oMeR1 כתב:
אז ככה, לפי חבר אוהד כפ"ס, בוריס בעונה שלו שהיה בכפ"ס (היה בן 20 לא לשכוח), היה שוער ראשון ונתן עונה מצויינת,
עד לסיום העונה, שבה כל כפ"ס חירבנה במכנסיים והרסה לעצמה את העלייה למרות שהיא נראתה וודאית.
ויובל - כל מילה

חבר אוהד כפ"ס? אפשר לחשוב הוא שיחק במאדים. המשחקים שודרו בטלוויזיה ובוריס נתן עונה מאד חלשה שם וקיבל גולים בלי סוף. אם להסתמך על משחקים שירשמו לזכותו, אז כמו שיובל אמר, אלה המשחקים שלו בהפועל.
מצד אחד, אני גם עם יובל בעניין הזה וחושב ששווה לתת לו את הצ'אנס, בטח כשמדברים על גיא חיימוב, שאף אחד מהם לא הוכיח שהוא טוב יותר מהשני.
מצד שני, גם לבוריס קליימן עלה קצת השתן לראש אם הוא חושב שהוא איזה עילוי.
לגבי אניימה, בלי קשר לספין המגוחך הזה (הכי מגוחך ותלוש מהמציאות שהיה אי פעם בהקשר של הפועל) ובהמשך למה שנתי כתב כאן, אז אניימה לא בדיוק חצה את הכביש, גם לא בחר בין הפועל למכבי, כי הפועל לא הגישו הצעה, אלא עבר דרך קבוצה שלישית בדרך (ויש הבדל משמעותי) והוא גם לא לכלך על הפועל, ככה שברמה העקרונית הוא לא עבר על קווים אדומים ועדיין שחקן שבורח לאירופה ואז מחליט פתאום לחזור למכבי, שיזדיין.
אבל מה הקשר מה שהיה בעבר עם גבי לסרי? ברור שאם דבר כזה קורה היום, הבן-אדם בחיים לא חוזר להפועל. הוא מחוק.
את גרשון, שחצה את הכביש (אבל הוריד את הראש וסתם את הפה לפחות), היית מוכן לראות בהפועל בחזרה?
את זהבי, שגם לא חצה את הכביש, אבל פתח את הפה כמו ילד זין, מישהו פה יקבל אי פעם? גם בחינם אני לא לוקח אותו.
גם זין אחר כמו עומרי אפק לא הייתי מחזיר בחיים להפועל, ואם רב"ש היה ממנה אותו למנהל מחלקת הנוער כמו שהוא רצה, אולי לא היינו הופכים את וולפסון, אבל הוא היה מקבל קללות, כי הוא גם בחר בבית"ר וגם לכלך בלי סוף.
הגיע הזמן שגם אנחנו קצת נכבד את הפועל ונגדל עמוד שדרה. ששחקנים יידעו שהם יכולים לבחור לשחק איפה שבא להם ולהגיד בתקשורת מה שבא להם, אבל גם שיש לזה מחיר. וכששחקן חוצה את הכביש, שיידע שזה כרטיס בכיוון אחד. וכששחקן מלכלך, שיידע שהוא מחוק לתמיד.