תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה נשאר עוד לעשות (בניית הקבוצה)
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:34 
gibu כתב:
אצילי אם ראשון לציון דורשת עליו 250 אלף דולר על כל הכרטיס,
מספיק שישימו עליו 100 אלף דולר על 30-40 אחוז מהכרטיס נניח? הפועל רק ירוויחו מהעסקה הזאת
אני מאוד מקווה שיוחתם עוד קשר לאגפים כי טועמה לא סוחב יותר מ30 דקות משחק כמו אבוטבול

הם רוצים את זה על 50 אחוז ממה שקראתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:42 
gibu כתב:
אצילי אם ראשון לציון דורשת עליו 250 אלף דולר על כל הכרטיס,
מספיק שישימו עליו 100 אלף דולר על 30-40 אחוז מהכרטיס נניח? הפועל רק ירוויחו מהעסקה הזאת
אני מאוד מקווה שיוחתם עוד קשר לאגפים כי טועמה לא סוחב יותר מ30 דקות משחק כמו אבוטבול

אני לא בטוח אבל ממה שאני זוכר הדיבור היה על 250 אלף דולר על רבע מהכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת הסכום הכולל שנצטרך לשלם כדי להביא את פדידה+אצילי גבוה מן הרגיל לא הייתי פוסל לנסות להביא את בוזגלו/זגורי על הכסף של שניהם ולהישאר רק עם טב"ח, ורמוט, בוזגלו/זגורי, טועמה וספורי כקשרים התקפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
מקצועית, בוזגלו יכול להיות רכש מעולה.
מסוגל לשחק בשני האגפים ובאמצע, מוריד את התלות שלנו בשי בבעיטות החופשיות וגם החוזה שאפשר לסגור איתו לא אמור להיות גבוה מדי (לדעתי באיזור ה 200 אלף דולר).
הבעיה היא עם כל המטען הנלווה שהוא מגיע איתו. הוא מיועד לספסל, כמה כבר הוא יחזיק שם לפני שאבא שלו יפתח את הפה ויתחיל עם הבלאגן שלו ? כמה הקבוצה צריכה עוד אגו בחדר ההלבשה ? כמה אנחנו באמת רוצים להכניס ראש לא יציב למיטה חולה עוד יותר ?
אם סוגרים איתו על חוזה עם קנסות לגבי כל ההתערבות של אבא שלו ואופציה שלנו לשחרר אותו מיידית ללא פיצוי במידה של התערבות חוזרת ונשנית של אדון הילד ענק - בוזגלו יכול להיות גניבת השנה.
קשה לי להאמין שרב"ש ילך לכזה מהלך. אולי אם במחנה ובעקבות משחקי האימון יתגלה הצורך בעוד קשר כזה אז ינסו להביא אותו. אחרת, לא רואה אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
חוזק של קבוצה נמדד לפי החוליה החלשה שלה.
להזכירכם, יגאל אנטבי עדיין בהפועל.

והעמדות הדחופות שחייבים להתחזק בהם, ונראה לי שכולם כבר הבינו את זה - זה מגן ימני וקשר באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
תערוך מהר לפני שיובל יראה שרשמת קודם מגן ימני...

בהנחה וסוגרים עם עמוס, אלו יהיו העמדות הבאות. מגן ימני יסגרו השבוע (אני מעריך שזה יהיה דור מלול) ואולי גם יחתימו את פדידה/יצחק/אצילי.
את הקשר-אמצע-זר-תותח יביאו כבר למחנה, דמם בראשם אם הם יחרגו מנוהל זר נבחן במחנה האימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 20:17 
לגבי סוגיית המגן הימני, אני רוצה להזכיר לכם שעמרי קנדה, לפני שהוא הגיע אלינו, היה מושאל להפועל רעננה מהפועל פתח תקוה.
זה נכון שהוא היה מהיר יחסית, אבל אני בטוח שהוא לא היחיד.
אולי שווה לנו לבדוק אופציות דומות מהליגה הלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
מראיונות והתנהלות במגרש ומחוצה לו דווקא הבנתי שמאור הוא דווקא ילד טוב וחסר אגו שאבא שלו דחף לסיטואציה הזו וזה לא ממש באשמתו
אם אנחנו באמת מצליחים להחתים אותו לעונה אחת + אופציה לעונה הבאה, בלי הבטחה שהוא יהיה שחקן הרכב ועם סעיפים שלא מרשים לאבא שלו להתבטא בתקשורת ולהתערב בחיים של מאור אז יש סיכוי גדול שעשינו פה את גניבת השנה

כמובן שכל זה מלא ב"אם ואם ואם ואם" ואף אחד לא באמת יודע איזה יעקב נקבל אבל אני מעדיף לראות קודם כל את מאור השחקן ורק אחרי זה את מאור הבן של

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 21:00 
kobster כתב:
מקצועית, בוזגלו יכול להיות רכש מעולה.
מסוגל לשחק בשני האגפים ובאמצע, מוריד את התלות שלנו בשי בבעיטות החופשיות וגם החוזה שאפשר לסגור איתו לא אמור להיות גבוה מדי (לדעתי באיזור ה 200 אלף דולר).
הבעיה היא עם כל המטען הנלווה שהוא מגיע איתו. הוא מיועד לספסל, כמה כבר הוא יחזיק שם לפני שאבא שלו יפתח את הפה ויתחיל עם הבלאגן שלו ? כמה הקבוצה צריכה עוד אגו בחדר ההלבשה ? כמה אנחנו באמת רוצים להכניס ראש לא יציב למיטה חולה עוד יותר ?
אם סוגרים איתו על חוזה עם קנסות לגבי כל ההתערבות של אבא שלו ואופציה שלנו לשחרר אותו מיידית ללא פיצוי במידה של התערבות חוזרת ונשנית של אדון הילד ענק - בוזגלו יכול להיות גניבת השנה.
קשה לי להאמין שרב"ש ילך לכזה מהלך. אולי אם במחנה ובעקבות משחקי האימון יתגלה הצורך בעוד קשר כזה אז ינסו להביא אותו. אחרת, לא רואה אותו בהפועל.

קודם כל, מאור אחלה בחור ומבחינת אופי הוא מתאים לרן והפועל יותר ממה שחצי מהסגל שלנו מתאים.
חוץ מזה, אפילו אבא שלו כבר לקח צעד אחורה ובקושי מתעסק במה שלא צריך.

מקצועית, אני חושב שהוא יהיה מעולה. גילי כבר לא שחקן כנף קלאסי ובעצם אין לנו קשר ימין טבעי בסגל.
שחקן 12 לפעמים חשוב יותר מכל ההרכב, בין אם הוא בא כחילוף או כגיבוי לפציעה, שתגיע בוודאות לאחד מהשחקניפ ההתקפיים.
אגב, לדעתי אחרי חודש של התאקלמות הוא ידיח את טבח לספסל. הקישור יניע איתו כדור בצורה טובה יותר וההרכב מאוזן הרבה יותר ככה.
לא סתם זה נראה לא טוב בפעמים היחידות שעלינו עם גילי טבח טוטו דמארי.

טעות גדולה שלא הולכים עליו בעלות כזאת.
שנה של משחק והוא עם ערך של מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 21:43 
אצילי שחקן חלש אני לא מבין על מה ההתלהבות - יש לנו בנוער + מושאלים מספיק שחקנים ברמה שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מה נשאר עוד לעשות (בניית הקבוצה)
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
לגבי סוגיית המגן הימני, אני רוצה להזכיר לכם שעמרי קנדה, לפני שהוא הגיע אלינו, היה מושאל להפועל רעננה מהפועל פתח תקוה.

בהפועל רעננה יש את יוגב לרמן ששיחק שם ובהפועל הרצליה אם אני לא טועה בשנתיים האחרונות.
בעבר אני זוכר שדובר על שחקן לא רע שגם היה בסגל הבוגרים תקופה.

קובסטר@ תדמור@

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 23 יוני 2013, 21:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 21:49 
גמד לשעבר כתב:
אצילי שחקן חלש אני לא מבין על מה ההתלהבות - יש לנו בנוער + מושאלים מספיק שחקנים ברמה שלו .

בטח, בנוער אצלנו כולם מינימום מסי.
בגלל זה הם גירדו את המקום ה11 בעונה האחרונה.
בגלל זה הפועל צריכה לחפש כל מיני פדידות ורן יצחק כי אין לנו שחקנים לגיטימיים לליגת העל שאפשר לעלות מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מה נשאר עוד לעשות (בניית הקבוצה)
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
Redfan כתב:

בהפועל רעננה יש את יוגב לרמן ששיחק שם ובהפועל הרצליה אם אני לא טועה בשנתיים האחרונות.
בעבר אני זוכר שדובר על שחקן לא רע שגם היה בסגל הבוגרים תקופה.

קובסטר@ תדמור@

בן ביטון.
ילד מוכשר משנתון 91 שהושאל לנס ציונה ואז לנצרת עלית. נגמר לו החוזה בהפועל והוא חתם השנה בהפועל ב"ש.
מקווה שלא נפספס את דור חמו שלדעתי יותר טוב ממנו והיה באנקר בתור מגן בנוער בשני האגפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה מתלבטים לגבי בוזגלו כאילו שהשחקן יושב בצד ורק מחכה ומתפלל להצעה מהפועל. אני לא בטוח שרן רוצה אותו וגם אם כן אני לא בטח שיש את התקציב עבורו, לפחות 200 אלף יורו נטו לעונה לשחקן שמראש מוגדר כ"שחקן רוטציה". הלו, אנחנו לא מכבי.
מצד שני, אם אין לשחקן הצעה קונקרטית וטובה מאירופה והוא מעדיף, כמו שכטר וזהבי, לחזור לארץ לשנה-שנתיים ולשוב לכושר ואז לנסות שוב את אירופה - אז אין לו כמעט אופציות זולת הפועל (ואולי בית'ר, תלוי בקומבינות של טביב). בחיפה, ק"ש ובמכבי הוא מחוק. בא"ש כבר הביאה את הרכש הגדול שלה הקיץ (אליניב). לג'קי יש כסף אבל לא בטוח שהוא ירצה לשלם ולא בטוח שמאור ירצה לשחק אצלו. לכל שאר הקבוצות בליגה אין כסף להביא אותו (למרות שאם בני יהודה עושה עם מכבי עסקה או שתיים עם עגייב וראלי יהיה לה כסף ויכול להיות שמקום כמו בני יהודה ומאמן כמו קשטן יטיבו עם מאור).

אז קשר 50/50 זר יגיע כנראה למחנה האימונים.
מגן ימני יוחתם כנראה בימים הקרובים (דגני או מלול).
יעבו את הספסל בעוד שחקן או שניים התקפיים (פדידה, אצילי, יצחק).
נישאר רק עם שאלת השוער - האם עמוס, בוריס או זר?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: