יובל כתב:
אני מסתמך על מה שראיתי ממנו בשתי העונות שלו בהפועל. הוא היה הרבה יותר טוב מאדל.
בעונה הראשונה הוא שיחק ארבעה משחקים - בהפסד 1:0 למכבי פ"ת במושבה שבו היו לו כמה הצלות אדירות, בגביע נגד לוד אחרי הפנדל והאדום המטומטמים של אדל שכמעט עלו לנו בהדחה, ובשני המשחקים העוקבים להרחקה, בדרבי ונגד ק"ש, בשניהם היה מעולה ושמר על רשת נקייה.
בעונה האחרונה הוא ספג הרבה, אבל כמעט כל השערים לא היו באשמתו. על השלישיות שהוא ספג, אדל ספג רביעיות במשחקים אחרים, אז הניסיון לקשור אותו לתבוסות הוא מטופש. בשלושת המשחקים שבהם אדל היה מורחק בסיבוב הראשון ניצחנו שלוש פעמים (ק"ש בחוץ, ב"ש בנתניה ואשדוד בחוץ), לא מעט בזכותו. גם בגביע בב"ש הוא העלה אותנו לבד. בכל 13 המשחקים שלו בשתי העונות לא הפסדנו נקודה אחת בגללו.
לגבי היורו, הוא ספג שישה שערים, שבחמישה לא היה לו בכלל מה לעשות. מהרגע שפורסם שבן שמעון לא רוצה אותו, אוהדים התחילו לחפש כל טעות שלו כדי להצדיק או להשלים עם ההחלטה.
אם שרדנו שתי עונות עם אדל, ועוד יש הזויים שחושבים משום מה שהוא שוער סביר, אין לי ספק שעם קליימן אפשר לקחת אליפות, כמו שק"ש ובן שמעון לקחו עם דני עמוס, שהוא שוער פחות מוכשר שגם היה בלי הרבה ניסיון.
ושוב, קשקושים כמו פיתוח שחקנים מעולם לא עניינו אותי, הפועל צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר. אני פשוט חושב שעדיף בהרבה להפועל להביא שחקן לקישור ב-350 אלף יורו מאשר שחקן שוער בינוני שלא יותר טוב מקליימן ושחקן בינוני לקישור שלא ידגדג את הקישור של מכבי.
אתה מוזמן לקרוא לי הזוי, אבל אני חושב שאדל הוא שוער בסדר גמור, ובשתי העונות האחרונות השוער היה הבעיה האחרונה שלנו.
אם העלות שלו היתה סבירה והוא היה מעוניין להשאר זה היה יותר מראוי שהוא ימשיך.
לגבי בוריס קליימן ביורו, לא יודע מה אתה מחשיב כגולים שאין מה לעשות מולם, אבל רק במשחק מול איטליה הוא ספג 2 שלא היה צריך לספוג.