תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 10:51 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
redrony כתב:
אה, ועוד דבר. לפי הפורום שלהם מעורב הזה גם אבי נמני (שאין לי מושג איך הוא קשור) שזה עוד נדבך לגועל נפש. מלחמת עולם, לא פחות.

אבי נימני הוא הסוכן של טל

הבנתי. הקיצור, מה שאתה אומר לי זה שהוא עובר למכבי. תענוג...
שמע, זה עניין לועדת חקירה. ועדיין, הכל תלוי בטב"ח. נראה כמה הוא גבר. לא יכול להיות שהוא עולה להתאמן היום בחמש ולא עושים לו את המוות אלא אם הוא מצהיר עכשיו קבל עם, עדה ועולם, שהוא לא עובר למכבי.

מה עם האופציה שהפועל מעדיפה לקבל עליו 400 אלף יורו, ובכסף הזה להביא את בוזגלו וקשר אמצע זר?

לדעתי זה נשכח עוד יומיים וזאת סתם הנפצה. אבל יאללה, נזרום עם הדיון.

קודם כל, לא יודע מה המצב עם בוזגלו.
שנית, בוזגלו כרגע מבחינתי בירידה והוא גם משחק יותר בצד ימין ואין לו יכולת לשחק בתור חלוץ ולהפועל כרגע יש רק שני חלוצים בכירים בסגל.
אבל הכי חשוב, יש פה עניין עקרוני. זו בריונות לשמה וחוסר אינטגריטי ממדרגה ראשונה של כל הנוגעים בדבר וזה משפיע ישירות על הפועל.
מה היית עושה אם זה דמארי? הרי גם אותו ניסו להעביר לפני חודש.
ואני לא יודע מאיפה כולם רגועים פה שזה לא קורה. אני לא נוטה להאמין יותר מדי למה שאני קורה בטוקבקים ופורומים, אבל מה אגיד לכם, מה שראתי בפורום אותי שכנע. זה לא נראה כמו הנפצה.

מה שכנע אותך? ההחלטיות של הילד הזה שכל שני וחמישי מפזר שם שמועות?

כתבו לו שם כמה אנשים שאם לא קורה כלום עד יום שלישי הוא צריך להיות מורחק.
מאז כל מה שהוא עשה זה לערוך את כל ההודעות שהוא כתב. לך תציץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 10:52 
redrony כתב:
ראצ'ו כתב:
redrony כתב:
אה, ועוד דבר. לפי הפורום שלהם מעורב הזה גם אבי נמני (שאין לי מושג איך הוא קשור) שזה עוד נדבך לגועל נפש. מלחמת עולם, לא פחות.

אבי נימני הוא הסוכן של טל

הבנתי. הקיצור, מה שאתה אומר לי זה שהוא עובר למכבי. תענוג...
שמע, זה עניין לועדת חקירה. ועדיין, הכל תלוי בטב"ח. נראה כמה הוא גבר. לא יכול להיות שהוא עולה להתאמן היום בחמש ולא עושים לו את המוות אלא אם הוא מצהיר עכשיו קבל עם, עדה ועולם, שהוא לא עובר למכבי.

אבי נימני עד היום מאוד בסדר עם הפועל. והדבר הראשון שצריך לעשות כדי לגרום לטל לעבור למכבי הוא לבוא לאימון ולעשות לו את המוות. לא חושב שזה צעד חכם, בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 10:57 
שחר כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
חברים, אני מצטער שאני מתעכב על זה, אבל אני פשוט מתפוצץ ולא מבין איך כולם רגועים פה יחסית.
אם טב"ח עובר למכבי (ולפי הפורום שלהם זה נראה כאילו זה נסגר) צריך מבחינתי לסגור פה את הכדורגל.
בן חיים שחקן של הפועל. לא משנה כמה אחוזים יש לפ"ת ממכירה עתידית שלו ולא משנה אם הוא מושאל או לא יודע איך קוראים למה שעשו שם, לשחקן יש חוזה לעוד עונה עם אופציה לאחריה.
זה שהלוזונים מתנהגים כמו מאפיה וסוגרים עסקאות לגבי שחקנים של קבוצות אחרות זה קו אדום. זה שיו"ר ההתאחדות לכדורגל מעורב בזה זה קו אדום.
עם מכבי על דבר כזה צריך לפתוח במלחמת עולם.

אבל מעל לכל זה יש פה עוד גורם אחד שמתעלמים ממנו. טל בן חיים. שום עסקה כזו לא יכולה לצאת לפועל בלי הסכמה שלו. אין לי מושג איזה לחצים מפעילים עליו וזה גם לא מעניין אותי.
אני מבין שכרגע הכל בגדר שמועות, אבל אם הוא חותם על חוזה במכבי הוא האשם היחידי מבחינתי בכל הבלאגן הזה ואני בחיים לא איחלתי את זה לאף שחקן כולל זהבי וגרשון, אבל הוא, אם זה אכן נכון - שישבור את שתי הרגליים ולא ישחק כדורגל יום אחד נוסף.
והפועל על זה צריכים להפוך עולמות.

שוב אני מצטער מאוד אבל טענות במקרה הזה צריכות להיות רק לעצמנו
קנית מהלוזונים רבע כרטיס. מה אתה מצפה? שעמוס ואבי יישבו ויחכו עד שהחוזה שלו בהפועל ייגמר והם יפסידו עליו כסף?
מותר להם ללכת ולהציע אותו תמורת סעיף השחרור. זה מעצבן וזה מגעיל אבל מדברים פה על הלוזונים ובגלל זה אני לא מבין איך אפשר להיות מופתעים.
שוב כמו שאמרתי קודם עם כאלה אנשים לא עושים עסקים ובטח של עסקאות כאלה

מכבי לא תיקח אותו. אבל אני לא פוסל שהם יצליחו לסדר לו באמצעות השותף דודו איזו קבוצה בלגית שתשלם את הסכום ולכזה תרחיש ההנהלה חייבת להיות מוכנה

זה שצריכות להיות טענות לעצמנו, זה ברור. אני מאמין שאת הלקחים הפיקו.
מה אני מצפה מעמוס ומאבי? אם אני לא טועה כתבת משהו בסגנון גם לגבי צנציפר אתמול: "מה אתם רוצים ממנו?"
מאבי אני מצפה שיהיה יו"ר ההתאחדות ואפילו אם הוא אוהד שרוף לא יבצע מחטפים כאלו ומעמוס אני לא מצפה לכלום. שיהיה הוגן במידה סבירה. אבל אתה יודע מה, לא רלוונטי.
אני חוזר וכותב בפעם השלישית. שום דבר לא קורה בלי הסכמה של טב"ח ומבחינתי הוא האשם היחידי אם העסקה הזו יוצאת לפועל.
ואנשים פה כותבים שמכבי לא תיקח אותו כאילו הם יודעים משהו. יותר מדי סימנים ותגובות מעידים על זה שכרגע זה קורה.

מה בדיוק הטענה שלך לטל בן חיים? שהוא לא ליואלי למועדון שהוא משחק בו עונה אחת ומסכיפ לעבור למועדון אחר שמשלם לו פי 2 (אני לא מכיר את העובדות, סתם הערכה..).

הטענה שלי היא שהוא חתום על חוזה ושותף למחטף מכוער. נראה לי טענה די לגיטימית, לא?
גם אם זה חוקי באיזו שהיא צורה (וזה לא אם אבי לוזון מעורב בזה) זה מסריח מכל כיוון ואתה מצפה ששחקן שתהיה לו מידה מסויימת של נאמנות למועדון.
אם אין לך טענה כלפיו, אז כלפי מי יש לך?
זהבי? גרשון?
אם כל אחד עושה מה שטוב לו בלי התחשבות בכלום אז זה שזהבי שיחק בהפועל שנתיים יותר זה רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 10:59 
NARKOTIKA כתב:

מה שכנע אותך? ההחלטיות של הילד הזה שכל שני וחמישי מפזר שם שמועות?

כתבו לו שם כמה אנשים שאם לא קורה כלום עד יום שלישי הוא צריך להיות מורחק.
מאז כל מה שהוא עשה זה לערוך את כל ההודעות שהוא כתב. לך תציץ.

לא מכיר אותו. לא יודע אם זה ילד. היו שם שניים. ראיתי שהוא ערך.
מה אני אגיד לך, כל העסק הזה מטריף אותי. זה מערב פרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:01 
redrony כתב:
redrony כתב:

מה אני מצפה מעמוס ומאבי? אם אני לא טועה כתבת משהו בסגנון גם לגבי צנציפר אתמול: "מה אתם רוצים ממנו?"
מאבי אני מצפה שיהיה יו"ר ההתאחדות ואפילו אם הוא אוהד שרוף לא יבצע מחטפים כאלו ומעמוס אני לא מצפה לכלום. שיהיה הוגן במידה סבירה. אבל אתה יודע מה, לא רלוונטי.
אני חוזר וכותב בפעם השלישית. שום דבר לא קורה בלי הסכמה של טב"ח ומבחינתי הוא האשם היחידי אם העסקה הזו יוצאת לפועל.
ואנשים פה כותבים שמכבי לא תיקח אותו כאילו הם יודעים משהו. יותר מדי סימנים ותגובות מעידים על זה שכרגע זה קורה.

כן, אבל לא שאלתי אותך מה אתה מצפה ממנו , שאלתי "מה אתה רוצה ממנו" או יותר נכון- למה את בא אליו בטענות?
גם אני מצפה הרבה דברים, הבעיה שלא את הלוזונים ולא את צנציפר מעניין מה אני או אתה מצפים מהם. זה מי שהם .
אתה נכנסת עם הלוזונים לעסקים ואתה נותן לצנציפר הזה מרחב פעולה גדול תוך כדי שאתה יודע מי הנפשות הפועלות.
מהסיבה הזו אין מה לבוא אליהם בטענות, אפשר להמשיך לצפות אבל זה לא יעזור הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 24.6 | דיונים
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:02 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
חברים, אני מצטער שאני מתעכב על זה, אבל אני פשוט מתפוצץ ולא מבין איך כולם רגועים פה יחסית.
אם טב"ח עובר למכבי (ולפי הפורום שלהם זה נראה כאילו זה נסגר) צריך מבחינתי לסגור פה את הכדורגל.
בן חיים שחקן של הפועל. לא משנה כמה אחוזים יש לפ"ת ממכירה עתידית שלו ולא משנה אם הוא מושאל או לא יודע איך קוראים למה שעשו שם, לשחקן יש חוזה לעוד עונה עם אופציה לאחריה.
זה שהלוזונים מתנהגים כמו מאפיה וסוגרים עסקאות לגבי שחקנים של קבוצות אחרות זה קו אדום. זה שיו"ר ההתאחדות לכדורגל מעורב בזה זה קו אדום.
עם מכבי על דבר כזה צריך לפתוח במלחמת עולם.

אבל מעל לכל זה יש פה עוד גורם אחד שמתעלמים ממנו. טל בן חיים. שום עסקה כזו לא יכולה לצאת לפועל בלי הסכמה שלו. אין לי מושג איזה לחצים מפעילים עליו וזה גם לא מעניין אותי.
אני מבין שכרגע הכל בגדר שמועות, אבל אם הוא חותם על חוזה במכבי הוא האשם היחידי מבחינתי בכל הבלאגן הזה ואני בחיים לא איחלתי את זה לאף שחקן כולל זהבי וגרשון, אבל הוא, אם זה אכן נכון - שישבור את שתי הרגליים ולא ישחק כדורגל יום אחד נוסף.
והפועל על זה צריכים להפוך עולמות.

שוב אני מצטער מאוד אבל טענות במקרה הזה צריכות להיות רק לעצמנו
קנית מהלוזונים רבע כרטיס. מה אתה מצפה? שעמוס ואבי יישבו ויחכו עד שהחוזה שלו בהפועל ייגמר והם יפסידו עליו כסף?
מותר להם ללכת ולהציע אותו תמורת סעיף השחרור. זה מעצבן וזה מגעיל אבל מדברים פה על הלוזונים ובגלל זה אני לא מבין איך אפשר להיות מופתעים.
שוב כמו שאמרתי קודם עם כאלה אנשים לא עושים עסקים ובטח של עסקאות כאלה

מכבי לא תיקח אותו. אבל אני לא פוסל שהם יצליחו לסדר לו באמצעות השותף דודו איזו קבוצה בלגית שתשלם את הסכום ולכזה תרחיש ההנהלה חייבת להיות מוכנה

מה בדיוק הטענה שלך לטל בן חיים? שהוא לא ליואלי למועדון שהוא משחק בו עונה אחת ומסכיפ לעבור למועדון אחר שמשלם לו פי 2 (אני לא מכיר את העובדות, סתם הערכה..).

הטענה שלי היא שהוא חתום על חוזה ושותף למחטף מכוער. נראה לי טענה די לגיטימית, לא?
גם אם זה חוקי באיזו שהיא צורה (וזה לא אם אבי לוזון מעורב בזה) זה מסריח מכל כיוון ואתה מצפה ששחקן שתהיה לו מידה מסויימת של נאמנות למועדון.
אם אין לך טענה כלפיו, אז כלפי מי יש לך?
זהבי? גרשון?
אם כל אחד עושה מה שטוב לו בלי התחשבות בכלום אז זה שזהבי שיחק בהפועל שנתיים יותר זה רלוונטי?

מה מסריח? יש לו סעיף שחרור. זה קישוט? מה מסריח בלנצל אותו? בשביל זה הוא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:08 
19 כתב:

מה מסריח? יש לו סעיף שחרור. זה קישוט? מה מסריח בלנצל אותו? בשביל זה הוא שם.

תגיד, אתה רציני?
מה עושים שיש סעיף שחרור?
קבוצה פונה לקבוצה של השחקן. השחקן מיידע את הקבוצה. דברים עובדים בצורה מסודרת.
פה יש קומבינה של צד שלישי שצריך כסף בשביל לפתוח את העונה, הוא מתנהג כמו גנגסטר והולך לנסות למכור שחקן של קבוצה אחרת.
אז אני מצפה מהשחקן הזה לקצת לויאליות כלפי המועדון שהשקיע בו כסף ושבנה עליו לעונה הקרובה. שלא ישתף פעולה עם מחטף מגעיל כזה ובטח לא יעבור ליריבה הכי גדולה שלך ולקבוצה שאמורה להתמודד איתך על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:14 
שחקן שמתכוון להיות לויאלי לא מכניס סעיף שחרור לחוזה. אין לו שום סיבה לא לנצל אותו, בשביל זה הוא שם.

תפסיקו לבכות כבר על כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:16 
בכל מקום מתוקן , הסעיף הזה נועד כדי שאם השחקן יימכר הקבוצה עם האחוזים תרוויח , בשום מקום לא התכוונו לכך שמי שיביא הצעות על השחקן זה בכלל לא הקבוצה שלו .
מסקנה : להתמקצע , לא להשאיר שום דבר פתוח.
וכן איך שלא יסובבו את זה הכל תלוי בטל אבל לכו תשכנעו מישהו שהלוזונים הם כמו משפחה שלו ואבא שלא עוד היה שכיר שלהם, בנוסף לזה שכר כפול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:16 
שהשחקן החמור הזה ילך למכבי, בכיף. רק לדאוג לרכש סביר במקומו.

קצת פחות צהובים ובזבוזי זמן במשחקים של הפועל - קניתי בכיף.

ועם כל הכבוד,
כמו שאומר 19, יש סעיף שחרור - לשם כך הוא שם. זה שמכבי חלאות ופונים דוך לשחקן, זה כי הם חלאות, אבל זה לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:18 
איתי כתב:
שהשחקן החמור הזה ילך למכבי, בכיף. רק לדאוג לרכש סביר במקומו.

ועם כל הכבוד,
כמו שאומר 19, יש סעיף שחרור - לשם כך הוא שם. זה שמכבי חלאות ופונים דוך לשחקן, זה כי הם חלאות, אבל זה לא חדש.

מכבי לא פנו כנראה, זה אבי ועמוס מנסים לבשל עסקה וקשה להגיד להם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:21 
כאילו שאת מישהו פה או את טל בן חיים מעניין הסדר הכרונולוגי של הדברים וטוהר המידות.
אז היו מתקשרים קודם להפועל, מה זה היה משנה?
להפועל אין מילה והיא לא צד בעניין אם יש סעיף שחרור.
שיבוא בטענות לעצמו מי שחתם על החוזה הזה וחשב ש"יהיה בסדר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
שילך למכבי, בכיף. רק לדאוג לרכש סביר במקומו.

ועם כל הכבוד,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:29 
19 כתב:
שחקן שמתכוון להיות לויאלי לא מכניס סעיף שחרור לחוזה. אין לו שום סיבה לא לנצל אותו, בשביל זה הוא שם.

הבנתי. אז לדעתך כל המהלך הזה כשר למהדרין, איו איתו שום בעיתיות. לא מצד השחקן, לא מצד מכבי ולא מצד הלוזונים.
אם הייתי מהבכיינים, יכול להיות שהמשפט השני שלך היה רלוונטי. כרגע זה נשמע שמשעמם לך ואתה חייב להתווכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:30 
טביב חתם על זה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:30 
אה, ושלא ישתמע שאני חושב אחרת. מי שחתם על החוזה הזה שמאפשר לו להשתחרר לקבוצה בארץ הוא לא פחות ממטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:31 
redrony כתב:
19 כתב:

הבנתי. אז לדעתך כל המהלך הזה כשר למהדרין, איו איתו שום בעיתיות. לא מצד השחקן, לא מצד מכבי ולא מצד הלוזונים.
אם הייתי מהבכיינים, יכול להיות שהמשפט השני שלך היה רלוונטי. כרגע זה נשמע שמשעמם לך ואתה חייב להתווכח

הוא לא יפה, אבל אין איתו בעייה.
אז הלוזונים יידעו את מכבי שיש לו סעיף שחרור, איום ונורא.
והוא? בכלל, יש לו סעיף שחרור והחוצפן הזה רוצה לנצל אותו. מי שמע על דבר כזה?

בכיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:33 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

הוא לא יפה, אבל אין איתו בעייה.
אז הלוזונים יידעו את מכבי שיש לו סעיף שחרור, איום ונורא.
והוא? בכלל, יש לו סעיף שחרור והחוצפן הזה רוצה לנצל אותו. מי שמע על דבר כזה?

בכיינים.

מה שתגיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:35 
צור ש. כתב:
טביב חתם על זה, לא?

לא. חיימק'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
צור ש. כתב:
טביב חתם על זה, לא?

לא. חיימק'ה.

לפי מתווה שטביב תפר.
סוג של חוזה בירושה שעם על הבלאגן בקיץ הקודם עבר לצערנו.
נראה לי שגם בהפועל יודעים שכל החוזה הזה הוא טעות אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
כן, אפשר להגיד שילמדו את הלקח, שזה ירושה מטביב וכו'.
אבל אנחנו מכירים את מנהלי הפועל לדורותיה.
אם הפועל תרצה שחקן ישראלי בכיר בקיץ, לפני פתיחת מכירת המנויים, ואלו יהיו הדרישות, כשיודעים עם מי יש לנו עסק ואין מצב לשום התגמשות, נמשיך לחתום על עיסקאות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
זה היה הימור. חשבו שהוא יחזיר את ההשקעה בדמות אליפות, או הצלחה בליגה האירופית, אבל לא זכרו שבשביל זה צריך וחובה שיהיה לך מאמן. רמון כנראה אמר, נחסוך במאמן וטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:01 
redrony כתב:
19 כתב:

המהלך הזה הוא כשר (במידה ובאמת החוזה עם הלוזונים מאפשר את זה) בדיוק כמו שהמהלך של לקבל פיצוי על ממן מהבלגים הוא כשר.
שחותמים על חוזה מחלקים סיכונים ומשלמים בהתאם. אם בחוזה כתוב שלמכבי פ"ת מותר לשאת ולתת על השחקן עם קבוצות אחרות בזמן שהוא שחקן של הפועל אז זכותם לעשות את זה וזה כשר לחלוטין, זו המהות של הסכם.
לחתום על כזה הסכם מטומטם ואחר לבכות שהצד השני מתנהג לפי ההסכם זה פשוט מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

רמון לא אמר נחסוך במאמן. אלי טביב חתם עם ניצן לשנתיים גם כשהוא ידע שהוא לא ימשיך.
לא בטוח שבמצב הכלכלי שהיה באותה תקופה הוא רצה לזעזע את המערכת עוד פעם ולשלם פיצויים לניצן שנתיים קדימה.

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 24 יוני 2013, 12:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה,
מקרה שכטר מוכיח ההפך אבל הנבואה ניתנה לשוטים.
אם וכאשר נהיה באותו מצב, אז נראה מה הם יעשו.
ספציפית לגבי טב"ח, אסור לאוהדים לחזור לדפוסי ההתנהגות כמו במקרה ידין ורק לגרום לשחקן לרצות לברוח מהפועל.
הקהל צריך להיות חכם ולתת לטב"ח הרגשה שהוא רצוי אחרת סתם נירה לעצמנו ברגליים.
שישאירו בחוץ את כל דיבורי הילד זין והילד קקה, זה לא מועיל לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:02 
דרך אגב ע"פ ווינט אוהד קדוסי חתם בלוזאן משוויץ (ראוי לכתוב את זה מאחר ומשתמשים בפורום ראו בו אופציה לחיזוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
רמון לא אמר נחסוך במאמן. אלי טביב חתם עם ניצן לשנתיים גם כשהוא ידע שהוא לא ימשיך.
לא בטוח שבמצב הכלכלי שהיה באותה תקופה הוא רצה לזעזע את המערכת עוד פעם ולשלם פיצויים לניצן שנתיים קדימה.

עם כל ההימורים שהם לקחו באותה תקופה ועם כל המגבלות, זה המהלך הראשון שהיה צריך לעשות. לשלם פיצויים ולהביא מאמן נורמלי. בטח לא להביא אחרי זה את אבוקסיס ליום אצלנו ויום בנבחרת
כל הכסף הלך לפח שנשארנו עם מאמנים זבל. שחקני רכש שחבל היה להביא כל עוד אין לה ם מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:16 
oMeR1 כתב:

דובר על כך רבות במהלך העונה
הטענה שלא הביאו מאמן כי לא רצו לזעזע את המערכת בגלל "סיכונים כלכליים" לא תופסת לאור ההשקעה הרבה שהייתה בסגל .
הדבר הראשון שהיה צריך לעשות היה להחתים מאמן, זה לא קרה והתוצאות ידועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:17 
למי שרוצה לראות , משחק האליפות מעונת 86 בחמש פלוס גולד

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:18 
למי שרוצה לראות , משחק האליפות מעונת 86 בחמש פלוס גולד

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 886 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: