Eros Ramazzotti כתב:
אנשים צועקים זר זר זר,
הפועל הולכת לחפש עכשיו זר בדיוק לאותה עמדה, זה משהו שקרויף עשה בחודש האחרון עם ארנק קצת יותר מרופד משלנו ולא הצליח.
זה לא דבר קל. להביא שחקן כמו עידן ורד/זגורי/מוגרבי יהיה חכם יותר לדעתי, בצירוף קשר מרכזי זר שפה באמת שאין אופציה ישראלית שתמלא את הציפיות שלי מהתפקיד למעט אייל גולסה.
המשבצת לזר הנוסף תוכל לשמש אותנו בהתאם להתפתחות העונה האירופית והיכולת של שמעון הרוש ואם חס וחלילה אחד הזרים יתגלה כבלוף ונצטרך להחליף.
זה תלוי מאיפה מביאים.
למה הולכים על דברים מסובכים? כדי להכשיל את זה מההתחלה.
יש לך פה ליד, ליגה יוונית שהיא אחלה ליגה, למה לא ניסו משם?
יש לך את הליגה הקפריסאית, שיש שם בקבוצות מסויימות שחקנים פי 10 יותר טובים ממה שיש כאן, למה לא ניסו אף פעם משם??
יש לך במרכז-מזרח אירופה את הליגה הפולנית, האוסטרית, הבולגרית(כבר פגענו שם וידוע שהבולגרים מטפחים אחלה כשרונות), גם על אופציה מהליגה הרומנית הייתי הולך, ואפילו הייתי מעיז ללכת לצמרת הסריה ב',כן כן הסריה ב'!!! ליגת משנה!!!! לצ'מפיונשיפ(אלא אם כן זה יקר מדי לנסוע לאנגליה עכשיו), ולבונדסליג.2. לא בושה ללכת לליגות הנמוכות אם שאר האופציות יקרות, בכל זאת מדובר במדינות כדורגל, כל ליגה שניה שם טובה בהרבה מליגת הסמרטוטים שלנו.
זה לא כל כך הזוי כמו שזה נראה, אנשים כאן פשוט התרגלו לזה שעושים סקאוטינג בכל מיני חורים.
מאיפה הביאו את פישונט לדוגמא, מישהו יכול להזכיר לכולם פה??
מאיפה הביאו את ג'ובאני רוסו בשיא, מישהו זוכר??
מאיפה הביאו שחקן כמו גאבור הולמאי??? מאיזה ליגה???
500 אלף יורו זה סכום מכובד לכל הדעות.
ארור האיש שיבזבז את זה או על כל מיני פלופים, או על מאור בוזגלו שלא עשה שום דבר 5 עונות.
תביאו כבר זר לאמצע!!!!!!