תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 18.6 | דיונים
הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:05 
אבשה כתב:
idan כתב:
אבשה כתב:
זה רק אני פה שלא ממש אוהב את כל פסטיבל שכטר הזה עם כל הזחיחות הזאת שעוטפת אותו?
ראיון בלעדי לערוץ הספורט, ראיון בלעדי למעריב, ראיון בלעדי לוואלה, והיד עוד נטויה יחד עם צרור ההצהרות המוקדמות. וההנהלה נותנת לזה יד כדי למכור עוד מנויים.
ממקרים כאלו בדר"כ כל מה שנשאר בסוף אלו רק הדיבורים כמו חול...אז אם כבר עדיף שהדיבורים האלו יהיו על המגרש.

עכשיו אין מגרש כי עוד לא יצאו למחנה אימונים אפילו.
אני מבין מה שאתה אומר וגם אני לא אוהב פסטיבלים, אבל מאידך, אני גם מבין את ההנהלה שרוצה להעיף מנויים,
וכמו שאמרת בעצמך, עובדה שזה עובד.

עוד משהו,
שכטר הוא כנראה ה-העברה של הקיץ. זה רק מתבקש שהוא יתראיין עכשיו בכל מקום אפשרי.

כמובן ואין ספק שזה מתבקש ע"י התקשורת בתור ההעברה החמה בישראל הקיץ. לא יודע עד כמה זה מתבקש בשבילנו.
כמו שכתבתם, מקווה שזה לא יפגע בשקט שהקבוצה צריכה, שזה בעצם המצרך שהכי חסר לנו בשנים האחרונות.
כדרך הטבע שהפסטיבל הזה יביא לחץ רב שיגיע מכיוון האוהדים הרבים שקונים השנה מנוי בעקבות שכטר והאווירה השאפתנית. מזכיר לי לדוגמא את המחזור הראשון של העונה האחרונה, אחרי החתמת ורמוט ו"ההוא ממנצ'סטר". מחצית ראשונה מאופסת וכבר בוז ביציעים אחרי 45 דקות מפתיחת העונה.

זה היה קורה עם או בלי הראיונות לתקשורת אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
שתיגמר כבר הפגרה הזאת ותתחיל העונה.
מת לראות מה רב"ש יוציא מהסגל הזה.
יותר משמעניין אותי מה ייצא מהשחקנים המובילים מעניין אותי מה יוסיפו השחקנים הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:08 
המראיינת של וואן זה חתיכת עציץ. מה זה צריך להיות? איזה שעמום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:23 
אוי לא.
במחנה האימונים זה אומר זרים בשקל שבאים למבחנים.
איך אנחנו עושים הכל טוב ואז דופקים את עצמנו.
חייבים תותח לאמצע.

אחרי זה אם יצליחו להביא גם את פדידה וגם את אצילי זה יהיה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם מה לבוא לשכטר בטענות על הראיונות.
הוא אחד השחקן הכי מבטיחים שהכדורגל הישראלי הוציא. הגיוני שאחרי שנתיים בגולה כל אמצעי תקשורת יקפוץ עליו.

לא צריך להתרגש. שבוע ראיונות והכל מאחורינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אבשה, אתה מדבר על המשחק מול הפועל רמת גן ברמת גן? לא שאני מצדיק את הבוז, אבל היה משחק נורא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
1. אדל - השנה הראשונה שלו בהפועל היתה טובה. העונה השניה שלו התחילה מצויין (תבדקו כמה שערים הפועל קיבלה בשליש הראשון של העונה וזה לא בזכות האין-הגנה שלה) ואז החלה הירידה. אינני יודע האם לפציעה שלו נגד חיפה היתה השפעה במיוחד שלחצו עליו לשחק מיד אח"כ ולא נתנו לו לנוח. להבדיל משחקנים אחרים בסגל, הוא בחור מופנם שלא מקשקש בתקשורת ומתרץ יכולת לא טובה. מאז שהחלה ההתפרקות של הקבוצה גם היכולת שלו ירדה. קשה להבין מה בדיוק קרה שקבוצה שלמה מתפרקת כולל סטארים כמו דמארי, טב"ח וכו' אבל זה קרה. בסופו של דבר, מלבד אניימה, לא היה בליגת העל העונה שוער ברמה של אדל. הבעיה איתו היתה השכר הגבוה (כ-400 אלף יורו נטו לעונה) אבל אם הוא מוכן להישאר בחצי מהשכר, אני אשמח לראות אותו ממשיך - כמובן אם הארגנטיני שרן כל כך רוצה יחליט שלא לחתום. לא שאני מכיר את הדגרה הזה, אבל אני סומך על רן.

2. קשר אחורי - אני מאמין שהשאירו כ-350-370 אלף יורו בצד לצורך העסקה (כולל עלות מעסיק ועמלת סוכן, כלומר זר בשכר של כ-200-230 אלף יורו נטו לעונה). די ברור שרן מייעד לתפקיד החשוב הזה שחקן זר. הוא רצה את דה-סילבה שיבוא איתו מלרנקה וגישש אצל נוסא. לא עבד. זהות השחקן הזה תהיה מעניינת בהנחה שהשחקן הזר לא יגיע מקפריסין (כמה קשרים 50/50 יש שם ברמה מקצועית וכלכלית שמתאימים להפועל ואינם תחת חוזה ורוצים לבוא?! מדובר הרי בבודדים) כי אז הוא יהיה הזר היחיד שרן יביא להפועל שהוא לא מכיר אותו וראה אותו משחק (להבדיל מבריאן, צמד הבלמים ואולי דגרה). יש פה סיכון והימור וזה קצת בעייתי כשמדובר בתפקיד כל כך חשוב (החשוב ביותר בכדורגל המודרני אחרי תפקיד השוער). לכן רן ניסה ללכת קודם כל על המוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:57 
Charlie כתב:
1. אדל

2. קשר אחורי - אני מאמין שהשאירו כ-350-370 אלף יורו בצד לצורך העסקה (כולל עלות מעסיק ועמלת סוכן, כלומר זר בשכר של כ-200-230 אלף יורו נטו לעונה). די ברור שרן מייעד לתפקיד החשוב הזה שחקן זר. הוא רצה את דה-סילבה שיבוא איתו מלרנקה וגישש אצל נוסא. לא עבד. זהות השחקן הזה תהיה מעניינת בהנחה שהשחקן הזר לא יגיע מקפריסין (כמה קשרים 50/50 יש שם ברמה מקצועית וכלכלית שמתאימים להפועל ואינם תחת חוזה ורוצים לבוא?! מדובר הרי בבודדים) כי אז הוא יהיה הזר היחיד שרן יביא להפועל שהוא לא מכיר אותו וראה אותו משחק (להבדיל מבריאן, צמד הבלמים ואולי דגרה). יש פה סיכון והימור וזה קצת בעייתי כשמדובר בתפקיד כל כך חשוב (החשוב ביותר בכדורגל המודרני אחרי תפקיד השוער). לכן רן ניסה ללכת קודם כל על המוכר.

קיוויתי שאם כבר ויתרנו על מגן שמאלי, לפחות יש תקציב בגודל של 400 אלף יורו להביא לפה זר רציני.
ההבדל בשחקנים שחותמים ברמת שכר של 200 אלף יורו ל280 אלף הוא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:58 
arik8989 כתב:
אבשה, אתה מדבר על המשחק מול הפועל רמת גן ברמת גן? לא שאני מצדיק את הבוז, אבל היה משחק נורא פשוט.

ראבאק, פאקינג 45 דקות מפתיחת העונה, משחק חוץ, הקבוצה לא נמצאת בפיגור ולא ספגה, וכבר שריקות בוז? זה נשמע נורמלי? וזה עוד יהיה קצה הקרחון ביחס לפסטיבל הנוכחי.
ואגב ניצחנו בסיום אותו המשחק,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:06 
לא מסוגל לראות את אדל יותר, מקווה מאוד שלא ינחת פה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
תהיה שעלתה לי בנוגע למימון עסקת שכטר
כל הזמן חוזרים על מימון חיצוני, אבל זה לא למעשה כסף שהכניסה קבוצת חג'ג', שמחזיקה באחוזים מהבעלות?
האם נכנס כסף נוסף שלא ע"י מחזיקי אחוזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:07 
טוב מאוד ששולחים את שכטר להתראיין בכל מקום. זה לא שהוא לא מודע ללחץ או לציפיות ממנו, ואם הוא לא יתראיין ימלאו את המקום הזה בטקסטים שלכו תדעו מה המשמעות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:14 
צריך לאסור את השימוש במונח "זר תותח" בעונת המלפופונים
כל דקה מישהו אחר דורש כאן זו תותח באמצע המגרש
אילו יש איזה חנות מיוחדות כזאת שבאים ופשוט לוקחים מהמדף??
זה תפקיד שקשה למצוא בו שחקנים + יש בעיות כסף

גם רב"ש וגם כל מאמן אחר יודע את חשיבות התפקיד והיה רוצה לראות שם והאמת בכל עמדה במגרש " זר תותח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שבניגוד לבלמים והשוער, אין לרב"ש שם שהוא סגור עליו וחם עליו, והוא מעדיף לקחת את הזמן.
בדר"כ בשלב הזה של הקיץ מגיע שחקן אחד והשאר מגיעים בתחילת אוגוסט. הפעם זה ההיפך, אז אין מה להתלונן.
אני לגמרי מבין אם הוא חושב שהוא יסתדר בשבועיים/חודש הקרובים עם אבוטבול או גורדנה,
ומעדיף למצות את החיפושים עד שהוא ימצא את הכי טוב שהוא יכול, במקום להסתפק באיזה רומאן רוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
יכול להיות שבניגוד לבלמים והשוער, אין לרב"ש שם שהוא סגור עליו וחם עליו, והוא מעדיף לקחת את הזמן.
בדר"כ בשלב הזה של הקיץ מגיע שחקן אחד והשאר מגיעים בתחילת אוגוסט. הפעם זה ההיפך, אז אין מה להתלונן.
אני לגמרי מבין אם הוא חושב שהוא יסתדר בשבועיים/חודש הקרובים עם אבוטבול או גורדנה,
ומעדיף למצות את החיפושים עד שהוא ימצא את הכי טוב שהוא יכול, במקום להסתפק באיזה רומאן רוקי.

איזה שטויות, מה אתה חושב שהוא מריץ בגוגל "זר תותח לאמצע" ומתחיל לעבור אתר אתר?
תאמין שיש לו מספיק שמות שהוא רוצה. למה מחכים? יש לדברים האלה אלף סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:26 
לא זר תותח, אלא זרתותח. יש הבדל וזה מושג חובה לעונת המלפפונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:27 
נערך

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 18 יוני 2013, 10:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
KID A כתב:

זה מה שאמרתי?
ברור שיש לו הרבה שמות, יכול להיות שהוא לא סגור על אף אחד ב-100% ומעדיף למצות את כל האופציות ולא לקפוץ על השחקן הראשון שמוכן להגיע,
או שהוא חם על מישהו שעדיין מנסה למצות אופציות בליגות בכירות יותר, ורן החליט לחכות לו עוד קצת.
זה עדיף על להחתים מתוך פאניקה, כמו שנהגנו לעשות בשנים האחרונות, וב-18 ביוני, כשרוב הסגל כבר סגור, באמת אין מה להיכנס לפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
יואב כתב:
KID A כתב:

זה מה שאמרתי?
ברור שיש לו הרבה שמות, יכול להיות שהוא לא סגור על אף אחד ב-100% ומעדיף למצות את כל האופציות ולא לקפוץ על השחקן הראשון שמוכן להגיע,
או שהוא חם על מישהו שעדיין מנסה למצות אופציות בליגות בכירות יותר, ורן החליט לחכות לו עוד קצת.
זה עדיף על להחתים מתוך פאניקה, כמו שנהגנו לעשות בשנים האחרונות, וב-18 ביוני, כשרוב הסגל כבר סגור, באמת אין מה להיכנס לפאניקה.

רק שלא יגיעו למשחק הראשון באירופה עם איזו המצאה של גורדנה או שי ליד גרזיצ'יץ, כי אז יש מצב שיבעטו לנו בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
ברור שעדיף להחתים שחקן כמה שיותר מהר,
למרות שגם אם יגיע שחקן תותח זה לא אומר שבמשחק הראשון שלו בחום של ישראל הוא יתן את משחק חייו,
אבל שוב, כשרוב הסגל סגור ונשאר רק את זה (ומגן ימני כמובן), אני מעדיף שיקח את הזמן ויביא את הכי טוב שאפשר,
במקום שבספטמבר אבוטבול כבר יחזור להרכב ובינואר נחפש זר חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
למרות שגם אם יגיע שחקן תותח זה לא אומר שבמשחק הראשון שלו בחום של ישראל הוא יתן את משחק חייו,
אבל שוב, כשרוב הסגל סגור ונשאר רק את זה (ומגן ימני כמובן), אני מעדיף שיקח את הזמן ויביא את הכי טוב שאפשר,

אין בזה חוקים, הרבה תלוי במזל וכמובן במחיר שאתה משלם.
אתה יכול להביא זר ב300 אלף דולר והוא לא יתאקלם ויהיה לא טוב ואתה יכול להביא זר ב200 אלף דולר והוא בינגו.
בליגה שלנו, גם בסכומים שנחשבים גבוהים אתה לוקח הימור, וזה בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
KID A כתב:

ניסיתי, אין כלום
https://www.google.co.il/search?q=%22%D ... e&ie=UTF-8

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
KID A כתב:

כמו שכתבתי למעלה: ייתכן מאד ואין לרן זר שהוא מכיר מהליגה הקפריסאית בניגוד לבלמים ולשוער. היה לו אחד כזה והוא הבריז. עכשיו רב"ש צריך לאתר שחקן זר שגם יתאים מקצועית, גם יעלה בקנה אחד עם התקציב של הפועל, גם יהיה העברה חופשית וגם ירצה לבוא לשחק כאן. לא פשוט. וכשאתה לא ראית שחקן כזה משחק וממילא אינך יכול בפגרת הקיץ לנסוע ולראות אותו משחק, בהנחה ואתה לא רוצה להתרשם מקלטות של הסוכן (ואתה לא!) אין לך ברירה אלא להביא שחקן או שניים למחנה האימונים ולבחון אותו במשחקי האימון שצפויים שם ולהחליט. זה לא אידיאלי אבל זה עדיף על להחתים שחקן בהתבסס על יוטיוב כמו שעשו פה שנה שעברה. כמובן שיש חריגים לכלל: אם יש מצב להביא שחקן כמו נמה, אז לא צריך שום מבחן ואפשר גם לחכות עד לרגע האחרון. אבל כמה פעמים בעשור נופל לך לידיים שחקן כמוהו?!

לכן אני מאמין שסוגיית השוער הזר (אדל או דגרה) תיסגר בתוך כמה ימים, כמו גם שאלת המגן הימני. שאלת הקשר האחורי הזר תיפתר רק ביולי בפולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
KID A כתב:

אין בזה חוקים, הרבה תלוי במזל וכמובן במחיר שאתה משלם.
אתה יכול להביא זר ב300 אלף דולר והוא לא יתאקלם ויהיה לא טוב ואתה יכול להביא זר ב200 אלף דולר והוא בינגו.
בליגה שלנו, גם בסכומים שנחשבים גבוהים אתה לוקח הימור, וזה בלתי נמנע.

ברור, אבל גם בהימורים יש הסתברות מסויימת להצליח.
ככל שתביא שחקן ששווה יותר כסף והצליח במקומות אחרים, יש לך סיכוי יותר גדול להצליח.
תחתים מתוך פאניקה שחקן שלא הצליח בשומקום, יש לך סיכוי יותר גדול לקבל ברונו קוטיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יואב כתב:
KID A כתב:

כמו שכתבתי למעלה: ייתכן מאד ואין לרן זר שהוא מכיר מהליגה הקפריסאית בניגוד לבלמים ולשוער. היה לו אחד כזה והוא הבריז. עכשיו רב"ש צריך לאתר שחקן זר שגם יתאים מקצועית, גם יעלה בקנה אחד עם התקציב של הפועל, גם יהיה העברה חופשית וגם ירצה לבוא לשחק כאן. לא פשוט. וכשאתה לא ראית שחקן כזה משחק וממילא אינך יכול בפגרת הקיץ לנסוע ולראות אותו משחק, בהנחה ואתה לא רוצה להתרשם מקלטות של הסוכן (ואתה לא!) אין לך ברירה אלא להביא שחקן או שניים למחנה האימונים ולבחון אותו במשחקי האימון שצפויים שם ולהחליט. זה לא אידיאלי אבל זה עדיף על להחתים שחקן בהתבסס על יוטיוב כמו שעשו פה שנה שעברה. כמובן שיש חריגים לכלל: אם יש מצב להביא שחקן כמו נמה, אז לא צריך שום מבחן ואפשר גם לחכות עד לרגע האחרון. אבל כמה פעמים בעשור נופל לך לידיים שחקן כמוהו?!

לכן אני מאמין שסוגיית השוער הזר (אדל או דגרה) תיסגר בתוך כמה ימים, כמו גם שאלת המגן הימני. שאלת הקשר האחורי הזר תיפתר רק ביולי בפולין.

תקשיב, זה גם יכול להיות תהליך סינון בבחירת הזרים:
זר שמסכים לבוא למבחנים סימן שהוא לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Charlie כתב:
1. אדל

קיוויתי שאם כבר ויתרנו על מגן שמאלי, לפחות יש תקציב בגודל של 400 אלף יורו להביא לפה זר רציני.
ההבדל בשחקנים שחותמים ברמת שכר של 200 אלף יורו ל280 אלף הוא גדול.

אני לא החשב של הקבוצה. אין לי מושג כמה כסף השאירו בצד אבל אני מניח (יותר נכון, מאמין ומקווה) שרן דאג לעניין הזה מראש. כמה כסף השאירו בצד? פשוט לקחתי את ה"סיבוב" שעשינו על ממן כאומדן - החוזה שנחסך והכסף שיתקבל מהבלגים. ביחד זה יוצא כ-350 אלף יורו בערך. אגב, כמו שכתב פה יואב לפני - שחקן שמקבל 300 אלף יורו לא בהכרח יתרום לך יותר משחקן של 200 אלף דולר. יש פה שאלה של התאקלמות (בישראל, בהפועל, בכדורגל המקומי וכו') ועוד. יכול להיות שהוא נחשב לשחקן טוב יותר (גם זה לא בטוח) אבל מה יהיה בהפועל איתו? לך תדע. אבל שוב, אני מאמין שרן יקציב לפחות 200-230 אלף יורו לשכר נטו לאותו זר שיהיה, ולו בשביל להגדיל את ההיצע שממילא יהיה גדול יותר מהיצע של שחקנים טובים לכאורה ב-170 אלף דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
מדהים מאוד איך כבר הוחלט פה להיות בדיכאון מעמדת הקשר האחורי, מבלי שום ידיעה באמת מה קורה ומה מתבשל. על זה נאמר - ג'יזס.
מי אמר שלא מנהלים מו"מ עם זר רציני? מי אמר שבונים על אבוטבול? מי אמר שתגיע רכבת של זרים בינוניים למחנה אימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 11:00 
הקטע הזה שאדל ישב אצלנו על חוזה שמן ומעיק ועכשיו הוא מוכן כמעט לשחק בהתנדבות איפה שרק יתנו לו
קטע חזק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שאדל בכלל ישחק אצלנו מעיק. שוער עם יכולות מצוינות שחצי מהמשחקים מושפעים מהמצב רוח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
בקבוצה השל שנה שעברה גם עם בופון וקסיאס יחד בשער,הם היו נכנסים לדיכאון ומקבלים גולים הזויים.
אדל כבר הוכיח שהוא לא פראייר,ולוותר עליו בכזאת קלות כאילו הוא איזה גולן מלול דה לה שמאטע,זאת פשוט בדיחה.
עם כל הכבוד לקליימן או השוער שרוצים מקפריסין, מבחינתי שוער ששיחק בפס"ז,גם אמור להיות מספיק טוב עבורנו,בטח עוד שהוא הראה מה הוא שווה,ובטח לליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: