מאיים על שחקן שייבשת על הספסל כמה שנים, שתייבש אותו ארבעה חודשים? רוצים אותו אחרי כמה שנים על הספסל, אז הכמה חודשים האלה אמורים להיות איזה איום עליו? זה עלוב.
שיחקת את הקלפים שלך גרוע מבחינת העניין של להשאיר אותו בקבוצה, תודה בהפסד ותתקדם הלאה.

אני לא חושב שמישהו ייגע בו בינואר אחרי שלא שיחק עוד חצי עונה, ואז עוד עונה הולכת לו לאיבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:56 
יובל כתב:

תקשיב שוב להקלטה. צנציפר אומר ממש בסיום השיחה שגם הוא דיבר אתמול עם מישהו בהפועל שאמר לו שהוא מעריך שעמוס לא יהיה בהפועל.

צנציפר בכתבה מהבוקר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397143,00.html
ציטוט:
גם השוער דני עמוס על סף סיכום במועדון, אולם בקבוצה החליטו לא לסגור את העסקה עד שיימצא פיתרון בעניינו של בוריס קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:57 
יובל כתב:
19 כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

אני לא חושב שמישהו ייגע בו בינואר אחרי שלא שיחק עוד חצי עונה, ואז עוד עונה הולכת לו לאיבוד.

אני בטוח שייגעו בו אם נוגעים בו אחרי 3-4 שנים עם מספר חד ספרתי של משחקים.
די, אין בוריס, שחררו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
יובל כתב:

תקשיב שוב להקלטה. צנציפר אומר ממש בסיום השיחה שגם הוא דיבר אתמול עם מישהו בהפועל שאמר לו שהוא מעריך שעמוס לא יהיה בהפועל.

צנציפר בכתבה מהבוקר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397143,00.html
ציטוט:
גם השוער דני עמוס על סף סיכום במועדון, אולם בקבוצה החליטו לא לסגור את העסקה עד שיימצא פיתרון בעניינו של בוריס קליימן

אני מקווה שיחתום בשביל שיהיה אפשר להביא שני קשרים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 08:59 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

ברור שהוא יעדיף להתייבש בספסל, זה גם ככה המצב פה. ואז בינואר הוא עם הכרטיס ביד ויכול ללכת לאן שהוא רוצה וגם לקבל הרבה יותר כסף ממה שהוא יקבל עכשיו. אתם חושבים שלא ניסו איתו 1001 קומבינציות כדי שישאר? אתם לא חושבים שבהפועל לא היו רוצים לוותר עליו? ראינו כמה ייבושי הספסל עזרו.
ועוד דבר שכולם שוכחים, כל אותם השחקנים ששוחררו עדיין לא עזבו ולא מצאו חוזה, זה אומר שכרגע הפועל משלמת את השכר שלהם או לפחות מחויבת עליהם בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:00 
mbracha כתב:
chimpfive כתב:
לא יודע, לדאוג לזה שההסכם יכובד על ידי המאמן הבא?

ההסכם מכובד - קליימן לא ישחק ב- 70% מהמשחקים ולכן ישוחרר. אתה באמת מאמין שצריך לכפות שחקן על מאמן? ימי טביב הטובים מאחורינו.

מה קשור טביב? חסר דוגמאות של בעלים שיש להם נכסים בקבוצה שמתעקשים עליהם בלי להיות טביב? אז בסדר החתימו אותו על חוזה ואני מקבל את הסיבות, שני דברים - א. אני לא חושב שדני עמוס יותר טוב במשהו מבוריס, ובטוח שאנחנו מאבדים נכנס רציני מאוד ב. אם כבר חתמו עם בוריס עכשיו צריך לדאוג שהשיחרור שלו יתן ערך בדמות שחקנים שווים, אני מאמין ומקווה שעושים את זה בהנהלה, זה בערך עונה לשאלה "מה אתם הייתם עושים גאונים גדולים" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

ברור שהוא יעדיף להתייבש בספסל, זה גם ככה המצב פה. ואז בינואר הוא עם הכרטיס ביד ויכול ללכת לאן שהוא רוצה וגם לקבל הרבה יותר כסף ממה שהוא יקבל עכשיו. אתם חושבים שלא ניסו איתו 1001 קומבינציות כדי שישאר? אתם לא חושבים שבהפועל לא היו רוצים לוותר עליו? ראינו כמה ייבושי הספסל עזרו.
ועוד דבר שכולם שוכחים, כל אותם השחקנים ששוחררו עדיין לא עזבו ולא מצאו חוזה, זה אומר שכרגע הפועל משלמת את השכר שלהם או לפחות מחויבת עליהם בבקרה.

שיהיה. אני מקווה שזה במקום לבזבז את הכסף מבן-חיים על עמאשה ושיביאו שני קשרים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:

ynet
ציטוט:
קשר פורטוגלי ששיחק בעונה שעברה בפולין היה קרוב לסיכום בהפועל, אך בחר לבסוף לחתום בלגיה ורשה הפולנית

http://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9lio_Pinto

http://www.transfermarkt.co.uk/en/helio ... 17142.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Meitar כתב:

ynet
ציטוט:
קשר פורטוגלי ששיחק בעונה שעברה בפולין היה קרוב לסיכום בהפועל, אך בחר לבסוף לחתום בלגיה ורשה הפולנית

זה אכן הוא למרות הטעות בכתבה (הוא שיחק 7 שנים באפואל).
שחקן מצוין אבל אם תהיה מוכנות להוציא מספיק כסף אז אפשר להביא שחקנים לא פחות ואפילו יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:06 
איזה חוזה טוב יותר יכולה חיפה להציע לקליימן מאשר הפועל?
הרי גם בחיפה הוא לא ישחק אלא יושאל,
הרי חיפה לא תתן לו בחוזה הבטחה ל70% מהמשחקים כשהוא יחזור (אם יחזור),
הרי גם חיפה יודעה בכך שהיא לא מגדלת שוערים (דבידוביץ הוא היסטוריה , ראו מקרה תום אלמדון)
זה עניין של שכר?
זה עניין של בניה לטווח ארוך?

אני מאמין שאם יציעו לו כבר עכשיו תוספת של 30 אלף דולר לשנה בחוזה הוא ישנה את החוזה שלו (אולי אני טועה), גם אם נעשה את זה במכפלה של 5 שנים, זה יותר זול מכל שוער זר שנביא בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:08 
ובכל מקרה, לא קשור ספיציפית להיום, אם בשנה הבאה לא ישחקו בהרכב לפחות 6 שחקנים שמשחקים השנה, וכל שנה מחדש נצטרך למצוא פתרונות למיליון שחקנים שאנחנו לא רוצים, ובנוסף להביא שני שליש הרכב פלוס מחליפים, אז לא עשינו כלום, גם אם פעם בעשור המדיניות הזו תביא לנו אליפות.

שלא יפגעו ב11 מתוך 11, זה הגיוני וסביר, אנחנו לא הקבוצה עם התקציב הכי גבוה בליגה בפער ענקי, שכל דבר חוץ מאליפות יהיה כשלון.
אנחנו מחליפים השנה המון שחקנים(ובצדק, אין מה להתעקש על "המשכיות" אם אין על מה לבנות), המטרה הראשונית מבחינתי שחלק גדול מהם יהיו מספיק טובים בשביל להמשיך גם בשנה הבאה, ושרק נצטרך לעשות תיקונים אחר כך.
כמובן שאם התסריט הזה יתממש אז גם יהיו תוצאות והקבוצה תרוץ למעלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
איזה חוזה טוב יותר יכולה חיפה להציע לקליימן מאשר הפועל?
הרי גם בחיפה הוא לא ישחק אלא יושאל,
הרי חיפה לא תתן לו בחוזה הבטחה ל70% מהמשחקים כשהוא יחזור (אם יחזור),
הרי גם חיפה יודעה בכך שהיא לא מגדלת שוערים (דבידוביץ הוא היסטוריה , ראו מקרה תום אלמדון)
זה עניין של שכר?
זה עניין של בניה לטווח ארוך?

אני מאמין שאם יציעו לו כבר עכשיו תוספת של 30 אלף דולר לשנה בחוזה הוא ישנה את החוזה שלו (אולי אני טועה), גם אם נעשה את זה במכפלה של 5 שנים, זה יותר זול מכל שוער זר שנביא בעתיד.

זה עניין שלחשקן נמאס אז הוא רוצה ללכת, לנסות משהו חדש. גם אם זה לא מבטיח יותר מדי בשלב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ובכל מקרה, לא קשור ספיציפית להיום, אם בשנה הבאה לא ישחקו בהרכב לפחות 6 שחקנים שמשחקים השנה, וכל שנה מחדש נצטרך למצוא פתרונות למיליון שחקנים שאנחנו לא רוצים, ובנוסף להביא שני שליש הרכב פלוס מחליפים, אז לא עשינו כלום, גם אם פעם בעשור המדיניות הזו תביא לנו אליפות.

שלא יפגעו ב11 מתוך 11, זה הגיוני וסביר, אנחנו לא הקבוצה עם התקציב הכי גבוה בליגה בפער ענקי, שכל דבר חוץ מאליפות יהיה כשלון.
אנחנו מחליפים השנה המון שחקנים(ובצדק, אין מה להתעקש על "המשכיות" אם אין על מה לבנות), המטרה הראשונית מבחינתי שחלק גדול מהם יהיו מספיק טובים בשביל להמשיך גם בשנה הבאה, ושרק נצטרך לעשות תיקונים אחר כך.
כמובן שאם התסריט הזה יתממש אז גם יהיו תוצאות והקבוצה תרוץ למעלה..

:ROSE:
כל מילה.

לפי איך שזה נראה כרגע, חוץ מדמארי וכנראה אבוטבול, תהיה פה קבוצה חדשה לגמרי.

בכל מקרה:
עמוס
הרוש - קולין - איליץ' - דגני
דמארי - גרזיצ'יץ' - אבוטבול - ורמוט
עמאשה - שכטר

זה בהשוואה ל:
אדל
דנין- באדיר - שושן - פיינסטיל
אלרואי כהן- דג'מבה - ממן
דמארי - טוטו - טל בן-חיים

זה ההרכב המסתמן שנתחיל איתו את העונה לעומת ההרכב שהתחלנו איתו את העונה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי מוות בתאריך 26 יוני 2013, 09:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 26.6 | דיונים
הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:20 
יובל כתב:
הפועל לא עם הגב לקיר, הפועל החליטו שהם עם הגב לקיר וכרגיל נכנסו לפאניקה. בדיוק כמו עם ההחתמות הפזיזות וההזויות בקיץ שעבר.
יש מקום לשני זרים, יש אופציות כל כך הרבה יותר טובות בכסף שהתפנה, מה הבעיה להביא שני זרים לקישור?

אתה מבין שעיקר הפאניקה היא אצלך ולא אצל הפועל נכון?
זה מה שקורה שכל ידיעה בתקשורת הביזיונית שלנו, הופכת לתורה מסיני.. יש סיכוי שחיפה גם יודעים לתפעל את התשקורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
dino כתב:
Meitar כתב:

ynet
ציטוט:

זה אכן הוא למרות הטעות בכתבה (הוא שיחק 7 שנים באפואל).
שחקן מצוין אבל אם תהיה מוכנות להוציא מספיק כסף אז אפשר להביא שחקנים לא פחות ואפילו יותר טובים.

הוא שחקן טוב מאוד ואני בטוח שרן הכיר אותו טוב, חבל שלא הגיע אבל אם זה הכיוון שמכוונים אליו אפשר להיות אופטימים לגבי הקשר הזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
היה לנו שחקן פורטוגלי אי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
יובל כתב:

אתה מבין שעיקר הפאניקה היא אצלך ולא אצל הפועל נכון?
זה מה שקורה שכל ידיעה בתקשורת הביזיונית שלנו, הופכת לתורה מסיני.. יש סיכוי שחיפה גם יודעים לתפעל את התשקורת?

אם יום אחרי שבן-חיים עוזב ומצד שני מתפנים ארבעה מיליון שקל, הולכים ישר להוציא אותם על עמאשה זה פאניקה. מה לעשות שזה מה שכתוב בתקשורת? אתה רוצה שכולם יתעלמו ממה שכתוב? אתה עושה את זה תמיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אחד עילוי, טיאגו קוסטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אחד עילוי, טיאגו קוסטה

הוא היה כזה פח ששכחתי בכלל שהיה שחקן כזה. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 513 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: