תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:30 
Oleg Neduda כתב:
המלך אגג כתב:
Oleg Neduda כתב:
המלך אגג כתב:
עם עושים טרייד של בוריס עם חיפה זה רק תמורת
סוליליך / טוואטחה (פחות רואה את זה קורה) / גולסה שיכול בכיף לסגור את הבור במרכז (נגמר לו החוזה בסוף העונה והוא לא מוכן לחתום על חדש, שחר מאיים עליו שהוא ישב ביציע , ואין עליו הצעות נורמאלית)

בנוסף אני לא יודע מי החליט שזגורי אמור לבוא להפועל בתור שחקן ספסל , הוא מחליף לגיטמי לטב"ח וגם בוזלגו מתאים בדיוק .
אם זה תלוי בי אני מחתים את מוגרבי(120-150$K) וזגורי( 200$K) על הכסף שקיבלנו מטל וככה גם יש תחרות על העמדה וגם מתחמקים מהתשלום על עומר אצילי .

בנוסף נשאר מקום לקשר איכותי במרכז ומגן שמאלי זר

בוריס קליימן תמורת טוואטחה כן כן
צאו מהסרט שלכם

תקרא את האותיות שבסוגריים ותוכל לראות שרשמתי שאני לא רואה את זה קורה אבל גם סוליליך / גולסה זה טרייד מעולה להפועל לשתי עמדות שצריך חיזוק

זה לא יקרה כי בוריס לא שווה לטוואטחה,גולסה וסולליך. עשיתם מבוריס משהו שהוא לא. ברגע שבן שמעון לא רוצה את קליימן בהפועל השווי של קליימן אפסי. וגם אם היינו בונים עליו, השווי שלו רחוק מאוד משל אלה שציינת
כל שחקן שנקבל עליו אני אברך.

גם את על גולסה וסולליך בנאדו לא ממש בונה . גולסה בגלל בעיות החוזה החדש ואת סולליך הם רוצים לשלוח לעוד עונת השאלה (לי לא ברור למה)
ככה שההבדלים בינהם לבוריס הם לא כל כך גדולים .
אני מאמין שאם יגיעו עם דרישות גדולות ישיגו השגים גדולים יותר, אם הדרישה הראשונית נמוכה התוצאה תיהיה מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:
אחד אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מי זה לעזאזל שלומי אזולאי ומה פועלו בליגת העל שכולם מדברים עליו בטרייד עם בוריס?
השתגעתם?

כל עסקה על בוריס היא הגיונית. שחקן שישב על הספסל עד ינואר ואז יוכל ללכת ולהיות חופשי?
אם רן בן שמעון לא מחזיק מבוריס ובוריס לא מוכן להשאר שוער שני ולהתחרות על המקום מול עמוס אז אין עוד הרבה ברירות.

יש מקרים, כשאתה מחזיק יהלום ביד שאתה בתור הנהלה צריך להגיד למאמן עד כאן, זה השוער הראשון שלך.

איזה שטויות, אלוהים...
בדיוק בשביל שיפסיקו להכתיב למאמן שלנו הרכבים והתניות הבאנו את רב"ש

ולעניין קליימן, למה לא לעשות מעשה דון קסקט? לומר לתכשיט שאם הוא לא רוצה לבזבז שנה על הספסל וחשוב לו לקבל גופיית הרכב, שיתכבד ויחתום על חוזה חדש לחמש שנים, בלי הסעיף הבעייתי, ויושאל לקבוצת מרכז טבלה שבה יקבל דקות משחק

הוא יכול ללכת בינואר לפי ההסכם שיש איתו. אז תחזיק אותו 4 חודשים ביציע ומה הרווחת? סתם פגע בשחקן שאתה מראש לא היית הוגן איתו. אם רן לא רוצה את בוריס כשוער ראשון ובוריס לא רוצה להשאר שוער שני ולהלחם על המקום שלו, הפועל צריכה לעשות הכל כדי למקסם את הרווחים מהעברה שלו.

אם הוא מוכן ללכת לחיפה, שיש להם שוער ראשון, אז הוא מוכן להיות מושאל ולכן הפועל יכולה להשאיל אותו ולא חייבת למכור.
אם בן-שמעון לא רוצה לשמוע בכלל על קליימן, לא עכשיו וגם לא בעתיד, אז זה הזוי. הפכתם בחודש את קליימן משוער העתיד של הפועל ונבחרת ישראל לכלום, ההתיישרות הזאת לפי הדעה של בן שמעון היא הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:

ולעניין קליימן, למה לא לעשות מעשה דון קסקט? לומר לתכשיט שאם הוא לא רוצה לבזבז שנה על הספסל וחשוב לו לקבל גופיית הרכב, שיתכבד ויחתום על חוזה חדש לחמש שנים, בלי הסעיף הבעייתי, ויושאל לקבוצת מרכז טבלה שבה יקבל דקות משחק

הוא יכול ללכת בינואר לפי ההסכם שיש איתו. אז תחזיק אותו 4 חודשים ביציע ומה הרווחת? סתם פגע בשחקן שאתה מראש לא היית הוגן איתו. אם רן לא רוצה את בוריס כשוער ראשון ובוריס לא רוצה להשאר שוער שני ולהלחם על המקום שלו, הפועל צריכה לעשות הכל כדי למקסם את הרווחים מהעברה שלו.

אתה צודק ברמת העקרון, אבל תסכים איתי שהקסקט נחשב לבוס נהדר שכולם רוצים להיות תחתיו
והוא עושה את הטריק הזה כבר שנים, שחקן שלא בתוכניות מוצא קבוצה שרוצה אותו ואז מגיע הג'נטלמן האירופאי ומתנה את המעבר בחתימה על חוזה חדש והשאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ההרכב זה לא הכל
והוא נחלש קצת, בהנחה שאתה לא מביא כשלון.
זה יכול לפנות כסף גם לדברים אחרים.

אתם חייבים לצאת מהלחץ שכאילו זו העונה האחרונה בהיסטוריה ואין כלום אחר כך. הסגל לא יהיה מושלם ויעשו בו טעויות. להעמיד רף ציפיות שבו אסור לטעות זה לא הוגן. כולם טועים.

ההרכב זה לא הכל, זה העיקר ובטח שיותר חשוב מהספסל שגם אותו אתה לא מחזק יותר מדי.
אם מתפנים לך ארבעה מיליון וכל מה שאתה מצליח לעשות זה במקרה הטוב להחליש רק בקצת את ההרכב אז זה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:39 
אני דווקא חושב שאוראל דגני שחקן טוב, והוא גם יבוא עם הרבה מוטיבציה להוכיח (http://www.one.co.il/Article/219081.html).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:39 
NARKOTIKA כתב:
bruno conti כתב:
לגבי דמארי , זה אותו סיפור כמו בוריס בעצם אם לא עושים עליו כסף/טרייד
עכשיו אז בסוף העונה הוא פשוט חוזר ללוזון. תקנו אותי אם אני טועה.
לגבי זגורי, נמני לא מטומטם וזה די ברור שהוא יכוון אותו ללכת אלינו( כל עוד מקקי לא בתמונה) מכמה סיבות
שהעיקרית היא אירופה וקבוצה יותר אטרקטיבית מחיבר לשנה הקרובה.
נמני משתמש טוב מאד בתקשורת ויוצר לחץ שיביא לו ולשחקן כסף.

היינו מתקנים אותך, אבל נמאס לתקן את השטויות האלה.
נרשם פה כבר מאה אלף פעם

דמארי לא חוזר לפתח תקווה!
דמארי
לא
חוזר
לפתח
תקווה.

מספיק ברור?

תהיה רפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:40 
סומך כתב:
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:

אתה צודק ברמת העקרון, אבל תסכים איתי שהקסקט נחשב לבוס נהדר שכולם רוצים להיות תחתיו
והוא עושה את הטריק הזה כבר שנים, שחקן שלא בתוכניות מוצא קבוצה שרוצה אותו ואז מגיע הג'נטלמן האירופאי ומתנה את המעבר בחתימה על חוזה חדש והשאלה

אל תשכח שקליימן לא מיועד שם להרכב, זה לא שחיפה יביאו שוער במקומו ןנסגרה הדלת.

אז הוא יישב ביציע 4 חודשים (במקום בספסל, זה לא שהוא מפסיד יותר מדי אם בכלל) ואז יעבור לשם בחינם.

יובל, לשחרר את דמארי בשביל שלושה ריג'קטס זו טעות קשה, להשתמש בכסף של בן חיים בשביל עמאשה ואיזה זגורי זה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סומך כתב:
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:

אז הוא יישב ביציע 4 חודשים (במקום בספסל, זה לא שהוא מפסיד יותר מדי אם בכלל) ואז יעבור לשם בחינם.

יובל, לשחרר את דמארי בשביל שלושה ריג'קטס זו טעות קשה, להשתמש בכסף של בן חיים בשביל עמאשה ואיזה זגורי זה סביר.

אוקיי, זה סביר. סביר זה מקום שני ואליפות למכבי, קנית?
איזה יופי שאני צריך להתנצל על זה שאני רוצה את הכי טוב בשביל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בוזגלו עולה על זגורי בשתי דרגות וזגורי בכלל לא מתאים להחליף את טב"ח כי הוא לא חלוץ שמתפקד כקשר כמו טב"ח,הוא יותר בסגנון של גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:43 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
אחד אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מי זה לעזאזל שלומי אזולאי ומה פועלו בליגת העל שכולם מדברים עליו בטרייד עם בוריס?
השתגעתם?

כל עסקה על בוריס היא הגיונית. שחקן שישב על הספסל עד ינואר ואז יוכל ללכת ולהיות חופשי?
אם רן בן שמעון לא מחזיק מבוריס ובוריס לא מוכן להשאר שוער שני ולהתחרות על המקום מול עמוס אז אין עוד הרבה ברירות.

יש מקרים, כשאתה מחזיק יהלום ביד שאתה בתור הנהלה צריך להגיד למאמן עד כאן, זה השוער הראשון שלך
איזה שטויות, אלוהים...
בדיוק בשביל שיפסיקו להכתיב למאמן שלנו הרכבים והתניות הבאנו את רב"ש

אם הוא מוכן ללכת לחיפה, שיש להם שוער ראשון, אז הוא מוכן להיות מושאל ולכן הפועל יכולה להשאיל אותו ולא חייבת למכור.
אם בן-שמעון לא רוצה לשמוע בכלל על קליימן, לא עכשיו וגם לא בעתיד, אז זה הזוי. הפכתם בחודש את קליימן משוער העתיד של הפועל ונבחרת ישראל לכלום, ההתיישרות הזאת לפי הדעה של בן שמעון היא הזויה.

אבל אם קליינמן הולך זה אומר שעמוס מגיע, ואז יש לך שוער ישראלי להרבה שנים, אז למה להחזיק, בספסל או בהשאלה, את בוריס? הוא הרי לא ישחק בהפועל כל עוד דני עמוס בהפועל. זה לא שאראנוב שיכול לעזוב אחרי עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:44 
אני חושב שלא צריך למהר בעניין עמאשה ואזולאי, שניהם שחקנים שחיפה הודיעו כבר שלא רוצים.
חיפה לא תחזיק בחוזים שלהם סתם כל העונה וככל שהזמן יעבור המחיר שלהם ירד!
כרגע עמוס עוד לא חתם ולכן אני מבין שגם לא ממהרים לעשות טרייד או למכור את קליימן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:47 
יא אללה עם האשכול מידע.
כבר פירסמתי את זה בדיונים. אלא אם זה משהו חשוב למה סתם להקפיץ, זו עונת מלפפונים לא סתם חדשות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אבל אם קליינמן הולך זה אומר שעמוס מגיע, ואז יש לך שוער ישראלי להרבה שנים, אז למה להחזיק, בספסל או בהשאלה, את בוריס? הוא הרי לא ישחק בהפועל כל עוד דני עמוס בהפועל. זה לא שאראנוב שיכול לעזוב אחרי עונה

כי אין לך מושג מה יהיה עוד עונה. עמוס זה ממש לא באנקר, ומנגד יש סיכוי לא קטן שאתה מפסיד את שוער העתיד של ישראל. לוותר על האופציה הזאת מרצון (ושוב, אם קליימן מוכן ללכת לחיפה ששם הוא יהיה על הספסל או יושאל, אז הוא יהיה מוכן לעשות את זה גם בהפועל) בשביל חיזוק לספסל, זו עסקה רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:48 
יובל כתב:
19 כתב:
סומך כתב:
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:

אוקיי, זה סביר. סביר זה מקום שני ואליפות למכבי, קנית?
איזה יופי שאני צריך להתנצל על זה שאני רוצה את הכי טוב בשביל בהפועל.

אתה לא צריך להתנצל, אבל אתה חייב לצאת מהמוד שכל מהלך שאתה חושב שיש יותר טוב ממנו יגמור את הקבוצה והוא מחדל ובזיון.

אנשים עובדים תחת אילוצים שאנחנו לא מודעים אליהם, ולאנשים מותר גם לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:49 
עומרי קנדה כתב:
לדעתי בוזגלו עולה על זגורי בשתי דרגות וזגורי בכלל לא מתאים להחליף את טב"ח כי הוא לא חלוץ שמתפקד כקשר כמו טב"ח,הוא יותר בסגנון של גילי.

יש כל הרבה חוסר לוגיקה בהודעות שלך, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.

קודם כל, זה שמכרת את טבח לא אומר שאתה חייב להחתים בול אותו סגנון. גם ככה העניין של חלוץ מהצד עובד גרוע ולמערך שלנו יותר מתאים קשר.

דבר שני, אתה כותב שזגורי לא כזה, ובאותה נשימה מעדיף את בוזגלו, שהוא עוד יותר רחוק מהעמדה והסגנון של טל.
זגורי משחק בשמאל עם רגל ימין, בוזגלו בכלל קשר ימני.
מה הבעיה בעוד סגנון גילי בצד השני?

בסופו של דבר 2 האופציות טובות. אם בוזגלו פה אז הוא בימין וגילי בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:56 
יובל כתב:
19 כתב:
ההרכב זה לא הכל

אתם חייבים לצאת מהלחץ שכאילו זו העונה האחרונה בהיסטוריה ואין כלום אחר כך. הסגל לא יהיה מושלם ויעשו בו טעויות. להעמיד רף ציפיות שבו אסור לטעות זה לא הוגן. כולם טועים.

אם מתפנים לך ארבעה מיליון וכל מה שאתה מצליח לעשות זה במקרה הטוב להחליש רק בקצת את ההרכב אז זה רע מאוד.

מה לעשות שאין אופציות יותר טובות? בעיקרון אני מסכים שאיכות הרבה יותר חשוב מכמות (וזה הוכיח את עצמו כנכון במיוחד בשנים האחרונות כשהיינו מפוצצים בשחקנים בינוניים) וששחקן אחד טוב עדיף גם על חמישה בינוניים.
ספציפית במקרה הזה הכי טוב שאתה יכול להביא במקום טב"ח זה בוזגלו (שלדעתי לא נופל ממנו ואפילו יותר מתאים לסגנון של הפועל) ומשום מה כנראה שאנחנו לא בכיוון הזה, זגורי זה ה-next best thing.

והקטע הזה עם ה-"ארבעה מיליון" הוא סתם ניפוח והפרזה, אני חושב שזה ברור לכולם. מנסים פתאום לגרום לזה להשמע כזה סכום אדיר ע"י זה שמציינים אותו בשקלים, מעגלים אותו כלפי מעלה ומכניסים אליו שקלולים של עלויות ברוטו. כשקנינו את בן חיים זה היה 500 אלף יורו אבל כשאנחנו מוכרים אותו פתאום זה "חוסכים ארבעה מיליון שקל". זה סכום נחמד שאפשר להביא בו שני שחקנים טובים (זגורי/בוזגלו ועמאשה) אבל לא איזה משהו שישנה סדרי עולם.
הרי עלות של זגורי או בוזגלו למשל עם השכר ברוטו ומענק החתימה שהם ידרשו זה לפחות חצי מהסכום הזה להערכתי, לא זכינו פה בלוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:56 
אהבתי מאוד את הנחישות של דגני להוכיח את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:57 
"הקבוצות מציעות כ-200 אלף דולר לעונה"

ממתי זגורי הוא מסי ולא אמרו לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אהבתי מאוד את הנחישות של דגני להוכיח את עצמו

אני מקווה מאוד שהוא יוכיח את עצמו ובתום תקופת ההשאלה יוכל להשתדרג ולעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עומרי קנדה כתב:

אתה בעצם אומר שקשר שמאלי לא יכול להיכנס למשבצת של חלוץ שמשחק כקשר שמאלי?

סוף סוף יהיה לנו קשר בצד שמאל.

בן-חיים זה שחקן שעדיין לא מצא את העמדה שלו על המגרש. בסוף הוא יהיה כוכב בכדורגל חופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בבקשה רק לא עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אתה לא צריך להתנצל, אבל אתה חייב לצאת מהמוד שכל מהלך שאתה חושב שיש יותר טוב ממנו יגמור את הקבוצה והוא מחדל ובזיון.

אנשים עובדים תחת אילוצים שאנחנו לא מודעים אליהם, ולאנשים מותר גם לטעות.

אני יודע למה כל הפאשלות האלה יכולות להוביל. לפני שנה אמרו לי בדיוק את אותם דברים וראינו מה קרה בעונה עצמה. אני לא מבין במה עצימת העיניים והשכנועים העצמיים האלה בפגרה עוזרים במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
"הקבוצות מציעות כ-200 אלף דולר לעונה"

ממתי זגורי הוא מסי ולא אמרו לי?

אם באמת יש לו את אותה הצעה והוא רק צריך לבחור בין הפועל לביתר, זה לא נראה לי התלבטות קשה מידי
אם הוא בוחר בביתר הוא אדיוט ואז גם ככה לא הייתי רוצה אותו בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני לא מצליח להבין למה להעביר את קליימן לחיפה
גם שם הוא לא יהיה שוער ראשון והם ישאילו אותו
אז במקום לסדר להם שוער לעתיד בוא נשאיר אותו אצלנו ונשאיל אותו
אפשר לחשוב שבן שמעון שונא אותו בדם הוא פשוט לא חושב שהוא מוכן כרגע זה לא שאין לו עתיד בהפועל
זה עסקה ממש מפגרת שיחשבו קצת קדימה

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 25 יוני 2013, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני חושב שהכי עצימת עיניים היא לחשוב שרק אתה יודע מה צריך לעשות, וכל מי שחושב אחרת מדעתך גומר לנו את העונה.
זה לא מדע מדוייק וקשר שמאלי זה לא 1+1=2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שאלת תם: מה הבעיה בנוסף לדגני להביא את מלול שילחמו על ההרכב?זה שמלול עולה 400 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:
19 כתב:
ההרכב זה לא הכל

מה לעשות שאין אופציות יותר טובות? בעיקרון אני מסכים שאיכות הרבה יותר חשוב מכמות (וזה הוכיח את עצמו כנכון במיוחד בשנים האחרונות כשהיינו מפוצצים בשחקנים בינוניים) וששחקן אחד טוב עדיף גם על חמישה בינוניים.
ספציפית במקרה הזה הכי טוב שאתה יכול להביא במקום טב"ח זה בוזגלו (שלדעתי לא נופל ממנו ואפילו יותר מתאים לסגנון של הפועל) ומשום מה כנראה שאנחנו לא בכיוון הזה, זגורי זה ה-next best thing.

והקטע הזה עם ה-"ארבעה מיליון" הוא סתם ניפוח והפרזה, אני חושב שזה ברור לכולם. מנסים פתאום לגרום לזה להשמע כזה סכום אדיר ע"י זה שמציינים אותו בשקלים, מעגלים אותו כלפי מעלה ומכניסים אליו שקלולים של עלויות ברוטו. כשקנינו את בן חיים זה היה 500 אלף יורו אבל כשאנחנו מוכרים אותו פתאום זה "חוסכים ארבעה מיליון שקל". זה סכום נחמד שאפשר להביא בו שני שחקנים טובים (זגורי/בוזגלו ועמאשה) אבל לא איזה משהו שישנה סדרי עולם.
הרי עלות של זגורי או בוזגלו למשל עם השכר ברוטו ומענק החתימה שהם ידרשו זה לפחות חצי מהסכום הזה להערכתי, לא זכינו פה בלוטו.

ובדיוק בגלל שאין תחליף ישראלי למרות הכסף הזה אני חושב שצריך להשקיע את הכסף הזה בזרים, אבל מבחינתך זרים זה כמו לוטו אז מה שאני אגיד לא ישנה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:03 
אלון כתב:
אפשר לחשוב שבן שמעון שונא אותו בדם הוא פשוט לא חושב שהוא מוכן כרגע זה לא שאין לו עתיד בהפועל

אני מאמין שזה הגיע למצב שהוא לא מוכן לשמוע מהפועל יותר, והוא מחזיק את הפועל בביצים עכשיו. אצל חיפה הוא יהיה מוכן לצאת להשאלה, בהפועל לא.
אם המאמן לא רוצה אותו, לשחרר עכשיו כשעוד אפשר לקבל עליו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:04 
19 כתב:
אלון כתב:

אני מאמין שזה הגיע למצב שהוא לא מוכן לשמוע מהפועל יותר, והוא מחזיק את הפועל בביצים עכשיו. אצל חיפה הוא יהיה מוכן לצאת להשאלה, בהפועל לא.
אם המאמן לא רוצה אותו, לשחרר עכשיו כשעוד אפשר לקבל עליו משהו.

גם לי זה נראה ככה וזה ממש חבל
בכל מקרה הוא שווה הרבה יותר מעמאשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני חושב שהכי עצימת עיניים היא לחשוב שרק אתה יודע מה צריך לעשות, וכל מי שחושב אחרת מדעתך גומר לנו את העונה.
זה לא מדע מדוייק וקשר שמאלי זה לא 1+1=2.

איזה קשקוש.
לכל אחד יש דעה, אם היו מוכרים את דמארי וגילי ומביאים במקום את ימפולסקי ותמיר כהן היית נכנס לפאניקה, נכון? אז כמו שלך מותר לחשוב על משהו אחד שיגמור לנו את העונה, לי מותר לחשוב שמהלך כזה או אחר יקשה עלינו לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: