תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:29 
הגיע הזמן בעיניי שהפועל תפרסם את החוזה של בן חיים (בהנחה וזה חוקי), כדי שנבין מה קורה פה. למה עמוס לוזון מנהל בשמנו משא ומתן עם מכבי?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:29 
שבתאי יחבס כתב:
מהההה הם עושיםםםם מההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כל מילה נוספת מיותרת

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:30 
כל החיוביות שהייתה עד עכשיו הקיץ הזה , הצליחה להיהרס לי ביום אחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לפי מה שהבנתי מאוהדי חיפה, הוא שיחק גם מגן שמאלי ודי שיגעו אותו עם העמדות.
בנתניה הוא היה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
גם אני מעדיף את דור מלול, אבל אני מעדיף כדורגל התקפי ושחקן שיודע לעשות התקפה. לרן יש את השיקולים שלו שאומרים שבקבוצה כזו התקפית עדיף מגן דפנסיבי יותר. אבל חאלס כבר עם הפניקה והורדת הראש הזו כל פעם. במקום לעזור לייצר אווירה קצת חיובית סביב המועדון שתעזור לו, אנחנו כל היום מתבכיינים על מר גורלנו ואסוננו כאילו מה קרה כאן. אז מביאים את דגני במקום מלול! אסון!
אז בספורט פי שקר כלשהו כתבו שרמון ידבר עם שחר על דמארי, כאילו הם באמת יודעים משהו ולא זורקים ספקולציות לאוויר. תרגיעו קצת, השליליות הזו לא מובילה לשום מקום.

נו, עוד פעם חזרנו לזה שהאוהדים הורסים את הקבוצה?

דווקא אתם אלה שטוענים את זה כל הזמן, לא? וכן, בוא נחפש את הרע בכל דבר. בוא נהיה דרמטיים וקיצוניים ונחשוב שהשמש זורחת לנו מהתחת כי שיחקנו שנתיים במנג׳ר ולמדנו לעשות גוגל. שוב - אולי רן בן שמעון טועה, אבל הוא המאמן, ואם חודש לפני הליגה יש פה כזו דרמה אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשבטעות גם נפסיד משחק. אם דגני יבוא שיהיה ברוך הבא והלוואי שיצליח.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:31 
אין, העיתונאים גולשים פה באשכול ונקרעים מצחוק.
מדהים איך הם מצליחים להכניס אותך לחרדות ופניקה רק בגלל השגעונות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
את מי זה מעניין דגני או מלול
קליימן תמורת אזולאי?
טל בן חיים למכבי?
החלפת שחקנים עם חיפה?
מה הם חושבים שהם מנהלים את הפועל עכו?
תתעוררו!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:32 
אגב,
בהחלט עדיף את מלול על דגני.
מלול שחקן טכני וכשרוני.

לא מבין למה מתעקשים על דגני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7226
לסיום מוצלח של היום. העיקר שההודעה הפותחת של האשכול היא ״איזה חדשות אפורות״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שבתאי יחבס כתב:
קליימן תמורת אזולאי?
טל בן חיים למכבי?
החלפת שחקנים עם חיפה?
תתעוררו!!!!!!!

1 ו-3 שטויות של תקשורת,
2 לא בשלטתנו (ברגע זה, החוזה שערורייתי מהרגע שנחתם)
תירגעו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
קליימן תמורת אזולאי?
טל בן חיים למכבי?
החלפת שחקנים עם חיפה?
תתעוררו!!!!!!!

וכל זה בזמן שטביב כבר החתים את זגורי, יצחקי ובוזגלו!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:34 
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

ואם היינו רואים 50 משחקים שלו זה היה אומר משהו? אני הרבה יותר סומך על קונצנזוס של אוהדים וצוות מקצועי (במקרים שיש כזה קונצנזוס) מאשר זה שאדם כזה או אחר בפורום ראה כמה משחקים. יש יוצאי דופן לכאן ולשם אבל בסה"כ זו דרך הרבה יותר טובה להעריך יכולת של שחקן מכל דרך אחרת (מקרה קלאסי של "חכמת ההמונים"). בשורה התחתונה דגני בחיפה הוא לא סתם כישלון, הוא כישלון ענק. במשך שנתיים. אלרואי כהן סטייל. ברמה שכולם כבר איבדו תקווה.
דור מלול (כמו שיובל כתב) עוד במכבי היה מוערך מאוד, וגם בבלגיה האמת שהוא היה בסדר גמור ויותר מזה. שחקן עם כישרון גדול שלא רואה את דגני ממטר. בלי להזכיר את העניין הפעוט שמלול פאקינג שחקן חופשי, אבל אנחנו משום מה כבר חודש עסוקים בלריב עם שחר על השאלה או מכירה או אופציה.

אף פעם בכדורגל אין מאה אחוז, אבל על פניו זה no brainer ללכת על מלול.

בדיוק.

דגני שיחק השנה 17 משחקים. אין לי מושג למה אתה מתכוון בזה שהמאמן חושב שהוא כישלון ענק. יש לזה אסמכתאות? מה זה אומר קונצנזוס בקהל (שואל ברצינות)? דור מלול שיחק השנה 9 משחקים. קיצר, די להיות נחרץ כל כך.

אלרואי כהן שיחק אותה כמות של משחקים כמו דגני. ואם הוא לא "כישלון ענק" אז אנחנו מאוד חלוקים בהגדרה של כישלון ענק. בכל מקרה כמות המשחקים של מגן מחליף זה לא פרמטר כל כך מרגש כי זה הרבה יותר תלוי בתחרות שלו על העמדה ובפציעות/הרחקות של המגן השני מאשר ביכולת (במקרה של דגני הוא גם משחק בכמה עמדות). כפי שאמרתי אני מאמין ב-"חכמת ההמונים" במקרה הזה כי בעיני זה הוכיח את עצמו כדרך הסבירה ביותר לשפוט שחקן בעולם כדורגל שדי מלא באי ודאות.

אני לא כזה נחרץ (כתבתי שאין מאה אחוז ו-"על פניו") ואני גם מסכים איתך שלא צריך להיות יותר מדי נחרץ. כתבתי את ההודעה יותר בקטע של הדרכים השונות לשפוט יכולת של שחקן (תמיד באה השאלה הזאת "כמה משחקים ראית שלו" שמצחיקה אותי). כל החלטה של רב"ש היא לגיטימית בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר טביב שמביב
הפועל טועים כי באיזשהי סיטואציה הם כן יכולים להשאיר את טל בהפועל אבל לא רוצים להתאמץ יותר מדי. אז חבל.
טל נקלע למצב שאין לו כל כך ברירה.
כל המדינה הזאת זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:35 
טוב מאוד שילך גם הוא וייקח איתו גם את דמארי על הדרך, לא רוצה לראות אף אחד מהסמרטוטים שלבשו אדום בעונה האחרונה.
אני עדיין שונא כל אחד ואחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:36 
סוף מעשה במחשבה תחילה.
לא ניתן לתקן בחודש אחד כל השטויות שבוצעו בעונה החולפת. 16 שחקנים שונים הוחתמו. חלקם שוחררו בינתיים, חלקם מתאמנים בצד, חלקם מי יודע?
גם אם רב"ש הוא מאמן "תותח" (חובת הוכחה עליו), כמעט בלתי אפשרי לשקם סגל בפרק זמן כה קצר כולל מגבלות כספיות חמורות (גם אם כאילו הכל כשורה). בנוסף לזה חוזה ביזרי עם לוזון (לא משנה עמוס או אבי) לגבי טל בן חיים.
קצת פרופורציות.
למען מכירת מנויים עוד ידברו על אליפות אבל האמת שהקבוצה הזו זקוקה לטיפול נמרץ. בזירת הבעלות לא יחול השינוי המיוחל בקרוב. לפחות בקטע המקצועי אולי יהיה משהו סביר.
סבלנות. ניסים לא יהיו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:37 
שבתאי יחבס כתב:
מה הקשר טביב שמביב
הפועל טועים כי באיזשהי סיטואציה הם כן יכולים להשאיר את טל בהפועל אבל לא רוצים להתאמץ יותר מדי. אז חבל.
כל המדינה הזאת זונה

"באיזשהי סטואציה"
תביא 1.125 מיליון יורו, נקבל אותם ברצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:38 
Fez כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

ואם היינו רואים 50 משחקים שלו זה היה אומר משהו? אני הרבה יותר סומך על קונצנזוס של אוהדים וצוות מקצועי (במקרים שיש כזה קונצנזוס) מאשר זה שאדם כזה או אחר בפורום ראה כמה משחקים. יש יוצאי דופן לכאן ולשם אבל בסה"כ זו דרך הרבה יותר טובה להעריך יכולת של שחקן מכל דרך אחרת (מקרה קלאסי של "חכמת ההמונים"). בשורה התחתונה דגני בחיפה הוא לא סתם כישלון, הוא כישלון ענק. במשך שנתיים. אלרואי כהן סטייל. ברמה שכולם כבר איבדו תקווה.
דור מלול (כמו שיובל כתב) עוד במכבי היה מוערך מאוד, וגם בבלגיה האמת שהוא היה בסדר גמור ויותר מזה. שחקן עם כישרון גדול שלא רואה את דגני ממטר. בלי להזכיר את העניין הפעוט שמלול פאקינג שחקן חופשי, אבל אנחנו משום מה כבר חודש עסוקים בלריב עם שחר על השאלה או מכירה או אופציה.

בדיוק.

דגני שיחק השנה 17 משחקים. אין לי מושג למה אתה מתכוון בזה שהמאמן חושב שהוא כישלון ענק. יש לזה אסמכתאות? מה זה אומר קונצנזוס בקהל (שואל ברצינות)? דור מלול שיחק השנה 9 משחקים. קיצר, די להיות נחרץ כל כך.

אלרואי כהן שיחק אותה כמות של משחקים כמו דגני. ואם הוא לא "כישלון ענק" אז אנחנו מאוד חלוקים בהגדרה של כישלון ענק. בכל מקרה כמות המשחקים של מגן מחליף זה לא פרמטר כל כך מרגש כי זה הרבה יותר תלוי בתחרות שלו על העמדה ובפציעות/הרחקות של המגן השני מאשר ביכולת (במקרה של דגני הוא גם משחק בכמה עמדות). כפי שאמרתי אני מאמין ב-"חכמת ההמונים" במקרה הזה כי בעיני זה הוכיח את עצמו כדרך הסבירה ביותר לשפוט שחקן בעולם כדורגל שדי מלא באי ודאות.

אני לא כזה נחרץ (כתבתי שאין מאה אחוז ו-"על פניו") ואני גם מסכים איתך שלא צריך להיות יותר מדי נחרץ. כתבתי את ההודעה יותר בקטע של הדרכים השונות לשפוט יכולת של שחקן (תמיד באה השאלה הזאת "כמה משחקים ראית שלו" שמצחיקה אותי). כל החלטה של רב"ש היא לגיטימית בנושא.

לא חשבתי שאתה נחרץ, ואני מעריך את דעתך... כיוונתי את ההערה הזו ליובל.
ושוב, חוכמת המונים קובעת בעיקר את הביטחון של השחקן. אתה יודע בדיוק כמוני שלקהל של הפועל יש נטייה כרונית לקבור את המגינים. עכשיו קוברים מישהו עוד לפני שהוא הגיע, ועוד בשביל שחקן של מכבי. באופן אישי אני חושב שדגני שחקן סביר פלוס ושהוא עדיף מבחינתי גם מבחינה רגשית על מלול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 24 יוני 2013, 23:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

בדיוק.

דור מלול היה מת לקבל העונה חצי מהדקות שאלרואי ודגני קיבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
סתם שתדעו
דור מלול היה פצוע יותר מחצי עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:39 
אחד האדומים כתב:
שבתאי יחבס כתב:
קליימן תמורת אזולאי?
טל בן חיים למכבי?
החלפת שחקנים עם חיפה?
תתעוררו!!!!!!!

וכל זה בזמן שטביב כבר החתים את זגורי, יצחקי ובוזגלו!!!!!

כן וטביב בדרך להחתים את איברהימוביץ, אינייסטה,,ורונאלדו
צאו מהסרט עד שאין חתימה רשמית, אביב לא החתים כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:40 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
מה הקשר טביב שמביב
כל המדינה הזאת זונה

מאכילים אותך חרטות בכפית ואתה מבקש עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
עידן, התגובה שלי היתה צינית.

אני טוען שכמו שטביב לא החתים וכנראה לא יחתים עשירית מהשמות שאופירע מקריצה לאוויר ככה לא צריך להפוך לקטסטרופה ועובדה מוגמרת כל שטות של כתב סוג ז' באחד מאתרי הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
שבתאי יחבס כתב:
מה הקשר טביב שמביב
כל המדינה הזאת זונה

מאכילים אותך חרטות בכפית ואתה מבקש עוד.

כי אתה מקורב אתה הבן של חיים רמון אתה יודע הכל אחשלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
עומרי קנדה כתב:
איזה כתבה חובבנית.
טוטו תמוז בהפועל?
למה שבוריס ילך לחיפה להתמודד עם שארנוב כשיש לו יותר סיכוי להתמודד עם עמוס?

כל הכתבים האלה עם הפנטזיה שלהם מתחילים להגזים
למה שקליימן ילחם על מקומו בחיפה ולא בהפועל??

הם לא חיים בפנטזיה
הם גורמים לכם לחיות
פשחצקי וכל כתבי החצר של כל האתרים קוראים פה
הם הביאו את ידיעת טל בן חיים וגרמו פה סערה, הם רואים שפורום השדים גועש
אז הם רוצים לחמם עוד טיפה ועכשיו הם יודעים שכל שחקן שהם יזרקו יגרום פה לאש לחיוב ולשלילה
הם יכולים גם לכתוב שמסי יבוא ויהיה פה דיון שיגיע לעמוד 200
תמשיכו להאמין לכל אתר ותגיעו רחוק
אם לא הבנתם שכתבים קוראים פה וחיים פה ולפי זה הם גם יודעים מתי להפציץ בכתבות ומתי לא, אז אני לא יודע מתי תבינו.

אם לא היה דיון של 27 עמודים, וכעס ובלאגן סביב נושא בן חיים, גם לא היו סתם זורקים עכשיו את כל החיזוקים, הטריידים וכו' וכו'
אבל הם רואים שזה הזמן לרייטינג, ואתם נותנים להם אותו

אז או שתמשיכו וניפגש בעמוד 50, או שתיקחו אוויר תילכו לנוח ותמתינו להודעות רשמיות של המועדון

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 24 יוני 2013, 23:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
שלומי אזולאי :LOL2:
שחקן פח, גם דגני, כל השאריות של חיפה זה זבל רציני. מקווה מאוד שהכתבה הזאת לא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:49 
RedFox כתב:
שלומי אזולאי :LOL2:
שחקן פח, גם דגני, כל השאריות של חיפה זה זבל רציני. מקווה מאוד שהכתבה הזאת לא רצינית.

שלומי אזולאי זה סבבה מאוד בשביל חלוץ מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:50 
ראצ'ו כתב:

כמה זה אמין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:51 
Redfan כתב:
ראצ'ו כתב:

כמה זה אמין?

אין לי מושג, אבל ספורט פי כמה דווקא מפגיז יפה בחודש האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:52 
אגב נראה לי שאפשר כבר לפתוח אשכול חדש, היום יום שלישי ה25.6 עד כמה שאני בקיא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
גם אני מעדיף את דור מלול, אבל אני מעדיף כדורגל התקפי ושחקן שיודע לעשות התקפה. לרן יש את השיקולים שלו שאומרים שבקבוצה כזו התקפית עדיף מגן דפנסיבי יותר. אבל חאלס כבר עם הפניקה והורדת הראש הזו כל פעם. במקום לעזור לייצר אווירה קצת חיובית סביב המועדון שתעזור לו, אנחנו כל היום מתבכיינים על מר גורלנו ואסוננו כאילו מה קרה כאן. אז מביאים את דגני במקום מלול! אסון!
אז בספורט פי שקר כלשהו כתבו שרמון ידבר עם שחר על דמארי, כאילו הם באמת יודעים משהו ולא זורקים ספקולציות לאוויר. תרגיעו קצת, השליליות הזו לא מובילה לשום מקום.

נו, עוד פעם חזרנו לזה שהאוהדים הורסים את הקבוצה?

דווקא אתם אלה שטוענים את זה כל הזמן, לא? וכן, בוא נחפש את הרע בכל דבר. בוא נהיה דרמטיים וקיצוניים ונחשוב שהשמש זורחת לנו מהתחת כי שיחקנו שנתיים במנג׳ר ולמדנו לעשות גוגל. שוב - אולי רן בן שמעון טועה, אבל הוא המאמן, ואם חודש לפני הליגה יש פה כזו דרמה אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשבטעות גם נפסיד משחק. אם דגני יבוא שיהיה ברוך הבא והלוואי שיצליח.

בוא תסביר לי מי טוענים מה כי לא הבנתי. אני ממש לא מחפש את הרע בכל דבר. שנה שעברה 99% מההחלטות היו רעות (להזכיר לך מה אני אמרתי עליהן ומה אתה אמרת?). השנה עד עכשיו כל הרכישות והשחרורים היו מצוינים, אבל בגלל הבור שנוצר בשנה שעברה צריך לעשות אפס טעויות הקיץ בשביל לכפר עליו, ובימים האחרונים זה נראה שעושים או עומדים לעשות לא מעט כאלה, ואני מעדיף להיות בהיסטריה עכשיו כשעוד יש מרחב תמרון מאשר עוד חודש כשכבר אי אפשר יהיה לשנות. זה שיש לנו חרא של קהל שלא תומך בשחקנים במגרש זו בעיה אחרת לגמרי אבל כדאי שתעשה את ההפרדה בין זה למי שמעז להביע דעה בפורום, הדה-לגיטימציה והלכלוכים האלה מגעילים ולא תורמים בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: