shaharot כתב:
איזה אנשים הזוים ומגעילים יש פה שבא לי להקיא !
מנוי לוחם המשמעות היא שרק חייל לוחם ששירת מעל 20 חודשים לחימה ויש לו תעודת לוחם ראשי לקנות את המנוי הזה.
מישהו רשם שזה מצחיק כי דווקא התנאים של לוחם משתפרים. וואלה? בשנה האחרונה שלי בצבא בתור לוחם המשכתי לעשות 11/3{11 ימים בצבא} במקרה הטוב ו18/3 ו25/3 במקרה הרע.
אני קניתי לפני 2 עונות מנוי לוחם וכמובן שנדרשתי להציג את התעודה בשביל לקבל את המנוי. היציאות שלי היו הפוכות עם משחקי הבית של הפועל ממש כל השנה ותתפלאו שיצא לי באותו עונה רק במחזורי הסיום לסיים את המנוי והייתי אולי 6/7 פעמים בבלומפילד במשחקי בית של הפועל.
עונה אחרי זה לא עשיתי מנוי רגיל להפועל אבל כל משחק שהלכתי קניתי כרטיס מבוגר כי אני כבר לא חייל ואני לא אגנוב הקצאת חייל כמו שרבים פה מדברים על זה ורוצים לעשות דברים מגעילים כאלו. כשאני הייתי חייל ונאלצתי לשלם למשחקים 80 שקל ובמשחקי דרבי גם 100-120 שקל רק כי נגמר כרטיסי הנוער/חייל זה היה כ"כ מרתיח ואומנם זה שאני אקנה כרטיס רגיל לא יפתור את הבעיה של מחסור בכרטיסי נוער/חייל אבל מבחינתי עשיתי מה שדרוש ממני ואם הכרטיס שיכלתי לקנות הגיע לחייל אז עשיתי את שלי.
לסיכום - אתה לא לוחם? תפסיק לנסות למצוא דרכים איך לקנות. אתה כבר לא חייל? תקנה כרטיס מבוגר כמו כולם. זה ממש לא מעניין אם אתה דתי/צ'רכסי/נשוי ובלה בלה. יש תנאים וחוקים וכדאי לעמוד בהם. כי ברגע שאתה קונה כרטיס שלא ראוי לך אתה דופק את החבר שלך.
או! המצפן המוסרי שלנו! תודה שהצטרפת.
אם היית שניה עושה קצת חשיבה במקום להיות עסוק בלהקיא על אנשים, או סתם מנסה להבין על מה אנשים מדברים, יכול להיות שהיית מבין שיש חוקים ותנאים שאנשים מכירים בהם, אבל חושבים שאולי יש מקום לשנות אותם.
אני זה שאמרתי שיציאות משתפרות הרבה פעמים לקראת סוף השירות. מה לעשות, בתור טירון לוחם קשה להגיע להיות רספ שיוצא חמשושים.. (וזו רק דוגמא קטנה..)
ואם רק היית מבין את האמירה שלך- באותה מידה ש'ממש לא מעניין אם אתה דתי/צ'רכסי/נשוי ובלה בלה' כך הקבוצה יכולה להגיד שלא יכול לעניין אותה פחות זה שאתה לוחם. אבל כמו שהקבוצה מכירה בלוחמים כאנשים עם צורך במנוי מיוחד, כך גם הייתי רוצה שיכירו בסתם חיילים/דתיים/צ'רקסים/נשואים ובלה בלה בתור ציבורים עם צורך במנוי שונה בצורה כזו או אחרת.