Oleg Neduda כתב:
pogi כתב:
פשוט מדהים מה שקורה כאן , לפעמים זה נראה כאילו הפועל זו הזונה של הליגה שכל בעל קבוצה עושה עליה סיבוב
זו פעם ראשונה בהיסטוריה שקבוצה מנהלת מו"מ עם קבוצה אחרת על שחקן חופשי !!!
מה זה השטויות האלה? מישהו שואל את איזי? מה הוא יכול להגיד לעמוס לשבת בבית ולא לחתום בשום מקום?
ה2 וחצי מליון השבחה זו אחת ההמצאות הגדולות
להזכירכם גרשון שהיה קפטן הפועל ובלם נבחרת שגדל בנוער עבר תמורת 250 אלף ד' כשגם פה בית"ר עשתה טובה כדי להרגיע את העניינים
איזי ניסה לתבוע את מכבי כשהחתימה את איתן טיבי ויצא עם הזנב בין הרגליים ורק אנחנו משלמים לו 700 אלף שקל על 30 אחוז כרטיס של שחקן חופשי
אחר כך תתפלאו למה קבוצות סוחטות אותנו
תסלח לי, אבל כתבת פה ערימה של שטויות
נתחיל מזה שהפועל שילמה על גרשון 400-500 אלף דולר וממש לא 250 כמו שכתבת
חוץ מזה שכמו שכבר נאמר פה אין כזה דבר כרטיס שחקן. הפועל רכשה את דני עמוס והשאירה 70 אחוז ממכירה עתידית אצל איזי. מי שחושב שעמוס יימכר לחו"ל (או בכלל) לא מחובר למציאות. בשורה התחתונה הפועל שילמה 700 אלף שח על שחקן שיכול לחתום גם ל5 עונות ואין כמעט סיכוי שיצא לחו"ל.
ולסיום, אין סיכוי שהמחיר שהיה נקבע לעמוס בוועדה למעמד השחקן יהיה נמוך יותר. עו"ד פינס מכיר את המנגנון הזה והוא יכול להעריך מצויין כמה עמוס יעלה, מה גם שמדובר בשוער נבחרת ושחקן עם מעל 100 הופעות בליגת העל.
אז אין לי מושג מה אתה רוצה
לא לא ידידי, בית"ר שילמה על גרשון 250 אלף דולר וגם זה היה סכום מופרז כי הם רצו לסיים את הסיפור מהר.
אני מבין שהצליחו לבלבל אותכם אבל אין באמת כזה דבר בליגה הישראלית דמי השבחה של מליוני שקלים על שחקן חופשי ומעניין שאת כל ההמצאות ההזויות האלה תופרים משום מה רק עלינו (ושיסלח לי עו"ד פינס)
הכסף לא יוצא מהכיס שלי אז לא באמת מפריע לי, עמוס שוער טוב (למרות שאישית העדפתי את קליימן) והלוואי שיצליח .
רק ששנה הבאה , כשחיפה תעיף את שארנוב ויצוצו כותרות "גורמים בק"ש הציעו לשחר 70% מהכרטיס של עמוס" אז אל תתפלאו יותר מידי ...