שער 7 הוא אדום כתב:
בקבוצה השל שנה שעברה גם עם בופון וקסיאס יחד בשער,הם היו נכנסים לדיכאון ומקבלים גולים הזויים.
אדל כבר הוכיח שהוא לא פראייר,ולוותר עליו בכזאת קלות כאילו הוא איזה גולן מלול דה לה שמאטע,זאת פשוט בדיחה.
עם כל הכבוד לקליימן או השוער שרוצים מקפריסין, מבחינתי שוער ששיחק בפס"ז,גם אמור להיות מספיק טוב עבורנו,בטח עוד שהוא הראה מה הוא שווה,ובטח לליגה הזאת.
ועוד אוסיף: היתרון של אדל הוא שהוא מכיר את הפועל, את ישראל ואת הכדורגל כאן. הוא אפילו "זכה" להיות כאן ולשמוע אזעקה הבישרה על בוא הגראדים מעזה שהחריבו בניין בראשון בזמן "עמוד ענן". לא להקל בכך ראש. יש הרבה זרים שהיו מקפלים את הזנב ובורחים.
אבל ובעיקר הוא מחובר למועדון ואוהב אותו ואת ישראל. שוער זר אחר, ייתכן ויידרש לו זמן להתאקלם ואולי לא יתאקלם לעולם. יש מספיק דוגמאות על זרים טובים שהגיעו לכאן ותוייגו כ"פלופ". לא כי הם גרועים - עובדה שהצליחו לפני/אחרי ישראל. אלא כי משהו לא התחבר להם כאן בארץ.
גם בעניין השכר, לפי הפרסומים אדל מוכן לקבל את מה שדגרה מבקש - בסביבות ה-200 אלף יורו לעונה. ככה שאפילו חיסכון אין כאן.
יש פה הימור - או שדגרה יצליח יותר מאדל או שלא. אין לדעת. העובדה שהיה שוער מצליח בקפריסין לפני שנה-שנתיים לא אומרת כלום. את אדל מכירים והוא מכיר אותנו. לדעתי, כדאי לעצור ולחשוב לפני שמחליפים שוער, אבל שוב, זו החלטה של המאמן וצריך לתת לו גב (יחליט מה שיחליט - כל עוד הוא לא מהמר על בוריס, אני איתו).