תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מעיפים את חולדאי/בחירות מונאציפליות בתל אביב
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 16:01 
יום רביעי יש איתו חוג בית במטה החדש בכיכר רבין. שווה לבוא ולשמוע
https://www.facebook.com/events/3992550 ... 1/?fref=ts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מעיפים את חולדאי/בחירות מונאציפליות בתל אביב
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה (אני כבר לא תושב העיר בערך 5 שנים ולמרות שנולדתי וגדלתי בה - אני לא ממש מתגעגע):

הבחירות הן מוניציפליות .
בכותרת כתוב מונאציפליות.
זה הומור שחור של אוהדי הפועל או טעות פרוידיאנית? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מעיפים את חולדאי/בחירות מוניציפליות בתל אביב
הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
למה עיר לכולנו מריצים מועמד משלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מעיפים את חולדאי/בחירות מוניציפליות בתל אביב
הודעהפורסם: 16 יוני 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
ההערכה שלי ממעלה האשכול רק התחזקה הערב הודות ל״עיר לכולנו״ ולשטות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 08:18 
בלי קשר לטעות (טעות חמורה) שביצעה עיר לכולנו אתמול:
1. אפשר וצריך להחליף את חולדאי - בניצן הורוביץ
2. אפשר וצריך לחזק את עיר לכולנו למועצה, לאור זאת שמנסיוננו העגום היא המתנגד העקבי היחיד לחולדאי

מי שחושב ש״המשטר יציב״ ו״הסבירות נמוכה״ בטח חשב כך גם בספטמבר-73, בהפגנה הראשונה בכיכר תחריר, ויום לפני שאחת, דפני ליף, שמה אוהל ראשון ברוטשילד.
אגב, ראשוני החוטפים מדפני וחבריה היו מירי רגב ורון ״מי שיקר לו שילך לרמלה״ חולדאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
סקר חדש, שערך מכון רפי סמית עבור מפלגת העבודה, מנבא ניצחון גדול לרון חולדאי בבחירות לראשות עיריית תל אביב-יפו. על פי הסקר, אילו הבחירות היו מתקיימות עתה, ראש העיר המכהן חולדאי היה זוכה ל-53% מהקולות, לעומת 26% לח"כ ניצן הורוביץ , המתמודד בראש רשימת מרצ. מועמד תנועת עיר לכולנו לראשות העיר, אהרון מדואל, זוכה לכ-1% תמיכה בלבד, כמו גם ראובן לדיאנסקי וסמי אבו-שחאדה.

ממשיך בתחזית: פחות ממה שחנין קיבל במערכת הבחירות הקודמת.

(אגב, נראה לי שאפשר להעביר לוולטון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
לאחד עם אשכולית הסרטים על שם הסרט שמי שחושב שחולדאי לא ייבחר בסיבוב הראשון חי בו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 18:40 
ערן כתב:
ציטוט:
סקר חדש, שערך מכון רפי סמית עבור מפלגת העבודה, מנבא ניצחון גדול לרון חולדאי בבחירות לראשות עיריית תל אביב-יפו. על פי הסקר, אילו הבחירות היו מתקיימות עתה, ראש העיר המכהן חולדאי היה זוכה ל-53% מהקולות, לעומת 26% לח"כ ניצן הורוביץ , המתמודד בראש רשימת מרצ. מועמד תנועת עיר לכולנו לראשות העיר, אהרון מדואל, זוכה לכ-1% תמיכה בלבד, כמו גם ראובן לדיאנסקי וסמי אבו-שחאדה.

ומה עם עוד 25 אחוז שלא החליטו להצביע? גם במצב הנוכחי ניצן מקבל יותר מדב. וזה ממש לא רלוונטי סקרים 4 חודשים לפני הבחירות, 50 אחוזים מאלו שהולכים להצביע עוד לא יודעים שיש בחירות בכלל. בתור מי שפעיל במטה של ניצן והיה פעיל במטה של דב יש פער עצום בין מה שהיה בזמן עיר לכולנו לעומת כמות האנשים שרוצים להתנדב ולעזור בקמפיין של ניצן. סתם לצורך העניין, 1200 אנשים תלו שלטי תמיכה בניצן במרפסות תוך שבועיים (ועוד 5 חודשים לפני הבחירות) לעומת 1000 איש שהיו בעיר לכולנו במשך כל הקמפיין.
חוץ מזה יש כמה מהלכים מפתיעים שהולכים לשנות פה לא מעט וכשהם ייחשפו אני מאמין שהדעות פה ישתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ערן כתב:
ציטוט:

ומה עם עוד 25 אחוז שלא החליטו להצביע? גם במצב הנוכחי ניצן מקבל יותר מדב. וזה ממש לא רלוונטי סקרים 4 חודשים לפני הבחירות, 50 אחוזים מאלו שהולכים להצביע עוד לא יודעים שיש בחירות בכלל. בתור מי שפעיל במטה של ניצן והיה פעיל במטה של דב יש פער עצום בין מה שהיה בזמן עיר לכולנו לעומת כמות האנשים שרוצים להתנדב ולעזור בקמפיין של ניצן. סתם לצורך העניין, 1200 אנשים תלו שלטי תמיכה בניצן במרפסות תוך שבועיים (ועוד 5 חודשים לפני הבחירות) לעומת 1000 איש שהיו בעיר לכולנו במשך כל הקמפיין.
חוץ מזה יש כמה מהלכים מפתיעים שהולכים לשנות פה לא מעט וכשהם ייחשפו אני מאמין שהדעות פה ישתנו.

בסקר שנערך ארבעה חודשים לפני הבחירות, השאלה הכי חשובה היא שאלת שביעות הרצון. חולדאי קיבל 75% שזה אחוז אסטרונומי ואני לא רואה סיכוי שעם נתון כזה הוא הולך הביתה, מקווה להתבדות. הרבה לפני אלטרנטיבה צריך רצון להחליף את הקיים ואין כזה בכלל, בטח שלא בהשוואה לבחירות הקודמות. מקווה לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
לוקח ברוורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 19:17 
תאמין לי יובל שראיתי סקר הרבה יותר מעמיק ורציני שבו רוב התושבים, גם אלו שמביעים שביעות רצון, רוצים ללכת לשינוי.
להבדיל מבחירות לכנסת, בתל אביב מצביעים בערך 35 אחוז מהאנשים. אנשים שבסדר להם וטוב להם לא תמיד הולכים להצביע. אנשים שרע להם ויש להם אלטרנטיבה טובה כן הולכים. לכן השאלה היא כמה ניצן יהיה מסוגל לסחוף אחריו אנשים שמחפשים את השינוי. בכל מקרה כמו שאמרתי, יש דברים מתחת לפני השטח ויהיו גם הפתעות כולל במקומות שלא מצפים להם. לכן התמונה עוד תשתנה. דב חנין היה עם 8 אחוזי תמיכה חודשיים לבחירות וסיים בפער של 17 אחוז מחולדאי. הרבה מאוד ממצביעי חולדאי בבחירות הקודמות היו אנשי מרצ שלמרות שהם מרוצים מחולדאי, רובם יצביע לניצן הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
לא כזה מבין בפוליטיקה המוניציפלית של העיר שעולה באש, אבל נראה לי שאם חולדאי מצליח לשמור את בתי העסק פתוחים בשבת, זאת תביה מכה קשה למסע הבחירות של הורביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: