תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויי הארגונים- די לפיקציה הזאת כבר
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
נדב ב. כתב:
השאלה היחידה היא האם ההנחות שנותנים למנויים באמת משתלמות למועדון מבחינה כלכלית, וכמה מהמנויים שרוכשים דרך הארגונים לא היו רוכשים מנוי בכלל אם לא היה סבסוד מצד הפועל

אם בסופו של דבר המנויים מגיעים אל אוהדי הפועל, ממש לא אכפת לי אם המנוי מגיע אל החבר בארגון או אל הבן דוד שלו, השאלה היחידה היא כמה הפועל מרוויחה או מפסידה מהמהלך הזה

קח לדוגמא את שער 8, שבינתיים נמכרו אליו שניים וחצי מנויים.
בלי הארגונים אין בכלל מה להוציא לשער הזה מנויים אצלנו.
בטח העונה עם עליית המחירים ואחרי עונה לא פשוטה, לכולנו ובמיוחד למי שהיה מנוי ל-8.

רעיון מעולה.
שיוציאו מנויים דרך ארגונים רק ל-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:16 
סימרוטיץ כתב:
מזל שהפורום שופע באנשי עסקים "ממולחים" שמוכנים לזרוק לפח הכנסה קבועה .
אבל יחי הסוציאליזם
ובנימה אישית ,אם יש אוכלוסיה שמגיע לה משהו במדינה המזורגגת הזו היא אוכלוסיית הקצינים

חבר כולל גם נגדים ואזרחים עובדי צהל עם וותק מסויים.
ואתה צודק, החברה האלה שיוצאים לפנסיה בגיל 50 ממש מסכנים.
תעשו לי טובה, אף אחד לא מסכן, לאף אחד לא מגיע סבסוד מהפועל, אם הארגון שלו (ובינינו זה יותר וועדי עובדים מאשר ארגון) רוצה, תפאדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:37 
hapoel15 כתב:
כל שנה נמכרים מאות מנויים ל"חבר", מאות לארגון המורים, מאות להסתדרות המורים, מאות לתעשייה האווירית, מאות לחברת החשמל וכו'.
אני מנוי 12 שנה ומעולם לא קניתי מנוי שהוא לא חבר או ארגון המורים.
אני בטוח שאין אף מורה בארץ שבאמת צריך מנוי לשער 5, אולי 20 אנשים שחברים בארגון חבר צריכים, 5 מהתעשייה האווירית 3 מחברת החשמל.
כולם מנצלים את ההנחה הזאת בקומבינות דרך חברים כבר שנים, וזה כבר מגוחך.
תורידו קצת את המחיר ותפסיקו למכור דרך חבר וכל שאר הפיקציות האלה. זה כל כך אדיוטי.

הודעה מגוחכת :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:38 
שיקאגו כתב:
אין שום סיבה שהמועדון יסבסד חלק מההנחה.
אם אותם הגופים רוצים לתת הטבה ולסבסד חלק מהעלות של המנוי אדרבא, אבל אין שום סיבה שהמעודון יתייחס למנוי כמו קו בחברת סלולר. אין פה שום כוח קנייה אמיתי לאותם האירגונים, בסופו של דבר זה אותו האוהד שיפנה למכר של הבן דוד של חבר טוב שלו שיכול לקנות בשבילו, כדי לחסוך.

איך אתה בדיוק מגדיר את "חבר" אם לא כוח קנייה?
אתה יודע איזה אונס מאורגן למחירים מבצע כוח הקנייה הזה לרשת השיווק הכי כוחנית במדינה?
אתה יודע איך הוא משפיט רשתות על ימין ועל שמאל?

לכל החולמים בהקיץ שחושבים שהסיבסודים באים לעזור לחלשים, ולא נגזרים מתוך כוחות השוק (החלק של הפועל), והטבות שכר (החלק של הארגון)- לכו חפשו מכונת זמן ותחזרו איזה 80 שנה אחורה.
מכירת מנוי היא מלאכה שיווקית, אם יש אוהדים מסורים שנזקקים למנוי הדרכים למצוא לזה פתרון שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:52 
סימרוטיץ כתב:
yoyo כתב:
סימרוטיץ כתב:
מזל שהפורום שופע באנשי עסקים "ממולחים" שמוכנים לזרוק לפח הכנסה קבועה .
אבל יחי הסוציאליזם
ובנימה אישית ,אם יש אוכלוסיה שמגיע לה משהו במדינה המזורגגת הזו היא אוכלוסיית הקצינים

ובנימה אישית יותר, מי שמגיע לו במדינה הזו הם חיילים באופן כללי ולא רק קצינים. מקווה שלזה התכוונת...

לא לא לזה התכוונתי , התכוונתי בדיוק למה שרשמתי .

סתם מתוך ענין:
מה מקנה לדעתך זכות יתר לקצינים על פני חיילים או מילואימניקים???
והאם הזכות הזו שמורה גם לקצינים מילואיניקים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:15 
EISEN כתב:
אנטיגונה כתב:
נדב ב. כתב:
השאלה היחידה היא האם ההנחות שנותנים למנויים באמת משתלמות למועדון מבחינה כלכלית, וכמה מהמנויים שרוכשים דרך הארגונים לא היו רוכשים מנוי בכלל אם לא היה סבסוד מצד הפועל

אם בסופו של דבר המנויים מגיעים אל אוהדי הפועל, ממש לא אכפת לי אם המנוי מגיע אל החבר בארגון או אל הבן דוד שלו, השאלה היחידה היא כמה הפועל מרוויחה או מפסידה מהמהלך הזה

קח לדוגמא את שער 8, שבינתיים נמכרו אליו שניים וחצי מנויים.
בלי הארגונים אין בכלל מה להוציא לשער הזה מנויים אצלנו.
בטח העונה עם עליית המחירים ואחרי עונה לא פשוטה, לכולנו ובמיוחד למי שהיה מנוי ל-8.

רעיון מעולה.
שיוציאו מנויים דרך ארגונים רק ל-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
ב כ י י נ י ם :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 10:27 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
gigs כתב:
היחידים שצריכים לקבל סבסוד הם חברי העמותה!!
כבעלים של הקבוצה מגיע לנו הנחה גדולה יותר מלכל עובד חברת חשמל, מורה או קצין...
הגיע הזמן לעשות סדר בדברים

כן!!!!!!!!
בואו ניתן לחברי העמותה לקנות מנויים ב40 שקל, ומי שלא חבר עמותה שיקנה ב900!
הידד!!!

לא אמרתי את זה... אמרתי שלחברי עמותה, אנשים שלא בטוח שיש להם כסף אבל משלמים 200 שח בנוסף למנוי מגיע הנחה כלשהי!!
הנחה בגובה חצי מהחברות בעמותה יכולה גם להיות יפה. אני אישית מתלבט השנה במה להשקיע את הכסף- חברות בעמותות או מנויים.
להיות אוהד הפועל רגיל בשנים האחרונות עולה יותר ב600 שח במקרה הטוב(מחירי החברות בעמותה) מאשר ביתר המקומות.
כאחד שמאמין בעמותות וחושב שזו הדרך להתנהל הייתי מצפה שכחבר בעמותה אני יקבל יתרון על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:11 
בתור אוהד ותיק ואב לבן שהולך בעקבותיי כבר 5 שנים ברצף צר לי שאני לא זוכה להנחה כי אני לא חבר באיזה ארגון יתרה מכך שנה שעברה רכשתי ב-700 ₪ 2 מניות לי ולבן שלי במטרה לסייע לקבוצה להזיז את טביב הצידה מהלך שללא ספק צלח. גם השנה רכשתי מנויים לי ולבני במחיר מלא לשער 7 אבל החלטתי לצערי שאני השנה לא אסייע לעמותה כי זה נטל כספי ומי שמשיג מנוי מהאירגונים שיסייע לעמותה אנחנו את שלנו עשינו ברכישת המנויים במחיר המלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 12:44 
silversurfer כתב:
בתור אוהד ותיק ואב לבן שהולך בעקבותיי כבר 5 שנים ברצף צר לי שאני לא זוכה להנחה כי אני לא חבר באיזה ארגון יתרה מכך שנה שעברה רכשתי ב-700 ₪ 2 מניות לי ולבן שלי במטרה לסייע לקבוצה להזיז את טביב הצידה מהלך שללא ספק צלח. גם השנה רכשתי מנויים לי ולבני במחיר מלא לשער 7 אבל החלטתי לצערי שאני השנה לא אסייע לעמותה כי זה נטל כספי ומי שמשיג מנוי מהאירגונים שיסייע לעמותה אנחנו את שלנו עשינו ברכישת המנויים במחיר המלא.

צר לי לקרוא את מה שכתבת, במיוחד שהשנה המשימות שהעמותה תיקח על עצמה לא פחות חשובות מהעונה שעברה ובנוסף עלות החידוש נמוכה משמעותית (280 ש"ח במקום 700).
לגבי הארגונים - זה מהלך לא כזה פשוט כמו שחושבים כי יש חוזה חתום מול 'לאן' שבעצמה יש לה חוזים חתומים ומחויבויות מול הארגונים הנ"ל, לא רק על מנויים להפועל אלא גם על עוד אירועים להם 'לאן' משווקת כרטיסים. הלוואי והפועל תהיה משוחררת מעול כלכלי כך שיתאפשר לה לעשות מהלכים ללא התחשבות במשמעויות הפיננסיות קודם כל ומעל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 14:15 
גם אני מצטער שאין באפשרותי לשלם עוד 280 ₪ לעמותה אשמח לשלם כאשר תהיה הנחה למנויים ותיקים שמחדשים את המנויים שלהם :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויי הארגונים- די לפיקציה הזאת כבר
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 14:28 
זה נראה כאילו יש אוהדים שכל הזמן מחפשים איפה שאין. זו לא השנה הראשונה שבה מוכרים מנויים דרך הארגונים, אז דווקא בעונה בה הפועל נמצאת בקשיים כלכליים שלא היו כבר כמה שנים טובות-פתאום מתחילים להתלונן על כסף שהוא כמו אוויר לנשימה למועדון. אין בעיה-תתלוננו, אבל תהיו כנים עם עצמכם ואל תבכו כשתראו משהו אחר לגמרי על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
shmani כתב:
זה נראה כאילו יש אוהדים שכל הזמן מחפשים איפה שאין. זו לא השנה הראשונה שבה מוכרים מנויים דרך הארגונים, אז דווקא בעונה בה הפועל נמצאת בקשיים כלכליים שלא היו כבר כמה שנים טובות-פתאום מתחילים להתלונן על כסף שהוא כמו אוויר לנשימה למועדון. אין בעיה-תתלוננו, אבל תהיו כנים עם עצמכם ואל תבכו כשתראו משהו אחר לגמרי על המגרש

אין שום קשר בין המצב הכלכלי של המועדון וטענות נגד הארגונים, שאגב מועלות כל קיץ מחדש ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 17:44 
אדום נחמד כתב:
shmani כתב:

אין שום קשר בין המצב הכלכלי של המועדון וטענות נגד הארגונים, שאגב מועלות כל קיץ מחדש ובצדק.

מקבל את החלק השני, כי אני בכל אופן שומע את הרעש סביב הארגונים הפעם הראשונה בשנים האחרונות. לגבי החלק הראשון אני חושב שאתה טועה, כי למכירת מנויים דרך הארגונים יש השפעה על הרווח הכולל של הקבוצה ומכאן גם על המצב הכלכלי של המועדון. לגבי אם הטענות צודקות או לא אפשר להתווכח שעות, אבל כמו שכבר אמרו פה אחרים להפועל אין את הפריבילגיה להפסיק למכור דרך לאן ושאר הארגונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 19:32 
g11g כתב:
שיקאגו כתב:
אין שום סיבה שהמועדון יסבסד חלק מההנחה.
אם אותם הגופים רוצים לתת הטבה ולסבסד חלק מהעלות של המנוי אדרבא, אבל אין שום סיבה שהמעודון יתייחס למנוי כמו קו בחברת סלולר. אין פה שום כוח קנייה אמיתי לאותם האירגונים, בסופו של דבר זה אותו האוהד שיפנה למכר של הבן דוד של חבר טוב שלו שיכול לקנות בשבילו, כדי לחסוך.

איך אתה בדיוק מגדיר את "חבר" אם לא כוח קנייה?
אתה יודע איזה אונס מאורגן למחירים מבצע כוח הקנייה הזה לרשת השיווק הכי כוחנית במדינה?
אתה יודע איך הוא משפיט רשתות על ימין ועל שמאל?

לכל החולמים בהקיץ שחושבים שהסיבסודים באים לעזור לחלשים, ולא נגזרים מתוך כוחות השוק (החלק של הפועל), והטבות שכר (החלק של הארגון)- לכו חפשו מכונת זמן ותחזרו איזה 80 שנה אחורה.
מכירת מנוי היא מלאכה שיווקית, אם יש אוהדים מסורים שנזקקים למנוי הדרכים למצוא לזה פתרון שונות.

הפועל לא צריכה את חבר או כל אירגון אחר כדי למכור מנויים, יש קהל יעד מאוד מסויים שיגיע אל המנויים ככה או ככה
יש את המעגל הראשון שיקנה מנוי בכל מצב, והוא רוב המנויים, ויש את המעגל השני שמושפע מעונת המלפפונים וההתנהלות בקיץ.
אתה חושב שמי שבפועל משתמש במנויים הם אנשי חבר\הסתדרות המורים\חברת חשמל וכו'? ברור שלא. זה אוהדי הפועל שצריכים להתעסק בקומבינות כדי להשיג מנוי מוזל שבחלקו מסובסד מאוהדים אחרים שקנו לאותו היציע במחיר מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: