תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 17.6 | מידע
הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
ציטוט:
"מינו את המאמן הכי טוב שאפשר"
גילי ורמוט החמיא לרן בן שמעון באימון פתיחת העונה של הפועל ת"א • המאמן מצידו אמר לשחקנים: "אני רוצה מחויבות ואכפתיות" • 500 אוהדים פוצצו את האימון לזמן מה, כשפרצו לדשא בחודורוב
אביתר לנג

שחקני הפועל באימון הבכורה. איתי שכטר בראש
צילום: אלן שיבר
הפועל תל אביב החדשה פתחה

אתמול את אימוניה אל מול 500 אוהדים נלהבים, שהגיעו לראות את שחקני הרכש החדשים ואת הקבוצה שבנה המאמן רן בן שמעון.

למרות שבאימון חסרו כמה שחקנים, הדבר לא הפריע לאוהדים למלא את מתחם חודורוב ולערוך תצוגה פירוטכנית מרהיבה עם רימוני עשן וזיקוקים. בשלב מסוים פוצץ האימון, כשהאוהדים נכנסו אל המגרש והרימו את הרכש הנוצץ, איתי שכטר, על כתפיהם.

מי ששוחח עם התקשורת היה הקשר גילי ורמוט, מהשחקנים הבולטים ביותר של הפועל, שסיפר על חזרתו מהפציעה ועל העונה שבפתח: "קודם כל אני יכול להגיד שיש לי יותר מסתם פרפרים בבטן. אני חושב שבהפועל מינו את המאמן הכי טוב שאפשר - רן יעשה להפועל רק דברים טובים. עברתי תקופה לא פשוטה ולא נחתי בקיץ, רק עבדתי במטרה לחזור, והיום אני כשיר כמעט ‭ 100-ב‬ אחוז. אני רוצה להחזיר לקבוצה ולאוהדים שתמכו בי כל הזמן‭."‬

עוד לפני האימון כינס בן שמעון אסיפה של 20 דקות בחדר ההלבשה, ובה אמר לשחקנים: "יש פה סגל חסר ושחקנים שעוד לא הגיעו, ולכן ארחיב כשכולם יהיו פה, אבל תדעו שבגדול האג'נדה שלי היא שהדרך חשובה יותר מהתוצאה‭."‬ עוד הדגיש בן שמעון לשחקניו: "אני רוצה לראות פה מחויבות ואכפתיות, גם אחד כלפי השני‭."‬

מי שחסרו באימון היו השוער בוריס קליינמן, שעתידו במועדון אינו ברור כלל; המגן השמאלי, יגאל אנטבי, שעדיין לא חתם על חוזהו בקבוצה, אך בהפועל טוענים שיחתום על חוזה חדש אחרי שהצוות המקצועי הביע בו עניין; ובלם הרכש הסלובני, ברנקו איליץ‭,'‬ השוהה בחופשה וקיבל אישור לאחר.

אלרואי כהן, שלא זומן לאימון, ידע על כך רק בסמוך לו. סוכנו, גלעד קצב, ביקש מראשי הפועל את הדברים בכתב, ובמקביל מחפש לכהן קבוצה אחרת.

אמש, שלוש שעות אחרי פתיחת הקופות, מכרה הקבוצה קרוב ‭ 2,000-ל‬ מנויים לקראת עונת ‭ .2013/2014 ‬

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 17.6 | מידע
הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:
ציטוט:
ורמוט: יש לי יותר מפרפרים בבטן
יניב טוכמן
אלרואי כהן, שהתבקש לא להגיע אתמול לפתיחת אימוני הפועל ת"א, יבקש את כרטיסו ללא תמורה כנגד הוויתור על חוזהו. לכהן חוזה לעונה נוספת בעלות של שני מיליון שקל, ובהפועל לא שוקלים כרגע להשאירו גם אם יקצץ משמעותית בשכרו. הקשר ביקש מראשי המועדון להתאמן אתמול, אבל נאמר לו שלא יגיע.
מי שכן הגיעו היו שחקני הרכש החדשים יורגן קולין ובריאן גרזיצ'יץ' וכמובן איתי שכטר שרשם הופעה מחודשת במתחם. האוהדים שהגיעו לאימון הניפו את החלוץ וקראו לשחקנים להחזיר להפועל ת"א את השליטה בליגה ובעיקר במשחקי הדרבי. גילי ורמוט: "מאוד מרגש להתחיל כך את העונה, יש לי יותר מפרפרים בבטן. הקבוצה הזו עוד תצרף שחקנים, אבל כבר עכשיו ברור שנעשה כאן רכש טוב עם המאמן הכי טוב שיש היום."
ורמוט או שי אבוטבול מועמדים לקבל את סרט הקפטן בעונה הבאה. מהאימון נעדר בוריס קליימן שקיבל מספר ימי מנוחה אחרי טורניר היורו. השוער צריך להחזיר לרן בן שמעון תשובה באשר לדרישה שיוותר על הסעיף בחוזהו שמחייב את המאמן לשתף אותו ב70- אחוז ממשחקי הקבוצה. בסביבת קליימן אמרו אתמול שהוא שוקל בכובד ראש את הבקשה.
אתמול החלה מכירת המנויים. אוהדי הפועל ת"א רכשו 2,000 בתוך שעתיים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 03:32 
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2047921

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
זאב גולדשמיט

שוער זר בדרך לחודורוב

"שוער זר חדש ינחת תוך שלשוה-ארבע ימים בהפועל תל אביב. הכל כבר סגור", אישר אתמול גורם בכיר בהפועל ת"א, שמקווה שבוריס קליימן יסכים להתמודד עימו על המקום בהרכב. לקליימן הובטח בעבר שחרור אם לא ישחק ב-70 אחוז מהמשחקים, וההערכה היא שהוא יחפש קבוצה אחרת. השוער לא התאמן אתמול מכיוון שקיבל מנוחה אחרי השתתפותו ביורו הצעירות.
לסגל חזרו שני מושאלים מהפועל ר"ג, הבלם זאב חיימוביץ' ואתור אטצ'אנוב, שעשוי להתמודד על עמדת המגן השמאלי. הפועל ת"א הודיעה למספר שחקנים המחזיקים בחוזה, שלא להגיע לאימון מכיוון שלא בונים עליהם. אלרואי כהן, שחזר מחופשה באיטליה ולא התעדכן, תכנן לבוא לאימון אבל קיבל הודעה שלא יגיע. שחקנים נוספים שלא הוזמנו: מחמוד עבאס, תומר בן-יוסף, נאיל חוטבא, אריק ג'מבה-ג'מבה וניר נחום, שצפוי לעבור למכבי נתניה.
הפועל ת"א תצא למחכה אימונים בפוזנן שבפולין ב-1 ביולי, וב-18 ביולי תקיים את המשחק הראשון שלה במוקדמות הליגה האירופית. הבוררות בתביעת הפועל ת"א נגד אלי טביב, בסכום של 16 מיליון שקל, תחל בעוד שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 15:37 
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2652081
הפועל תל אביב במו"מ עם עומר אצילי
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 17 ביוני 2013, 16:10
פייסבוק טוויטר
האדומים מעוניינים בקשר הפועל ראשון לציון, שדורשת 250 אלף דולרים עבור כרטיסו. גם עומר ורד ודור מלול נמצאים על הכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:50 
http://one.co.il/Article/218712.html
השוער מתיאס דגרה על סף חתימה בהפועל ת"א
השוער הארגנטיני צפוי להגיע ולהחליף את אפולה אדל בין הקורות של האדומים. צפוי להיות הרכש החמישי של רן בן שמעון אחרי גרזיץ', שכטר, יורגן וקולין ()

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:51 
oMeR1 כתב:
השוער מתיאס דגרה על סף חתימה בהפועל ת"א
השוער הארגנטיני צפוי להגיע ולהחליף את אפולה אדל בין הקורות של האדומים. צפוי להיות הרכש החמישי של רן בן שמעון אחרי גרזיץ', שכטר, יורגן וקולין ()

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4393306,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ וואן מתיאס דגרה שוער מארגנטינה על סף חתימה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:37 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:48 
הפועל רעננה מעוניינת לשאול את בוריס קליימן
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2652183

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 23:52 

נחת השוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: