gigs כתב:
הכי מצחיק היה שהוא הזכיר את משפחת ד. שאיתם נפגש לארוחת צהריים ושבוע אח"כ צעקו לו במגרש להחליף שחקן...
כל זמן שארז השמיע את טיעוניו (שחלקם מופרכים) באסיפת חברי העמותה ובתקשורת לא הגבתי.אין לי רצון להתנגח עם מאמן הקבוצה שלי,מה עוד שיש לו פה עדת מעריצים בלי קשר לעובדות.
גם לאחר שבמקום להתרכז בעיקר, לאמן את הקבוצה שלו בזמן דרבי, הוא בוחר להסתובב אלי ולצעוק לי "סתום את הפה", בגלל שצעקתי לו שייקח טיים אאוט כבר (מבלי לקלל,חלילה), גם אז לא הגבתי.
גם כשהתראיין בישראל היום והמציא את הסיפור שמדובר על החלפת שחקן, גם אז לא הגבתי.
אבל כשהוא בוחר שוב להתראיין, הפעם ב"אנשי השנה" ומספר סיפור שלא קשור למציאות אז מין הראוי שאעמיד את הדברים על דיוקם, כי הגיע הזמן.
משפחתי מכירה את ארז למעלה מ20 שנה והיתה כמובן תומכת נלהבת בכך שיאמן את הקבוצה.
יחד עם זאת אנחנו אוהדי הקבוצה ורק טובתה עומדת לנגד עינינו ולא אהדה של מאמן שחקן או עסקן.
כמו כולם, היינו מאוכזבים שאנחנו משחקים עם 2 זרים וראינו בשחרור המקצועי באותה עת של גרמיין טיילור ללא תחליף מעשה לא ראוי שהיה מביא אותנו לירידת ליגה. זה המקום לציין כי ארז עצמו, באותה פגישה שהוא הזכיר (והוא יזם!), הסכים שללא שני זרים, אנחנו אכן נרד ליגה.
יצוין כי לא רק דברנו אלא קנינו 3 מנויי כסף ותרמנו בנוסף תרומה נכבדת נוספת.
ארז לא אהב את הביקורת שלי ושל אחי עליו בגלל גרמיין טיילור וביקש מאבי שניפגש איתו.אבי לא רצה להפגש איתו כדי לא לריב איתו ורק לאחר מספר טלפונים הודעות ובקשות מצדו של ארז, הסכים אבי להפגש עם ארז באחד מימי ו בבוקר. הפגישה היתה עם אבי ואחי בזמן שאני בכלל לומד למבחן באונ'.
לא אכנס לפרטי הפגישה שהיתה ברוח טובה ובה ארז הוציא קיטור על כל אדם במערכת והגדיר את אבי ואחי כ"פסיכולוגים שלו".
בסוף הפגישה ארז אמר שהציעו לו את בריאן רנדל ושאל את אבי מה דעתו.
אבי אמר לו שאם רנדל בריא הוא יהיה האיש שיציל אותנו מירידת ליגה.
לאורך כל השנתיים היתה לארז חולשה לא ברורה של אי לקיחת פסקי זמן כדי לעצור את תנופת היריב.
בדרבי שהיה בפליאוף בראשון מכבי ברחו ל12 הפרש ואז קמתי וצעקתי לו "קח טיימאוט" התוצאה היתה התנפלות שלו ואחר כך סילוף הסיפור שצעקתי לו להוציא שחקן.
אגב גם בדרבי ה3 בנוקיה כשהובלנו 12 הפרשו מכבי צמצמו, חזרה שוב התופעה הלא ברורה של אי לקיחת פסק זמן והפסדנו.
ארז אדלשטיין הוא גאון כדורסל,מקדם שחקנים בצורה בלתי רגילה בעל ניהול משחק לקוי ויחסי אנוש הטעונים שיפור.