bergkamp כתב:
כמו שאני רואה את זה, דני עמוס יכול להגיע בשלושה תנאים שכולם צריכים להתקיים:
1. אין בנמצא שוער זר שבאמת משדרג אותנו, סטייל דגרה.
2. אם מדובר בסכום העברה נמוך (לאירופה הוא יכול ללכת בחינם, אבל יש לו הצעה לא מי יודע מה נכון לעכשיו, ואם לא יגיע משהו אטרקטיבי יותר לא בטוח שהוא לא יחתום על חוזה חדש בקריית שמונה. אם שרצקי לא מתפשר אז אין סיכוי שהפועל תשלם את דמי ההשבחה הגבוהים).
3. קליימן מוכן להישאר ולהתחרות עם דני עמוס על ההרכב. כמו שאני לא יכול לדעת בוודאות שקליימן זה באנקר, כך אני לא יכול לדעת זאת לגבי עמוס שנתן עונה אחת גדולה בקריירה ולא מעט עונות פושרות ומטה. מבחינת פוטנציאל, נדמה לי שבוריס אפילו עולה עליו.
בסעיף שלוש עברת מניתוח אובייקטיבי של הסיטואציה להעדפה האישית שלך... נראה לי שבן-שמעון היה מעדיף את עמוס על קליימן וגם סומך עליו. אם הוא יוכל להביא אותו, מה שבאמת לא נראה סביר, אני לא חושב שהוא יתנה זאת בהישארות של קליימן.
כשהשם של דגרה עלה, אז אמרתי שבסדר, לפחות מצאו שוער מצוין במחיר סביר שישדרג אותנו לעומת קליימן. כרגע, אחרי שדגרה הלך, זה נראה כאילו הפועל נשארו עם ברירות מחדל, ולא קשה להבין את זה מהפרסומים על האופציה של אדל, הגישושים עם עמוס והאפשרות שיבוא "שוער צעיר" שיתחרה עם קליימן. במצב הזה, אם בכל זאת יביאו שוער הוא יהיה לא פחות הימור מקליימן, ולכן אין סיבה להתעקש ולהוציא כסף על שוער חדש, ושוב אני אגיד שעדיף לשנות חשיבה ולהקצות במקום זאת כסף לקשר מרכזי.