תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:27 
אלי זה הגיע דרך עיתונאי אוהד מכבי, הוא טוען שהוא קיבל את המידע הזה מבושיסנסקי שטל מחר יוצג במכבי, יש מצב שזה סתם הפלצה אבל יש פה את הלוזונים מעורבים ככה שאני נוטה להאמין שהסיכוי שזה לא נכון הוא די אפסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:
הבעיה היא לא נקודתית, הבעיה קשה הרבה יותר, בלי שום קשר להפועל.
מכבי כדורגל נהיהתה מהר מאד מכבי כדורסל.
יש לה מליון קשרים, היא לא קונה כי היא צריכה, היא קונה כי יש לה אפשרות להחליש יריבים פוטנציאלים.
אם גולדהאר ימשיך לחיות, אנחנו וכל הליגה בברוך שעוד לא ראינו, ואל נא תזיינו לי את השכל על שנות ה90.

כל עוד יש הגבלה על זרים עדיין יש סוג של שוויון.
מצד שני קרויף התבטא בראיון סיכום עונה שההגבלה על זרים פוגעת בהשגים של הקבוצות הישראליות באירופה...

הפוך.
בגזרת הישראלים המונופול שלהם בא לידי ביטוי כי יש מלאי מוגבל ולכן ככלל הם לוקחים את הבחירות הראשונות והשאר צריכים להסתפק בשאריות.
אצל הזרים יש היצע מספיק ולכן כל קבוצה יכולה להביא שחקנים טובים בהתאם לתקציב שלה.
כמו שבכדורסל הזרים של מכבי בערך באותה רמה כמו הזרים בשאר הליגה אבל הישראלים שלהם הרבה יותר טובים.

איזה ישראלים? יש למכבי אלקטרה ישראלים בכלל?! אני מתכוון כמובן ליהודים צברים, לא לכל מיני דרק שארפים למיניהם.
והזרים בכדורסל של שאר היריבות לאו דווקא ברמה של אלה של מכבי. יש להם עודף זרים והם כולם בכירים יותר ומרווחים הרבה יותר. אחת לכמה שנים טובות מכבי נופלת עם כמה מהם ואז, בזכות שיטת הפיינל-פור, אתה יכול לגנוב מהם צלחת. אם יחזרו לשיטת הסדרות, אז מכבי אלופה כל שנה, גם עם זרים בינוניים כמו שנבחרו שם העונה.
ובכדורגל? בעוד שפה מרינקוביץ' הוא אופציה לרוב קבוצות הליגה, מכבי מביאה לך פריצה, גרסיה וכו'. אתה והשאר תביאו זרים ב-200 אלף יורו ומכבי תביא זרים ב-400 אלף יורו ואח"כ תגיד שאין הבדל, שזה הפוך, שבכדורסל זה בכלל פניני (ההוא מחברת אמישרא....) עושה את ההבדל בין מכבי לשאר הליגה. כן בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:29 
chimpfive כתב:
אלי זה הגיע דרך עיתונאי אוהד מכבי, הוא טוען שהוא קיבל את המידע הזה מבושיסנסקי שטל מחר יוצג במכבי, יש מצב שזה סתם הפלצה אבל יש פה את הלוזונים מעורבים ככה שאני נוטה להאמין שהסיכוי שזה לא נכון הוא די אפסי

מוזר..
שרמון רצה לקנות את הפועל מטביב הוא הגיש איזו שאילתא להתאחדות על מנהל לא תקין.
אני בטוח שכחבר התאחדות הוא היה מבקש לחקור האם אבי לוזון מעורב בזה. תבדוק שוב עם העיתונאי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:30 
mbracha כתב:
bruno conti כתב:
עומרי קנדה כתב:
היחידים שאני יכול לחשוב עליהם כמחליפים ראויים זה סלליך או בוזגלו.
סלליך זה סיפור יקר מאוד ובוזגלו זה סיפור מסובך עם אבא שלו וכל זה.
להילחם על טל גם אם זה אומר להעלות לו קצת את השכר.

אין לטל שום סיי בעניין.
יעלו לו את השכר , על החוזה המטומטם הזה כבר דיברנו וזה הכל.
לא מדובר בסמל...
וגם אם היה כזה אז כנראה שאנשים עדיין חיים בסרט.
כסף מדבר

מה זה אין לו סיי בעניין? שום קבוצה לא יכולה להעביר שחקן כדורגל למועדון אחר בניגוד לרצונו, וזה בכלל לא קשור לחוזה עם הלוזונים, לדעתי זה לא חוקי מאז 1807 כשהוציאו מהחוק את העבדות בבריטניה.

יציעו לו יותר כסף והסיי שלו יהיה לומר כן...
לא נראית לי שום סיבה שהוא יאמר לא.
כסף מדבר .
הדבר היחיד שאני עוד יכול להיות תמים קצת זה שהוא יעדיף הפועל
כי הסיכוי שלו לעלות הרכב יותר גבוה.
אבל זה בשיא התמימות.
תכלס מקצועית הוא יושב להם בול על אלירן עטר.
ואם זה יקרה זה ממש לא בשביל להחליש אותנו , זה קודם כל חיזוק
משמעותי מאד בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:30 
bergkamp כתב:
אם באמת קיים סעיף שערורייתי כזה, שניתן לשחרר אותו מהחוזה בהפועל בכל סכום שמכבי פ"ת מוצאת לנכון (מכבי אשכרה יכולים לעשות עליו מו"מ מול הלוזונים ולשלם עליו "רק" מיליון יורו), אז לא אתפלא אם החגיגות בפורום הזונה ה-12 הן אכן מבוססות ובימים הקרובים, אולי כבר מחר, נשמע שבן חיים עובר למכבי.

אני לא בטוח לגבי הסעיף, אבל כמו שאמרתי - זו לא בעיה להתגבר עליו. פ"ת יכולים לשמור לעצמם אחוזים ממכירה עתידית לחו"ל וככה המחיר שהוא ימכר יהיה שווה ערך ל-1.5 מיליון יורו אבל בפועל מכבי תשלם פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:31 
שיביאו בעסקה את עומר ורד ואז עוד שני קשרים זרים, רציניים וסגרנו הסגל. אם אפשר גם בוזגלו בכלל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ואם הפועל רוצה לקנות את שאר האחוזים בכרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קח את זה בערבון מוגבל, אין לי מושג אם זה נכון או לא נכון, אבל גם לא נראה לי שרמון יסתבך עם לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:
הבעיה היא לא נקודתית, הבעיה קשה הרבה יותר, בלי שום קשר להפועל.
מכבי כדורגל נהיהתה מהר מאד מכבי כדורסל.
יש לה מליון קשרים, היא לא קונה כי היא צריכה, היא קונה כי יש לה אפשרות להחליש יריבים פוטנציאלים.
אם גולדהאר ימשיך לחיות, אנחנו וכל הליגה בברוך שעוד לא ראינו, ואל נא תזיינו לי את השכל על שנות ה90.

כל עוד יש הגבלה על זרים עדיין יש סוג של שוויון.
מצד שני קרויף התבטא בראיון סיכום עונה שההגבלה על זרים פוגעת בהשגים של הקבוצות הישראליות באירופה...

הפוך.
בגזרת הישראלים המונופול שלהם בא לידי ביטוי כי יש מלאי מוגבל ולכן ככלל הם לוקחים את הבחירות הראשונות והשאר צריכים להסתפק בשאריות.
אצל הזרים יש היצע מספיק ולכן כל קבוצה יכולה להביא שחקנים טובים בהתאם לתקציב שלה.
כמו שבכדורסל הזרים של מכבי בערך באותה רמה כמו הזרים בשאר הליגה אבל הישראלים שלהם הרבה יותר טובים.

לא נכון, אצל הישראלים בכדורגל יש את אירופה, הרוב המוחלט של מי שמצליח כאן, עוזב (כמו עטר), וכל מי שנשאר הוא ברמה דיי דומה (אולי כמה בודדים בולטים מעל השאר, גילי, איתי, זהבי, אולי יצחקי וכדומה) לעומת זרים תמיד אפשר להביא וזה עניין תלוי כסף, במיוחד כאלו בדמדומי הקריירה כמו פריצה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:34 
dino כתב:
ואם הפועל רוצה לקנות את שאר האחוזים בכרטיס?

יכולה. יש לך מיליון יורו בשביל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:35 
אוקיי, אז מכבי פ"ת תציע אותו במיליון יורו עם אחוזים, אני עדיין סקפטי לגבי זה שמכבי תשלם סכום כזה על טל כשהיא יכולה להביא זר בהרבה יותר טוב במחיר הזה,
אני ממש מקווה שזה לא נכון והוא יישאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:36 
chimpfive כתב:

מסכים ,
לי אמרו יוצג ביום ד ולמחרת עולה על טיסה עם החברים החדשים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
איך לעזאזל הסכימו לסעיף שחרור שהוא לא רק לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ראצ'ו כתב:
bergkamp כתב:
אם באמת קיים סעיף שערורייתי כזה, שניתן לשחרר אותו מהחוזה בהפועל בכל סכום שמכבי פ"ת מוצאת לנכון (מכבי אשכרה יכולים לעשות עליו מו"מ מול הלוזונים ולשלם עליו "רק" מיליון יורו), אז לא אתפלא אם החגיגות בפורום הזונה ה-12 הן אכן מבוססות ובימים הקרובים, אולי כבר מחר, נשמע שבן חיים עובר למכבי.

אני לא בטוח לגבי הסעיף, אבל כמו שאמרתי - זו לא בעיה להתגבר עליו. פ"ת יכולים לשמור לעצמם אחוזים ממכירה עתידית לחו"ל וככה המחיר שהוא ימכר יהיה שווה ערך ל-1.5 מיליון יורו אבל בפועל מכבי תשלם פחות.

כן אבל בכל מקרה ההצעה חייבת להיות על מליון וחצי יורו, כלומר התשואה המינימלית של הפועל זה 375 אלף יורו ומתחת לזה הפועל לא חייבת להסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טוב בנתיים זה נראה שטועמה הוא האופציה שלנו להרכב במקום טל, חייבים להתעורר ולסגור עם זגורי או בוזגלו, למרות ששניהם לא ממש משחקים באותו תפקיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:37 
chimpfive כתב:
טוב בנתיים זה נראה שטועמה הוא האופציה שלנו להרכב במקום טל, חייבים להתעורר ולסגור עם זגורי או בוזגלו, למרות ששניהם לא ממש משחקים באותו תפקיד...

זגורי בול באותו תפקיד, על כנף שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
נהיה לי רע.
גולדהאר חייב למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
mbracha כתב:
bruno conti כתב:
עומרי קנדה כתב:
היחידים שאני יכול לחשוב עליהם כמחליפים ראויים זה סלליך או בוזגלו.
סלליך זה סיפור יקר מאוד ובוזגלו זה סיפור מסובך עם אבא שלו וכל זה.
להילחם על טל גם אם זה אומר להעלות לו קצת את השכר.

אין לטל שום סיי בעניין.
יעלו לו את השכר , על החוזה המטומטם הזה כבר דיברנו וזה הכל.
לא מדובר בסמל...
וגם אם היה כזה אז כנראה שאנשים עדיין חיים בסרט.
כסף מדבר

מה זה אין לו סיי בעניין? שום קבוצה לא יכולה להעביר שחקן כדורגל למועדון אחר בניגוד לרצונו, וזה בכלל לא קשור לחוזה עם הלוזונים, לדעתי זה לא חוקי מאז 1807 כשהוציאו מהחוק את העבדות בבריטניה.

יציעו לו יותר כסף והסיי שלו יהיה לומר כן...
לא נראית לי שום סיבה שהוא יאמר לא.
כסף מדבר .
הדבר היחיד שאני עוד יכול להיות תמים קצת זה שהוא יעדיף הפועל
כי הסיכוי שלו לעלות הרכב יותר גבוה.
אבל זה בשיא התמימות.
תכלס מקצועית הוא יושב להם בול על אלירן עטר.
ואם זה יקרה זה ממש לא בשביל להחליש אותנו , זה קודם כל חיזוק
משמעותי מאד בשבילם.

ציטוט:

השידור אתמול ב- 103fm עם אופיר בן-חיים (אבא של טל), הוא אומר שם שטל רוצה להשאר בהפועל ת"א ושטל אמר "אני שחקן בהפועל ת"א, אני מחוייב להפועל ת"א". אמין או לא אמין, זה הכי קרוב למשהו רשמי ששמעתי בכל הסיפור הזה. צנציפר ועוד איזה משתמש או שניים בזונה מלבים איזה גל של שמועות שהגיע גם אלינו ובעצם מגביר את עצמו בעזרת עיקרון האינרציה. לא רואה את זה קורה, למרות שבכדורגל שלנו הכל אפשרי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
chimpfive כתב:

זגורי בול באותו תפקיד, על כנף שמאל.

בוזגלו גם משחק על שני הצדדים, וגם שכטר מצויין בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:39 
KID A כתב:

לא יודע, אבל אל תשכחו מתי נעשתה העסקה וכמה הפועל הייתה צריכה אז את התחשבות ההתאחדות במהלך הבעייתי של הוצאת הקבוצה מטביב מבלי לרכוש אותה למעשה.
הכדורגל הישראלי רקוב ומסריח, אפשר להיות דון קישוטים ולהתרסק, או לשחק בחוקים שלו ולהכוות. עד שלא נצא למהלך אמיתי מול שלטון הלוזונים המושחת (ותאמינו לי שהסיפור של טב"ח זה רק קצה הקרחון) נצטרך לסבול מדברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
נהיה לי רע.
גולדהאר חייב למות.

הוא וג'ורדי שהוא בושה לעם ההולנדי. מתנהג כמו אחרון התיירים הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
איזה מכבי ואיזה נעליים
תרגיעו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:40 
ראצ'ו כתב:
KID A כתב:

לא יודע, אבל אל תשכחו מתי נעשתה העסקה וכמה הפועל הייתה צריכה אז את התחשבות ההתאחדות במהלך הבעייתי של הוצאת הקבוצה מטביב מבלי לרכוש אותה למעשה.
הכדורגל הישראלי רקוב ומסריח, אפשר להיות דון קישוטים ולהתרסק, או לשחק בחוקים שלו ולהכוות. עד שלא נצא למהלך אמיתי מול שלטון הלוזונים המושחת (ותאמינו לי שהסיפור של טב"ח זה רק קצה הקרחון) נצטרך לסבול מדברים כאלה.

ידוע לך משהו חדש על טל מהיום?
אני בקריז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למישהו יש פה מקורות אמינים יותר מהברונו הזה מהזונה? כי שם בסך הכל דובר על:
*עסקה שתחתם ביום שלישי
*תדפוק את הפועל
*קשורה לנמני

ומשם הספקולציות הגיעו מטל בן חיים(שבכלל מיוצג על ידי גלעד קצב) ועד לעומרי בן הרוש, עוז ראלי, אמיר עגייב, ישראל זגורי ואפילו גורדנה(כל אלה שחקנים של נמני)

אין להם בסיס בכלל שזה טב"ח וזה רק השערות בנתיים ככה שתרשו לי לא להיות היסטרי עדיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:41 
אם זגורי משחק על המשבצת שלו נראה לי אופציה הכי טובה להביא אותו, גם במקרה וטל לא עובר בינואר שוב יגיעו החברים לוזון ויעשו את אותו תרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
bergkamp כתב:

כן אבל בכל מקרה ההצעה חייבת להיות על מליון וחצי יורו, כלומר התשואה המינימלית של הפועל זה 375 אלף יורו ומתחת לזה הפועל לא חייבת להסכים

הפועל תקבל את ה-400 אלף יורו שלה (אם אני לא טועה זה 425 אפילו אבל אני לא בטוח). ועדיין, מכבי פ"ת בבעיה כלכלית קשה ולכן הם לחוצים על המהלך. אם להפועל היה כסף נזיל היה אפשר לרכוש אחוזים נוספים אבל לא נראה לי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
אני לא מבין למישהו יש פה מקורות אמינים יותר מהברונו הזה מהזונה? כי שם בסך הכל דובר על:
*עסקה שתחתם ביום שלישי
*תדפוק את הפועל
*קשורה לנמני

ומשם הספקולציות הגיעו מטל בן חיים(שבכלל מיוצג על ידי גלעד קצב) ועד לעומרי בן הרוש, עוז ראלי, אמיר עגייב, ישראל זגורי ואפילו גורדנה(כל אלה שחקנים של נמני)

אין להם בסיס בכלל שזה טב"ח וזה רק השערות בנתיים ככה שתרשו לי לא להיות היסטרי עדיין?

כשראיתי נימני והפועל קיוויתי ממש שמדובר באדל. עדיין מקווה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גל שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:42 
גביזון כתב:
נהיה לי רע.
גולדהאר חייב למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
bergkamp כתב:

הפועל תקבל את ה-400 אלף יורו שלה (אם אני לא טועה זה 425 אפילו אבל אני לא בטוח). ועדיין, מכבי פ"ת בבעיה כלכלית קשה ולכן הם לחוצים על המהלך. אם להפועל היה כסף נזיל היה אפשר לרכוש אחוזים נוספים אבל לא נראה לי שזה יקרה.

הגיוני 425. בשיחה עם אבא של טב"ח ברדיו מישהו אמר משהו על זה שהפועל אמורה לקבל 25% ממיליון וחצי, ועוד 50 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: