Eros Ramazzotti כתב:
אוראל דגני שיחק העונה 17 משחקים בהרכב של מכבי חיפה. להגיד שאין לו שם מקום על הספסל זה שקר וכזב, כי שם הוא היה בזמן שמשומר היה בריא וחזק.
מה לעשות, אייל משומר מגן מצוין ואוראל דגני ישב על הספסל כמחליף שלו (ולא עודד אלקיים) לפעמים. מכאן ועד להפוך אותו לכשלון זו בדיחה.
דור מלול אהובכם שיחק העונה מספר נמוך יותר של משחקים עד כמה שידוע לי, וכשאתם אומרים "הוא היה בסדר גמור" זה מאוד מצחיק כי ברור לכולם כאן שראיתם אולי 10 דקות שלו משחק בשנתיים האחרונות. להגיד שמלול שיחק בליגה טובה יותר זה מקובל ולגיטימי, אבל אוראל דגני שיחק בקבוצה שנותנת לקבוצה של מלול שלישייה, אז ההשוואה (שגם ככה נעשתה באופן תמוה מאוד ועם מספרים רחוקים מהמציאות) לא נכונה בכלל.
נוסיף לזה את העובדות הקטנות:
1. דגני יכול לשחק בלם
2. דגני פיזי ומגן טוב יותר, מה שמאוד חשוב לאור ההרכב ההתקפי המסתמן של הפועל
3. דור מלול היה שותף לפתיחת הרגליים של בית שאן
אז איך קראתם לזה, no brainer? תעשו לי טובה.
גבר, אפשר לחשוב שמישהו רוצה את מלול בגלל שהוא חבר שלו מהגן. אם כבר, רוב האנשים משוחדים כנגדו (בגלל העבר בצהוב) וזה כולל גם אותי במידה מסוימת.
לגבי דגני, ברור שהוא שיחק, הרי אם הוא לא היה משחק איך היו יודעים שהוא גרוע? ברור שאם אומרים על שחקן שהוא היה כישלון אז בשביל זה צריך שהוא גם ישחק קצת. שוב, גם אלרואי כהן שיחק את אותה כמות משחקים, זה אומר שהוא לא היה כישלון? קנו את שניהם בערך באותו סכום ונתנו להם אינסוף צ'אנסים, אבל הם שיחקו גרוע בכל הזדמנות. דבר עם 10 אוהדי חיפה (או תסתכל בפורום שלהם) ו-9 יגידו לך שהוא חלש, כמו שאוהדי הפועל יגידו לך על אלרואי. ברור שיש סיכוי שבמקום אחר הם ישחקו יותר טוב, אבל בדרך כלל זה לא קורה.
מלול במכבי היה כישרון ענק, בעונה הראשונה בבלגיה היה שוס והקבוצה הבלגית שלו (שהמצב הכלכלי שלה לא מזהיר) גם קנתה אותו באיזה 400 אלף יורו או משהו בסוף העונה ההיא. בעונה השניה הוא התחיל די רע, הקבוצה שלו היה קטסטרופה ואז הוא גם נפצע. מינואר הוא לא שיחק כדורגל. אין לי את כל האינפורמציה לגבי מצב הכשירות שלו וכו' אבל בסה"כ גם במכבי וגם בבלגיה מחזיקים ממנו שחקן מוכשר מאוד (עם בעיה של עמדה אמנם).
אגב, מסכים עם שאר הדברים בהודעה שלך.